Jump to content

bigbouse

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bigbouse

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Even een update t word al aardig druk in huis. selfie van truus. Ze groeit als een beest. Dit is dag 31. bovenaf even een groepsfoto staat al aardig vol. temp lijkt me goed. Fotos van 10 uur s'morgens. lamp staat van 7 uur s'avonds tot 7 uur s'morgens. Tips hoor ik graag. Hoe we verder gaan. eigenlijk weinig verstand ervan. Alle hulp is welkom. En de vraag van wanneer mag ik bladeren weghalen om het een beetje uit te dunnen. En hoe zorg ik voor grotere toppen in plaats van allemaal kleine losse topjes. T lukt me niet om alles te vinden op het forum
  2. Oke goed om te horen. Morgen zal ik nieuwe fotos plaatsen van de 1e week op 12/12. Bedankt voor de goeie reacties
  3. Ik geef 200 ml per pot pet dag met 5 ml hypro voeding op een liter. De lv stijgt indd soms nog naar de 80 a 90 als de lamp uit is. Als hij aan is blijft hij rond de 50 hangen. E.v.t een tip om de lv lager te houden dan ? En hoe zit het met de voeding en water doe ik dit goed of moet ik het aanpassen ?
  4. Hee mensen. Dit is de eerste keer voor mij dat ik ga kweken. Ik heb me er eigenlijk ook nooit mee bezig gehouden. Maar aangezien me schoonvader planten in de tuin had van de zomer dacht ik dit duurt veel te lang laat ik het is binnen proberen. Hierbij hen ik een darkjardin 1x1 gekocht met 600w hps lamp en beetje gaan vogelen met info van dit forum. Het lijkt me leuk om tips en info te krijgen van jullie en zpu graag willen weten hoe jullie het er uit vinden zien. Hierbij ga ik een paar fotos plaatsen als mij dit lukt haha. Graag jullie reacties over wat beter kan of niet goed is of juist wel natuurlijk. ook zelf ontkiemt dit zijn ze de 15 kleine widows. in de potten dag 6 dag 13 dag 13 vroeg in de ochtend dag 21 nu de lamp ook op 12/12 gezet. Is dit goed of doe ik dat verkeerd?
×
×
  • Create New...