Jump to content

Mwiel

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Mwiel

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 01/10/1957

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Heb idd de lamp er erg dicht op gehad, stonden in een tentje en groeiden tegen de lamp aan. Om die reden heb ik ze er uit gehaald en alvast in mijn in aanbouw zijnde kweekruimte gezet. De lv is daar 65% en de temp 22* Wil eigenlijk met een nieuwe kweek beginnen, maar door die uitschieters loop ik waarschijnlijk een aantal weken vertraging op. Krijg problemen met mijn stekjes, die staan te springen om oner de grote lampen te gaan.
  2. Geef 30 ml flores en 50 mm boost van canna per 10 ltr water om de andere keer. het lijkt trouwens wel , dat die uitgroeers dikker worden, er is er 1 bij die gaan in elkaar groeien en kan volgens mij een dikke top worden. Het probleem is eigenlijk dan dat ze nu al 10 weken bloeien en ik ze dan nog zeker 4 weken moet laten staan. Mijn volgende stekken zijn bijna gereed om in grote potten te zetten, dus moet ik dat dan zien te rekken.
  3. [/img] Hallo kwekers Mijn planten zijn erg hoog geworden vanwege de wat te lange voorgroei denk ik. Maar nu gaan de toppen uitschieten, wat kan daar de oorzaak van zijn? Heb 8 planten ( shakzilla) onder een 600 watt lamp staan. Potten van 16 ltr gevuld met grond van de growshop, lv is 65 geef nu boost van canna mee volgens schema. De vorige keer had ik een hele mooie oogst met mooie toppen. Het enige verschil is dat ik toen de temp. op 27* kon houden en nu vanwege de vorst komt hij niet boven 20* uit. wie weet wat het probleem kan zijn? gr Che
  4. Mwiel

    Binnen buiten

    Heb wat zaadjes gekocht en moederplanten van gemaakt.
  5. Hallo Ben van plan een spectrabox pro 2 150 watt te kopen. Of indien te weinig een 250 watt. een paar vraagjes Heb een kastje van 100 bij 90 cm, is deze lamp hier voldoende voor? Hoe zit het met de warmte? Dat is toch veel minder dan een 400 watt met vsa Moet ik hierbij verwarmen? Hoop dat ik wat info krijg Gr ché
  6. OK Donny Het is idd jammer. Heb zo 60 planten staan Ze hebben het allemaal. Gelukkig heb ik nog genoeg stekjes. Ze gaan vanavond weg gr Ché
  7. Water meet ik regelmatig en staat vogens mijn meter altijd in het groen, dus goed.
  8. Hallo Hoop dat iemand mij kan helpen met mijn kweekprobleem. De stekken deden het goed tot ik ze op 12-12 ging zetten. Na 2 weken worden de bladeren geel, de nerf blijft nog even groen, maar wordt na een paar dagen ook geel en de bladeren gaan dan dood. Heb grond van de grow shop Temperatuur is uit 23 en aan 30 graden LV is 60 PH water is 6,2 PH grond is 6.3 Geef wat voeding Canna flores en boost ( helft van voorgeschreven hoeveelheid) Heb al revive geprobeert, maar helpt niet.
  9. Mwiel

    Blad probleem?

    Volgens mij gaan ze er aan, want het blad is geel en bovenop wordt het paarsachtig, de Lady Cane ziet er niet meer uit, de Shackzilla begint nu ook te verkleuren Volgens mij gaan ze er aan, want het blad is geel en bovenop wordt het paarsachtig, de Lady Cane ziet er niet meer uit, de Shackzilla begint nu ook te verkleuren
  10. Mwiel

    Blad probleem?

    Ze staan in een verzonken teil, daar heb ik jarenlang tuinplantjes in gehad en vorig jaar ging het met een andere soort wel goed. Er zitten genoeg gaatjes onderin de teil dus de afwatering is volgens mij wel goed. Kan het door het verduisteren komen?
  11. Mwiel

    Blad probleem?

    Ben inmiddels weer wat verder in de bloei. maar het gaat nu volgens mij echt niet goed, van de Lady Cane zijn alle bladeren geel en sommige paarsachtig en de shackzilla wordt ook al lichter. Ben gaan minderen met water geven en heb wat bloei voeding bijgegeven ( Flores). Wat is hier aan de hand? De topjes groeien nog wel redelijk goed, maar ik denk dat er binnenkort geen blad meer aan zit.
  12. Mwiel

    Blad probleem?

    Bedankt, maar ik probeerde dat gisteren en toen kreeg ik iedere keer een foutmelding. Wonder boven wonder gaat het nu wel. Heb een foto erbij gezet die wat dichterbij is genomen. Groetjes
  13. Mwiel

    Blad probleem?

    OK bedankt Ga wat minderen met water. Ze krijgen wat bloei voeding, maar ik heb nog wat voeding voor de groei. Heb trouwens 5 dagen geleden flink wat wormenmest er over gestrooid en die ingegoten. Misschien dat dat nog moet gaan werken.
  14. Mwiel

    Blad probleem?

    Wietforum is een van de schoonste en best leesbare cannabis forums ter wereld. Dat komt omdat wij goed toezien op het juist gebruik van de quote regels. Lees HIER nog eens goed door hoe we het graag willen. Snap je het dan echt nog niet, neem dan contact op met een mod of een jouw bekend lid dat het al wél snapt.
  15. Hallo mede kwekers Ben bezig met wat buitenplanten en het ging eigenlijk best goed, maar nu gaan van één plant de bladeren geel worden, eigenlijk de hele plant wordt lichter. Heb een Lady Cane en een shackzilla in een teil staan. De LC wordt lichter en geel. Ze krijgen dus beide alles hetzelfde. Het enige verschil is dat de LC binnen 3-4 weken korter bloeit is mijn ervaring.
×
×
  • Create New...