Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

whazzup

Whazzups Hollandse nieuwe 2011: Kronocaine

Recommended Posts

Ola whazzup :lol:

 

Dat ziet er toch best te roken uit ook :o Kan me niet voorstellen dat dit slecht sou smaken :nerd

 

Mooie zaden en foto's :P

 

Tets

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooie saadjuhs hoor!

 

Binnenkort foto's van het nageslacht? :nerd

Share this post


Link to post
Share on other sites
Overigens kun je ook de bloemen en de hoesjes daarvan wel degelijk roken. Ook oude literatuur :P

 

kan wel maar is niet goed voor je!!!

het proeft alsof het slechte pp is en na een half uur als je denkt dat er niets meer gaat gebeuren kan je opeens niets meer en beland je in de berm :nerd

Share this post


Link to post
Share on other sites

:nerd ja het is wel een aparte ervaring polletje, dat is het!

 

Ben zelf trouwens ook erg in mijn nopjes van de zaadkwaliteit.

 

De AH zelf (niet bestoven) is ook mooi. Heeft een paar dagen in het donker gestaan deze keer, sommigen werden diep paars. Het heeft altijd wel een gloedje maar dat kwam er deze keer goed uit:

post-5211-1302918901_thumb.jpg

post-5211-1302918917_thumb.jpg

post-5211-1302918926_thumb.jpg

post-5211-1302918941_thumb.jpg

 

Zoals je ziet heb ik mijn diploma van het cannabiscollege eindelijk gehaald :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

wow dude dat ziet er prachtig uit! , ik zou het zo als een ouwe hippie met zaad en al oproken :nerd

Share this post


Link to post
Share on other sites

ziet er echt geweldig uit, om jaloers van te worden.. :o

Schitterende print op de zaden perfect afgerijpt en dan ook die topjes nog......tja.... Dat verwerk ik maar moeilijk hoor zo op de zaterdag ochtend op de werkvloer... :nerd :lol:

 

Gefeliciteerd met dit super resultaat en natuurlijk veel plezier er mee.. :P

Mvg stikkie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zeker mooi :nerd

Oefening baart kunst

 

greetz sannie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ik moet hier nog een keer reageren...

 

Ik weet nog heel goed hoe dit topje ruikt... Dat staat in m'n geheugen gegrift...

 

Ik ben benieuwd hoe dit kortbloeier amnesia analoogje het gaat doen.

 

Zie ik daar trouwens mooie paarsige tintjes in het topje ?

 

Kaas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Echt heel mooi zaad, of ben je gewoon een goede fotograaf.

 

 

Kusjes podhead.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ach een beetje van beiden - maar mooie foto's lukt je niet zonder een goed onderwerp

 

@kaas: ja, er zit normaal een klein beetje paarse gloed in deze AH als hij goed rijp is. Eén van de planten die ik een paar dagen in het donker zette werd nog paarser. Het grappige is dat ik al een maar keer gezien heb dat bij de kleine blaadjes de paarse verkleuring altijd op de plekken begint waar de trichomes zitten. Als ik er met een microscoop naar kijk zie ik zelfs om de trichomes de kverkleuring ontstaan. Hoe dat kan, ik weet het niet, ik observeer alleen maar :nerd

 

Zoals je op de laatste close-up zag is deze niet bestoven zus ook behoorlijk rijp: veel amber trichomes. Mag ook wel want ik heb haar 13 weken laten staan. Met 12 weken is ze wel klaar maar nog zeer levenslustig, dus een weekje extra laten staan als dat zo uitkomt is geen probleem.

 

Voor de scroggers die van kort houden: Bind deze op je net, stop hem er niet onder. Dat had ik deze keer gedaan en zo kregen de onderste toppen onvoldoende ruimte en verdrongen ze zich onder het net. Beter is het om pas in bloei te gaan als je net goed vol is en ze dan een half metertje omhoog te laten komen. Ga voor niet te veel takken op je scrog als je voor een korte scrog gaat want de budbezetting op de takken is zeer mooi en vol, vanaf het begin.

 

Het scheelt ook nog of je direct in een hele grote pot begint, ze schieten dan sneller door, zijn een stuk opener (langere nodes) en een stuk minder dicht. Zoals ze onder de grond groeien zie je dat terig in de plant boven de grond. Als je eerst in een kleine pot voorgroeit en de interodes mooi kort houdt begin dan heel vroeg met toppen, fimmen groeit ze vaak gewoon doorheen. Vanaf de 5e node gewoon de schaar erin. Als je een groot net hebt dan nog één keertje toppen of proberen te fimmen :P. Hou er rekening mee dat ze lang doorgroeien, zeker 5 weken na 12/12. Ik verwacht niet dat de kruising met de herijuana daar heel erg veel aan zal veranderen, zeker niet als je nog wat extra hybrid vigor bij optelt die van zo'n kruising komt.

 

Ik heb gemerkt dat een combinatie HPS/MH uitstekend werkt om de bladontwikkeling wat onder controle te houden, waardoor de onderlaag op de scrog ook mooi hard afbloeit. Het ziet er wellicht iets minder spectaculair uit dan alleen onder HPS maar de opbrengst is groter en de kwaliteit van het uiteindelijke materiaal beter. Nog beter: plasma en HPS! Met plasma zijn de budjes tot helemaal onderin hard. Dat komt ook gedeeltelijk doordat de plant zich onder plasma anders ontwikkelt denk ik, veel opener en meer geoptimalisserd om licht te ontvangen. Als het erg warm wordt onder de lamp dan zie je sneller de beroemde foxtales ontstaan. Ze is behoorlijk gevoelig voor te veel stralingswarmte wat je direct terugziet in de bladrandjes die gaan krullen. Ook met een kleine lamp kun je hier een mooie opbrengst mee halen: 1 op 1 onder 250W of 400W is zondermeer haalbaar (en niet alleen door mij - ik heb het al gezien bij anderen die deze plant hebben gekweekt). Zoals bij iedere plant moet je er even een gevoel voor krijgen: hoe snel gaat ze en hoe lang gaat ze door, maar dat hangt ook veel af van de manier waarop je start.

 

Affijn, een gewaarschuwd kweker telt voor twee, jullie kunnen in ieder geval niet zeggen dat ik niet gewaarschuwd heb :o

 

Ik heb haar in 2007/2008 ook al eens gekweekt. Daar zie je dat paarse ook goed in terug:

gallery_5211_3806_64806.jpg

gallery_5211_3806_256214.jpg

gallery_5211_3806_44883.jpg

gallery_5211_3806_149481.jpg

gallery_5211_3806_8357.jpg

gallery_5211_3806_341416.jpg

 

Hier zie je hem terug in een andere kweek van dezelfde plant, de beroemde badkuip!:

gallery_5211_1952_445270.jpg

gallery_5211_1952_871758.jpg

gallery_5211_1952_646353.jpg

gallery_5211_1952_39928.jpg

gallery_5211_1952_162011.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

wat een mooie plant zeg, kan niet wachten op de kweekverslagen van deze :o :lol:

 

 

 

:nerd :P zien eruit om van te kwijlen dus dat doen we dan ook maar even. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interessante kruising. AH is wat ik altijd haal als ik in Nederland ben. Daar moet ik dan wel de tijd voor nemen, want AH roken met een lage tolerantie is behoorlijk heftig.

 

Wat ik vooral interessant vind aan dit topic is dat je inzicht geeft in de afwegingen die je maakt in de keuze voor de vader en moeder. Je hebt gerichte doelen, en zoekt daar de soort bij die dat zou kunnen verwezenlijken.

 

Prachtige moeder trouwens. ga je die weer in leven houden na de kweek? of is ze dan helemaal op? Van vaders heb ik minder verstand.

Share this post


Link to post
Share on other sites

de moeder en hou ik uiteraard in leven, dat doe ik al een aantal jaren. een volgende keer zal het tenslotte exact dezelfde moeder en vader moeten zijn. Daarvan wordt een stek genomen en die wordt uiteindelijk gebruikt voor de zadenkweek.

 

Je kunt alles met alles kruisen als je dat wilt, maar als je kruist dan doe je dat toch met name omdat je iets voor ogen hebt en niet alleen omdat he gewoon zaad wilt maken. Nou ja, zo zou het dus eigenlijk moeten zijn :nerd

Share this post


Link to post
Share on other sites

mooie mamma met die paarsverkleuring.

 

Volgens mij heb ik vorig jaar ergens het genoegen gehad haar te mogen smaken, die ongeknipte toppen komen me erg bekend voor :o mjammie..

 

alles kruizen je lijkt Nirvana wel :P

we neme populaire strain en flikkeren die bij ons mannetje en als "beetje stabiel is" zetten we het in de markt als.. 1-2' tje toch.. (en wie kent niet die 10 diverse pheno's uit 1 zakje soortjes :nerd ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe ik zeg ook niet dat je alles met alles moet kruisen, zeker niet! Ik zeg dat áls je kruis je dat beter met een bepaald doel kan doen en met voldoende kennis van de strains die je kruist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nog niet gezien dit topic, ik lees me alvast in en volg je... veel succes!!!

 

Ziet er heel lekker uit .... dat wordt zeker een slaghamer... :nerd

Share this post


Link to post
Share on other sites

was ook als joke bedoeld whazzup.. beetje hoe veel "breeders" met wat nieuws op de markt komen wat hun (F1) kruizing is met een stabiel soortje van iemand anders.

 

Anesthesia zie ik nog niet veel breeders nadoen, veel te moeilij zoals je zelf al aangaf :nerd

 

nirvana is voor mij de koning daarin, ik begon met hun genetica en heb nog nooit zoveel pheno's uit 1 zakkie gehad (3 soorten genetica met minimaal 5 pheno's uit 1o zaadjes..2004-2005 was dat toen ik net begon met kweken).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Van dat paarse merk ik zelf dat het vaak wat meer aanwezig is op plekken waar minder licht komt, of dit er ook direct iets mee te maken heeft weet ik niet. Misschien komt het gewoon lager in de plant meer voor...

 

Wel heb ik ook eerder inderdaad planten gehad die het een beetje hebben of zelfs afgewisseld met groen, dat vond ik ook erg leuk.

 

Je zou bijna denken dat het een stofje is dat daar heen getransporteerd wordt om vervolgens in een terpeentje of CB'tje omgezet te worden, maar dat lijkt me wel weer te makkelijk... Veel THC is eigenlijk ook gewoon een lekker actief celletje verder niet zo speciaal.

 

Zeker met die mooie pure amnesia joint die ik nu aan het roken ben, ziet dit er allemaal heel erg mooi uit!

 

Kees.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ach ja dat maakt alles nog mooier :P

 

Ze hangt inmiddels, had normaal nog 4 weken door mogen bloeien eigenlijk

post-5211-1303509920_thumb.jpg

Ook mooi volledig doorwortelde pot tot helemaal bovenin. Veel wortels ook onderin nog. Ik had onderin een laag 60/40 kleikorrels/kokos gestopt.

post-5211-1303510073_thumb.jpg

post-5211-1303510124_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi whazzup dude :)

 

Hele mooie topic man :P

Af en toe de draad kwijt maar het resultaat mag er zijn whazzup heel mooi gedaan

En eindelijk een nieuw soortje van whazzup Jippie :)

Ook fantastisch mooie fotos whazzup bijna net zo mooi als sannie ze maakt :) lol

Nog even drogen en dan uitzoeken maar

Succes

 

Groeten knutsel

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey wazzup :tu

dat ziet er erg mooi uit :huh:

mooie zaden en een mooi wietje

maar zijn deze zaden ook ergens tekoop ? :wub:

 

 

mvg juicyweedy ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Verwacht in April ;)

 

 

hey wazzup ;)

dat ziet er erg mooi uit :verrygood

mooie zaden en een mooi wietje

maar zijn deze zaden ook ergens tekoop ? :lol:

mvg juicyweedy :verrygood

 

? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit weekend bij Sannie :verrygood

 

post-5211-1304640479_thumb.jpg

netjes droog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...