Jump to content

Martin77

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Martin77

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. nog steeds geen spint terug gezien, en de nieuwe bladeren die uit de plant komen zien er gewoon mooi uit en zonder die vlekken dus denk dat ik me daar ook verder geen zorgen meer over ga maken. CannaDanny; Thanks nog voor de tip bij de action ik zal er eens kijken of het wat is!
  2. Ja er was idd water overheen gekomen, had er nog niet over nagedacht. mijn vader geeft ze meestal water aangezien ze in zijn kas staan Ik heb trouwens volgens mij al die beestjes al weg gekregen, heb ze allemaal met een pinset weggehaald. hoop dat het niet terug komt zodra ik dat merk ga ik er iets op sprayen, iig bedankt voor de reacties!
  3. Dus.. iemand nog verder suggesties over hoe ik dit het beste kan oplossen? Werkt het inspuiten met tabak water? dan ga ik dit morgen gelijk doen! Het zijn trouwens amnesia haze planten mocht dit nog waarde hebben.
  4. ik heb idd beestjes gezien nog voor ik uw post las, ik heb de beestjes met een pincet weggehaald en even met de kruimeldief sommige bladeren afgezogen hoop dat dit genoeg doet. ik heb al gelezen dat de bladeren behandelen met shagg en warm water kan helpen? ik las ook veel dat peper koken en er op sprayen kan helpen maar dit soort dingen zijn voor mij geen optie aangezien ik allergisch ben voor al het voedsel behalve kip.
  5. Hallo, ik heb 4 stekkies gehad van een beroepskweker en deze staan nu sinds 1 week bij mij in de tuin. Maar sinds 3 dagen ofzo vertonen de bladeren allerlij kuren en ik kan me niet bedenken wat er nou mis mee is Iemand een idee? hier foto's:
  6. Okay thanks! Iemand nog suggesties voor goede buiten plantjes? Liefst wel autoflower. ik dacht zelf aan deze: http://www.dutchseedsbank.com/nl/home/57-critical-mass-feminized-autoflowering.html#/amount-5_seeds
  7. Hallo, ik wil binnen nu en 4 weken eigenlijk wel weer beginnen met een paar mooie dames te planten. Maar ik wil ze dan buiten gaan zetten op mijn balkon maar ik vraag me af of het al de juiste tijd is daarvoor? Ik ben van plan om gewoon 5 stuks autoflower te kopen dus wat dat betrefd is er niet al te veel omkijken naar. Maar zijn de nachten niet te koud voor de plantjes? of kan ik gewoon beginnen met ontiekemen en ze na een tijdje gewoon buiten neer zetten? Gr.
  8. hm oke interesant, heb ook al veel goede verhalen gelezen over wormenmest. dus als ik het goed begrijp is dit geschikt tijdens de groei en de bloei fase van de plant? als dat zo is lijkt het mij een goede oplossing! (i.c.m. normale aarde).
  9. ik wil kweken voor zowel medicinaal als recreatief gebruik. ik kan heerlijk genieten van een lekkere joint maar tegelijkertijd heeft het medicinale voordelen op een termijn van 2 dagen. ik heb namelijk last van een globale angst stoornis en paniekaanvallen hoewel het volgens velen woord afgeraden om in mijn geval wiet te roken heeft het in matige doseringen goede rustgevende effecten voor zowel lichaam en geest, vooral indicas. sativas wekken vaak juist onrust en paniek op. dit heeft te maken met de THC/CBD verhouding
  10. dus... wederom twee grote verschillen :T lava nou wel of niet geschikt als mest stof? denk er trouwens over na om mischien gewoon bac groei/bloei voeding te gebruiken met gewone aarde met kalk stenen.
  11. Hallo, ik ga binnenkort beginnen met mijn eerste kweekje 5x Critical kush onder een 600w hps, in een tentje van 120x120x200. ik ben veel op zoek geweest naar verschillende soorten organische voeding en kwam uiteindelijk uit op lavameel, hoe raar dit voor mij ook klinkt zullen er vast wel kwekers bekend mee zijn. voor zover ik heb gelezen is deze voeding geschikt tijdens heel de kweek en heb je ook niets anders meer nodig. nu dus de vraag is dit echt zo? en iemand ervaring hiermee? hoor het graag gr.
  12. zo.. alles netjes weggewerkt ziet er strak uit. schakelklokje werkt! denk dat ik zo wel klaar ben voor mijn eerste ronde. had wat moeite om op gang te komen, maar toch dankzij dit forum goed opweg geholpen! amnesia zaden zijn het trouwens niet geworden ivm verkeerde informatie over medicinaal gebruik bla bla. het word critical kush. nogmaals bedankt iedereen voor al deze hulp en ik zal nog foto updates geven.
  13. nee ik weet dat ze geen koude lucht blazen, maar de ventilator zuigt warme lucht uit de tent en door een inlaat slang zuigt die weer koude buiten lucht naar binnen.
  14. heb plantje net ff in grotere pot gezet. wat me trouwens opvalt sinds hij in de tent staat is dat die weg groeit van de richting van de lamp... is dit normaal? komt dit doordat me lamp er ruim anderhalve meter boven hangt?
  15. ja ik heb een klimaat controller die ingesteld staat op 27 graden en draait op max 50% anders word me hele tent vacuum gezogen niet normaal krachtig dat ding dus denk dat die aantal meters buis niet uit maken qua effect want ik heb in die tent gestaan met rits dicht en met 100% vermogen lijkt het wel alsof je met een stevige wind over het strand loopt... komt mischien ook doordat ik alle ventilatie gaten dicht heb gemaakt met 1 open. expres gedaan zodat er bij de plantjes wat extra wind kan komen. oja en de buis gaat ook naar het dak toe alleen niet via dezelfde kamer, achter de schot zit een rooster die naar het dak gaat, daar heb ik hem aangesloten. Edit: inlaat slang loopt trouwens ook naar buiten dus krijg wel echt frisse buitenlucht binnen en 's avonds staat de ventilator uit ivm kou.
×
×
  • Create New...