Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
kramer997

Salvia gebruiken

Recommended Posts

Ik heb het al een paar keer gebruikt en ik heb de afgelopen week weer eens een keer wat bestelt. 10X extract om precies te zijn. De vorige keren heb ik het gerookt, echt lekker vindt ik dat niet.

Maar nu las ik op de verpakking dat je ook 1/10 gr onder je tong kan laten liggen voor 10 minuten. Heeft iemand hier ervaring mee?

Het lijkt mij namelijk prettiger dan het roken. Ik vraag me alleen af hoe lang het dan duurt voordat het begint te werken?

 

Alvast bedank

 

GR Kramer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja 10x extract kun je eventueel onder je tong leggen. Al denk ik dat een gram dan nog te weinig is om een effectieve dosis van te ervaren.

 

Normaal moet je ongeveer 50 gram blad nemen voor een effectieve dosis. Ik vertrouw de extracten ook niet helemaal, van puur zelf gekweekt blad trip je wel sterker dan van extract lijkt het vaak. Ik heb soms het idee dat extracten niet helemaal 10x of 20x zijn maar dat men goed aan het verdienen is :) .

 

Ik heb m'n eigen 10x extract gemaakt, ik ben benieuwd wat dat doet.

 

Als ik jou was zou ik een 200mg nemen van de 10x extract en deze met een bong roken, even door de vieze smaak heenbijten en de vieze rook zo lang mogelijk inhouden, zodra je uit ademt voel je het effect tot je komen... Meestal met een soort van spierspanning/trilling met direct daarna het onstopbare gevoel te moeten lachen om niet grappige dingen.

 

Kees.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is in principe mogelijk om een beetje extract onder je tong te doen. Alleen vraag ik me dan af of dat beter smaakt dan gewoon een goeie hijs. Ook is de werking dan anders. De trip duurt langer en bouwt duidelijker op en af.

 

Dus gewoon roken en inhouden tot je zicht een soort van begint te trillen of je echt niet meer kunt. Ik heb gemerkt dat de smaak kan verschillen per merk. Zelf had ik de laatste keer 10x extract van indian elements en die smaakte niet verkeerd. Daarnaast zijn sommige extracten in verschillende smaken verkrijgbaar, o.a. bij azarius. Die zijn wat lekkerder om te roken.

 

Nog één laatste tip: ijsklontjes in je bong doen wonderen.

 

Peace

Share this post


Link to post
Share on other sites
Als ik jou was zou ik een 200mg nemen van de 10x extract en deze met een bong roken, even door de vieze smaak heenbijten en de vieze rook zo lang mogelijk inhouden, zodra je uit ademt voel je het effect tot je komen... Meestal met een soort van spierspanning/trilling met direct daarna het onstopbare gevoel te moeten lachen om niet grappige dingen.

Kees.

 

 

jah prachtig is dat :) ik heb het voor het eerst met 6 man gedaan en heb helemaal in een deuk gelegen omdat 1 iemand begon te lachen en de rest zich niet meer in kon houden

Share this post


Link to post
Share on other sites

Allebei bedankt voor de tips en de vlotte reacties :) . Maar dan wordt het gewoon roken. IK gebruik alleen geen bong ( die komt er wel hel snel) maar ik doe het met een 20 cm lange pijp.

Het zal wat moeite kosten maar dat heb ik er graag voor over.

Ik heb nog niet heel erg getript met salvia maar dat lachen dat herken ik zeker, ik heb toen wel een beetje getript maar niet veel. Dat vond ik al geweldig en ik wil nu graag wat verder komen. Dat wordt dus zo lang mogelijk inhouden :P

 

ik heb toen elke keer 200 mg ongeveer gedaan. Ik heb zelf het idee dat ik nu wel wat meer kan gebruiken.

Is dat heel onverstandig of val dat wel mee?

 

Gr Kramer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doe wat jij voelt dat goed is zou ik zeggen. Een bong is alleen zeker wel aan te raden, vast wel iemand die je kent van wie je er eentje kan lenen.

 

Veel succes ermee en laat hier ff horen hoe het gegaan is als je wilt.

 

 

Peace

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou, ehm, ik kan je vertellen, dat als je wat meer salvia rookt...

 

Het toch heel wat anders wordt als lachen en je een beetje gek voelen...

 

Je ziet de wereld zoals je nooit eerder bedacht hebt, 10.000x naast elkaar bijvoorbeeld, ondenkbaar ver van je vandaan, maar toch zo dichtbij...

 

Kees.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ gangstertje

Ik zal zeker laten weten hoe het gegaan is. :) . Ik ga wel even kijken of ik nog een bong ergens kan scoren.

 

@ Kees

Ik weet het maar ik heb het nog niet meegemaakt. En dat is ook wat ik wil bereiken. Lijkt me echt geweldig.

De vorige keren alleen geluid gehad lachende kinderen het geluid van een kermis of draaimolen ( iets dergelijks). Ik had het gevoel dat ik opgetild werd aan mijn hele lichaam en ergens naar toe werd getrokken.

En verder ging de reis toen niet. Maar dat vond ik al geweldig en ik weet dat je nog veel mooiere trips kan krijgen.

Ik laat het jullie weten.

 

Gr Kramer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou net hele vage shit meegemaakt :P

:)

Mijn vrouw zat erbij als sitter. En ik heb ongeveer 0.4 gr in de pijp gedaan.

 

Dit is mijn kant van het verhaal.

IK ga op bed liggen steek mijn pijp aan neem een hit, alles in een keer, en ga liggen wachten. Ik hoor wat en wordt wakker en zie mijn vrouw en zeg Haar naam. ik krijg geen antwoord wat ik horen wil en vraag nog een keer waar mijn vrouw is en zei zegt doe maar rustig. En mijn gevoel zegt op de een of ander manier dat zij het niet was en ik werd boos en duwde haar weg en ging beneden zitten en daar werd het weer helemaal normaal.

 

 

Dit is het verhaal van mijn vrouw

 

Dit is dus wat er echt gebeurde:

Hij ging op het bed zitten, nam een hijs, en ging liggen. Eerst ging hij lachen, en zei hij: Roze! en ging toen weer lachen. Toen ging hij rechtop zitten, met zijn gezicht bijna tegen de muur, en begon hij aan de muur te krabben, maar deed toen net alsof er iemand anders in de kamer was, hij werd erg agressief, en flikkerde me aan de kant. Het bed moest er aan geloven, en heeft het niet overleeft. Hij trapte steeds op het nachtkastje, die aan het bed hangt, en heeft zo het bed gesloopt. Hij was aan het vloeken en tieren tegen iemand, en schreeuwde steeds: Wie is dat? Ook geloofde hij ineens niet dat ik echt was. Eindelijk wat gekalmeerd, is hij naar beneden gegaan, en vroeg me wat hij moest doen, aangezien de deur dicht was, en hij even niet meer wist hoe hij verder moest. Ook liep hij te zwalken alsof hij dronken was. Toen kwam hij weer bij. Maar hij heeft geen 1 keer mijn naam genoemd, anders had ik er ook wel op gereageerd.

 

Een heftig avondje dus.

 

Kramer weer:

 

Ik heb zelf het idee gehad dat ik een halve min bezig ben geweest ( in werkelijkheid was het 3-4 min) en dat ik helemaal niet getript heb. Ik weet dus niet dat ik dat gedaan heb wat mijn vrouw net omschrijft. Daar ben ik wel van geschrokken.

En ik heb hier ook nog nooit van gehoord dat iemand zo word van Salvia. Hebben jullie enig idee?

Ik ben trouwens verder helemaal niet agressief en begrijp hier dus ook echt helemaal niets van. Ik heb verder ook geen prettig gevoel gehad of geluid gehoord of echt bewust mijn lachkick meegemaakt. Ik heb zelf ook niet het gevoel gehad dat ik een bad trip had. Ik had geen trip. Tot ik het hele verhaal hoorde.

 

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie mening hierover. Ik denk zelf dat de dosis te hoog is geweest. Ik voelde me overigens ook gewoon goed en vrolijk voordat ik begon.

 

Gr Kramer

 

Ps we wachten met nog een keer proberen, maar dat lijkt me logisch :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Geen dingen herkend die je een link geven met andere dingen in je leven ?

 

Wel heftig zeg...

 

Kees.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee niet echt. Ik had alleen het gevoel dat ik tegen werd gehouden en daar agressief van werd. Heel vaag.

Maar zeker heftig vooral voor mijn vrouw. Ik weet er niks meer van. :)

Heb je ooit wel eens iets soortgelijks gehoord? Ik namelijk niet.

Dat had ik ook nog tegen haar gezegd voordat we begonnen. En dan gebeurt dit :)

Lekker geloofwaardig hoor. :P

 

Gr Kramer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb wel eens gehoord dat iemand tegen een muur aan liep omdat die dacht dat ie in een veld stond. (lees= rende).

 

Het feit dat je niets onthouden hebt kan indiceren dat je een verschrikkelijke ervaring hebt gehad, wat wel zou kunnen kloppen gezien je reactie. Ik wil niet zeggen dat je perse iets moet zoeken in je leven waar je dit op kunt passen, maar de logica zit er wel in dat er iets in de recente toekomst of het verleden geweest is wat dit heeft veroorzaakt.

 

Niets onthouden is meestal een bescherming van de hersenen tegen iets wat je niet "kan bevatten", of in ieder geval iets wat je hersenen niet kunnen bevatten. Daarom beschermen ze je door geen herinnering aan te leggen, misschien zelfs een valse herinnering. :)

 

Succes er mee, je hebt zeker meer genomen dan waarschijnlijk goed was... Dat is het risico met psychedelica, het zit wel in je eigen hoofd.

 

Kees.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daar zit zeker wat in. Logisch gezien dan. Ik kan alleen zelf niet echt bedenken wat.

Nu we er met zijn tweeen over zitten te praten komt er wel steeds meer boven.

ik kan me nu weer herineren dat ik nadat ik mijn ogen dichtdeed een droge mond had en echt wou drinken. Toen werd ik tegengehouden door iets of iemand en daar begon ik tegen te vechten.

Ik kreeg daarna weer een rustig gevoel en ging weer rusig liggen. De rest weet ik nu even niet, maar misschien komt dat nog.

Dat het teveel is geweest dat staat als een paal boven water :) . Maar wel een apart verhaal, iets wat me zeker weer aan het denken zet over mezelf.

Ik geloof erin dat het dingen uit je onderbewustzijn naar boven brengt en dat dat in dit geval bij mij niet iets goeds was. En zo wordt dat je wel duidelijk gemaakt.

 

 

Gr Kramer

Share this post


Link to post
Share on other sites

waww :) ... Kramer...heftig... :)

wat zou je vrouw bang geweest zijn :P ....op naar de beddenspecialist zeker... :)

gr

Carpie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee dat valt wel mee, gelukkig. De agressie was niet op haar gericht. Maar ik baal er zelf wel heel erg van.

Maar nooit gedacht dat het zo heftig zou kunnen zijn.

En idd dat wordt op naar de beddenspecialist :) Kost ook altijd weer geld he die geintjes. :P

 

Gr Kramer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heftig.Het lijkt ook wel een soort angst hoe je het beschrijft,je zag iets wat je niet kon bevatten en wou het van je afslaan,ik zeg maar wat hoor.

Wel goed dat je vrouw bij je was,respect voor haar!

 

Heftige shit :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

He Art

 

Jazeker heftig (anders kan ik het niet noemen). Ik zit er nu ook nog over na te denken. En verklaren kan ik het ook nog niet. :)

Wel sterk spul dus :P

En ze krijgt ook van mij respect hiervoor :)

Maar het heeft me wel aan het denken gezet.

 

Gr Kramer

Share this post


Link to post
Share on other sites

:)

 

Fugue state.

 

Kan het wel herkennen, het niet herkennen, dissociatief delerium vind ik dan ook wel een vattende omschrijving van de salvia trip.

 

Een trip sitter is meestal wel aan te raden, maar met salvia kan het ook (onbewust) afleiden. Vind het eigenlijk helemaal niet zo geweldig raar wat er gebeurde, je zat in je trip en op dat moment had je gewoon geen behoefte aan een ander persoon in de kamer, mensen hebben wel vaker last van oncontroleerbare vage acties op salvia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inderdaad blowmonkey, ik heb ook de ervaring dat mensen, ook met een lichte dosis, de nijging krijgen om iets te "moeten", ze zijn dan ook niet over te halen te stoppen. Tot op heden is het niet verder gekomen dan verelend gelukkig.

 

Maar dat mensen de nijging krijgen om op te staan, dat kan ik onderschrijven, en als je ze kalm probeert te houden omdat ze eigenlijk ook niet meer kunnen lopen, dan kunnen ze bang reageren, waar angst is kan ook agressie komen...

 

Ik denk dat buiten op een rustige plaats de ervaring veiliger is... Binnen heeft toch een gesloten gevoel.

 

Kees.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ blowmonkey en kees

Ja ik kijk er zelf nu ook al wat anders tegenaan. Maar ik denk dat een sitter erbij niet werkte. De eerste keer dat ik salvia gebruikte was er ook een sitter bij. En dat ergerde me toen ook een beetje. Ik kon me toen ook niet goed concentreren daardoor. Nu terugdenkend had ik dat gisteren ook een beetje.

En idd binnen en een opgesoten gevoel daar zit ook wel weer wat in.

We konden er gisteren iig al weer om lachen :) Vage shit als je het niet gewend bent.

Ik ga het iig nog wel een keer weer proberen alleen niet binnenkort ofzo. En dan wel met een lagere dosis, alleen en buiten ( maar wel bekend en rustig terrein).

 

Dissociatief delerium wel een passende term ervoor Blowmonkey :P

 

Gr Kramer

Share this post


Link to post
Share on other sites

dat gaat inderdaad wel heel raar kramer :) maar ik weet dat er wel iets dergelijks op youtube staat die man kan zich er ook niks van herinneren dat hij agressief werd, dr staan heel veel salvia trip verslagen op youtube misschien moet je daar eens kijken, type gewoon in "salvia trip" en je vind wat je zoekt.

 

-WT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...