wietfreak 0 Posted September 9, 2011 Die toppen bij jou zien er niet verkeerd uit. Jammie, jammie..... Veel oogst plezier straks. Ja waarom de één 24 uur genoeg vindt en de ander 't houdt op 48 uur wil ik ook wel weten. Dus als iemand het weet? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piet_Piraat 5 Posted September 9, 2011 Als je ze 48u donker zet met de ventilatie aan en droge potten dan worden de toppen alvast een beetje gedroogd. *btw ik zou de planten oogsten, elke dag langer onder de lamp worden de toppen weer wat duurder, er kan veel meer onder die lamp staan dan nu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziran 1 Posted September 9, 2011 Thanks wietfreak .. dat zal het zwaarst worden van alles denk.. want dan hangen ze daar te drogen en weet niet of ik me zelf in kan houden haha. Ik moet ook nog even bewaar bakjes aanschaffen voor de wiet.. Iemand nog goede aanraders? Daar is onze antwoord wietfreak haha, Thanks piet piraat. Daar heb je gelijk in dat er veel meer onder kan staan! Alleen als deze dames klaar zijn moet ik helaas eerst alles weer aftuigen omdat de schuur geissoleerd moet worden.. dus de paar dagen extra maakt niet zoveel uit op dit moment. En het maakt ook niet uit want ik rook het toch allemaal zelf op haha Denk dat ik morgen of overmorgen de vrouwtjes 24uur of 48uur donker zet.. Dus morgen in de stad maar even een schaar zoeken om mee te knippen. Greetz Ziran Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziran 1 Posted September 10, 2011 Ik heb zojuist de stekker van de lamp eruit getrokken.. dus nu gaan de dames 24-48uur donker krijgen en dan ga ik hun stam omhaken. BAM! Fijne avond allemaal. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 10, 2011 Beste Ziran je moet de groeten van Hak, hak, hak en hak hebben. Je snap het wel hakse en horen we later als het droog is een rook ervaring ben erg benieuwd naar deze. /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
wietfreak 0 Posted September 11, 2011 Veel oogst plezier gewenst, dat er maar lekkere wiet vanaf mag komen. Fijne zondag, Wietfreak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziran 1 Posted September 11, 2011 Dank jullie wel mannen.. denk dat ik ze morgen middag omhak.. dan hebben ze iets van 36uur donker gehad.. mooi er tussen in haha. Dan nog de geduld op kunnen brengen om het goed te laten drogen en het liefst ook nog curen maar dat gaat zo ie zo niet lukken Moet nog steeds opbergdoosjes vinden... van de week maar is even bij de blokker ofzo kijken, daar zullen ze vast wel wat hebben? Fijne Zondag! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 11, 2011 De blokker heeft hele mooie weckpotten en niet duur. Ik heb het altijd in een weckpot en laat de eerste tijd ze elke dag even open staan. /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziran 1 Posted September 11, 2011 Ok thanks! ik zal daar dan even een blik werpen en anders heeft de xenos vast wel iets leuks.. het liefst zoek ik eigenlijk bakjes ofzo die ik op elkaar kan stapelen, want 4 weckpotten nemen toch veel meer ruimte in beslag en vallen veel meer op dan gewoon 4 bakjes bijvoorbeeld. Ziran Quote Share this post Link to post Share on other sites
ThaCronic 0 Posted September 11, 2011 Hey Ziran , Er is me ooit verteld dat bakjes van plastiek smaak kan afgeven . Daarom dat de meeste mensen glazen weckpotten gebruiken . Laters Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziran 1 Posted September 11, 2011 Serieus ThaCronic? dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht want shops bewaren het ook altijd in plastic bakjes.. en er zijn ook mensen die het bijvoorbeeld in schoenendozen of andere soorten kartonnen doosjes bewaren. En er zijn toch genoeg kruiden die ook in plastic bakjes bewaard worden en daar geven ze ook geen smaak aan af? Dus dan zou ik wel willen weten waarom dat bij cannabis wel zo is.. Groetjes Ziran Quote Share this post Link to post Share on other sites
blowsterke 117 Posted September 11, 2011 Ik bewaar ze bijna overal in. metaal plastic karton Voordeel je hoeft nooit te luchten Je krijgt echt geen metaalsmaak, plastic smaak of kartonsmaak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wietfreak 0 Posted September 11, 2011 Ik bewaar m'n wiet in weck-potjes v.d. Ikea, kosten maar 'n paar cent. Maar inderdaad, volgens mij maakt 't niet zoveel uit waar je 't in bewaard. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piet_Piraat 5 Posted September 11, 2011 Drogen doe ik in kartonnen doos met deksel, in een donkere droge en grote bergkast. In het begin deksel open en wanneer de toppen droger worden steeds vaker dicht. regelmatig ff toppen omhusselen zodat ze niet steeds op 1 kant liggen. Als het droog genoeg is gaat het in een weckpot die in dezelfde kast bewaard wordt. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziran 1 Posted September 12, 2011 Na 42 uur donker heb ik de planten omgehakt! dus de dames hangen nu op de kop met stam en al. Ik heb alleen de grote fanleaves verwijderd. Eerst even foto's van hoe de dames eruit zagen na 42uur donker.. ik heb ze even in de tuin gezet om wat betere foto's te krijgen. Killing Kush #2 Sugar Punch #3 Killing Kush #1 Killing Kush #1 Sugar Punch #1 Sugar Punch #1 En dan hangt het er zo bij na een brute hak partij.. damnz wat hadden ze een stugge harde stam! Rest In Peace Ik heb ook nog een foto van het wortelstelsel voor de liefhebbers... Volgens mij wel goed ontwikkeld? Nu is het dus rustig afwachten en elke dag even een beetje bij knippen zodat niet alle blaadjes helemaal in de toppen krullen.. Ik zal niet veel grammen overhouden maar ja wat wil je met zulk weer en een 110watt tneon in een gare schuur.. Maar ik heb weer veel kennis opgefrist en heb ook weer veel geleerd! De volgende ronde wordt dus echt knallen! Maar eerst alles er uit als dit droog is en de toko isoleren. Een Rookverslag gaat er zo ie zo komen.. maar ja dan moet de wiet eerst droog zijn haha .. so be patient Fijne dag een ieder. Greetz Ziran Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Negrow 0 Posted September 12, 2011 Gefeliciteerd met je oogst gozer! Ben benieuwd naar het rookverslagje. Grtz, Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alvero2 0 Posted September 12, 2011 Zooo gefeliciteerd. hoop dat ik ook een goede oogst krijg Quote Share this post Link to post Share on other sites
wietfreak 0 Posted September 12, 2011 En zijn ze al droog. Ha ha ha. Ben benieuwd hoe de sugar punch smaakt. Als je je schuur gaat isoleren, verf dan ook gelijk effe de deur! Gr, Wietfreak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziran 1 Posted September 13, 2011 Dank jullie wel! Ik ben zelf ook heel erg benieuwd naar het rookverslag maar ik ga nog geduldig wachten tot ze droog zijn. @wietfreak Haha ik heb 2 schuurtjes en beide hebben ze zo een gare deur erin Maar omdat het niet de bedoeling is de rest van me leven hier te wonen vond ik het wel best eerlijk gezegd.. maar misschien in de toekomst aangezien de huizenmarkt nu toch kut is. Ik wil ook kijken of ik de tussenmuur in de schuurtjes kan opschuiven zodat de schuur waar het tentje staat iets groter wordt zodat ik meer ruimte heb.. maar weet niet of dit gaat lukken en of de vrouw er mee toe stemt natuurlijk Dan hoop ik dat jullie nog even met mij mee willen denken Zometeen heb ik natuurlijk wat knipafval, het zal niet veel zijn maar toch iets. Het lijkt me leuk me eigen hasj te maken.. maar denk dat ik te weinig heb? Dus nu zit ik te twijfelen.. wietboter maken of hasj maken( zo ja op welke manier omdat het zo weinig zal zijn ) Alvast bedankt brainstormers Greetz Ziran Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 13, 2011 beste Ziran. Ik zelf doe bij weinig wietboter maken en bij veel hasj. Succes met het drogen. /zODd Quote Share this post Link to post Share on other sites
blowsterke 117 Posted September 13, 2011 Dat je eigen kweek je mag smaken straks Benieuwd naar je rookverslag, maar heb geduld Fijne dag Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziran 1 Posted September 13, 2011 @zODd Dan ga ik voor de wietboter! dan kan ik ook is een keertje wat bakken met onze groene goud Je kan de boter dan toch het best in de vriezer bewaren en als je het nodig heb er een stukje uithalen? Ik heb zelf nog nooit wietboter gemaakt dus ik zal eens zoeken hoe dat moet, staat me iets van bij dat jij er een keer een verslagje van heb gemaakt? Zal even zoeken. @Blowsterke Ik ben ook echt benieuwd! En het leuke is dat ik rookverslagen kan maken want we hebben natuurlijk 2 soortjes Quote Share this post Link to post Share on other sites
zODd 6 Posted September 13, 2011 je kan het in een vriezer bewaren. Ik zelf kook zo veel met wiet boter/melk/olie dat het snel op is. Er zijn meer manier om boter te maken en na lang verschillende dingen geprobeerd te hebben doe ik het alleen nog Au bain-marie. Maar je kan ook wiet melk maken of wiet kokosnoot melk met dat gaat er een wereld open zeg space saté. Ben zelf nog we aan het experimenteren met kokos maar als ik 100 % weet hoe het beste kan doen maak ik er ook een verslag van. Wel heb ik laatst olijf olie met wiet gemaakt en dat was een wat lichter effect dan de boter die ik maak. Let wel op met wietboter van knip aval dat het moeilijk in te schatten is hoe sterk. Dus net als drinken eet met maten to je weet hoe het effect is. /zODd PS, bij vragen hoor ik het wel. Ooh ben nog steeds de saté recept voor je vergeten, zODd moet zich schamen. Goed nieuws ik maak zaterdag Kipsaté zal het droppen dan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ziran 1 Posted September 13, 2011 Haha dat klopt zODd! ik krijg nog steeds je sate recept Ik ga wel gewoon voor wietboter en dan kan ik gewoon lekker voor space bakker spelen Au bain-marie wou ik het zo ie zo doen want dan kan je volgens mij alles het best onder controle houden. Doe jij gewoon je boter smelten en dan je afval erbij en laten pruttelen ? of doe je ook nog water erbij? want hier schijnen nog al verschillende gedachtes over te zijn.. en aangezien jij het vast allebei heb geprobeerd hoor ik het graag van de maestro himself. Als je het met kokosmelk onder de knie krijgt.. dan moet je gele thaise space curry maken mag je mijn recept er wel voor gebruiken Ik had zelf laatst nog zelf ijs gemaakt.. zal later vandaag wel even foto's droppen en receptje erbij. Was echt heerlijk! Gewoon normaal recept hoor geen space erin haha Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgeKush 1 Posted September 13, 2011 Ziran, die Killing Kush ziet er....onwaarschijnlijk lekker uit! Laat het je smaken, ben wel een beetje jaloers Mvg GeorgeK Quote Share this post Link to post Share on other sites