Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

zeiksnor

wietolie-de geneeskrachtigste plant ter wereld in aktie

Recommended Posts

Have Fun,

....................................

 

wietolie-de geneeskrachtigste plant ter wereld in aktie:

 

kanker...

 

diabetes...

 

infecties...

 

ontstekingen, artrosis...

 

chronische pijn...

 

brandwonden...

 

ZWEREN, WRATTEN, moedervlekken...

 

migraine...

 

astma...

 

BEZORGDHEID, paranoia...

 

depressie...

 

SLAPELOOSHEID...

 

lidtekens...

 

vitale organen...

 

het regeld je lichaams gewicht, ONTGIFTING...

 

leukemie...

 

PSORIASIS...

 

aids...

 

Multiple sclerose (ms)...

 

autisme, GEESTELIJKE WANORDE...

 

GLAUCOOM, VISIE ...

 

hart, bloeddruk...

 

SCOLIOSE...

 

hoe gebruik je wietolie ? is het veilig ?...

 

synthetische thc...

 

kinderen, PREVENTIE...

 

sportmensen, bijwerkingen...

 

doktoren, HIPPOCRATISCHE EED...

 

de meest geneeskrachtigste plant ter wereld...

 

wietolie en medicijnen...

 

vergiftiging...

 

verslaaft worden aan thc...

 

wiet roken...

 

de weg VAN het BELEID...

 

het maken van de olie...

 

wiet vergeleken met hash...

 

sativa vergeleken met indica...

 

buitenkweek vergeleken met een binnenkweek...

 

BEHANDELING OF MOORD...

 

toen de politie binnen kwam...

 

onderzoek...

Share this post


Link to post
Share on other sites

have fun. met dank aan Walker en djzusie :) :)

 

ACHTERGRONDINFORMATIE

 

Zou u aub beschrijven hoe u aan de remedie van kanker ontdekte?

Ik ben gewoon een van de velen die een manier gevonden hebben om kanker te genezen. Een radio-uitzending vertelde me dat T.H.C. (Tetrahydracannabinol) kanker doodt , dus ik beweer niet, dat ik het was die de kuur gevonden heb. Ik kan de eerste geweest zijn die mensen hennep olie liet innemen als kuur tegen kanker, maar ik heb niet het gevoel dat ik het was die de kuur om kanker te genezen ondekt heb. Ik vond alleen de juiste manier om dit wonderbaarlijke medicijn te gebruiken. Hoe kwam je erop? In 1972 zag ik hoe mijn 25-jarige neef een vreselijke dood stierf door kanker. Ongeveer drie jaar later hoorde ik een verslag over onze lokale radiozender CKDH in Amherst, Nova Scotia. De omroeper moest lachen als een gek toen hij het verslag bracht, dus ik wist niet of ik het verslag wel of niet serieus moest nemen. Hij verklaarde dat T.H.C. (De werkzame stof in marihuana) is gebleken om kankercellen te doden. Na dit verslag hoorde ik niets meer over dit onderwerp, dus ik veronderstelde dat zij moet een grap zijn geweest. Vele jaren later kwam ik erachter dat het rapport waar was en het was van de Medical School van Virginia die studie hadden uitgevoerd in 1974.

In 1997 leed ik aan een hoofdwond die mij achterliet met Post hersenschudding Syndroom. De chemische stoffen van de medicatie deed mijn conditie niet beter maken. maar maakte me slechter door de bijwerkingen. Dan, in 1998, zag ik een aflevering van De Aard des dingen "Reefer Madness II". Dr. David Suzuki interviewde mensen die wiet rookten voor hun medische toestand, de resultaten waren verbluffend. Na het bekijken van de show kocht ik wat wiet, om te zien of het voor mijn conditie zou helpen. Post hersenschudding syndroom beïnvloeden mensen op verschillende manieren; sommige lijden aan ernstige migraine ... bij mij kan je het alleen omschrijven als ernstig achtergrond lawaai. Het is alsof je een stemvork in je hoofd hebt dat op hol geslagen is. Als deze toestand aanhoudt, neemt het geluid je leven over en krijg je nog weinig rust. Toen ik wiet rookte voor mijn conditie kon ik ontspannen en kon ik meer en beter slapen. Toen ik wiet rookte ging het geluid niet in mijn hoofd weg, maar het maakte mijn conditie gemakkelijker om mee te leven.

Ik heb veel artsen gevraagd om een voorschrift voor wiet, maar ze weigerde dit. Ze gebruikte excuses zoals dat wiet nog steeds in studie was en wiet slecht is voor de longen of andere dergelijke onzin.

Ongeveer in 1999 heb ik mijn huisarts gevraagt, wat hij er van vond als ik essentiële olie van de wietplant zou maken. en over de inname hiervan als een medicijn, in tegenstelling tot het roken ervan. Mijn arts zei dat de inname van de olie meer medische waarde had, maar nog steeds wou hij me geen voorschrift bezorgen. Tegen 2002 had het medische systeem mij afgeschreven. Ik werd verteld door mijn arts dat ze alle medicatie tot hun beschikking habben uitgetest, maar geen van hen heeft me geholpen, dus ik was op mijn eigen aan aan gewezen. De arts wist heel goed dat het enige medicijn dat me kon heklpen wiet was. Hij wist ook dat ik geclassificeerd zou worden als een misdadiger als ik betrapt werd op het gebruik van wiet voor mijn conditie, maar hij zei geen recept te verstrekken. Kunt u zich voorstellen, werkte ik 32 jaar en had nooit een drugsvervolging in mijn leven? Door mijn behoefte aan deze medicatie voor mijn conditie, ben ik dan plotseling een crimineel, omdat zij me niet het recht wilden geven om dit als medicijn te gebruiken. Overbodig om te vermelden, geeft dit alles mij een nare smaak in mijn mond. Je zei dat het je huidkanker heeft genezen in een mum van tijd - hoeveel dagen kostte het? Is het weer terug gekomen ? En komt het meestal terug ?

In het najaar van 2002 heeft mijn arts de drie gebieden onderzocht op mijn lichaam, waar hij van verwachtte dat de huidkanker aanwezig was. Een was dicht bij mijn rechter oog, een ander was op mijn linkerwang, en er was een ander gebied op mijn borst. In januari 2003 heb ik de kanker wat dicht bij mijn rechter oog zat laten verwijderen. En was van plan om op een later tijdstip om de andere twee gebieden te laten behandelen. Ongeveer een week na de operatie onderzocht ik het gebied waar men de kanker had verwijderd, toen plotseling het verslag dat ik jaren geleden op de radio had gehoord, in mijn gedachten weer naar boven kwam. In dat rapport werd verklaard dat THC kankercellen doodt. Ik wist dat de olie die ik geproduceerd had vol zat met THC, dus ik dacht waarom smeer ik niet wat olie op de andere twee gebieden met kanker, en kijk wat er gebeurt. Ik paste de olie toe en bedekte de delen met een bandage, en liet de bandages een paar dagen zitten. Gedurende deze tijd voelde ik niets, dus ik nam aan dat de olie niet werkte. Des te groter was mijn verbazing, dat na het verwijderen van de pleisters er niets te zien was behalve roze huid - de kanker was weg! Binnen zeven weken was de kanker wat dicht bij mijn rechter oog zat, wat ze operatief verwijderd hadden weer teruggekeerd. Ik paste de olie en een bandage om dit gebied en in vier dagen was ook deze plek volledig genezen. Ik heb deze behandelingen uitgevoerd op mezelf in de winter van 2003. Ik heb nooit meer de olie toegepast op deze gebieden, en de kanker is nooit meer teruggekomen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

met veel dank aan Walker :) :)

 

Hoe dan verder? Is er een protocol voor de behandeling?

 

Er is een protocol, en dat moet worden gevolgd om te waarborgen dat de behandeling effectief is. Kleine hoeveelheden olie kan worden gebruikt om huidkanker te behandelen of de olie kan worden verdampt en direct geïnhaleerd in de longen om de longen te behandelen naast de inname.

Voor de behandeling van interne kankers moet de olie worden ingenomen. Ik begin meestal met de mensen drie of vier doses per dag te geven, ongeveer de grootte van een half droge korrel rijst. De enige keer dat ik zou suggereren dat mensen beginnen met een zwaardere dosis zou zijn als ze hevige pijnen hebben door hun conditie. Vaak zijn veel van deze mensen al verslaafd aan gevaarlijke en dodelijke pijnstillers. De bedoeling in dergelijke gevallen is om deze mensen van deze gevaarlijke medicatie te helpen en te vervangen met hennep olie om hun pijn te verlichten.

Ik stel voor dat ongeveer om de vier dagen de dosering langzaam worden verhoogd totdat de patiënt zich een weg heeft gewerkt naar het nemen van een gram per dag. Op dit punt blijven de meeste mensen een gram per dag innemen totdat ze genezen zijn. In meer dan 1 geval heb ik mensen gezien die de volle 60 gram behandeling in een maand namen en genezing waren van hun kanker.

 

Hoe wordt wietolieolie meestal getolereerd?

 

We hebben allemaal verschillende toleranties voor verschillende medicijnen, zodat ik mensen aanmoedigen om in hun eigen comfort zone te verblijven bij het doseren van de olie. De toleranties bouwen bij de meeste mensen zeer snel op en bij de gemiddelde persoon duurt ongeveer 90 dagen om een behandeling van 60 gram in te nemen. 60 gram lijkt de meeste kankers te kunnen genezen, maar sommmige mensen hebben een langere behandeling nodig om de schade die het medische systeem heeft achtergelaten door chemo en bestraling ongedaan te maken. Voor sommige externe huidaandoeningen etc, waar de volle sterkte olie niet nodig is, kan de olie worden gemengd met huidcrèmes en zalven. Het mengen van hennep olie met crèmes doet wonderen voor de teint als je jezelf daar een gezichtsbehandeling mee geeft.

We weten uit mijn ervaring met wiet zalven, dat wiet eigenlijk een wondermiddel is. Kunt u dit bevestigen? Geschiedenis noemt wiet een panacea, een remedie voor alles, een wondermiddel. Uit mijn ervaringen gezien hebbende, dat wietolie werkt voor verschillende medische doeleinden, noem ik wiet ook een wondermiddel. Hennep is helpzaam in bijna alle ziekten en aandoeningen, het maakt je lichaam weer gezond. Uit onze ervaringen is wiet meer dan helpzaam bij de meeste huidaandoeningen, het kan gemengt worden huidzalven en zelfs zonnebrandcreme. Zou het niet mooi zijn dat je buiten in de zon kan lopen en je geen zorgen hoeft te maken voor huidkanker?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als dit echt efficient tegen kanker helpt, waarom wordt dat dan niet en mas bekend gemaakt en gecommercialiseerd?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waarom niet, omdat de pharmeutische industrie dan geheel niet meer nodig is.

 

We kunnen allemaal genezen van wat moedertje natuur brengt.

 

Chemische zooi, wordt door de mens gemaakt, om macht te hebben.

 

En het brengt enorm veel geld op.

 

Daarom.

 

Ikzelf ben genezen van baarmoederhalsk. en een groot gezwel in miijn lever, mede dankzij het gebruik van cannabis en geen andere rotzooi meer te gebruiken.

 

Het zijn feiten.

 

De Olie is Holy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
:) en alles wat blowsterke verteld is met nog veel meer bewijs op internet te vinden. en zal hier ook komen te staan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

have fun, met dank aan Walker :) :)

 

KANKER

 

Waar is wiet olie goed voor?

De olie lijkt doeltreffend te zijn voor alle soorten van huidkanker, en hetzelfde geldt voor de interne kankers.

voor welke typen van kanker is dit het beste? Zijn er types van kanker waar de olie niet voor helpt?

wiet olie lijkt te werken op alle soorten van kanker en ik ben niet bewust van enige vorm van kanker waar het niet effectief voor zou zijn. Ik heb gehoord over een studie die concludeert dat THC kan leiden tot een bepaalde vorm van kanker, ik kan alleen maar zeggen dat er in deze studie fouten moeten zitten. Simpel gezegd, kanker zijn gewoon muterende cellen, THC doodt muterende cellen. Dus hoe kan THC de cellen produceren waar ze zo goed in is om te doden? Als u op zoek bent naar behandelingen die kanker kunnen veroorzaken,dan hoeft u niet verder te kijken dan chemo en straling; beide zogenaamde "behandelingen" zijn zeer kankerverwekkend. Met andere woorden: ze kunnen kanker veroorzaken en doen dit ook. Zelfs een CT-scan steld het lichaam bloot aan een enorme dosis straling. Straling zorgt ervoor dat cellen muteren, en dat is wat kanker is ... muterende cellen.

Wanneer mensen bij mij komen met kanker adviseer ik natuurlijk de hennep olie, maar samen met hennep olie stel ik ook voor dat ze hun dieet veranderen. Eiwit van groenten en fruit vechten tegen kanker. Dierlijke eiwitten bevordert kanker. Dus het is best uit de buurt te blijven van dierlijke eiwitten. Voorts geef ik een mega-doses vitaminen, vooral vitamine C, dit staat bekend als Gerson therapie, en hier geloof ik totaal in. Ook zijn er vele andere natuurlijke dingen die een persoon kan doen om kanker te bestrijden. Een hoge Ph in het lichaam is zeer heilzaam. Ook heb ik goede berichten gehoord over dat tarwegras effectief is tegen kanker. Ik ben er ook van overtuigd dat B17 zeer voordelig kan zijn voor kankerpatiënten. Elke dag eet ik de zaden uit twee appels. Net zoals abrikozen,bevatten appelzaden B17, ook bekend als laetrile. B17 heeft op zichzelf een goed scoringspercentage tegen kanker. Veel mensen die ik van de olie voorzag hebben weinig tot niets veranderd aan hun dieet, en deze mensen zijn evenwel genezen door de olie

Share this post


Link to post
Share on other sites

met dank aan yahoo!babel fish- textvertaling :D

 

zo als ik het zie, zou iedereen met kanker alles moeten doen wat ze kunnen. om de kans om

te overleven, zo groot mogelijk te maken. en met alles betekend, wietolie nemen tegen je

kanker, maar negeer de andere natuurlijke heilzame behandelingen niet. hoe groot is de

kans op succes voor kankerpatienten ? kanker kan omgekeerd worden, in ruw weg 4 van

de 5 mensen, die zwaar beschadigd zijn door het medische systeem. als ze bereid zijn de

behandeling behoorlijk te nemen. alhoewel, er 1 op de 5 zo zwaar beschadigd zijn, dat wat

je ook doet, ze niet te redden zijn. zelfs als je de kanker weet te genezen, zal uit

eindelijk de schade van de chemo en bestraling hun doden. deze mensen sterven niet door

kanker. die sterven door de zo genoemde "medische behandeling" die ze van het medische

systeem kregen. hoeveel mensen ken je, die zich zelf genezen hebben met de olie ? en heb

je ook wel eens gefaald om iemand te genezen, omdat het voor hun niet werkte ? ik heb de

olie aan meer dan 1500 mensen verstrekt in de laatste 6 jaar. maar vanwegen de iligale

status van wietolie, hou ik geen cijfers bij. maar het is veilig te zeggen, dat ik

honderden mensen heb zien genezen van uitwendige en inwendige kankers. waneer er mensen

naar me toe komen met de diagnose kanker. en ze hebben geweigerd om chemotherapie of

bestraling te nemen, dan is het bijna een gegeven dat ze genezen kunnen worden, behalve

als ze wachten tot ze bijna sterven en dan aan de behandeling beginnen. we hadden een man,

ongeveer 3 jaar geleden, die lag in het ziekenhuis. en daar hadden ze hem nog 24 uur

te leven gegeven. de doktoren weigerde om hem de olie te geven. dus zijn zoon deed dat. de

volgende dag verliet hij het ziekenhuis, en ging naar huis, en bleef de olie gebruiken.

ongeveer 14 maanden later, overleed deze 83 jarige oud veteraan. maar niet door de

longkanker. hij overleed aan een reeds bestaande hartkwaal, die hij al jaren had.

gedurende, de 14 extra maanden die hij nog leefde, heeft hij nog kunnen genieten van de goeie qualiteit

van z,n leven en hij was gestorven in z,n slaap zonder pijn. dat is toch heel wat beter

dan sterven in een ziekenhuis, door te verdrinken in je eigen vocht, veroorzaakt door

longkanker. ik vertel iedereen die bij me komt 1 ding..... de olie red je leven of het

verlicht je sterven. als je sterft, dan sterf je teminste met waardigheid. en niet vol

met drugs zoals morfine.

 

met dank aan mijn maat andre :) :)

 

Mensen die t moeilijkst te genezen zijn, zijn mensen die zichzelf hebben laten beschadigen

door het medisch systeem. Chemotherapie en straling zijn beide rontgen behandelingen.

Met andere woorden stralingingsbehandelingen die juist kanker veroorzaken. Chemotherapie

en straling kunnen de grote van een tumor verkleinen, maar uiteindelijk verspreid de

kanker zich juist met deze behandelingen. voor welke type kanker is de olie voor ?

Uit mijn ervaring is wiet olie voor alle soorten kanker. Ik ken een paar mensen die de

olie niet wilde gebruiken, omdat ze blind in t systeem geloofde. Ze weigerde een nieuwe

aanpak en die zijn uit eindelijk ook gestorven.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoeveel mensen zijn er genezen door het gebruik van jou wiet olie ?

ik heb de olie aan honderden mensen met huidkanker verstrekt. meestal is de kanker binnen

3 weken verdwenen. ik vertel mensen die hun huidkanker met de olie behandelen, door te

gaan tot er alleen nog maar roze huid is, en dan nog 2 weken langer. ik adviseer dit,

voor het gewval er toch nog kankercellen zijn achter gebleven die de behandeling nog

niet had gedood.er is nog nooit iemand bij me geweest omdat hun huidkanker weer terug

gekomen waren, nadat ze gedaan hadden wat ik ze verteld had.kan je deze behandeling

vergelijken met de standaard procedures ? er is geen vergelijking mogelijk tussen

behandelen van huidkankers met wiet olie en hoe het medisch systeem het doet. soms

is hun chirurgie succesvol en krijgen ze alle kankercellen weg. maar in veruit de

meeste gevallen moeten de mensen keer op keer terug komen, om weer besneden te worden.

het medische systeem gebruikt ook andere behandelingen voor huidkankers, zoals

vloeibare stikstof. deze behandeling is pijnlijk. en in vele en vele gevallen kwamen de

kankers gewoon weer terug.waneer wiet olie is gebruikt om huidkanker te genezen,dood

het alleen de muterende kankercellen en doet de gezonde cellen geen kwaad. wil je ons

beschrijven hoe de thc reageerd op kankercellen en op gezonde cellen ? waneer de wiet

olie wordt ingenomen als kankermedicijn, veroorzaakt de thc in de olie de opbouw van een

vetmolecuul genaamd ceramide.nogmaals, als ceramide in contact komt met kankercellen, dan

programeerd het de kankercellen zo, dat ze dood gaan. zonder gevaar voor de gezonde cellen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:) :) met dank aan 997 kramer :D

 

Diabetes

 

Diabetici die net de diagnose hebben gekregen zijn meestal makkelijk te genezen. Mensen die al lange tijd diabetes hebben en langer te lijden hebben gehad onder het effect van deze ziekte, zullen meer tijd nodig hebben.

Zelfs bij erg beschadigde mensen, als de olie genomen wordt zoals het hoort , meestal hebben ze dan binnen 6 weken geen insuline meer nodig. De schade die deze ziekte kan veroorzaken in ons lichaam zal zeker langer duren om te genezen. het lijkt of de olie de eigenschap heeft om de alvleesklier vrij snel te verjongen. Ik zeg altijd tegen mensen om te proberen te stoppen met de chemische medicatie die ze gebruiken voor andere condities, omdat zulke chemicalien de effectiviteit van de olie kunnen beperken.

We hebben ontdekt dat de olie effectief is bij alle vormen van diabetes en als de olie uitwendig wordt gebruikt zal het diabetische zweren helen in zeer korte tijd.

 

Diabetes in zijn beginnende fase lijkt vrij makkelijk te genezen. Zelfs mensen die al jaren insuline injecties gebruiken reageren goed op de hennep olie behandeling. Het is niet ongebruikelijk voor die mensen dat ze geen insuline meer nodig hebben nadat ze pas een paar weken olie gebruiken. Vanuit onze ervaring, heeft hennep olie de eigenschap de alvleesklier te verjongen, daardoor een verlaging in het insuline gebruik van de patient totdat insuline niet langer meer nodig is. Na het nemen van de olie behandeling gedragen veel diabetici, die al lange tijd op strikte dieten zitten, zich als kinderen in een snoepwinkel. Opeens kunnen ze alle dingen weer eten die een diabetici niet kan. Hennep olie kan de schade die is toegebracht aan het lichaam van diabetici zoals slechte circulatie, etc omkeren, met het verstrijken van de tijd. De olie zal ook de diabetische zweren helen en vanuit onze ervaring is hennep olie effectief bij alle vormen van diabetes.

 

Infecties

 

Eigenlijk hoef je het niet te zeggen, maar als de olie diabetische zweren kan genezen dan zullen de meeste infecties geen probleem zijn.

 

Ontstekingen, Artritis

 

Artritis is een ontsteking vergezelt van zwellende pijn. Ontstekingen verlichten is een van henneps oudste medicinale gebruiken. Vele soorten hennep produceren olie die zeer effectief is bij artritis. In tegenstelling tot synthetische THC bevat de olie ook nog andere componenten zoals CBG en CBD, die betere eigenschappen hebben om de ontsteking te bestrijden dan synthetische THC alleen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Zeiksnor,

 

Respect voor je initiatief. En zeker erg nobel wat je doet.

Maar toch wil ik je waarschuwen voor een gevaar.

 

Allereerst. Heb jij een medische graad? M.a.w., ben je arts, medisch specialist of medisch wetenschapper?

Ik denk het niet, gezien je pittig foto werk op een ander topic :)

 

Wat ik zeggen wil is dat je een hoop beweringen doet die jij niet medisch kunt staven! Een arts wel!

Een arts is verzekerd voor eventueel onjuist handelen buiten opzet om of zwaar medisch falen.

Stel dat kanker patienten ingaan op jouw nobelheid en jij verstrekt ze olie. En ze overlijden!

Heb je wel eens aan een rechtszaak tegen je gedacht. Is Jomanda ook overkomen. Het ging er bij

haar om dat ze het niet medisch kon onderbouwen en het niet op medische wetenschap was geschoeid.

Ze gaf mensen hoop en was overtuigd van hun genezing. Dat heeft ze geweten. Voor jou moet dit

een waarschuwing zijn, dat je acties ook een flinke onverwachte draai kunnen krijgen.

 

Nogmaals ik vind het nobel en speelde zelf ook met de gedachte, maar het juridische aspect houd me tegen.

Ik raad je aan om contact te zoeken met een organisatie of medisch specialist die jou idee wel op verantwoordelijke basis

kunnen dragen. Zo houd je jezelf uit de wind en bereik je toch je doel.

 

Verder alleen maar respect!

 

greetz sijp

Share this post


Link to post
Share on other sites

:) sijp, dat je mee denkt. maar wie zegt dat ik nog mensen olie verstrek :) ? en wie zegt dat ik ooit iemand met kanker olie zou verstrekken ?

 

en ten tweede denk/vind ik dat je het nog niet helemaal snapt. ik heb eerlijk gezegt geen zin en het is ook veel te veel en waarschijnlijk onmogelijk om jou de waarheid te laten zien. enige wat ik kan zeggen is. ga alles net zo doorlezen en kijken en vragen stellen en uitproberen als ik gedaan heb. en vorm dan opnieuw een mening. en kom dan nog eens er op terug.

 

ten derde, het is de waarheid , in wietkristallen is nog nooit 1 stof gevonden die niet nuttig of schadelijk is voor mens of dier. het werkt echt. en heel goed ook. en dan nog. ik laat de mensen alleen de waarheid zien. iedereen is verantwoordelijk voor zich zelf. niemand is verantwoordelijk voor een ander. dus als iemand kan geloven dat het allemaal waar is. dan is het zijn/haar eigen keus en verantwoordelijkheid wat er mee te doen. en er in geloven en het doen is waarschijnlijk het allerbeste wat ze ooit gedaan hebben.

 

 

en dat is nou juist het probleem. dat is tot nu toe onmogelijk vanwege de iligale status van wiet.

en omdat iedereen uit de wind wil blijven, gebeurd er zo weinig.

Ik raad je aan om contact te zoeken met een organisatie of medisch specialist die jou idee wel op verantwoordelijke basis

kunnen dragen. Zo houd je jezelf uit de wind en bereik je toch je doel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aangezien ik bij een aantal specialisten onder behandeling ben en hun het begrip cannabis ook niet waarderen, omdat ze daar geen geld voor krijgen van de pharmeutische industrie.

 

Helaas werkt dat nu eenmaal zo.

 

Daarom ben ik blij dat ik nu een antroposofische fysio heb gevonden, die me alles op natuurlijke basis op laat lossen, dmv o.a. zalvingen ipv rotzooi te moeten slikken.

 

Tevens heb ik hem ook op de hoogte gesteld van mijn cannabis gebruik en hoe en wat mijn ervaring er mee is. Fruts is ook bij hem onder behandeling geweest.

 

Voor mij geen puffers meer, maar een vaporizer :) longarts weet niet eens wat vaporizer was.

 

Bij mijn jaarlijkse controle bij de gyneacoloog is het oook nog steeds goed. :)

 

Internist, mijn gezwel in mijn lever is nagenoeg verdwenen. In januari nog controle gehad.

 

Geniet van tweede paasdag.

 

Blowsterke

Share this post


Link to post
Share on other sites
Internist, mijn gezwel in mijn lever is nagenoeg verdwenen. In januari nog controle gehad.

:) jij ook vrolijk pasen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je hebt gelijk zeiksnor. Dat is veel te moeilijk voor mij, daar snap ik toch niets van en zal ik waarschijnlijk ook nooit doen.

Blijf ik me lekker bezig houden met kweken voor ms patienten en ga ik van die donatie die ik aan jou wilde doen voor de produktie

van olie maar gebruiken om hash van te maken. Das prettig voor mijn adhd. Maar daar snap ik zelf ook geen ene moer van.

 

greetz sijp

Share this post


Link to post
Share on other sites

:) sorry zo had ik het niet bedoeld. maar eerlijk gezegt vat je het ook een klein beetje verkeerd op. je zal er waarschijnlijk een hele hoop van snappen. maar in mijn antwoord staat ook waarom ik het op deze manier doe.

 

dus zoveel snapte je van dat gedeelte ook weer niet van gezien je antwoord.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito
Wat ik zeggen wil is dat je een hoop beweringen doet die jij niet medisch kunt staven!

 

Laat ik een handje helpen :)

 

Kanker - Zowel THC als CBD hebben sterke anticarcinogene eigenschappen, waarbij CBD de werking weer versterkt van THC.Onderzoek is wel op celniveau gedaan en niet bij mensen.

Bron: Marcu JP, Christian RT, Lau D, Zielinski AJ, Horowitz MP, Lee J, Pakdel A, Allison J, Limbad C, Moore DH, Yount GL, Desprez PY, McAllister SD.Cannabidiol enhances the inhibitory effects of Delta9-tetrahydrocannabinol on human glioblastoma cell proliferation and survival. Mol Cancer Ther 2010;9(1):180-9

 

Diabetes - De cannabinoide THCV schijnt een positieve werking te hebben bij Diabetis-2 oftewel ouderdomssuikerziekte.Komt tegenwoordig bij jongeren ook veel voor.(Bron: Persbericht van GW Pharmaceuticals van 22 januari 2008)

 

infecties - extracten op basis van CBDA hebben een antibacteriële werking bij gram-positieve bacteriën (MRSA, Tuberculosis etc).Bij Tsjechisch onderzoek uit 1950 kwam dit naar voren.Een patholoog-anatoom heeft nadat die tijdens autopsie werkzaamheden in zijn hand had gesneden zijn hand kunnen redden dmv een lotion op basis van CBDA extract.Beschikbare antibiotica was niet effectief genoeg.

recentere studie

Antibacterial Cannabinoids from Cannabis sativa - A Structure−Activity Study - Journal of Natural Products

 

enzovoort :D

 

Namaste :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ zeiksnor,

 

Ik vind het bere goed wat je onderneemt! Dat staat vast ok.

Ik wil alleen maar zeggen, pas op met de aansprakelijkheid en wetgeving!!

 

En ook ik geloof in de heilzame kracht van thc/cbd.

Vandaar dat ik elmanito's post niet helemal begrijp.

Mij hoor je niet zeggen dat het niet werkt toch. Ik probeer

ook namelijk iemand met slokdarmkanker zover te krijgen

dat ie olie gaat proberen. Helaas heeft ie gekozen voor en levensverlengende chemo.

 

 

 

verder niets dan goeds!

 

greetz sijp

 

ps.

Ga zelf nu ook eens olie proberen te maken.

heb 30 gr fluff vermalen. en moet opzoek naar ethanol 96

of zuiver butan gas.

Ben er nog niet uit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:spliff: ik waardeer dat ook echt wel. en vind het heel mooi om te zien dat jij er ook in gelooft en mee bezig bent :jump: maar ik ben nou eenmaal een heel eige wijs ventje :jump:

ik zou het liever ook anders zien en dat het wettelijk gewoon kan. maar er moet iets gebeuren en het intreseerd me gelukkig helemaal niks wat de wet of wie dan ook daar van vind. ze doen maar wat ze niet laten kunnen. ik ga toch wel door :D

 

ik zou je de alcohol manier aanraden. ik zelf zou niet gauw meer de gasmethode gebruiken. ook al denk ik dat het qua werking niet veel uit zal maken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

@bioloog

 

Jij hebt dit opgeschreven;

 

Wat ik zeggen wil is dat je een hoop beweringen doet die jij niet medisch kunt staven

 

Sinds de 19e eeuw is er veel onderzoek gedaan naar de medische werking van Cannabis.Aantal onderzoeken zijn sinds 2000 alleen maar meer omhoog gegaan.Wat Zeiksnor op hebt geschreven is niet helemaal uit de lucht komen vallen en dat probeerde ik je te laten zien.Wat een arts trouwens voorschrijft, is ook niet altijd goed gestaafd.Een goed voorbeeld te noemen is het medicijn Vioxx.Dit medicijn werd ook voor aandoeningen voorgeschreven door artsen, waar het niet voor geregistreerd was.

 

Namaste :spliff:

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey elmanito,

 

Sorry maar had een heel verhaal. maar kan het niet goed onder woorden brengen.

 

Ik bedoel het anders dan jij nu interpreteert. Ik bedoel dat je er de verantwoordelijkheid niet voor kunt nemen.

 

greetz sijp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toch eventjes my 2 cents ook geven. Ik studeer namelijk Biotechnologie en sommige wonderbaarlijke dingen halen gewoon de studieboeken niet. Vandaar dat ik zelf een hoop kijk en lees en vooral redeneerwerk heb gedaan opgebied van medicinale hennepolie.

Paar jaar geleden al heb ik het hele verhaal van Rick Simpson goed bestudeerd en proberen te analyseren. Nu zijn hier een heel gamma van onderzoeken en klinische tests geweest.

Ook begrijpt men (en ik :D ) nu ook veel beter hoe het endocannabinoid system werkt in het menselijk lichaam.

 

Helaas is wetenschap zeer nauwkeurig (en soms maar goed ook natuurlijk). Wat ze vooral testen zijn een aantal (hoofd-) cannabinoiden zoals CBG, CBC, CBN, CBD en THC (ook de zuren zoals THCV etc) AFZONDERLIJK. --> Dit is een belangrijk woord!

Ze willen namelijk heel nauwkeurig weten wat iedere stof doet in het lichaam.

Natuurlijk gaan deze resultaten van de verschillende cannabinoiden anders zijn dan de oorspronkelijke SYNERGETISCHE (samenwerkende) uitwerking van een 'cocktail' van cannabinoiden.

 

Mijn kennis van de zaak (behoorlijk uitgebreid en wetenschappelijk) en redeneringsvermogen geven mij de volgende Hypothese in de mond: Cannabis-olie kan zogoed als iedere ziekte of infectie of wat dan ook genezen. MAAR enkel als je synergie hebt van verschillende bestanddelen die elkaars werking beinvloeden.

 

Zoals ik zeg is dit nog maar een hypothese. MAAR na lang onderzoek (nog enkele jaren!) kennen de onderzoekers wat ieder stofje doet zowel afzonderlijk als in combo met... En dan zullen ze moeten bewijzen a.d.h. van voorgaande dat die synergie weldegelijk nodig is.

Dit merk je al aan de huidige 'legale' cannabis medicijnen zoals MARINOL en Dronabinol . Deze werken lang niet zo goed als ze zouden moeten. Hoe komt dit? Wel, omdat er meer dan 60 verschillende Cannabinoiden zijn die samenwerken. 1 Enkele Cannabinoide zal nooit zo goed werken als alles samen (zoals de natuur het bedoelt heeft!)

 

Zo, na mijn gebrabbel te hebben doorgelezen, hier 2 korte samenvattingen van enkele studies en papers die je kan vinden op : Click once click once again

 

POTENTIELE ANTI-TUMORALE STOFFEN:

 

Samenvatting

 

Cannabinoïden, de actieve bestanddelen van de Cannabis Sativa L., gedragen zich in het lichaam

als endogene (lichaamseigen) stoffen - de endocannabinoïden - die specifieke receptoren op celoppervlakken

activeren. Cannabinoïden hebben een palliatieve werking bij kankerpatiënten. Ze verminderen

bijvoorbeeld misselijkheid en braken als gevolg van chemotherapie, ze stimuleren de

eetlust en verlichten de pijn.

Cannabinoïden remmen ook tumorgroei bij proefdieren. Dat gebeurt door het moduleren van specifieke

celsignaalpaden, om zo een antitumorale werking te induceren zoals apoptose van de tumorcellen

of het remmen van de ontwikkeling van bloedvaten en weefsels in de tumor (angiogenese).

Interessant is ook dat cannabinoïden selectieve antitumorale stoffen blijken te zijn daar zij tumorcellen

kunnen doden zonder noemenswaardige invloed op de levensvatbaarheid van ongetransformeerde

cellen. Op basis van deze preklinische bevindingen werd onlangs een eerste klinische

studie uitgevoerd met Δ9-tetrahydrocannabinol (THC) bij patiënten met terugkerende glioblastoma

multiforme (meervormige kwaadaardige hersentumor). Het redelijke veiligheidsprofiel van THC

en zijn mogelijk groeiremmende werking op tumorcellen kunnen de basis vormen voor toekomstig

onderzoek naar de evaluatie van de mogelijke antitumorale werking van cannabinoïden.

 

ENDOCANNABINOIDEN

 

Samenvatting

 

Het menselijk lichaam heeft specifieke plaatsen op veel celtypes waaraan cannabinoïden zich binden.

Ons lichaam produceert verscheidene endocannabinoïden, derivaten van vetzuren die zich

binden aan deze cannabinoïdereceptoren (CB) en deze activeren. CB-receptoren en endocannabinoïden

vormen samen het cannabinoïdensysteem. Enkele fytocannabinoïden, cannabinoïden van

de cannabisplant, en een veelvoud aan synthetische cannabinoïden, die in laboratoria werden ontwikkeld,

bootsen de werking van endocannabinoïden na. Δ9-THC (dronabinol), farmacologisch

gezien de meest actieve cannabinoïde van de cannabisplant, bindt zich aan de beide types cannabinoïdereceptoren

die tot nu toe geïdentificeerd werden, de CB1- en de CB2-receptoren. Deze receptoren

werden gevonden in het centraal zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg) en in veel perifere

weefsels en organen.

Afhankelijk van de soort cellen, de dosering en de lichamelijke conditie, kan de activering van

CB-receptoren meerdere effecten veroorzaken waaronder euforie, angst, droge mond, spierontspanning,

honger en pijnverlichting. Behalve de activering van de CB-receptoren zijn verscheidene

andere benaderingen in onderzoek om het cannabinoïdensysteem therapeutisch te beïnvloeden,

zoals onder meer het blokkeren van CB-receptoren (antagonisme) en het reguleren van

de endocannabinoïde concentraties door de afbraak ervan te verhinderen. Tegenwoordig worden

meerdere preparaten die de cannabinoïdereceptoren stimuleren (dronabinol, nabilone en cannabis)

en een substantie die de CB1-receptor blokkeert (rimonabant), medicinaal gebruikt.

 

Ziezo. Je kan in zo een rechtzaak wel degelijk duidelijk aantonen dat als je dus medicinale olie verstrekt (ook op basis van getuigenissen btw). Dat dit ZEKER geen kwaad kan. Wel moet je een duidelijk 'contract' opstellen met de patient. Ook hier moet een duidelijk 'schema' worden opgesteld ivbm de hoeveelheid, de frequentie en de duur van de olie-kuur. Heb je die handtekening van de patient, dan kan je immers niks gebeuren. PRECIES OMDAT HET GEEN 'legaal' MEDICIJN IS EN DUS SPEEL JE TECHNISCH GEZIEN NIET VOOR DOKTERTJE! :jump:

 

Helpt altijd als je iets van het juridisch systeem kent natuurlijk. Eigenlijk zou iedereen verplicht zo een vak moeten krijgen opschool of een cursus rechtsleer volgen :P.

 

Dat ze je arrestere voor drugshandel en aanzetten tot... dat is weer een ander verhaal natuurlijk :jump:

EN je hebt nooit de eed van hypocrates afgelegd :(.

 

Ziezo. Meer uitleg nodig? jullie weten me te vinden!

 

:spliff:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ieder mens heeft het recht te bepalen wat goed is voor zijn of haar lichaam.

 

Als de reguliere medische wereld je alleen maar naar de verdoemenis brengt moet je alternatieve geneeswijzen vinden, die je lichaam niet verder ziek maken.

 

Ik ben er een van die gekozen heeft voor de cannabis sativa en niemand die me er vanaf houdt.

 

Voor mij geen pharmeutische industriele medicatie meer, maar behalve onze geliefde plantje ook kruiden, metaalzalvingen en o zo veel meer wat de natuur ons te bieden heeft.

 

Maar daar zal je huisarts-specialist voor 99 procent niet aan meewerken.

 

Blowsterke

Share this post


Link to post
Share on other sites
:spliff: super mooi stuk. ik ga het nog wel een paar keer doorlezen. hopelijk plaats je vaker van zulke berichten

Share this post


Link to post
Share on other sites

inderdaad! Mooi gezegd Blowsterke! Wie denk je namelijk dat jouw huisarts betaalt? :jump: en vanwie krijgt je huisarts die dure auto? juist ja :D van de grote jongens in het spel :P Nog voor ze zijn afgestudeerd zijn dokters e.d. al omgekocht (natuurlijk niet letterlijk met een zak met n dollarteken er op). Helaas, maar zo is de wereld tegenwoordig.

 

Wel heb ik een arts gehoord uit NL die zijn palliatieve patienten HEROINE geeft (geen morfine ter verduidelijking) om hun pijnen te verzachten en hun leven terug leuk te maken voor die laatste dagen. En dan heb ik het echt over de black-tar-heroin :(

 

DAT is teminste iemand die begaan is met zijn stervende patienten ;) En natuurlijk maar goed dat ie ze geen wiet olie geeft, want OOOOWEEE als die patienten zouden genezen... dan staat alles op zijn kop in de 'luchtbel'-wereld.

 

Gelukkig weten wij wel beter he! :jump:

 

:spliff:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...