Jump to content

liftbackluca

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About liftbackluca

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. het probleem is dat ik geen mogelijkheid heb om het in een constante temperatuur van 18 celsius te laten drogen. of ik zou het al in mijn woonkamer moeten neerleggen, dit is overigens niet allemaal voor eigen gebruik, een deel ervan wordt verkocht. ga voor komend seizoen eens goed overwegen hoe ik eea ga aanpakken.
  2. vandaag de boel geknipt ligt nu te drogen, nat dik 1000 gram zal toch altijd 200 van over blijven hoop ik op zich niet slecht voor een 1e keer lijkt me. een kennis adviseerde me, de oogst onder de lamp te drogen, dan zou het wat sneller gaan. ik wacht af.... //EDIT door suf: Om te voorkomen dat fotoverslagen nutteloos worden door gebrek aan foto`s vragen wij iedereen de foto`s op WF te plaatsen. Hier leest u hoe.
  3. ik zal s vragen of ik die van deze of gene kan lenen....
  4. ik heb btw op mijn zolder een verloren hoek van +/- 190 hoog +/- 120 breed en +/- 90 diep is daar wat bruikbaars mee te doen/wat van te maken om er bijv 4 planten groot te trekken.? //EDIT door suf: leert quoten, aub, gebruik de knop onderaan thanks voor het compliment! is mijn eerste keer dat ik ze "groot"heb gekregen vroeger gebruikte ik potten die helemaal dicht waren waardoor ze als het ware konden verzuipen.(wat dus ook iedere keer gebeurde) wat betreft ventilatie de garage ventileert zichzelf doordat het bovenste deel van het metselwerk niet overal even dicht is.... ze is vorstvrij maar wordt niet veel warmer/vochtiger dan buiten. op die overbelichte foto is wel goed het aantal toppen te zien hoop zo dat ik nu s de 1e keer kan oogsten ga eind komende week een weekje op vakantie maar heb een fellow kweker gevraagd op te letten(en die is grootschaliger bezig dus dat komt wel goed) moet hem nog s vragen hoe die 3 die ik van heb heten (soort) ben ik nl vergeten ook lekker slim. die grote is in elk geval purple nog wat....
  5. Door het slechte weer van de afgelopen tijd heb ik via via een lamp geregeld en mijn dierbare plantjes in de garage staan met een lamp van 400 w erboven. Ik heb net getracht wat pics te schieten maar heb niet zo'n denderende camera.+lamp was nog aan dus ja sowieso vage kwaliteit maar heb nogal wat oplettende overburen en die gaan alleen maar dingen denken en vragen als ze mij in het donker de garage zien in sneaken foto 1 zo kreeg ik mijn 1e plantje: zo staat ze er nu bij Close up van de top jammer dat de thc niet echt zichtbaar is maar de bladeren druipen ervan. en dit is een close up van een van de 3 plantjes die ik later buiten(eigenlijk te laat) erbij heb gezet. //EDIT door suf: Om te voorkomen dat fotoverslagen nutteloos worden door gebrek aan foto`s vragen wij iedereen de foto`s op WF te plaatsen. Hier leest u hoe.
  6. Wauw een duidelijkere uitleg is bijna onmogelijk.... klasse ik weet hoe ik het komende zomer ga doen! echt wel!
  7. thanks folks, gaat de goeie kant op met me kweekie, staan nu in de garage ivm slechte weer van de afgelopen dagen, ben benieuwd hoelang het nog duurt eer ik kan oogsten ff afwachten he haha
  8. hallo allemaal! mijn naam is luca ben 31 jaar en ben "brandnew" in de wereld van wiet (kweken) roken heb ik jaren gedaan nu even op een laag pitje. Ik had afgelopen zomer 4 buitenplantjes staan die nu naar binnen zijn verhuisd omdat het veel en veel te koud is buiten. ik heb er nu 1 400 watt lamp boven hangen, tis voor mij meer voor de fun dan om echt onsen binnen te halen....zo slim als ik was had ik de tijdklok verkeerd ingesteld en dus hebben ze licht gehad van 8 gisterochtend tot 7 vanochtend heb ze nu maar even de slaap gegund en krijgen een kort dagje licht vandaag van 13 u tot 20.uu om de cyclus niet teveel te verstoren (zelf bedacht hihi) wil gewoon proberen op een zo basic mogelijke manier zo'n plantjes tot volle wasdom te laten komen heb wel contacten met wat grotere kwekers en daar haalde ik dan ook tot nu toe mijn info vandaan.Vindt het ook enorm mooie planten om te zien. ga zo eens even de hele boel doorspitten hiero.om nog wat wijzer te worden tof dat er dergelijke fora zijn zit tot nu toe alleen op auto fora vandaar ook mijn naam liftbackluca (mijn auto is een liftback) dat was em wel.
×
×
  • Create New...