Jump to content

Talk2TheHead

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Talk2TheHead

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Dank voor het de twee bruikbare antwoorden. Ik moet me niet zo druk maken. Maar jullie weten vast hoe het voelt als je verliefd bent op 4 dames. Het gebruik van het woord luisteren of kijken heb ik daadwerkelijk over nagedacht en bewust voor het eerste gekozen, plus mijn welgemeende excuses aan alle huismoeders en bedplassers die door mijn aanhef beledigd waren.
  2. Hallo drugsgebruikers en andere parasieten Ik heb een paar weken geleden na een jaar of 10 mijn tweede indoor kweek opgestart. Het zijn 4 white widow dames in 4 giga 60L smartpotten geworden die op cocos worden gekweekt. Ik gebruik de plagron voedingslijn (compleet). Mijn insteek was (en is) om naar mijn planten te kijken en de voeding daar op af te stellen. Ik check elke dag netjes de EC en Ph van het voedingswater. Mijn probleem is dit: Ik heb de planten 4 dagen geleden in de bloei gezet met een EC van 1,5. Echter ik dacht een voedingstekort te zien (lichtgroen blad) dus de volgende dag naar 1,6. Weinig verandering. Eergisteren naar EC 1,7, maar nog steeds dezelfde aanblik van planten die er in het algemeen gezond uitzien, maar vooral in de toppen waar het nieuwe blad zich vormt iets te lichtgroen is in mijn ogen. Voor ik naar te snel naar 1,8 ga is mijn beginnersvraag de volgende: Hoort de kleur van de wietplant egaal te zijn, of is het normaal dat de plant in de toppen (in de eerste week bloei) een wat lichtere kleur heeft? Bij voorbaat dank.
  3. Ik vond het een vraag om over na te denken. Zal ik dan ook maar het antwoord geven? Ze willen het legaliseren, als dat realiteit word dan zal de overheid de broodkweker uit de markt moeten drukken. Hoe anders pak je de markt? Alleen nu komt het punt waar de politiek imo tegenop ziet, want dat betekent een gigantische door de staat georganiseerde kweek om alle shops in NL te bevoorraden. Iets wat in de EU nog steeds gevoelig ligt. Als Nederland het dan toch eindelijk eens wil doen, dan is meest logische en zakelijk beste manier om veel shops te sluiten en in elke stad een paar over te houden. Zo lopen de opstartkosten niet uit de hand en de broodkweker kan zijn wiet niet meer kwijt. Voor ons onnozelen met 5 plantjes? Ik ben bang dat die ene vraag of wij met z'n allen 5 plantjes de neus mogen hebben ingeruild gaat worden door onze politieke vrienden om tot een compromis tot legalisering te komen. Dat is mijn glazen bol.
  4. Is inderdaad iets mis gegaan met de voeding (heb wel groei én bloeivoeding gebruikt). Ik ben gestopt met de gedachte om alles een week later te oogsten; uiteindelijk heb ik het nog 2,5 week door laten groeien, omdat ik dat toen het beste achtte. (Heb vergeleken met foto's op deze site; trichomen zie ik niet want ik geen loep ) Je word er i.e.g. prima stoned van Zal ook pima in een cake gaan dacht ik zo. Volgende kweek komt er voorlopig niet (en als ik 't nog een keer probeer komt er toch wel iets van een afzuiging + filter . ) Grz Martin
  5. Hier wat foto's van mijn eerste kweekje! Ik heb alles heel simpel gehouden. Twee northernlight zaden laten ontkiemen (waren toevallig beide vrouwelijk). Drie weken op 18/12; 7 weken op 12/12; laatste week op 10/14 onder 600W. Elke dag een beetje uitgekookt regenwater met wat voeding, ventilator erop en gaan. Zelfs geen koolstoffilter gebruikt. Stank viel uiteindelijk wel mee. (In huis ruik je het natuurlijk wel, maar buiten nix aan 't handje) Eerste foto is vlak voor de oogst genomen. (Het oranje leid wel af, maar ach het heeft toch ook wel wat ) Laatste twee na 10 dagen drogen. Grz
  6. Talk2TheHead

    eerste kweek

    martin
×
×
  • Create New...