Jump to content

WIETPAS

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About WIETPAS

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. WIETPAS

    ervaring opdoen

    @ Mr. StOnEd A lOt : haha! zodra ik weer wat heb om op de foto te zetten, zal ik dat zeker doen, alleen aan een zaadje met wortel heb je niet heel veel haha. ja zeker dat ik er mee bezig ben. - update: ik heb nu 2 potjes, met in ieder 1 zaadje ( logisch ) en hier ga ik mee verder, de andere zaadjes ga ik weg doen, ik ben benieuwd wat die andere plantjes terecht gaan brengen.
  2. WIETPAS

    ervaring opdoen

    @ jj20 : heb ze gewoon in universele potgrond gezet.. - update: is bij nog 1 zaadje een worteltje gekomen, die vandaag ook in potgrond gedaan, gaat allemaal wat langzaam, maar het komt!
  3. WIETPAS

    ervaring opdoen

    //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. - is trouwens met de zaadjes nog verder niks gebeurd, dus zodra er een verdere ontwikkeling is zal ik het jullie melden!
  4. WIETPAS

    ervaring opdoen

    even foto's van de zaadjes, geen goede kwaliteit, heb geen camera, gebruik die van m'n telefoon.. zaadjes op watje; zaadje met wortel van ong. 7mm.; vanavond ga ik het zaadje met wortel in een pot doen!
  5. WIETPAS

    ervaring opdoen

    //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. oke, die ga ik zo in een pot met universele potgrond doen. is het ook nog van belang dat ik de watten telkens weer vernieuw of dat niet? //Edit zODd: als je op een reply boven je antwoord gebruik je de add reply anders quote je onnodig. Dit hou het topic prettige leesbaar. Al vast bedankt.
  6. WIETPAS

    ervaring opdoen

    //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. hoi! haha, ja het is jammer dat die naam er moet zijn haha. dankjewel. ja ik wil wel foto's doen, maar heb een hele slechte camera ( gewoon mijn telefoon die ik dan gebruik ) en dat zullen niet optimale foto's worden, maar ik kan het altijd proberen.. (: - update: het opengebroken zaadje, is nu een worteltje aangekomen van ong. 7mm. de rest is eigenijk nog helemaal niets mee gebeurd.. zouden de zaadjes niet goed zijn, of moet ik nog even afwachten tot ze ontkiemen ( als dit gebeurd )? en zou ik het opengebroken zaadje ook nog even bij de andere laten liggen, of al in de grond doen?
  7. WIETPAS

    ervaring opdoen

    ja daarom! ik ga kijken of ik dat voor elkaar kan krijgen, lijkt me wel wat om ook gewoon echte planten te hebben. - heb net weer even naar de zaadjes gekeken ( 12 totaal ) en 1 zaadje is helemaal aan het openbarsten en 1 komt een wit prutteltje aan, verwacht dat dit allebij goed is.. is het trouwens normaal dat de zaden (donker) bruin/groen worden?
  8. WIETPAS

    ervaring opdoen

    //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. dankjewel en oke! haha, denk dat als ik beter zou weten en hebben dan dit zaad ik ook hoor.
  9. WIETPAS

    ervaring opdoen

    ja, maarja, ben morgen waarschijnlijk een dagje zwemmen, dus dan kan ik niet kijken hebben ze alle rust die lieve zaadjes hahaha. en daarna weer na 5 minuten en daarna weer na 5 minuten, blijf bezig.
  10. WIETPAS

    ervaring opdoen

    ik natuurlijk met al mijn geduld ( wat dus niks is ) heb net al even gekeken, en zie een super klein geel stukje aan een zaadje zitten, ik weet niet zeker of het al een klein doorkomend worteltje is, maar hoop het. zal morgenvroeg weer even kijken naar de zaadjes en naar de vochtigheid van de watjes, en dat morgenavond weer, dus we zullen zien.
  11. WIETPAS

    ervaring opdoen

    zal het updaten hoe de vooruitgang is. heb trouwens de zaadjes vanmiddag tussen natte watjes gelegd.
  12. WIETPAS

    ervaring opdoen

    nee, ik vind het juist leuk om hier mijn moeite in te steken, ookal krijg ik er niks voor terug in dit geval. hahaha, ga er niet vanuit dat ik dat word. nee, het gaat me nu ook niet om de oogst.
  13. WIETPAS

    ervaring opdoen

    //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. volgens mij zit er niet veel verschil tussen, alleen dat je vaak in de winkel vrouwtjes krijgt, en dit een gok is.. nee ik hoef er niet op beloond te worden, het gaat me puur om ervaring op te doen.
  14. WIETPAS

    ervaring opdoen

    ik ga de lampjes later doen, ik ga net als wat je net zei eerst de basis doorkrijgen.
  15. WIETPAS

    ervaring opdoen

    ja, ik denk niet dat het gaat werken, maar is dus weer gewoon even om wat te testen ermee. maar in ieder geval bedankt voor de tips.
×
×
  • Create New...