Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

whazzup

Wietforum CANNA seminar

Recommended Posts

Het zou inderdaad een vervolg seminair worden,van de voorgaande seminair Boefje :rofl

 

Whazzup..kom eens in het topic aub..of is het helemaal van de baan?

 

Gr Zeebodem,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er zijn tig seminars met onderwerpen van fotosynthese tot co2. De canna seminars voor wietforum waren tamelijk algemeen dacht ik.

 

Een vervolg op het eerste seminar zou misschien wat dieper kunnen ingaan op bepaalde onderwerpen. De hele serie volgen gaat niet op een dag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laten we ook van dit topic geen chatbox maken mensen... :)

Heb een aantal off-topic berichtjes er tussen uit gehaald en verzoek iedereen weer bij het onderwerp te blijven. :D

Met nog 1 uitzonderinkje van mijn kant dan,nl. :rofl :

 

Hierbij een officiele mededeling,om elke verwarring te voorkomen,dat beste Boefje030 geen mod/admin is,of anderszins op dit forum ook maar iets te zeggen heeft over enige vorm van moderatie,behalve uiteraard in de berichten van Boefje030 zelf. :) ;)

 

Grtz. Aad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mag ik daar nog aan toevoegen dat we boefje030 niet meer toestaan zijn titel ter veranderen na 3 vragen en twee klachten hierover.

 

Na de bedroevende respons op de laatste (GRATIS!!) seminar gooi ik de handdoek in de ring. Er is blijkbaar slechts een heel kleine groep leden die bereid is om van zijn of haar kont af te komen om wat te leren. Dat is jammer, maar helaas. Niets ten nadele van al die leden die wél willen of wilden komen en zich wél actief willen opstellen. Helaas blijkt dit iedere keer weer een zeer kleine groep te zijn.

 

We zien hetzelfde overigens over de hele test sectie: blijkbaar gaat het zo goed met ons dat we onze neus ophalen voor een test, stel je toch voor dat je daar wat voor moet doen. Bovendien is het aantal onvolledige verslagen of reports na een uitgezette test waar van onze kant en van die van de leverancier veel tijd in is gestoken bedroevend hoog. Het is allemaal zo vrijblijvend. Het komt zelfs regelmatig voor dat we gewoon niks meer van een lid horen zodra de "buit" binnen is (en dan vinden sommigen het nog gek ook dat we minimaal 500 posts en een verslag als eis stellen). Nu kunnen er altijd situaties zijn waarin je een test niet kunt doen, maar dan lijkt het me logisch dat je dat zorgt dat een andere deze kan doen.

 

Mijn motivatie om tests aan te bieden of seminars te organiseren is dan ook ver beneden het vriespunt gedaald.

 

Het staat iedereen natuurlijk vrij om zelf contact met Canna op te nemen om het initiatief en het financieel risico te nemen om een seminar te organiseren, want er moet uiteindelijk wel worden afgerekend. De plek om dat te regelen wordt dan ook vanaf nu onder de sectie "meetings", daarin kan ieder lid een topic openen.In ieder geval wens ik degene die dat doet oprecht veel succes daarmee (en dat is niet sarcastische bedoeld!).

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...