Jump to content

SushiWeed

Members
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About SushiWeed

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo ! De topjes beginnen nu eindelijk wat dikker te worden, ik zit nu een beetje te twijfelen om ze binnenkort te gaan spoelen. Of nog een weekje voeding? Wat denken jullie? Heb even wat meer foto's gemaakt als normaal om jullie een beetje ene beeld te geven van de toppen.
  2. Maas: Oke, ik been helemaal onbekend met T-neon! wat zou ik dan in dit kastje kunnen hangen welke maten en hoe veel kost dat ongeveer?
  3. Maas : Top bedankt ! Ik denk dat ik het inderdaad zo laat en haar gewoon laat uitbloeien.
  4. Hallo! Het gaat wel wat sneller nu met de toppen van de Special Queen, veel haartjes worden al bruin wat ik niet echt fijn vind want ik vind de topjes nog wat mager. Voor de rest gaat het wel lekker zie de THC kristallen goed zitten en het ruikt behoorlijk! Ik heb alleen in het midden van mn plant waar de lamp recht boven hangt wat verkleurde bladeren, ik kan nou niet echt zeggen wat het is omdat ze nog niet heel erg verkleurd zijn. Ik heb wat foto's gemaakt van een blad, misschien hebben jullie een idee? Hier wat foto's: Groeten!
  5. Hallo daar, De special Queen bloeit lekker, de toppen groeien niet heel snel maar dat kan aan mij liggen omdat ik er elke dag naar kijk... Verder gaat alles wel goed geen speciale dingen om te melden alles gaat eigenlijk z'n gangetje. Wat denk jullie? En als jullie denken dat ze niet zo snel gaat wat kan ik daar aan doen? hier even wat foto's van haar: Oja! De ik had ook nog even een foto gemaakt van de Royal Dwarf AF: Gr, SushiWeed
  6. Swap: 50x60 cm is de opmeting van de kast, doe daar ruim gerekend 5cm af dan denk ik dat mn net zo'n 55 x 45.(Het is overigens een hek werkje wat ik bij de GAMMA heb gekocht en op maat heb geknipt.) Als je het precies wilt weten kan ik het uiteraard even opmeten voor de precieze centimeters en als je foto's van iets wilt ook gewoon even een gil geven!
  7. Hallo! Heb weer even wat foto's gemaakt, de Royal Queen is lekker aan het bloeien. Heb hier en daar wat topjes met ijzerdraadjes naar binnen gebogen zodat ze op open plekken wat meer zon krijgen, ook heb ik de 3 lange stelen die overal boven uitkwamen naar beneden gebogen om een gelijke hoogte te creƫren. Ik weet dat als hij bloeit je niet te veel er aan mag kloten maar ik kan het gewoon niet laten en heb zelfs 3 keer een steeltje gebogen/geknakt om de topjes er onder ook de kans te geven wat licht te vangen. Enjoy! Vraag gerust naar specifieke foto's of dergelijke, weet niet wat jullie graag willen zien?
  8. scrog026, haha ja dan ruik je geen verschil! Hier word helemaal niet gerookt dus als je de kamer binnekomt schrik je wel even haha! Swap, ik gebruik aarde van Bio Nova welke weet ik niet meer precies maar een groene zak! mn water zuur ik niet echt af, het is gewoon kraan water dat ik minstens 24 uur laat staan!
  9. Aquar, ik heb inderdaad geen filter, de kamer zelf stinkt zeker als de plant bloeit. Ik kweek nooit meer dan 1 plant dus zo heel erg stinkt het niet, ik ben wel eens vergeten de deur dicht te doen van deze kamer en dan ruik je het inderdaad door heel het huis. Groenefingers, ja ik verbaasde me ook over het resultaat! Wat zo'n goedkoop kastje en een 125wat lampje kan doen zeg...
  10. Ik heb ook besloten om bij de volgende ronde mijn lamp te draaien, hij staat nu van links naar rechts en ik merk heel erg dat daardoor achteraan de kast de groei langzaam gaat. Ik ben dus van plan hem in het midden te hangen met de punt van de lamp naar buiten wijzend om zo het licht beter te spreiden. Wat denken jullie?
  11. Korte update, alles loopt op rolletjes! Alleen heb ik geen plek meer om ze nog onder het te duwen dus moet ze maar de lucht in gaan groeien.
  12. Hallo, De Special Queen groeit erg hard! het Scroggen gaat ook z'n gangetje maar ik vind dat het nog wat kaal is in het midden! Misschien omdat ik alle stelen naar buiten heb gevouwen/geduwd? Ook denk ik dat ik de lamp op bloeien gooi want zoveel ruimte heb ik niet meer! Heb hier en daar ook wat overbodige bladeren weg gehaald aangezien er toch geen licht meer bij kwam. Hier wat foto's:
  13. Hallo, Even snel tussen door ik heb de Royal Dwarf van het droog rekje gehaald en gewogen. 42,5 gram! En dat van 1 Autoflower!
  14. Het is al weer een week geleden! Hier wat foto's, ze zit in een nieuwe pot van 15L en groeit als kool. Ik ben erg blij met de vorm van de plant door het toppen hoop dat ze goed door blijft groeien! Vraag me alleen af wanneer ik der nou precies onder 12/12 moet zetten ivm dat ze dan nog een tijdje door gaat groeien.
×
×
  • Create New...