Jump to content

Wietrook

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Wietrook

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. hiero volgen nog een paar fotos van de plantjes. tips info, vragen zijn allemaal welkom deze plant die je hier onder ziet heb ik gekregen van een vriend, die er allemaal meeldauw op had laten komen. ik heb hem helemaal verfrist zou iemand ong weten wat voor plant t is aangezien hij zo klein blijft? Grtz. wietrook.
  2. Wietrook

    tuinkweek

    excodus cheese kalashnikova
  3. hallo jansen & ozzoes. mijn ruimte is 3 M breed en ruim 6 M lang en zon 2.75 hoog, moet wel genoeg zijn voor 4 vn zulke planten toch? ik verduister ze ook vanaf vandaag (12/12)heb gister iets gemaakt zodat ik alles in 1 x dicht kan doen en ook in 1x open ik geef ze 1x in de 3 dagen bloeivoeding van CANNA de dagen er tussen krijgen ze gwn kraanwater. ik heb ook CANNA bloei accelerator en pk 13/14 maar daar wacht ik nog mee aangezien er nog geen wiet tezien is haha. hier en daar staat ook een ventilator op ze gericht, ze tonen tot nu toe nog geen klachten & zien er sterk uit.
  4. hallo medekwekers, ik kijk al een tijd mee nu word het voor mij ook eens tijd om een topic open tegooien. ik ben geen ervaren kweker dus tips zijn altijd welkom! Mijn kweek bestaat uit 2x Excodus Cheese & 2x kalashnikova. ze staan alle 4 in 70L potten. zal 1 van deze dagen paar goeie foto's maken aangezien ik er nu nog niet veel gemaakt heb. Grtz. wietrook. de 2 bossige wat kleinere planten zijn de cheese, de 2 grotere de kalashnikova.
×
×
  • Create New...