Jump to content

M. meer niet

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About M. meer niet

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Bedankt voor je reactie, het is dus veel verandert in Holland. Ik was sinds Jaren niet meer in eindhoven inkopen. Dan rij ik liever nog een beetje verder :-).
  2. Hey Kush, uw link heeft me al goed geholpen over de lichttijden, voor mij was het de moeite een "domme" vraag te stellen, ik heb ook informative antwoorden gekregen. Nog eens bedankt. Natuurlijk moet ik hier ook nog veel bij lezen, maar ik will ook vragen kunnen. Zoals je zegt, de antwoorden zijn meestal completer. Ik hoop dit jaar wel op een goede zomer, voor iedereen, en dat alles lukt hoe ik me da voorstel, ook als beginner
  3. HighLife, we zullen het zien, maar gene meester is van de hemel gevallen, dat is het verschill tussen ons twee, gij bent er al jaren bij, ik ben een beginner. Ge moet me ook geen raad geven, niemand verlangd het van u. En als de vragen te dom zijn moet ge ook niet antwoorden, blijf het best maar weg.
  4. O.K. dus toch later als ik gedacht had, bedankt voor de Info Kush :-)
  5. Zo had ik het ook verstaan FoolOn De bloeitijd begint vanaf 12 uren licht? Vanaf wanneer worden de dagen korter in de zomer, ik denk augustus?. Die van verleden jaar stonden tot einde oktober buiten, en dan waren ze nog niet klaar. Ze hadden veel te veel regen afgekregen en begonnen te rotten.
  6. Hey Raul, ja nu kan ik ze zien, het ziet er goed uit ! Ik woon in een bos, waar ook veel zonneplekken zijn, tamelijk afgelegen, de bosaarde is hier heel goed voor planten :-) Als mest word het water van mijne visvijver genomen, daar hangen filters aan, en die moeten wel proper gemaakt worden, en dit water word voor te mesten genomen. Dit is ook heel goed voor rozen.
  7. Zijn die gaan rotten omdat het auto's zijn? Autoflowers zijn speciaal voor buten "uitgevonden" omdat ze zich niets van de lengte van de dagen aantrekken. Binnen hebben ze totaal geen nut. Maar doe vooral wat je niet laten kunt. Hey, ik heb de vepakking van de Kush zaadjes nog eens doorgelezen, het zijn geen Autoflowers, ze hebben wel een kortere bloeitijd van 50/56 dagen. Tegenover de andere zaadjes (Jock Horror), die hebben een bloeitijd van 9-11 weken. Sorry, dit was mijn fout.
  8. Zijn die gaan rotten omdat het auto's zijn? Autoflowers zijn speciaal voor buten "uitgevonden" omdat ze zich niets van de lengte van de dagen aantrekken. Binnen hebben ze totaal geen nut. Maar doe vooral wat je niet laten kunt. Hey, nu even eens gekeken op de verpakking van de Kush zaadjes, het zijn geen autoflowers, wel zijn de planten vlugger klaar, het schijnt in 50/56 dagen. Sorry, mijn fout.
  9. Dankuwel voor de info Raul, daarmee kan ik alvast iets beginnen :-) Spijtig, ik had de fotos graag gezien van uwen Guerilla kweek.Verleden jaar had ik stekkers gekregen, het heeft veel te lang geduurt voor ze klaar waren, in de maand augustus heeft het ook veel geregend, er was veel rot aan en ik moest ze vroeger oogsten. De kwaliteit was daardoor niet het best. Daarom heb ik nu spezial vroegbloeiende genomen. Nog eventjes een uitleg, ik ben wel een belgise maar leef sinds vele jaren in duitsland, daarom is mijn nederlands geschrijvsel niet het beste. Duits schrijven om te beter. Dus me niet veroordelen a.u.b. Wünsche allen ein schönes Wochenende , of in het nederlands Ik wens iedereen een gezellig weekend :-) Grtjs.
  10. Hey, al bedankt voor de Info van jullie :-) cupp0 kun je me zeggen voor wat TL staat? 2x13 watt is wel niet te veel, daar zou ik met kunnen leven. Zo zijn ze tenminste al groter tot mei :-) Autoflower zijn alleen de CandyKusch2 zaadjes. Jock Horror zaadjes zijn normaal bloeiend. Grtjs. M.
  11. Hallo, ik heb 10 zaadjes (feminiseert) gekocht van twee verschillende soorten (Jock Horror en Candy Kush 2 Autofl.) zijn die geschickt voor buiten te zetten ? De aarde hier is rode aarde waar veel brandnetels op groeien, dus ik denk de grond is goed. De zaadjes ook? Ze worden wel binnen aangezet (zonder kunstlicht), en als het warm genoeg is gaan ze naar buiten. Wanneer is er genoeg buitenlicht om de zaadjes aan te zetten? Mogen die in Maart al in de aarde gezet worden, het liefst zonder kunstlicht? Plaats is er hier genoeg, en gelukkig heb ik geen geburen ;-) . Bedankt Grtjs. M.
  12. Goedenmorgen , ik zal me ook eventjes voorstellen. Ben vrouwelijk over de 40tig en rook nog altijd graag een jointje. Ben een belgise, maar woon wel in Duitsland. Mijn woonzit is tamelijk afgelegen zonder geburen en met veel bos. Ik heb al zaadjes gekocht, die zou ik graag buiten zetten. Maar ze moeten eerst eens aangezet worden. Ik wil, als mogelijk, geen kunstlicht gebruiken. In welke maand kunnen de zaadjes in der grond gezet worden? Vanaf wanneer is er genoeg buitenlicht? Ik dacht ze in Maart, of toch langer wachten ? Grtjs. M.
  13. Hello allemaal, ik ben van zin dit weekend naar mijn zuster te rijden. Ze woont dicht bij Eindhoven, maar wel in Belgie. Bestaat er voor mij nog een mogelijkheid in Eindhoven iets te kopen in Coffeeshops als belgise? En hoe zijn de prijzen voor wiet? Welke Coffeeeshop geeft nog iets af ? Bedankt voor de Info Grtjs. M.
×
×
  • Create New...