Jump to content

013grass

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About 013grass

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Okay, mooi Dacht dat er misschien verschil zou zijn in vochtopname / afgifte aangezien er korrels verkrijgbaar zijn die ''speciaal'' voor wietkweek zijn..
  2. Hi Simpele vraag: Is het aan te raden om standaard bruine kleikorrels te gebruiken voor hydrokweek ? Of zijn speciale hydrokorrels noodzakelijk, en waarom ? Heb bij mijn vaste growshop enkele zakken hydrokorrels besteld maar mogen sinds de nieuwe growshop-wet niet meer uitgeleverd worden. Kan ze online bestellen maar kosten van verzending zijn absurd hoog. Bij tuincentra kan ik geen andere korrels vinden dan de standaard bruine korrels..
  3. Sinds de wietpas er is zijn er vele nieuwe verkooppunten gekomen. Je moet ze maar juist vinden ;-) Kwam laatst zelfs een forum tegen waar openlijk gehandeld werd in oa hard en soft drugs..
  4. Hallo groene vriendjes (en vriendinnetjes), Ik ben M en woon in G.. Ben 35 jr jong en al zo'n 23 jr gepassioneerd roker. Ooit wel eens voor de gein wat plantjes in de tuin gezet, maar wil het nu eens serieus proberen in de vorm van een binnenkweekje. Een goed begin is het halve werk dus na vele maanden van info verzameld te hebben ben ik over gegaan tot de aanschaf van een Sercret Jardin 240 tentje. Maar voor definitief de lampen aangaan heb ik me toch maar even aangemeld op dit über gave forum, om de laatste beetjes info te vergaren,een kweekverslagje bijhouden en een steuntje in de rug te krijgen van mede growers Zou graag meer vertellen maar dit lijkt me weer ff genoeg info ;-) Groetjes M.
×
×
  • Create New...