blowsterke 117 Posted October 23, 2012 Jammer dat je geen tijd voor foto s had, maar misschien volgende keer, ik mis het outdoorgebeuren al Mooie opbrengst heb je al binnen, alles beter als vorig jaar. Succes met de rest. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monti 63 Posted October 23, 2012 ja en het weer wordt ook niet al te denderend. Ik zit ook te twijfelen om mijn laatste pptjes veel te vroeg om te halen... Ben toch benieuwd hoe ze er uit zien bij je foto's Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elmo2007 438 Posted October 24, 2012 ja .... foto`s topic zonder foto`s zijn niet leuk slappy Quote Share this post Link to post Share on other sites
slappy 1 Posted October 27, 2012 Ik zal wel proberen nog fotoos te maken, maar heb ondertussen wel een plannetje. Ik wil eigenlijk wel hash gaan maken van wat ik nu nog heb staan. Heb geen zin meer om te knippen en wil het niet weggooien. Dus, hoe kan ik dat het beste doen? Wil niet veel spullen gaan kopen om de hash te maken, tenminste niet als het duur wordt. Als ik een goede manier vind ga ik er zekers een hele fotoreportage bij maken ps heb nog 11 planten staan, dus best wat volume. even ter info. Quote Share this post Link to post Share on other sites
RNL88 31 Posted October 27, 2012 Hey s, Vorig jaar heb ik t zo gedaan: Toppen van de plant halen beetje de iets groteren afhalen in plastic zakken doen en in vriezen par daagjes. Daarna emmers met koud water en nog n stuk of 50 ijsklontjes dr in de topjes in t water en n kwartiertje ong roeren goed roeren helft links om helft rechts om. N dag laten staan zodat de kristalletjes naar de bodem zakken en dan t water aftappen Tot je bij de laags kristallen komt en weer paar uur laten staan en dam weer t water aftappen En zo verder. Aan t einde de hash verspreiden op keuken plastic en late drogen. Good luck. Grtz Quote Share this post Link to post Share on other sites
slappy 1 Posted October 29, 2012 nog een kleine update. Zitten toch niet verkeerde topjes in de planten. Veel fluff maar toch wat leuke hoofdtoppen. Maar ik knip eigenlijk alles aan stukken, totaal geen zin om de wiet netjes te verwerken. Heb al 2 planten geknipt, binnen een uur gedaan. Hoop dit weekend veel te doen, heb alleen te weinig vriezerruimte. Misschien alles in 2 keer, maar het liefst verwerk ik alles tegelijk. Lijkt me het leukst. Ga zeker fotos maken van de hele operatie, dit verslag gaan we afmaken tot het bittere einde Quote Share this post Link to post Share on other sites
zappie 0 Posted October 29, 2012 Ondanks rot toch een mooie verzameling flinke toppen wat je daar hebt. gr, Zappie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
slappy 1 Posted November 2, 2012 Zo, weer een stap verder. Gisteren nog een paar planten omgehaald en verwerkt. Na een nachtje in de vriezer vandaag de eerste batch verwerkt. Denk dat ik het hierbij laat, ik heb nog geloof ik 6 planten maar heb echt geen zin meer in het knippen. Dikke kans dat ze dit weekend de composthoop opgaan. Ik zal nog wel de enigzins leuke toppen erafhalen, hooguit een paar hoofdtoppen dus. Vanavond, of morgen ga ik beginnen met hevelen. Fotos volgen nog. Heb ook nog fotos van die laatste planten, dan snap je wel waarom ik er niet zon zin meer in heb... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted November 2, 2012 Nog bezig kk, Ik mis het zelf al een beetje. Ben benieuwd naar de foto`s. /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
slappy 1 Posted November 2, 2012 mijn planten waren rijp voor de compost hoop. Er zat nog wel goeie wiet aan, maar ben te lui om dat nog te verwerken. Dus met pijn in mijn hart is het een half uur geleden echt einde kweek 2012. Alles ligt om en wordt teruggegeven aan de aarde. Ice maken! Heb wel nog ongeveer 5 planten verwerkt tot kleine topjes, zelfs mooie toppen, allemaal stuk geknipt en in de zak ermee. Heb 2 vuilnis zakken gebruikt en schat dat ik ongeveer een kilo of 2 natte topjes had. Zo bak koffie gezet en aan de slag, grote pan en vat en bak om alles mee te verwerken. Heb chineesbakjes met water ingevroren om zo voldoende ijs te hebben. Vat inhoud is dacht ik 60 liter, pan past ook zoiets in. Alles in het vat en draaien maar! Begon te schuimen als een gek, maar heb dan ook wel een half uur volle kracht zitten mixen. overscheppen en nog een keer draaien met schoon water, nog een half uur. De resten uitknijpen en weg ermee. Pan nokkie vol, heb nog een bodem in het vat zitten. Morgenvroeg ga ik hevelen, hoop dat het een beetje lukt allemaal want heb het alleen gezeefd met een zeef, geen doek ofzo. Hoop dus dat er niet teveel troep in bijft. We zullen zien, anders voeg ik schoon water toe en ga het zuiverder zeven ofzo. Zal proberen dit weekend nog de rest te doen en te posten. Quote Share this post Link to post Share on other sites
blowsterke 117 Posted November 2, 2012 Je maakt er weer iets moois van Fijn weekend. Geniet ervan Quote Share this post Link to post Share on other sites
slappy 1 Posted November 4, 2012 hasjiesh!! na het hevelen in een emmer en nog een keer bezinken en hevelen een lekkere overschotel vol eindresultaat, moet nog wat indrogen. Van rond de 2 kilo topjes 100 gram hash. Ik durf em niet te roken Zo 2012 is nu echt over en sluiten. Was een goed jaar voor me. De late soorten waren wederom weer niks geworden, de early skunk ben ik nu echt klaar mee. Niet eens slechte toppen maar veel te laat klaar. Volgend jaar weer verder met mijn eigen soortjes. Wel ga ik het kleiner aanpakken. Wilde een keer meer dan een paar kilo oogsten en dat is gelukt. Misschien weer eens een gedoogkweekje......... naahhh just kidding slappy out. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monti 63 Posted November 4, 2012 mooi man, dat wordt een flink blok hasj. Hij is wel heel groen, dat heb ik meestal niet. Rookse en congrats! Quote Share this post Link to post Share on other sites
slappy 1 Posted November 4, 2012 Ik had het laatste wat ik in een ander vat had zitten erbij gemixt, jammer, want het was superblond (zie plaatje pan) maar er is behoorlijk wat bladgroen bijgekomen. Maar dat breekt vanzelf af. Over een week of 2 is ie mooi bruin. Quote Share this post Link to post Share on other sites
blowsterke 117 Posted November 4, 2012 Je hebt het jaar mooi afgesloten Slappy, de hasj nog even laten rijpen, dan lust je hem zeker wel... Geniet van alles wat je in je tuintje hebt gehad dit jaar en bedankt voor het delen van alles. Tot volgend jaar en geniet van je zondag nog. Quote Share this post Link to post Share on other sites