Jump to content

Hardeman

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Hardeman

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 05/05/1989

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • MSN
    dustin-hardeman.....geen email adressen op 't forum .....

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Enschede
  1. Wat een heerlijke hobby. Volgens mij heeft er hier al wel iemand kunnen oogsten. Ik moet nog ff wachten. Het weer zit maar niet mee. mijn gestrekte plant gaat goed heeft veel meer bladeren. heb nu ook een 2e boven de grond laten komen. Elke keer ruikt de bloeiende plant goed haha.
  2. Ik had een weekje geleden last van nog kleine stadium bladluis. Ik heb ze verweiderd met een zoutwater en een spons gewoon aan de onderkant het bladluis wegschrapen. Heb er geen last meer van.
  3. Hardeman

    quick one Hardeman

    Fotos vanaf 4 weken na ontkieming. Groeit na mijn mening niet gked denk te weinig ligt. Hoop dat ik hulp krijgen kan.
  4. Nou het is erg goed gegaan met mijn plantje heb er ook een 2e quick one bij. Mijn eerste plant heeft een transformatie ondergaan en heeft behoorlijk veel witte haren overal op de plant. En de hoofdtop begint op te zwellen. Wat duurt het lang zonder langdurige zon.. Ik zal een foto posten groeten.
  5. Oke dankje dat is ook zo.. maar denk dat de plastic zwarte pot in direct zonlicht na dat ze binnen is groot gebracht te warm had. Zou wel 40graden zijn geweest in de pot zo heet voelde het.. maargoed ik zal nieuwe fotos posten. Er komen namelijk nieuwe blaadjes aan. Dus ze gaat niet dood. Morgen ga ik naar de growshop goede voeding en grond kopen. Me plantje staat nu weer heerlijk buiten. Groeten
  6. Het is gekomen nadat ik hem in zon had gezet. Ik denk helaas ook dat ik weer zadrn moet gaan halen. Maja is mijn eerste keer haha dus zal ooit nog wel lukken! Echt vervelend weer overnieuw te moeten beginnen maar dan leer ik wel.. volgende keer ga ik goede grond en voeding kopen. Een deze dagen. Naja ik laat de plant nog wel ff staan tot hij dood is.. ik kan niet meer doen dan haar in de zon laten staan. Heel erg bedankt voor de posts mensen. Groeten
  7. Komen er bij mijn plant nog wel nieuwe meerdere takken aan??????!!!!
  8. Heeeei mensen. Ff weer een update. Ik heb mijn plant buitengezet met heerlijk weer 20 graden. Tot mijn verbazing zag ik dat de bladeren wit en erg slap zijn. De onderte bladeren zijn helemaal slap en de bovenste zijn zonder groene kleur. Help is dit de warmte of is het ondat ze van binnen naar buiten is gezet wat een behoorlijke temp verschil is. Of komt het door het teveel of te weinig water? Turbo-Dreams je plant ziet er veel beter uit als die van mij. Ga zo door.. ik heb zonder zon ook geen goed licht voor de plant das ook kloten. Maar denk dat ik toch een grow lamp ga aanschaffen wand ik vind dit kweken van wiet zo fijn het geeft mij zin in het leven! Heeey groeten jongens ooh en komando?! Heerlijk weer idd.. alleen heb ik de zon niet tot 15.00 tot me beschikking dus das ook kut... oja OJA IK ZAL FF FOTOS VAN DE BLADEREN POSTEN ALS ME TELEFOON DAT WIL UPLOADEN.
  9. Ze krijgt licht door ahum ja een nutteloze buraulamp. Ik durf alleen geen growlamp te kopen omdat dit wettelijk niet is toegestaan. ik hoopte eerder al op beter weer maar helaas. Vanaf morgen zet ik ze overdag buiten tot de zon weg is. Verder kweek ik op universeel potgrond. Heel erg bedankt alles helpt! Ik ben nog maar een beginner. groeten
  10. Dankje ik dacht het al wel. Gelukkig is vandaag het goede weer begonnen dus vanaf nu elke dag van sochtends tot de zon om 17.00 weg is buiten zetten. Zal het wel goedkomen dan?
  11. eei jankiesaus wat een leuke plant heb je daar. Ik heb ook een quick one. Ben alleen bang dat ze tever gestrekt is. er zit ook bijna geen blad aan. Zou het nog goedkomen met me plant?
×
×
  • Create New...