Jump to content

wietbroertje

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About wietbroertje

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. het is hier inderdaad afgelopen nachten aardig koud geweest en aangezien de inblaas onder de Libra bakken ligt zou dit wel es het probleem kunnen zijn. ik heb vanochtend de inblaas aangepast en haal hem nu van binnen met voorverwarmde lucht rond de 16 graden. Ik hoop dat het nu allemaal weer bij gaat trekken, bedankt voor je reactie.
  2. bedankt voor de reactie ik ga hem gelijk vanaf binnen halen. nu za zag ik gister ook dat mijn wortels doorschieten de libra bakken in hier licht een klijn beetje drain water in met een hogere ph als in het vat. kan dit kwaad ? ik heb mijn bakken nu iets opgetild aan 1 kant zodat het beter weg kan lopen.
  3. temp is altijd rond de 25 gr met de lampen uit +- 20 lv 50 %
  4. hallo allemaal! ben nieuw op dit forum maar lees wel al een tijdje mee ik ben sinds kort begonnen met het kweken op coco slabs en loop sinds een paar dagen tegen bladproblemen aan wie kan mij helpen ? ik kweek in een tentje van 240 x 120 x200 met 2 x dimlux 600 watt gedimt naar 80 % afzuiging 1000m3 inblaas 500 m3 (KOMT VAN BUITEN ZIT VOOR EEN VENTILATIEROOSTER VAN ZN KUNSTOF KOZIJN) de inblaas buis licht onder de libra bakken over de hele lengte van de tent. heb mijn lampen +- 70 cm boven de planten hangen het gaat trouwens om amnesia stekken. toen de stekken zijn geworteld heb ik alles getopt en naar 2 dagen in de bloei gezet nu zit ik net in week 2 van de bloei dag 8 en dat bladeren beginnen er steeds minder uit te zien mijn ec zit op 1.3 ph zit op 5.5 drain ec 0.8 ph 6.6 ik gebruik de voedingslijn van gout en geef daarnaast alleen cannacure bladvoeding 2 x per week ik geef zinds de bloeifase 5 x per dag een minuutje water ik hoop dat iemand mij kan helpen gr wietbroertje
×
×
  • Create New...