hupla 3 Posted December 25, 2012 ff langs de boerderij waar zijn varkens vandaan komen! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsz van der Kamp 137 Posted December 25, 2012 Krijg nou wat! Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted December 25, 2012 :) :) als we die nu ook meenemen dan halen we het sbs 6 nieuws nog wel Quote Share this post Link to post Share on other sites
al green 495 Posted December 25, 2012 Die vreetschuur van Braakhekke is toch verkocht. Parkheuvel in Rotterdam heeft ook wel wat. Daar rijden ze je auto voor je weg en staat klaar als je vertrekt. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted December 25, 2012 We hebben wat Loempia's. Eten kip/haan/eend weet ik veel. Is aan het uit lekken. En wie weet. Oops te laat. En voor erbij wat shrimps. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MeneerJansen 572 Posted December 25, 2012 zo heren , wat een delicatessen allemaal... die garnalen zijn alleen al een koningsmaal. Hierzo net de brunch gehad... baguettes met salades, tappenades, franse kazen en olijven en natuurlijk wedreom een klasse-merlot. Nu nog even een lekkere Bio-afghaan roken en dan even een uiltje knappen. Vanavond á la carte uit eten. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gysmo 1 Posted December 25, 2012 Die vreetschuur van Braakhekke is toch verkocht. Parkheuvel in Rotterdam heeft ook wel wat. Daar rijden ze je auto voor je weg en staat klaar als je vertrekt. met men wage laat ik toch niemand anders rijde ze met iemand anders matriaal zijn ze toch nooit voorzichtig Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsz van der Kamp 137 Posted December 25, 2012 We hebben wat Loempia's. Eten kip/haan/eend weet ik veel. Is aan het uit lekken. En wie weet. Oops te laat. En voor erbij wat shrimps. Hatseflats! Zo moet het! Fijne kerst zODd en Miss. We roken er hier een op jullie gezondheid. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted December 25, 2012 Gewoon hardcore hier. Jij ook he en ik damp er een op je gezondheid. 2de zat je goed? /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsz van der Kamp 137 Posted December 25, 2012 Oh ja dank je. Ik ga met zoon een beetje rommelen. Lijkt beter. Maar ehhh... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted December 25, 2012 . Volgend jaar met ze 2 hier op de 2de dag? No probleem kan zo geplant worden eten wel Vietnamees/Chinese . /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
groenefingers 262 Posted December 25, 2012 zodd! Wow lekker, fijne kerst! Quote Share this post Link to post Share on other sites
DonBone 46 Posted December 25, 2012 zo de eerste kerstdag maaltijd zit er in ipv vloeibaar is het stamppot geworden, spruitjes stamp om precies te zijn, en die was goddelijk voor mijn vriendin wat spekjes uitgebakken er doorheen, en voor mijzelf er een lading jus overheen. Als toetje hadden we walnoot ijs met choco ijs en vanille ijs, overgoten met chocosaus. Nu een lekkere bak thee en een dikke joint rollen, daarna uitbuiken! Iedereen nog een heole fijne kerst gewent ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
cannabusinesss 50 Posted December 25, 2012 Buffet bij van der valk, voor €35,- van 17:00h tot 22:00h jezelf helemaal vol bunkeren. En inderdaad dresscode, zo heb ik me bij Holland Casino ook eens verneukt. In de zomer met 30 graden mochten de mensen er niet in met een korte broek, ben je dan ff lekker? Greetz! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bunny 0 Posted December 26, 2012 Tsja daar stond ik dan in me korte broek en op m'n teenslippers mocht ik niet naar binnen!!!!! Had je dat niet eerder kunnen zeggen! Haha Quote Share this post Link to post Share on other sites
MeneerJansen 572 Posted December 26, 2012 zoveel gezopen vannacht dat ik meerdere keren opstond om naar de plee te gaan , na de 4de keer koffie en roereieren gemaakt om 5 uâh smogges. nu aan de presecco ...schandelijk zo vroeg Quote Share this post Link to post Share on other sites
zookaba 2 Posted December 26, 2012 (2e) kerstdiner is hir ook weer net even op, vandaag zelfgemaakt, hertenbiefstuk met een saus met port erin, met wat sjalotjes, champignons en bosuitjes erbij opgediend, dunne sperzieboontjes en erwtjes met bonenkruid erbij, en gepofte aardappels. en daarna stoofpeertjes met slagroom en wat ijs en garnalencocktail als voorgerecht ben erg tevreden met hoe het gelukt is, en nu lekker uitbuiken met een vaporizer onder handbereik Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guerilla Goof 2 Posted December 26, 2012 Ik heb net een foto van m'n kerstmaal geupload maar kan de link niet kopieren via mijn telefoon. Wie zet hem hier ff neer? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Johnny_Sack 669 Posted December 27, 2012 Here you go, was het lekker? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gysmo 1 Posted December 27, 2012 haha, mac D is altijd lekker Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guerilla Goof 2 Posted December 27, 2012 Haha Quote Share this post Link to post Share on other sites
MrMonkE 29 Posted December 27, 2012 Die parelhoen was niet zo lekker. Kwartel was wel lekker, dat smaakt een beetje naar eend maar dan malser vlees. mnom nom nom We hebben wat Loempia's.Oops te laat. Gewoon no-nonsense hakken en bakken! Tasty!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guerilla Goof 2 Posted December 27, 2012 Deze bedoelde ik dus : Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jan de Ripper 61 Posted December 27, 2012 Stelletje huichelaars. Wel het hele jaar van de bio-industrie "genieten" En bij mij komen zeiken over fois gras. Foei! Aangezien ik niet van de bio-industrie geniet mag ik hier dus wel op reageren..... Het is echt schandalig hoe er met eenden en ganzen waarmee foie gras wordt geproduceerd wordt omgesprongen. Ik kan me niet voorstellen dat je dit eet zonder schuldgevoel. De manier waarop je reageert is hiervoor ook wel een aanwijzing . Er bestaat ook diervriendelijke foie gras, maar die is wel duurder. Maar het moet natuurlijk altijd zo goedkoop mogelijk. De enige reden dat de bio-industrie nog bestaat is geld. Ik eet sinds kort alleen nog maar scharrelvlees en voel me daar een stuk minder schuldig om. Het is wel duurder, maar smaakt gewoon beter (kan ook psychologisch zijn). In je handtekening heb je Genesis 1 vers 29 staan. Ik was toch wel benieuwd wat hierin staat en heb het even opgezocht aangezien ik niet zo bijbelvast ben. Lees ook eens 1 vers verder: "Aan de dieren die in het wild leven ... geef ik de groene planten tot voedsel". Het is dus niet de bedoeling om dieren in piepkleine kooitjes met geweld grote hoeveelheden voedsel door de strot te duwen. Quote Share this post Link to post Share on other sites