Jump to content

Duvel81

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Duvel81

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 04/24/1981

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Duvel81

    Lowriders #2 2014

    Eerste kweek lowriders
  2. Hallo, De lowriders gaan goed, maar vandaag is me opgevallen dat enkele bladeren scheef aan het groeien zijn. De punten van sommige bladeren van 1 plant zijn naar links of naar rechts gegroeid. Ik lees dat dit een symptoom kan zijn van overvoeding. De grond is een mengsel van growmix light en compleet. Verder nog geen voeding toegevoegd. Waar kan dit door veroorzaakt worden? Foto:
  3. Bedankt voor jullie reacties. Heb mezelf even voorgesteld (http://www.wietforum.nl/topic/109975-hallo/)
  4. Hoi allen, Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben 33 jaar en woonachtig in Gouda. Ben werkzaam in de industriele automatisering. Rook sinds een tijd weer regelmatig en na lange tijd nu besloten om zelf aan het kweken te gaan. Heb op dit moment 3 lowriders staan die net boven de grond uit komen.
  5. High allemaal, Ik ben een week geleden, na een hoop leeswerk, begonnen met mn eerste kweek. Daar ik een beginnend kweker ben, toch enkele vragen. Ik heb 3 lowrider #2 zaden ontkiemd. Deze heb ik in een foliekas staan. Deze is 2 meter breed, 1,60 hoog en 80 cm diep. Is dit ok, of kan ik ze beter in mn donkere schuur zetten de eerste weken? Mijn tuin ligt op het zuiden, maar de kas staat achter het tuinhek. Krijgen wel genoeg zon te voorduren. De kas heeft aan weers zijkanten een flap die open staat nu de zon volop schijnt. Deze zijn voorzien van insectengaas, dus kunnen de hele dag open. In het dak heb ik een solarventilator gemonteerd voor de afvoer naar buiten. Deze zal niet heel sterk zijn, maar voldoende om te ontluchten. Zou ik ook nog een ventilator moeten neerzetten voor eventuele aanvoer? Ik heb een ecogrower staan met wat stekken van brugmansia's. Hiervoor gebruik ik hydro supermix van bio nova. Kan ik deze ook gebruiken voor mijn plantjes over 3-4 weken? Beginnend met een ec waarde van 1,4 en oplopend zoals dit te vinden is op inet? Voor nu krijgen de plantjes nog kraantjeswater, wanneer is het raadzaam ze om te zetten naar afgezuurd water van ph 6,0-5,8? Ik zal, als de plantjes wat zijn opgekomen, foto's posten. Groeten.
×
×
  • Create New...