Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
BeeKaa

Tripverslag: DMT, Dream Machine Trip

Recommended Posts

Heb al verschillende soorten Ayahuasaca gedronken, en eentje vond ik wel lekker, de andere zijn bitter als het hart :rolleyes:

 

Dat was trouwens de eerste plant(en) die ik niet alleen wou drinken, omdat ik na het lezen van allerlei berichten op forums, een groot respect had gekregen voor de toepassing ervan.

 

Maar die thee drink je niet voor je plezier, meestal krijg ik er serieus van langs, maar dat zijn ook meestal de ceremonies waar je het meest uithaalt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou paddos in thee smaken ook nog niet echt heerlijk als je de stukjes paddestoel nog opeet, die steeltjes smaakte net als een dikke pees wat in vlees zit, verschikkelijk krakerig...

Heb tijdens dat theetje consumeren wel 15 keer kokhals neiging gehad xD echt niet het lekkerste :verrygood

Maar tog wel naar binnen gekregen :D

 

3 September ga ik DMT proberen :) heb er zeer veel zin in, maar toch wel beetje nerveus, want wat ik erover heb gelezen is het een krachtig goedje zoals BeeKaa als zei :D

Effe rustig tot mezelf komen en goed voorbereiden totdat ik er klaar voor ben :lol:

 

Greetz Skillz

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 September ga ik DMT proberen :D

Goedzo, gewoon dat advies negeren wat ik je gaf! :verrygood

 

Je snapt echt niet waar je aan begint he? Je vorige post stond dit nog in:

ik heb ook al 2x paddos geprobeerd, maar de 2e keer vond ik het tog iets te psychologisch in mijn ogen, want in het donker leek het alsof ik mezelf kwijt raakte, en zoiets wil ik liever niet meer

Met DMT ga je jezelf helemaal kwijtraken.. Punt.

 

Ik snap niet wie jou aan die DMT heeft geholpen als je zulk soort dingen post, maargoed, wellicht dat diegene het een leuke gedachte vind om onervaren mensen op te schepen met materialen waar ze eigenlijk beter (nog) niet mee aan de gang kunnen gaan. Er wordt blijkbaar te licht over gedacht.

 

Als je dan toch zo snel erin moet duiken, benader het dan aub met gigantisch veel respect, zorg ervoor dat set & setting perfect zijn, etc.. Ik raad je aan om je echt nog wat beter in te lezen en misschien met andere middelen ervaring op te doen, maargoed, volgens mij praat ik tegen dovemansoren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik ben het helemaal met blowmonkey eens...!!!!

Dit soort drugs stuur je grotendeels zelf in de richting van hoe je wil trippen....

Als je dat al moeilijk te controleren vond bij pado's zou ik dmt zeker laten liggen....

mvg stikkie

Share this post


Link to post
Share on other sites

haha paddos is echt een lachertje vergeleken met dmt...

 

zeker niet doen als je dat al te erg vond...

 

ik raad je aan en bakje truffels te halen ipv paddos.

Die zijn wat milder en minder visueel dan de gangbare mexicaantjes.

 

Ook nog eens een stuk beter te eten (smaakt naar zure walnoot)

En scheelt je nog en heel gedoe met dat roken (en vergeet de poepspraysmaak en geur niet haha :D)

 

Luister maar naar ons, want anders ga je 3 sept grandioos fout... :verrygood

 

gr

 

BK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kun je dmt ook via een waterpijp roken om de smaak een beetje te filteren ?

 

Buble

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik denk het niet bubble

Als je de rook door het water haalt koelt het af en slaat je dmt in je water neer

Als ik kijk hoeveel er al neerslaat in een glazen pijp...dan moet het met water nog meer neerslaan

 

Grtz Guesswho?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ten eerste zeg ik even dat ik het niet erg vond met paddo's... elke goede en slechte ervaring leer je van. en ik ben al wel is zeer fout gegaan en heb mezelf onder controle gehouden door gewoon kalm te blijven. niet te gaan rennen weet ik wat.

 

Ten tweede heb ik de eerste keer paddo's het goed onder controle gehouden want het was een heerlijke ervaring.

 

En dovemansoren? Nee dankje. ik zit juist op deze site om er info over te winnen. En qua voorbereiding weet ik ook al wel genoeg. vertrouwde persoon die nuchter blijft. rustige omgeving. niet met veel mensen om je heen. enzovoort enzovoort...

 

ik heb er al zoveel over gelezen. dat het overweldigend is. dat geloof ik best want ik ken het wel met salvia bladeren (kwam het ook snel op) en ik schrok er niet echt van. niet dat ik salvia bladeren vergelijk met DMT hoor :verrygood

 

En om die quote steeds te herhalen vind ik ook niet echt nuttig ofzo. want ik heb zelf al zeer veel moeite mijn ervaring uit te leggen.

 

En als we het over fout gaan hebben. kan ik die filmpjes op Youtube over salvia er ook wel bij halen. tientalle filmpjes waar mensen fout gaan door er te licht over te denken of onvoldoende kennis.

 

Voor mijn eigen gevoel vind ik dat ik er klaar voor ben. heb uren research erover gedaan, trip reports lezen enzo. En tenslotte begin ik ook niet meteen met 60mg. 25 wou ik zelf mee beginnen en kijken hoe dat is en dan zien we later nog wel verder. En ik ken mezelf toch wel het beste denk ik zo? :D

 

Qua smaak met roken maakt het me niet echt uit, wat ik heb gehoord schijnt het vies te zijn, maarja het hoort erbij :D

 

En jullie horen nog wel of ik fout/goed ging :) er komt waarschijnlijk wel een Tripverslagje.

 

Greetz Skillz

Share this post


Link to post
Share on other sites
En om die quote steeds te herhalen vind ik ook niet echt nuttig ofzo. want ik heb zelf al zeer veel moeite mijn ervaring uit te leggen.

Wat bedoel je met dat laatste? Ik herhaalde die quote omdat ik dacht dat je vrij duidelijk was in je bewoording, dat je zoiets niet meer wilde. Probeer je het voor jezelf goed te praten omdat je de DMT zo graag wilt nemen, of meende je niet wat je zei?

 

Ik snap dat je DMT wilt proberen, maar als je moeite hebt met sommige gedeeltes van een trip zoals je zelf aangaf, dan neem je een groot risico met DMT. DMT kan je niet onder controle houden.. Je moet je compleet kunnen laten gaan, niet proberen dat moeilijke, "psychologische" gedeelte te onderdrukken of onder controle proberen te houden, dat maakt het alleen maar moeilijker. Ik denk dat meer ervaring opdoen met andere middelen je een beter inzicht zou kunnen geven in wat een psychedelische trip nou precies omvat voor je meteen in het diepe duikt met "de heilige graal" ..

 

Maar veel plezier, start laag inderdaad, krijg je een beetje een beeld van wat je staat te wachten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

even over die quote, ik vond het in het donker apart gevoel hebben, met dat het leek alsof je de duisternis zelf was. alsof het een oneindige zwarte duisternis was. dat vond ik apart. En met de trip onder controle houden ging me volgens mijn gevoel goed af. heb me alleen in het donker een beetje raar gevoeld, maar met licht aan vond ik het een heerlijke ervaring :)

 

Paddo's niet meer willen, zo erg was het dus totaal niet :D Niet dat ik helemaal bang werd geen controle meer hield, je snapt et wel :D met de 1e keer liet ik me ook helemaal gaan, niks geen gedachte gehad dat ik bad ging. gewoon een heerlijke ervaring al met al.

 

@blowmonkey, wat ik heb gelezen is dat er in elke trip wel een moeilijk gedeelte zit, dat heb ik met paddos ook wel gemerkt, maar ik vind dat het erbij hoort..

 

en met die quote, ik wil paddos over het algemeen nog wel, maar liever niet meer in het donker. donker was toen in mijn ogen niks waar ik in zweefde, licht was alles.

 

Ik wil wel effe zeker zeggen dat ik geen moeite heb gehad met paddos. wel af en toe apart gevoel hebben, maar niet fout gaan. het is zo moeilijk om de juiste beschrijving er voor te vinden :verrygood

 

Ik hoop dat de mensen hier niet denken dat ik stom bezig ben. want ik heb al zeer veel informatie gewonnen, maar ik ben wat slechter in het verwoorden van emoties/gevoelens enzo. daarom kan het er misschien iets anders uit zijn gekomen dan dat het voor mij het gevoel was. Sorry daar voor :lol:

 

Greetz Skillz

Share this post


Link to post
Share on other sites

tegen de smaak kan je ook twee zoetjes onder je tong leggen, 20 seconden voordat je aan het pijpje zuigt. Als je een zoete smaak in je mond proeft, dan proef je de rook ook ziet, heel apart. het lijkt meer een soort smaakversterker, als je iets zouts hebt gegeten smaakt ie zout.

 

 

net of al je zintuigen 2000% worden benut.

 

 

Ik hoorde de laataste keer dmt muziek op de maat van mijn hart, best wel vet techno deuntje, ik probeer t in 3d muziek te vertalen, als ik m online zet is het vast herkenbaar (kan wel ff duren nog) want het zijn nl geen bekende of top40 melodieën, beetje happy hardcore en dan zonder mental theo effect.

 

het speelt nog steeds in mijn hoofd,

 

 

Maar de chaos in het begin is niets meer dan het reizen door de twee lagen tussen de twee dimensies( die dicht bij elkaar liggen) je bent dan zeg maar vrij zonder controle. van je gedachten, want elke gedachte brenkgt je instant naar de plek toe, en aangezien je meerdere gedachten hebt kom je op meerdere plekken tegelijk, dat kan want je bent niet gebonden aan materie en natuurkunde regels zoals dat ons geleerd is .

Share this post


Link to post
Share on other sites

als je echt niet tegen de smaak kan ,kan ik jullie CHANGA aanraden.Dit is een mix van kruiden waar er ook dmt en moa remmers inzit.nl. blauwe lotus,passieflora en nog heel wat andere.De dmt word opgelost en met de kruidenmix gemengd.Daarna word alles weer gedroogd en opgerookt.met changa zou je trip langer aanhouden en ook intenser zijn door de moa die in sommige van die kruiden zit.De smaak is op die manier een beetje beter,want zoals anderen al beschreven smaakt dmt niet echt lekker.M'n dmtpijp kan ik niet meer voor andere dingen gebruiken want die smaak en reuk krijg ik er niet meer uit,zelfs na grondig wassen blijft die reuk hangen.Hoe slecht het ook smaakt ,ik vind het het beste hallucinogeen dat ik ooit geproeft heb.Mensen die het willen proberen raad ik toch aan om eerst goed wat info te winnen over wat dmt al met je kan uithalen,want soms word je zo ver afgeschoten dat het lijkt alsof er geen weg meer terug is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tip niet ruiken aan het pijpje na roken want dat stinkt echt .

Voor dat de trip bij mij begon kreeg ik eerst een heftige tinteling door mijn lichaam en toen

was de helekamer aan het golven wow

heftig trippen maar met je hoofd er bij zoiets :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

duvel i love your avater :lol: ;)

 

ik zou dat ook wel eens willen proberen binnenkort dat dmt,

maar dan liever in een thee gezien de poepsmaak waar velen het over hebben.....

lijkt me nu niet echt lekker roken maar het effect zal het wel goed maken ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

mss heeft poepspray inhaleren wel het zelfde effect....

Share this post


Link to post
Share on other sites

dat heb ik wel een paar keer geprobeerd met mn eigen scheten onder het laken in bed maar trippen nog net niet :lol: ;) :P :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

whahahh smaakt naar peopspray daar heb ik vroeger nog wat probleemen mee gehad met me leraar dat ik weeris de klas had ondergespayt

veel intresse opzich hier op WF zal maar how to plaatsen hoe je het kan maken:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

zo he.. dat is wel ranzig je eigen urine/poep lucht inhaleren wat gefermenteerd is... raanzig en gestoord...

Ik blijf wel lekker bij mijn wietje :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gadverdamme...

 

Beetje ontopic blijven a.u.b.

Dit was echt niet het weten waard... :wacko:

 

gr

 

BK

Share this post


Link to post
Share on other sites
Het was ook alsof mijn gezichtsveld verbreed was van 90graden naar 180 graden, echt heel erg weird.. alsof oogkleppen werden afgedaan.

 

Heb ik ook wel al eens meegemaakt, wel niet van DMT : )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...