Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

StoneTwisted

For Those Who Want To Know !

Recommended Posts

Voor diegene die het artikel en of de feiten nog niet kennen .

 

BRON = WantToKnow.nl

 

http://www.wanttoknow.nl/overige/medicijng...-cocaine-samen/

 

Medicijnen: meer doden dan heroïne en cocaïne samen!

 

Overheden en machthebbers lijken het allemaal zo goed met ons voor te hebben; verslavende zaken zijn absoluut slecht voor u. Ze dienen uw gezondheid niet en niet het welzijn van de maatschappij. Al met al een vrij normale gedachtengang. Maar zoals bij zoveel regels, is een regel een steen in de stroom; in plaats van het afdammen, ontstaan 2 kleine stroompjes aan weerszijden van de steen..

 

De onderstaande 2 artikelen komen van totaal verschillende kanten. Beiden waarschuwen ze echter voor verslavende artikelen, die nog door geen wet worden tegengehouden.. Medicijnen!

Zowel Mike Adams, die we hier al vaker aan het woord lieten, als de Belgische apotheker Fernand Haesbrouck waarschuwen ernstig in deze artikelen voor ‘bewust-verslavende’ medicijnen. Want ook dát is er volop aan de hand.

 

Big Pharma is gebaat bij verslaving, zo simpel is het verhaal! Gepresenteerd als een ‘minder prettige bijwerking’, verschuilt de farmaceutische INDUSTRIE zich achter de bijwerking van het hoofdbestanddeel. Maar het lijkt er toch bijzonder op, dat er een nieuwe generatie medicijnen aankomt, waarvan de ‘bijwerking’ de hoofdzaak is geworden.. Het is dus voortaan aan de arts en vooral aan de patient, de verslaving tegen te gaan.. De wereld op zijn kop?

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Medicijnen veroorzaken meer doden dan heroïne en cocaïne samen

 

Door Mike Adams, NaturalNews Editor

23 december 2009

 

2009© Nederlandse vertaling Jan Smith/WantToKnow.nl-.be

 

(NaturalNews) Onmiddellijk na de plotselinge dood van actrice Brittany Murphy zie hier lead, beginnen steeds meer mensen vragen te stellen over hoe gevaarlijk voorgeschreven medicijnen eigenlijk wel niet kunnen zijn. Sommigen beweren echter dat straatdrugs veel gevaarlijker zijn en niet de voorgeschreven medicijnen. Maar het volgende onderzoek laat toch duidelijk zien waarom voorgeschreven medicijnen veruit veel gevaarlijker zijn dan de illegale verdovende middelen.

 

Volgens een nieuw onderzoek dat werd uitgevoerd door artsen van het ‘St. Michael’s Hospita’l en het ‘Institute for Clinical Evaluative Sciences (ICES)’ in Toronto is het aantal sterfgevallen als gevolg van het gebruik van voorgeschreven opiaten in de VS, tussen 1991 en 2004 verdubbeld. Na de introductie van oxycodone 1 in 2000 is het aantal sterfgevallen door deze drug met 500% toegenomen.

 

Bijwerkingen van Oxycodone.. Het lijkt alsof de hoofdwerking tot bijwerking is gedegradeerd..

 

Onderzoekers bestudeerden 7.000 rapporten van het kantoor van de Hoofdlijkschouwer in Ontario en vonden dat tussen 1991 en 2004 het aantal uitgeschreven recepten voor oxycodone met meer dan 850% was toegenomen; dat is ongeveer een derde van de opiaatrecepten die in 2006 werden uitgeschreven. (Dit is de omvangrijkste toename van recepten voor alle opiaten tezamen.)

 

Nadat deze drug zijn intrede had gedaan in het provinciale medicijnplan in 2000, steeg het aantal sterfgevallen als gevolg van het gebruik van opiaten met 41%. Het is schokkend te moeten vaststellen dat het aantal sterfgevallen na het voorschrijven van opiaten zoals oxycodone stukken groter is dan het aantal doden door het gebruik van heroïne. De meeste mensen die stierven door het gebruik van opiaten hadden daarvoor hun arts bezocht en kregen een recept voor de drug in dezelfde maand waarin ze overleden.

 

Het totaal aantal opiaatgerelateerde sterfgevallen in Toronto wordt geschat op 27,2 per miljoen gebruikers. De onderzoekers zeiden te hopen dat meer inzicht te krijgen op de enorme gevaren die met de voorgeschreven opiaten samenhangen.

 

Lekker stoned op voorgeschreven heroïne

 

Het is het smerige geheim van de farmaceutische industrie: Er sterven meer mensen aan de voorgeschreven opiaten, dan alle doden als gevolg van het gebruik van cocaïne en heroïne samen. En daarbij zijn waarschijnlijk ook alle slachtoffers van gerelateerde schietpartijen en overvallen opgeteld die in het noorden van Mexico aan de orde van de dag zijn.

 

Drugsmisbruik van voorgeschreven medicijnen komt nu veel vaker voor dan het misbruik van verdovende middelen die op straat te koop zijn! En Big Pharma strijkt weer gigantisch hoge winsten in de zak door de opiaatverslaving van alle patiënten. En met opiaten bedoel ik gewoon narcotica. Het is precies dezelfde troep..

 

Zodoende kunnen alle drugsverslaafden in de VS vandaag de dag worden onderverdeeld in twee kampen:

 

1) Mensen die verslaafd zijn aan straatdrugs.

2) Mensen die verslaafd zijn aan, door medici voorgeschreven drugs.

 

De mensen in groep #1 (straatdrugs) krijgen gevangenisstraf. Mensen uit groep #2 worden naar hun arts gebracht waarvan ze een herhalingsrecept meekrijgen. Het zijn werkelijk precies dezelfde narcotica. De ene groep is echter legaal en de andere illegaal. En wat bepaalt nu of een narcoticum legaal of illegaal is?

 

Eigenlijk is het antwoord op die vraag vrij simpel te beantwoorden, want hoe je het ook wendt of keert, het komt op het volgende antwoord neer: ‘De mate waarin Big Pharma er winst op maakt, bepaalt of het legaal of illegaal is’..

 

Wanneer Big Pharma winst maakt op narcotica wordt het legaal genoemd. Want weet je, Big Pharma maakt per jaar tientallen miljoenen dollars winst over de ruggen van drugsverslaafden. En heel toevallig blijken hun voorgeschreven medicijnen ook nog eens heel erg verslavend te zijn – herhaling verzekerd, dus. Het businessplan van Big Pharma is zo godvergeten lucratief, dat men zou denken dat het een stelletje ordinaire drugsdealers zijn….

 

Voetnoten:

 

1. Oxycodone is een vrij sterk synthetisch opiaat. Het wordt in de VS veel gebruikt als krachtige pijnstiller onder de merknaam ‘Perocet’.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wat zal de voorspelbare reactie van die huisarts zijn?

 

Overschakelen van een amfetaminetoxicomanie naar

een cocaïnetoxicomanie met Rilatine of Concerta.

 

© 2010 Fernand Haesbrouck

 

 

 

Ook huisartsen zijn immers opgeleid in de kennis dat een toxicomanie goed is voor de gezondheid van de kinderen. Als die goed is voorgeschreven, dixit CBG. Wat dan weer betekent, dat bij ADHD de dosis groot genoeg moet zijn.

 

Waarom is Strattera nog steeds in de handel?

 

- Omdat de Stratterageheimen nog steeds niet vrijgegeven werden. En waarom worden de Stratterageheimen niet vrijgegeven, zelfs na het arrest van de Bestuursrechtbank in 2008?

 

- Omdat Strattera veilig voor kinderen moet blijven en legale amfetaminedoping voor sporters.

 

- Het bedrijf (Eli Lilly) het zo wil en dit bedrijf kan zelfs regeringen, FDA, EMEA en de Europese Commissie laten draven om de eigen financiële belangen te vrijwaren.

 

De Belgische apotheker Fernand Haesbrouck, een luis in de pels van de farmacie.

 

Toen Prozac in 1987 met een nieuw amfetaminepatroon op de markt verscheen, gebeurde dit met een van de machtigste commerciële trucs ooit in de geschiedenis. Eli Lilly slaagde erin om medische en andere slimme koppen te misleiden, door een verhaaltje de wereld in te sturen, dat niemand kon aantonen, maar dat erin ging als zoete koek.

 

De nieuwe stof bleek namelijk van meet af niet eens amfetamine te zijn, maar wel de serotonineprovider voor nieuwe zieken, die zouden lijden aan vermeende serotoninetekorten. Niemand kreeg bovendien de kans om ook maar te vermoeden dat hier amfetaminestoffen zouden verdeeld worden zonder zelfs een opiumwetgeving.

 

Omdat de middeleeuwen toen nog niet zover achter ons lagen, kwam niemand op het idee dat serotoninetekorten ook moesten aangetoond worden om echt wetenschappelijk tekort te kunnen zijn. Het clubje dat toen bevoegd was om te oordelen over het verschil tussen medische wetenschap en kwakzalverij koos voor de wetenschap zelfs al werd de kwakzalverij wetenschappelijk ingepakt met verblindend veel omkoopgeld.

 

Niemand die dit ooit merkte, want – zoals dat heet – “zelfs al maken we fouten, we zijn gedekt door de wet”. Prozac en de analogen (SSRI’s) kregen de kans om meer dan twintig jaar lang vermeende zieken, te drogeren met psychotica, waarvan de wereld vermoedde dat daarmee serotonine werd gecorrigeerd. Immers met de jaren bleek dat steeds meer moderne aandoeningen positief reageerden op het drogeren met amfetaminedoping.

 

Bij deze zieken volstond het daarbij een serotoninetekort te vermoeden om een toxicomanie ermee in te stellen en zogezegd te genezen of minstens toch … tot ieders tevredenheid, te behandelen. Onder de vermomming van het masker van de fabeltjes diende voortaan een toxicomanie bij een overvloed van het off-label voorschrijven voor de meest gekke aandoening die intussen kon opduiken.

 

Zelfs wie klachten had over koude tenen werd een amfetaminedoping aangesmeerd. Al was het maar omdat het zagen over die koude tenen zou ophouden. Veiligheidshalve mocht niemand een behandeling ermee stoppen, omdat dan zou komen vast te staan, dat men er eigenlijk verslaafd is aan geworden.

 

Beter nog.

 

Als psychotica garandeerden die snoepjes een bijna zekere comorbiditeit van alle vormen van psychotisch gedrag, waarmee een nog grotere lucratieve markt van neuroleptica kon aangeboord worden. Het commerciële succes van healthcare, die voortaan ook de politieke besluitvorming beheerst. Maar het psychotisch maken is nu net de truc in de behandeling van ADHD. Want ADHD-ers maakt men dwangmatig psychotisch (dus kalmer, meer robotmatig geconcentreerd) met hoge doseringen amfetamine- en cocaïnestoffen.

 

En vermits Prozac als amfetamine depressieven en zelfs honden en katten kan drogeren, was de commerciële stap naar een bijproduct in de ontwikkeling ervan, snel gezet.

 

Strattera, met precies dezelfde actieve metaboliet als Prozac, kwam, zag en overwon als een totaal nieuwe stof in de behandeling van ADHD, terwijl de molecule al sinds rond 1985 ongebruikt (want levertoxisch) bij Lilly in de rekken bleef liggen. En precies dat wil Lilly verborgen houden met de Stratterageheimen..!!

 

Voordeel van de Prozac-stal bleek de vermomde amfetamine te zijn, waardoor geen opiumwetgeving, en om bij ADHD te gebruiken, stelde men de dosering bij kinderen op vier keer zo hoog.

 

Prozac-ddd = 20 mg /70 kg lichaamsgewicht en voor Strattera-ddd geldt: 80 mg /70 kg lichaamsgewicht.

 

Noteer daarbij dat Strattera op gewichtsbasis nog 18% actiever is dan Prozac. En hoe vreemd, ook dit wil Eli Lilly verborgen houden met de Stratterageheimen.

 

Op de tekening is van beide stoffen het zwarte deel met een chemisch instabiele zuurstofbrug verbonden aan een en hetzelfde phenylpropylamine (in het rood). In vloeibaar of enzymatisch milieu worden beide componenten op die plaats gesplitst en verdwijnt het zwarte deel naar de lever, terwijl het rode als een nieuw amfetaminepatroon incognito kan drogeren.

 

In 2004 gaf de Europese Commissie aan de ministers van Volksgezondheid van de Europese lidstaten de opdracht om de artsen te waarschuwen geen SSRI’s voor te schrijven bij jongeren en adolescenten omwille van het risico van zelfmoorden ermee. Ook Prozac werd daarbij geviseerd.

 

Begin 2007 evenwel corrigeerde Europa deze waarschuwing, waarbij werd gesteld dat van alle SSRI’s er maar eentje veilig mocht gebruikt worden bij de jeugd en dat is de fluoxetine (Prozac) van Lilly. De fluoxetines van de generische bedrijven bleven taboe, omdat zij wel gevaarlijk bleven voor het zelfmoorden ermee.

 

Ruikt zoiets niet heel sterk naar een grandioze corruptie?

 

Wie hoorde of zag toen mevrouw Nelly Kroes optreden? En waarom is de fluoxetine van Lilly veiliger dan al de rest?

 

Stel je eens voor dat Europa dezelfde phenylpropylamine zoveel hoger gedoseerd in Strattera voor kinderen, daarmee uit de handel had moeten nemen. Europa waarbij zowel de Commissie, EMEA als CBG voor Lilly bij de bestuursrechtbank in de bres springen om die Stratterageheimen te blijven geheim houden. Welk belang zou Europa, EMEA of CBG erbij hebben, als door massaal Strattera en Prozac te gebruiken veel van de nieuwe jeugd aan het zelfmoorden zou gaan?

 

Of psychotisch gedrag zou gaan vertonen, in de psychiatrie zou terechtkomen of zou gaan moorden?

 

De macht van Lilly, het bedrijf dat erin slaagt om niettegenstaande een arrest, de Stratterageheimen toch geheim te houden. Het bedrijf dat erin slaagt om zelfs de Europese Commissie commercieel voor de eigen kar te spannen. Strattera bij kinderen vier keer zo hoog gedoseerd als Prozac, als amfetaminedoping bij ADHD, zou helemaal geen zelfmoordneigingen doen ontstaan.

 

En waarom niet?

 

Omdat Lilly de FDA-officials, EMEA-officials, CBG-officials op welke manier dan ook gebrainstormd heeft dat dit niet zo is. Die geleerden en vetbetaalde hoeders van de Volksgezondheid zijn overtuigd dat Strattera veilig is voor kinderen.

 

En waarom?

 

Omdat Lilly hen heeft kunnen overtuigen dat niemand weet hoe Strattera werkt.

 

Omdat Lilly in 2006 op een hoorzitting bij FDA heeft verklaard dat de stof veilig is bevonden… na een test van … amper 14 dagen.

 

Omdat Lilly hen heeft wijsgemaakt dat ze op straffe van carrièresabotage, het bekendmaken van de Stratterageheimen moeten blijven verhinderen.

 

Intussen schrijven artsen amfetamine- en cocaïnedoping voor aan kinderen en adolescenten. Doodgewoon omdat hogere medische en politieke overheden hen daarbij onwetend houden.

 

Omdat hogere medische en politieke overheden er schijnbaar baat bij hebben dat

 

– artsen bij de minste aanleiding doping voorschrijven, die psychotisch maakt,

 

– artsen bij de minste aanleiding doping voorschrijven, die agressie en zelfmoorden veroorzaakt,

 

– artsen bij de minste aanleiding doping voorschrijven, om pulmonaire hypertensie te veroorzaken, waardoor men aan ‘aangeboren hartziekten’ kan doodvallen,

 

– artsen bij de minste aanleiding doping voorschrijven, die in de toekomst bijna zeker voor een lucratieve Alzheimer-epidemie zal zorgen.

 

Die medisch en politieke overheden zijn helemaal niet onwetend over de gevaren, die men met de Stratterageheimen wil blijven achterhouden. Waarom werd immers op de bestuursrechtbank in 2008 ermee gedreigd, dat het bekendmaken van die geheimen een diplomatieke rel zou veroorzaken met een bevriende mogendheid?

 

Hoe soeverein is een politieke overheid?

 

Hoe corrupt of hoe dom blijft een medische overheid?

 

Hoe zou Hypocrates reageren als bekend wordt dat zij die de eed zweren, de jeugd met een amfetamine-en cocaïnetoxicomanie chronisch vergiftigen, terwijl Socrates in 399 voor Christus de gifbeker moest drinken, precies omwille van hetzelfde. In die tijd vergiftigde men de jeugd, door ze rebelse ideeën te willen aansmeren. Vandaag krijgen rebelse ideeën geen kans meer: vandaag heerst de chemische ‘mindcontrol’. Iedereen denkt hetzelfde. Ofwel medisch of ofwel politiek. Hoe laag valt een maatschappij, als men daarmee naar de jeugdtelefoon om hulp moet bellen?

 

Europa, FDA, EMEA,CBG en ministeries van Volksgezondheid gaan helemaal niet voor de gezondheid van mensen, maar voor de financiële belangen van Lilly.

 

In België is een ex-medisch directeur van Lilly voorzitter van het college der directeuren op Volksgezondheid en weerhoudt de minister om de echte cijfers, sinds 2004, te publiceren van het verbruik van methylphenidaat.

 

Doodgewoon omdat de publicatie daarvan meteen het einde zou betekenen van de zeer winstgevende ADHD-handel en mindcontrol.

 

Wat zal de voorspelbare reactie van die huisarts zijn?

 

Overschakelen van een amfetaminetoxicomanie naar een cocaïnetoxicomanie met Rilatine of Concerta. Ook huisartsen zijn immers opgeleid in de kennis dat een toxicomanie goed is voor de gezondheid van de kinderen. Als die goed is voorgeschreven, dixit CBG. Wat betekent, dat bij ADHD de dosis groot genoeg moet zijn.

 

 

 

OM MAAR EVEN TE LATEN ZIEN HOE VERROT DEZE WERELD IN ELKAAR STEEKT,

EN ZE ZICH ONDERTUSSEN DRUK DENKEN TE MOETEN MAKEN OVER EEN JOINTJE.....

OM BLOED LINK VAN TE WORDEN DEZE HYPOCRISIE TEN TOP :)

 

Gr, ST :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik denk dat de ratio aantal geredde personen / aantal gedode personen een stuk hoger is bij medicijnen dan bij heroine en cocaine.

 

De hele wereld gebruikt medicijnen -> niet de hele wereld gebruikt harddrugs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je zult het artikel wel half of niet hebben gelezen want das nu net de clou slimmerik :) ,...medicijnen zijn harddrugs,....barbituraten,..tranquillizers ,..opiaat achtige antidepri, etc etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En toch blijven er mensen die deze artikelen niet geloven en zichzelf blijven wijsmaken dat medicatie goed voor hun is....Laat dit nou eens iedereen zijn ogen openen en laten we met z'n allen onze rug keren naar dit systeem!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik slik al jaren geen medicijnen meer.. Alleen een tabletje tegen de hooikoorts maar daar krijg ik geen merkbare bijwerkingen van..

Het was toch al bekend dat medicijnen de grootste rotzooi zijn..?

 

Op m'n werk maakte ik laatst ook iets mee:

Het 8 weken oude babytje van een collega wilde de fles een dag niet.. meteen naar de dokter..

En meteen wordt er antibiotica voorgeschreven want ze wisten niet waar het aan lag.. Ik dacht echt zoiets van stoppen ze meteen een pasgeboren babytje vol met drugs omdat ze een keer de fles niet wil drinken..

Die zelfde avond drinkt het babytje de fles wel.. Lekker gezond voor de groei en gezondheid van het kindje :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ieders zou dit eigenlijk moeten lezen en vooral weten.

Its a Fuckt up World :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij het lezen van dit topic, komt het overlijden van mijn vader in 2006 met 65 jaar weer

op en het doet nu weer veel pijn. Ik heb het meegemaakt wat er in een ziekenhuis allemaal

gebeurd, maar vooral mijn moeder die door een hel is gegaan.

Mijn pa heeft ooit een paar tia's gehad, kreeg daarbij urineweg ontstekingen, koorts bijgevolg

enz. Hij had toen al medicijnen. Ontstekings remmers, bloedverduners, antibiotica en wat nog

allemaal.

Mijn moeder heeft hem jaren lang verzorgd, dokter hier dokter daar totdat ze bijna instorte

en mijn pa moest overlaten aan de ziekenhuis expertise. Er is genoeg geknoeid, en mijn pa

werd er alleen maar zwakker door. Al dat gif deed de het lichaam aantasten ( bijwerkingen )

 

Mijn vader was hoe dan ook overleden, maar waarschijnlijk niet zo vroeg als gebeurd is.

Het is te ziek en pijnlijk voor woorden, dat hij later in een kliniek volgestampt werd met vloei

bare voeding aan het infuus dat hij zo zwak dat ie was braken deed. 4 x zoveel voeding als

wat ie aankon hebben ze hem in de maag gepompt, dan nog maar wat pillen erachteraan

want hij kreeg weer ontstekingen door verslik problemen. Uiteindelijk bezweek hij door zwakte.

 

Ik wil hiermee zeggen dat het best fijn is als je geholpen kan worden maar ik heb het idee dat je

soms zieker uit een kliniek of ziekenhuis komt, als dat je erin bent gekomen. Medicijnen is gif

het doet symtomen bestrijden maar niet de oorzaken, maar je betaald wel een prijs daarvoor

en dat zijn bijwerkingen,

en dan zegt zo'n domme turkse lul uit de politiek eens in een talkshow dat cannabis gif is. Rot toch

op man, ik heb moeite om mij in te houden bij zulke uitspraken.

 

Mijn huisarts schrijft mij een medicijn voor tegen eczeem wat ik helemaal niet heb, en dat

wist ie ook. Die huisartsen schrijven je wat voor omdat ze het moeten? Ik heb het medicijn

uiteraard niet genomen.

 

Ik moest dit even kwijt, want ik weet zeker dat het een big business is om mensen te controleren

en op gewisse wijze ziek te houden.

 

gr, Zappie

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Zappie,..precies Mate dit is nu een van de duizenden voorbeelden die mensen mee maken en nooit boven water komen omdat er niets mee wordt gedaan vanuit de kant van Justitie en al helemaal niet vanuit de kant van de schuldige,..en als slachtoffer(s) begin je niets tegen zon machtig ziekenhuis en of organisatie,...ja of je moet tonnen aan geld hebben en energie en tijd.

Erg triest en frustrerend allemaal , toch hoop ik dat je langzaam maar zeker de boosheid en frustratie beetje kan verlichten.

en verder kan leven,......maar inderdaad dit soort artikelen brengt weer alles even naar boven van wat er toen is gebeurt.

 

 

Veel sterkte maat en bedankt voor je openheid. :)

 

Ik blijf me inzetten voor dit soort en nog vele andere vormen van onrecht in deze maatschappij, al is het alleen maar om de onwetendheid te doorbreken,..hoe star en kortzichtig mensen af en toe ook kunnen denken. Dit te doen doorbreken en ze in te laten zien dat de wereld niet werkt zoals de meeste denken is eigenlijk een onmogelijke opgave,..maar elke kleine stap is er een in de goede richting.

 

 

Gr, ST

 

 

 

 

:wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Reguliere medicijnen kunnen veel kapot maken dan goeds.Ik ben zelf gered door antibiotica vanwege een hersenvliesontsteking die ik vlak na de geboorte had opgelopen waarschijnlijk door de huisarts die een slangetje uit zijn tas had gehaald om het slijm uit keel te verwijderen.Ik weet niet of dezelfde antibiotica zijn werk net zo goed zou doen vandaag de dag mbt resistente bacterien die nu meer veelvuldiger voorkomen dan vroeger.Ik heb trouwens wel een fantastische neurochirug gehad die zijn hart op de goede plek had zitten.Komt helaas tegenwoordig weinig meer voor.

 

Miljarden worden er verdiend aan cholesterolverlagers, maar juist het LDL-cholesterol heb je nodig voor je hormoonhuishouding, wanneer te laag krijg je ernstige problemen & die zijn niet misselijk.Dezelfde cholestrolverlagers blokkeren de natuurlijke aanmaak van Q10, die je ook nodig hebt voor een goeie hartwerking.Veel mensen krijgen op de duur gewrichtsklachten of andere problemen zoals geheugen die terug te voeren zijn naar die cholesterolverlagers.Beta-blokkers moet je ook niet te lang slikken, want dan krijg je juist hartproblemen.

Reguliere medicatie is niet zaligmakend, zoals wel gepreekt door bepaalde instanties.Er worden vandaag de dag teveel fouten gemaakt die helaas een dodelijke afloop hebben.

 

Namaste :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Komt ook nog eens bij dat het in de voedselindustrie niet veel anders gaat... door de vele e-nummers, codes ed weten wij totaal niet meer wat er allemaal in onze voeding zit. Door veelvuldig gebruik van kunstmatige smaakstoffen en andere chemishe producten verzwakken we en worden we uiteindelijk ziek. Ik heb het hier over ziektes zoals kanker die door mutaties ontstaan. Op deze manier is natuurlijk de hele cirkel rond voor de grote industrieen... die verdienen bakken met geld aan ons voedsel wat helemaal bewerkt is, door dat bewerkte voedsel zullen we uiteindelijk medicijnen nodig hebben die misschien nog wel meer opbrengen dan het voedsel en ga zo maar door.

De situatie waar we op dit moment in leven is zeer triest maar ik heb hoop op verandering.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jep als je die lijn doorzet zie ik het ook maar somber in.. ach tegen die tijd zal het "normaal" zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Komt ook nog eens bij dat het in de voedselindustrie niet veel anders gaat... door de vele e-nummers, codes ed weten wij totaal niet meer wat er allemaal in onze voeding zit. Door veelvuldig gebruik van kunstmatige smaakstoffen en andere chemishe producten verzwakken we en worden we uiteindelijk ziek. Ik heb het hier over ziektes zoals kanker die door mutaties ontstaan. Op deze manier is natuurlijk de hele cirkel rond voor de grote industrieen... die verdienen bakken met geld aan ons voedsel wat helemaal bewerkt is, door dat bewerkte voedsel zullen we uiteindelijk medicijnen nodig hebben die misschien nog wel meer opbrengen dan het voedsel en ga zo maar door.

De situatie waar we op dit moment in leven is zeer triest maar ik heb hoop op verandering.

 

 

dat niet alleen, het voedsel word ook "voedings armer"' In een kipnugget zit geen echte kip

meer, smaakt er wel enigzins naar, maar dat is ook door bepaalde smaakverbeteraars of aroma's.

Vlees word o.a met kleurstoffen behandeld om het er smakelijker uit te laten zien ( ook gekleurde

verlichting in de koeling maar dit terzijde ).

Als bloed uit het vlees is, is ook "rood vlees" niet zo rood als dat het in de schappen ligt. Het is bleker

maar... ook is feit dat mensen verwent zijn en het zichzelf ernaar maken. Waarom? Men wil geen vlekje

op een sinasappel, men wil geen beetje bleek uitziend ( lees natuurlijk kleur ) stuk vlees. Men wil

geen zoutarm eten want dat is niet zo hartig meer. De zout consumtie is enorm gestegen t.o.v

de jaren 1950. Wat vreten de meesten aan zakken chips? Ik zie ze voor de kinderen echt rotzooi

op het band leggen. Ook de pa en ma zelf. Ook de oudjes die vaak mierezoete kleffe koekjes

en puddingekjes nemen. Die goedkope fabrieks rommel met louter chemie erin en lege callorien.

 

Dus deels zijn we het allemaal zelf schuld. Verwend en te lui. Daar springt een slimme ondernemer

natuurlijk handig op in. Veilig en geen gevaar voor de volksgezondheid tja! E stoffen en andere

kunstmatige toevoegingen horen niet in een lichaam, punt uit.

 

Men komt er nauwelijks onderuit om pure eerlijke produkten te kopen voor diegene die bewust

gezond willen eten, maar ik probeer het te beperken. Ik snoep niet, drink geen cola of zoiets e.d.

Ik compenseer het door genoeg rauwe groenten te eten, goede vetten ( koud geperste olijf olie )

enz. Dus enigzins bewust de produkten kiezen, en zich niet konstant verwennen met al dat zout

en zoet. Het is een verslaving, maakt je ziek!

 

gr, Zappie.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Waar ik zo boos over kan worden...
er is zoveel geld voor ritalin en amfetamines en daar word ook goed op verdiend
Maar er is geen geld voor onderzoek naar natuurlijke of minder schadelijke medicatie

Share this post


Link to post
Share on other sites
ook is feit dat mensen verwent zijn en het zichzelf ernaar maken. Waarom? Men wil geen vlekje

op een sinasappel, men wil geen beetje bleek uitziend ( lees natuurlijk kleur ) stuk vlees.

 

Zekers weten dat mensen veel over zich zelf afroepen en laten aanpraten,...ze geloven alles wat er op de telli komt en vanaf de kant van de Media etc,.. voor jeZelf denken is wat veel mensen zijn afgeleerd onbewust en gevangen in een systeem wat dom consumerende loonslaven van ze maakt. Mensen laten zich gek maken door andere gekken ,....de Sociale media zoals FaceBook allemaal een hype,..mensen worden gebruikt en gefinetuned door de reclame en media wereld,..je bent een product voor ze wat geld in het laadje brengt waar jezelf geen cent van ziet.

 

 

Its One Big Mad House This 3th Rock from the Sun

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb een moeder van 70 jaar oud slikt 12 soorten medicatie (hoge bloeddruk,suikerziekte,vochtophoping,slaapapneu,schildklier,en gwrichtsaandoening) ziet er nu uit als een michelinpoppetje, kwamen ze er vorige week achter dat verschillende pillen niet met elkaar konden...

 

Gisteren met haar nog een heftige ruzie gehad over mijn cannabisgebruik, (jongetje waar ben je toch mee bezig, het gaat van kwaad tot erger) en ze beweren dat ik in mijn nadeel ben veranderd door canabis(ik ben inm. 41 jaar), nou ja laat ze maar...

Zelf is ze door de medicatie zichzelf niet meer..

grtz..

 

Ik heb een moeder van 70 jaar oud slikt 12 soorten medicatie (hoge bloeddruk,suikerziekte,vochtophoping,slaapapneu,schildklier,en gwrichtsaandoening) ziet er nu uit als een michelinpoppetje, kwamen ze er vorige week achter dat verschillende pillen niet met elkaar konden...

 

Gisteren met haar nog een heftige ruzie gehad over mijn cannabisgebruik, (jongetje waar ben je toch mee bezig, het gaat van kwaad tot erger) en ze beweren dat ik in mijn nadeel ben veranderd door canabis(ik ben inm. 41 jaar), nou ja laat ze maar...

Zelf is ze door de medicatie zichzelf niet meer..

grtz..

Share this post


Link to post
Share on other sites

jongens, jullie moeten allemaal hier eens naar kijken http://www.sopn.nl/

 

dit is een opkomende politieke partij die dus heel erg tegen dit soort dingen is en het ook allemaal het land uit wil krijgen.

Ze willen bijv. ongezond en chemisch bewerkte voedselproducten heel hoog gaan belasten terwijl biologisch en eerlijk voedsel juist niet meer word belast.

Ze willen door dit compleet nieuwe systeem( ook financieel) het voorbeeld van Ijsland volgen. De burgers van Ijsland hebben het helemaal voor elkaar, ze hebben zelf een nieuwe regering aangesteld, nieuwe grondwetten opgezet enz enz enz. http://moonshaman.wordpress.com/2012/05/09/iceland-repeaces/. Deze informatie komje dus niet tegen in de mainstream media omdat ze ons allemaal dom willen houden.

ik zeg : MET ZN ALLEN STEMMEN OP SOPN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ tabacca, bedankt voor de link want het sprak mij wel aan. Welliswaar afwachten wat dat moet worden

maargoed, ik heb een email aan hun gestuurd zie tekst hieronder:

 

hallo,

 

via een forum heb ik van jullie site vernomen. Ik heb nu eerst even de hoofdpagina gelezen en

ga jullie parij programma via pdf nog bestuderen. Echter, heb ik al eens wat vragen.

 

Hoe gaat u dan te werk tegen de heersende rechts kapitalistische orde?

Hoe wil u een verwende westerse bevolking ( NL in deze ) tot bezinning/inkeer brengen?

Over welke termijn heeft u gedacht te werken, voor tastbare resultaten verkrijgen?

Hoe onafhankelijk en be-invloedbaar bent u voor "ongezonde lobby" en druk van Brussel?

 

Ik denk ten eerste dat het hoofddoel is de bevolking op een rij te krijgen en ze bewust

maken van datgene wat er veranderen moet, ook in hunzelf!

Dan denk ik dat de SP voorlopig de enige? partij is die hier in wil gaan. Hoe ziet een coalitie

eruit? Wie is er nog meer voor te porren?

 

Dan zou men het zogenaamde zakkenvullen ( het kapitalistische gestel ) moeten aanpakken kunnen.

Grote beurs gaande bedrijven, concernen hebben immers een dikke vinger in de pap wat

beleid aangaat. Tal van politici hebben bestuurlijke functies in grote bedrijven, hebben kontakten.

 

Dit is wat er gaande is zolang het kapitalistische systeem bestaat. Sinds het indutrieele tijdperk

heeft het zijn loop genomen in de vorm die wij in onze huidige economie kennen.

 

Ik wens u veel welgemeend succes, we zijn zeer zeker toe aan bezinning en een goed verdraag-

zaam leef milieu. Zal blijken dat het uw oprechte mening en plannen zijn ( voeg daad bij uw woord! )

Heeft u alvast mijn stem.

 

Ik heb de partij al eens bij favo gezet en ga in rust het pdf programma bestuderen.

 

 

gr, Zappie

Share this post


Link to post
Share on other sites

de sterftekans word verhoogt met factor 4.. kan iemand dit uitleggen? je hebt 4 x zoveel kans om dood te gaan? we gaan toch allemaal dood?

 

of bedoelen ze dat die dag dat je een slaappil pakt de kans 4 x groter is om niet meer wakker te worden dan dat je geen slaappil zou pakken?

Share this post


Link to post
Share on other sites

SOPN moet je in de gate houden.

 

Over voedsel

 

Giftige vlamdovers in pindakaas

 

Namaste

 

 

 

 

Ik ben benieuwd of ze antwoorden, anders SOPN ze maar wat ze willen

 

gr, Zappie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zo is er ook een middel ( antideprisivum) dat allang niet meer in Holland mag gebruikt worden

omdat bewezen is dat gebruik ervan diabetici kan veroorzaken en het is erg zwaar voor de lever.

het gaat om het middel Seroquel. Heb een dik jaar in een Kliniek gewerkt van Novadic/Kentron als ervaringsdeskundige

gaf ik voorlichting over hard dope en een verhaal over mijn verslavingsverleden dus vandaar dat ik dit 100% weet.

 

Laat Novadic/Kentron nu tot aan vandaag toe gewoon Seroquel voorschrijven aan zware alcoholisten die dus al een zwaar belaste lever hebben

met al de gevolge van dien,..ik ken mensen die krijgen een dosis van ,..jawel 900mg per dag.

Het blokt ook het totale serotonine effect. afvlakken noem je dat ,..geen ups geen downs,.. verdoofd en

bij hoge dosis knock-out.

 

Novadic/Kentron schrijft dit middel gewoon nog steeds in hoge doseringen en in hoge maten voor aan "klanten"

die vaak ook nog methadon, valium, seresta, etc hebben, en dat terwijl het middel Seroquel gewoon verboden is voor de Nederlandse geneeskunde,...brief geschreven naar media maar

die vinden dat al niet meer interessant genoeg,,..want antwoord moet ik nog krijgen.

 

En zo kan je wel even door gaan denk ik,..maar trek de beerput maar eens open als je een ervaring hebt in deze materie.. :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

als ik over alcohol begin ( zie ander topic ) zijn vele opeens pro alcohol en moeten we vrijheid hebben en medicijnen zijn drugs en slecht?!?!?!?!?!?

 

kijk het is heel simpel, er wordt mega veel geld verdiend aan medicatie, en er wordt veel voorgeschreven, meer dan nodig is. Er zitten vele nadelen aan, maar ik heb enorm veel baat gehad bij medicatie, anders was ik nu allang blind geweest ( erg vaak herpes in mijn oog ) en oa antibiotica heeft mijn leven gered...ok, dat ik er een klap van gekregen heb is duidelijk maar beter dan dood toch?!?!? momenteel antibiotica zalf voor mijn oog, doet ook goed z'n werk want anders heb ik straks twee slechte ogen......

 

aan de andere kant, ik kan tramadol en temazepam krijgen voor dagelijks gebruik maar geen mediwiet van specialist...dat is wel erg vreemd en niet netjes, op die wiet valt niks te verdienen...........

 

en mijn vriendin werkt in de psychiatrie en ze zijn eens ( door medicatie fabriek betaald reisje!!!!!!) naar belgie geweest naar het Hilton omdat de psychiaters geen geld meer van hun ( medicatiefabriek ) mochten aannemen............dus dat het ergens niet goed zit DAT KLOPT!!!!!

 

maar als ik baat heb bij medicatie slik/smeer ik wat er maar voorgeschreven wordt, maar het MOET wel nodig zijn, ik heb een plek eczeem, zonder zalf groeit het, jeukt het etc. maar soms wil ik geen medicijnen, want veel dingen gaan vanzelf over......

 

gebruik je gezonde verstand, kijk of er alternatieven zijn die helpen, is de medicatie noodzakelijk? etc etc.

 

vaak ontkom je er gewoon niet aan.

 

leuke discussie, dat dan weer wel.

 

ejb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...