Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
Sex' n Combi

Jouw visie voor de toekomst

Recommended Posts

Guest elmanito

Oude kool centrales zijn zeker vervuilend, maar voorlopig vervuilen ze een hele oceaan niet zoals Fukushima nu wel doet met als gevolg dat het langzamerhand geheel biologisch dood aan het worden is.Spijtig is ook dat het ons ook treft.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alles wat je doet geeft betrekking tot alles anders en omgekeerd… de regulering hoe technologie toegepast wordt de dag vandaag is met de focus op geldverdienen en machts posities te creeeren….

Share this post


Link to post
Share on other sites

Business is a kind of construct for people to get together to achieve some kind of result, so why not take business as a tool to achieve more progressive result. Instead of seeing capitalism as an evil which's destroying humanity on the planet you can take capitalism and use it with a conscience to create a purposeful result... adjust and equitable society.

 

http://topdocumentaryfilms.com/not-business-as-usual/ (coole docu ! )

Edited by Sex' n Combi

Share this post


Link to post
Share on other sites

binnen nu en 20 jaar kennen we oorlog, dat is mijn vizie, als de verslechtering blijft stijgen zal het niet lang net niet fout gaan. Veel meer mensen komen in de problemen en zullen uit nood handelen om te overleven wat confrontatie tussen de bevolking als gevolg zal hebben, na korte tijd is deze situatie van zo'n grote omvang vanwege het domino effect dat al gauw de overheid maatregelen treft en zich gaat richten op de bevolkingsgroepen die het warmste bloed hebben omdat zei de meeste weerstand bieden.

 

De nazi toestanden zullen zich herhalen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Jij hebt een optimistische kijk met binnen 20 jaar.Als we zo doorgaan misschien volgend jaar al.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Denk dat er 2 groepen van mensen gaan zijn in zo een apocalyptisch verhaal, degene die samenwerken en diegene die enkel aan henzelf denken.

 

De wet van overleving dicteert dat mensen die kunnen samenwerken hun overlevingskansen drastisch verhoogt. Als het zover zou komen wordt het kaf wel van koren gescheid.

 

Ik denk dat we stille revolutie gaan krijgen, eentje die stap voor stap alles veranderd in het bewusztijn van de mensen, tot op een gegeven moment iedereen gaat zeggen, waarom blijven wij nog doen waar we mee bezig zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In ieder geval, zullen de wetten van de natuur gaan gelden. Het recht van de sterkste.

 

Het is ook gewoon wij mensen laten teveel ons gevoel spreken, vroeger werden gehandicapten aan het lot over gelaten en stierven, dat waren de zwakken net als de zieken en de ouderen, nu we ons gevoel laten spreken die we ontwikkeld hebben vinden we die groepen allemaal zielig en houden ze in leven door ze te helpen op alle fronten, en dat is het probleem. Het is hard en koud maar dat is wel de natuur, alleen de sterkste overleven.

Ik was er ook niet meer geweest want ik kreeg een darmprobleem en als daar niks aan gedaan was dan was ik er nu niet meer geweest dus ook ik behoor tot die doelgroep.

 

Omdat we iedereen zonodig kunstmatig in leven houden zijn er gewoon teveel mensen... teveel ratten in 1 kooi zorgt voor problemen!

Edited by cannabusinesss

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vroeg of laat komt er een 3e wereld oorlog.

 

Elite bepalen alles. Ze doen waar de fuck ze zin in hebben. Iedereen wordt in de gaten gehouden. Iedereen heeft een mapje met al de nodige data over jou.

 

Geld en olie is wat telt. Het is er te weinig omdat de wereld bevolking groeit. Steeds meer mensen die rond moeten komen. Steeds meer meningen.

 

Waarom denk je dat ivo ook zo'n malloot is? Hij hoort ons wel hoor ;) . Hij is een marionet van de illuminatie. Eenmaal je ziel verkocht zal je geld opleveren. Dit is nu juist waar de meeste mensen aan denken en meer en meer willen.

 

Het systeem is waar we nu in leven is pure controle en macht. Ze willen dat ze controle krijgen over ons, ze willen onze denkwijze weten, ze willen weten waar we van houden, ze willen weten waar we niet van houden. Ze willen weten waar we uithangen. Dit zal gebeuren met een chip. Wil je de rebel uithangen? Dan hebben ze mooi de fema kampen waar je thuis hoort. ( zogenaamde gekkenhuis wat de media gaat beweren ) want he, de media wordt eenmaal aangestuurd door de illuminatie. En 80% van de bevolking laat zich VOORAL beinvloeden door deze klote media.

 

Overige 20%? Wordt in de gaten gehouden door de chip. Sommige die denken dat ik maar wat brabbel? Wij weten nog niet eens 1% van hetgene waar ze mee bezig zijn of ontwikkeld hebben.

 

Wordt jou de chip aangeboden en jij die hm accepteert? Dan heb jij je ziel ook verkocht.

 

Ik zeg je dit : stop alle gadgets en pc shit te gebruiken. Illuminati houdt jou zo van de domme.

 

Begin maar alvast survival technieken te beheersen. Begin maar alvast te leven zonder al deze fancy shit. Doe iets aan je conditie, beheer een vechtsport. Zorg dat je overleeft want vroeg of laat ga je deze shit allemaal nodig hebben. Beheers je dit niet? Vertel me dan wtf je gaat doen zonder al dit met een fucking ipad in ie handen en ondertussen opgejaagd worden door de elite?

 

Wees alles 2 stappen voor.

 

Ik zal heel mijn leven paranoia blijven. Of het fijn is ? Niet echt. Maar dit houdt je wakker en in leven.

 

Deze wereld is niet te vertrouwen.

 

Als er hell op aarde komt ben ik voorbereid! Ik wil mensen die bij mij gaan aansluiten. We will hit like thunder en disappear like smoke!

 

Een grote fort ergens afgelegen in the middle of fucking nowhere. Plek voor onszelf. We kweken onze eigen eten. Kippen,koeien, etc. Iedereen een eigen tuin om je soortjes te kweken. Genitica's ontwikkelen. Zaden kweken etc!

 

Wat willen we nog meer? We leven. We eten! We smoken erop los. We kunnen doen wtf we willen doen.

 

Dit is hoe ik denk en waar ik over droom soms.

 

Afgelegen. Altijd zon. Weg van de huidige leefstijl.

 

Je eigen landschap. Vol met je eigen kweek. Vol met kippen en koeien. Altijd vlees,groente,eieren,melk,wiet in welke soort jij wil omdat je genetica's ontwikkeld.

 

Wanneer je dan doodgaat, kan je tenminste zeggen dat je heb geleefd als een mens en niet als een robot die voor de overheid ja moet knikken en het nodige doen om ze tevreden te houden. Niemand belooft je morgen.

 

Doe waar je zin in hebt. Laat zien wie jij bent en waarvoor jij staat. Wees oprecht en help je medemens. Wees geen huichelaar of hebzuchtig want eenmaal dood heb je niets meer aan je geld.

 

GreenHulk out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sex en Combi, je schrijf t precies zoals ik het ook zou willen hebben.

 

Geef mij maar een hutje op de hei met wat grond erbij en ik red me wel.

 

 

 

meer hoeft het niet te zijn toch ?? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...