Jump to content

opper-nerd

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About opper-nerd

  • Rank
    Groentje

Profile Information

  • Location
    Zuid-Nederland
  • Interests
    kweken, vriendin
  1. Staan er maar een paar in. Maar ze zijn gigantisch geworden... Als ik de grootste buig dan neemt hij hoop licht weg van z'n buurman. Als ik de lamp er even dicht boven laat hangen, zou de groei dan niet stoppen? Stam knakken durf ik niet goed, aangezien t de hoofdtop is.
  2. Knakken/Buigen nog aan te raden? Ik durf het niet zo goed aan. Nog nooit gedaan namelijk. Wordt even wachten op knutsel z'n manual
  3. Is het na 3 weken 12/12 en een dag of 3 zichtbare bloei nog mogelijk om te toppen? Of is het beter om te knakken/buigen? Een paar Amnezen groeien de pan uit en de lamp kan vrijwel niet meer hoger in een 200cm tent!
  4. Jaja, ik weet het. Domme, veelgemaakte fout. Ik heb gisteren even met de tijdschakelaar lopen spelen en nu is de lamp vanmorgen niet uitgegaan. Zit nu 1,5 week in de bloei. De lamp ging 6 a 7 uur later uit dan normaal. Is het nu verstandig om mijn schema aan te houden? En de lamp na 4 uurtjes weer aan te zetten? of juist wachten tot de volgende dag en de planten een paar uur langer in het donker te laten staan? En vervolgens weer verder te draaien volgens schema. De planten hebben dan 19 a 20uur licht gehad en vervolgens dezelfde tijdsduur nacht. Anders hebben ze maar 3 a 4 uurtjes nacht.
  5. ach het kan geen kwaad ik doe het gewoon 1x in de week extra bij me voeding we zullen zien
  6. heeft dit goedje nou echt nut het is een soort wortel stimulator die je naast je huidige groei voeding kan gebruiken zodat je wortels makkelijker voeding opnemen. ik zelf kweek op/in aarde en denk persoonlijk dat het een beetje overbodig is. heeft iemand hier ervaringen met dit goedje?? :?: :?:
  7. jongens rustig rustig en dat allemaal om 1 kleinigheidje ik moet toegeven dan Cornholio zich niet onterecht ergert alleen om je daar nou zo over op te winden dit had ook wel fatsoenlijk opgelost kunne worden maar QreZiX het is idd een beetje onzinnige vraag en het heeft idd met pure luiheid te maken doe gewoon rustig nu tegen elkaar joh schieten we allemaal niets mee op en verpest alleen de Topics :
  8. ziet er leuk uit! heeft dat folie veel nut??? ik heb er nu ook meerdere van 20 watt en moet dus ook goedkomen nu dan! 8)
  9. ik zie vaak dat de TL aan de zijkant van de plant gehangen zijn! nu hang hij bij mij er nog boven maar is het aan te raden (als de plant een redelijke hoogte te pakken heeft) ze langs de zijkant te hangen??? :?:
  10. trouwens die blauwe link van je is ook heel erg nuttig scheelt weer hoop dubbele topics en onnodige vragen :wink:
  11. goh vind ik toch ff in de kast een houder voor een TL buis - 59cm => 18W nu alleen de starter nog :wink: heb ik hier genoeg aan voor 1 plant? en afstand max 10 cm afstand als ik dat goed las 8O verder nog tips daarvoor (persoonlijke)? en uhh beetje domme vraag maar ik heb es rond gekeken en bloei is toch gewoon zodra er andere dingetjes dan blaadjes aan beginnnen te groeien :wink:
  12. heej vriendelijk bedankt man toch is mijn ma best slim dat ze me laat experimenteren met 1 plantje :wink: haha ik heb heel veel aan dit forum gehad en al een hoop geleerd maar al zelf kwekende leer je ook een hoop!!
  13. haha ja sorry nog niet gekeken ik heb wel bijna alles gehad maar ja bedankt voor het advies :oops:
  14. trouwens buikmans zork aan me vork is echt relaxte shit!!!! ken je ook Luie Hond? dat is ook opper genot met een staafje hollandse groente 8)
  15. onder warmte en broed licht temperatuur tussen de 20 en de 24 graden ongeveer 14 uur licht per dag meer mag niet van mijn ouders in verband met brandgevaar e.d.
×
×
  • Create New...