Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
weed_farmer

Zet huiseigenaar uit woning bij hennepplantage

Recommended Posts

*

 

wietplantage

almere / Odeke Jong -

 

De SP-fractie wil weten of het college van burgemeester en wethouders ook stappen kan ondernemen tegen eigenaren van koopwoningen die een hennepplantage in hun huis hebben. Huurders kunnen worden uitgezet, huiseigenaren kunnen dat niet. ,,Gelijke monniken, gelijke kappen", stelt raadslid Ed Naaktgeboren.

 

De SP wil weten of de burgemeester over durft te gaan op onteigening, als er een hennepplantage wordt ontdekt. Nu gebeurt dat niet, aldus Naaktgeboren. ,,Je kunt namelijk moeilijk tegen een huiseigenaar zeggen: 'ga er maar uit'. Dat zou anders moeten zijn. Iedereen moet hetzelfde behandeld worden", aldus de SP'er.

 

,,Een eigenaar van een koophuis wordt slechts juridisch vervolgd en krijgt verder geen straf, terwijl een huurder door zijn verhuurder op straat wordt gezet."

 

Naaktgeboren ziet zijn vragen graag snel beantwoord omdat hij verwacht dat het aantal hennepkwekerijen in koopwoningen zal stijgen, omdat mensen 'te kampen hebben met een hoge hypotheek8 last of koopsompolis'.

 

,,Er is wetgeving die de burgemeester zou kunnen gebruiken, de zogenoemde Victor- en Victoriawetgeving. De burgemeester kan daarmee overlastpanden sluiten. Wordt dat eigenlijk wel ingezet hier?"

 

De vragen worden binnen zes weken beantwoord door het college.

 

 

Bron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goed plan! B)

Zal m'n huis ff laten taxeren. Kopen ze hem voor die waarde over? Of blijft hij gewoon leeg staan zodat het een kraakpand wordt en er mooi in gekweekt kan worden :tu

 

;) :) :P :no :D

 

B)

 

green-lady

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, ik begin de laatste tijd steeds vaker te denken of ze daar wel verder denken dan het probleem alleen in Den Haag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

weer zo,n malloot die denk dat die slim is B)

met van die uitspraken en vragen dat ze eens de echte problemen aanpakken

de werkloosheid enzo

wat een geldverspilling van de staat om om zo,n vragen te gaan discusieren :tu

nederlandse staat word eens wakker!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

nee er moet natuurlijk eerst een commissie komen die zulk soort vragen toetst. een paar miljoen verder zullen ze inzien dat het vergeefse moeite is. en wij maar belasting betalen.

 

grtz,

ie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onthoudt mij nu even van elk commentaar.

 

Digibetic zou je even willen blazen voor me hier, ben even over mijn kookpunt heen.

 

KUTland.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zou de ex-huiseigenaar zijn baan ook mogen behouden, of krijg je ook op staande voet ontslag???

B) :tu ;)

 

Of breng ik ze nu op nieuwe ideën?? :P

 

green-lady

Share this post


Link to post
Share on other sites

ze moeten mensen gewoon onderdak laten behouden...

als een moordenaar in de gavangenis komt krijgt ie ook zen huis terug na zen straf.

als je een paar zaadjes teveel opkweekt word je op straat gezet in de kou..met kinderen en al. en mag je zwerver worden.

Ik denk dat het probleem niet ligt bij een paar plantjes maar meer bij een paar ongelooflijk domme mensen.

 

Zien ze nu nog niet dat het beter vrijgegeven kan worden..?

Het zal nooit stoppen.. voor elke kweek die gepakt word komen er 10 voor terug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mijn liefde voor het vaderland is weer gezakt met 110% B)

 

wtf doe ik hier nog :P KUTLAND! en ze mogen het weten! :tu

ik voel me hier egt te gast in me eigen huis! waar gaat dit nog over?

 

hoe bedoel je problemen creeren... en sowiezo, omdat je van plantjes houd heb je geen recht meer op je eigen huis?!?! :D

 

grtz, PDP..

 

PS, mooi gezecht Perdian. dat is de andere kant van het verhaal, en het mag duidelijk zijn dat vele kwekers vatsoenlijke mensen zijn met een gezin..

 

@greenlady, ben bang van wel tegenwoordig ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het verkiezingsprogramma van de SP wil haar kiezers doen geloven dat zij de partij is die voor legalisatie van het door ons zo geliefde plantje is.... Maar nu komt de aap uit de mouw...... :tu B) Het Stalinistische gedachtegoed van die vieze communisten komt nu weer boven drijven.....(gelijke monniken gelijke kappen) Alsof gepakt worden voor het telen van wiet licht gestraft wordt.... Geloof dat overvallers er vaak met lichtere straffen vanaf komen en bijvoorbeeld helemaal niks wordt ontnomen, kan gewoon in zijn (huur)woning blijven wonen en verder gaan waar hij mee bezig was....

 

Gaan ze dan bijv. ook de overlast veroorzakende familie´s, die hele wijken leeg plunderen/terroriseren, dan nu ook eindelijk uit hun (huur) woning gooien, straffen en hun allerlei dingen ontnemen??? Vast niet want dat zijn de zogenaamde zwakkere in de samenleving die beschermt en geholpen moeten worden volgens deze slinkse stalinistische ratten.....

 

Pakken ze die zakkenvullende bank directeuren/account managers/commissarissen aan, die doel bewust hun eigen zakken vullen (nog steeds) en hun klanten in de financiële afgrond gooien, krijgen die gasten straf, worden hun huizen ingepikt, wordt er bij hun een navordering gedaan door de fiscus?? Volgens mij niet..... Het volk zou tegen deze witteboordencriminelen moeten worden beschermd, maar de politiek staat erbij en kijkt ernaar!!!

 

Politiek stinkt en meet met twee maten, dit is de reden dat ik blanco stem, het maakt niet uit waar mijn stem komt, alle die zogenaamde democratische partijen verkopen leugens en bestelen het volk!!

 

Dampende groet,

 

Worm

Share this post


Link to post
Share on other sites

@worm

Ja dat bedoel ik , ze willen geloof ik de wereld zich anders voordoen dan ze zijn ,want nederland is molens kaas klompen en een grote joint.

Maar dit komt vast voort uit de druk die door Amerika en Europa wordt gelegd op Nederland.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moord, verkrachting, oplichting, aanranding, zwaar asociaal gedrag, diefstal, hacken, verduistering, kindermisbruik, dodelijke fouten van medici.....op welk niveau dan ook, geen van alle een reden om persoon met of zonder gezin uit huis te zetten, gehuurd of gekocht. zoals laatst in de kranten, kinderverkrachters krijgen een taakstrafje van die Ballin en dat wilie niet eens aanpakken........ om van te kotsen!

 

de hetze die opgebroeid is door de christelijke partijen gaat onnodig voor groot maatschappelijk leed zorgen. terwijl de man die zich voordeed als zoon van god cannabis gebruikte om mensen te genezen. ook in de wierook (planten en kruidenmengsel) zat in de regel cannabis om er voor te zorgen 'dichter bij god' te komen. zoals de heksen opgejaagd werden in de middeleeuwen, puur en alleen omdat ze niet met het zwaar dwangmatige van het christelijk geloof participeerden. al die heksen stonden dicht in de natuur met alle kennis van dien. en zelfs dat gaat aan banden gelegd worden door de codex alimentarius, de farmaceutische industrie heeft hier grote belangen bij.

 

de christelijke partijen hebben zichzelf beloofd de cannabis de wereld uit te helpen, op welke manier dan ook. is dit een realistisch voornemen als minimaal 4% van de bevolking, zo'n kleine 700.000 mensen, vredig hun cannabis gebruiken terwijl de staat miljoenen schade oploopt aan alcoholproblemen

 

politiek, en ik weet dat jullie hier meelezen, doe nu toch eens iets zodat in deze democratie voor ieder wat wils is. laten we elkaar respecteren om wie we zijn en wat we doen. ik mag me iedere dag klemzuipen vanaf mijn 16 maar een plant in huis maakt me een straatzwerver? persoonlijk ben ik zwaar tegen het aftappen en daarmee stelen van stroom. maar wat is er mis als er een gecertificeerde monteur een kleine installatie aanlegt die dubbel beveiligd is met automatische blussers? de tv's die op stand-by staan in alle woningen vormen wat dat betreft een groter risico op brand, of gaan we die ook verbieden?

 

stelling: wiet is legaal, uit de opiumwet gehaald. de prijzen zullen drastisch zakken en zelfs wat coffeeshops zullen failliet gaan omdat die klanten gaan missen. geen runnertje die er benzine meer om wil verrijden want het levert niets meer op. geen stroom aftappen meer wat al die lui doen de moeite niet meer voor die paar rotcenten, er gaat per slot van rekening toch aardig wat werk in zitten wat ik zo hoor. dat is dan allemaal afgelopen en kan de politie weer aan het echte werk waar de bevolking van nederland op zit te wachten.

 

nog een stelling: ze pakken me in de zomer met 2 of 4 planten in de tuin en ik kom er goed vanaf met een waarschuwing en ik mag blijven wonen. dan dien ik wel 2x per week naar een stad te rijden voor een coffeeshop en te hopen dat ik onderweg naar huis niet in een controle kom want dan ben ik alsnog zwaar de pineut. naar de coffeeshop mag ik waar ik illegale wiet dien te kopen en niet weet met wat voor rotzooi er gespoten is tijdens de groei en bloei terwijl ik biologisch-dynamisch groei.

 

@hijsfijn,

fok me niet zo op man!!! (grapje B) ..)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eindelijk...... Digi komt er weer eens in!

Bedankt voor de toevoeging B) , hier zaten we op te wachten :tu .

 

green-lady

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nee, ze kunnen niet denken. Ze doen maar wat ;) .

 

green-lady

 

 

B) :tu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Digi.

 

Zal je eerdaag weer gaan aanvullen in je relaas hoor!! FF drukkie drukkie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
FF drukkie drukkie.

 

Ben je aan het schijten? B)

(kon het ff niet laten)

 

green-lady

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eindelijk...... Digi komt er weer eens in!

Bedankt voor de toevoeging B) , hier zaten we op te wachten :tu .

 

green-lady

 

Het is niet moeilijk om boos te zijn op een persoon...

Vele malen moeilijker is het om boos te zijn op de JUISTE persoon.

 

Waarom neemt men wel de moeite om hier te klagen maar nooit eens bij de desbetreffende...?

 

Hoelang zal het duren eer deze heer Naaktgeboren en andere consorten eens vereerd word met een huisbezoek.

 

Google maar eens op anti-pitbullwet......

 

het zijn allemaal vieze graaiende bankdirecteurtjes die zich beschermt weten door de corrupte "volkspartijen"

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Balkonboer,

ik zou wel eens een eerlijk en open gesprek willen met wat mensen die nederland leiden, maar bij die mensen kom je als burger niet meer, die worden veel te veel afgeschermd. maar goed, gelukkig leest politiek en politie hier ook mee. zo bereikt de boodschap misschien toch nog een paar luisterende oren.

 

als je de poll bekijkt wie er nou werkelijk stroom aftapt bv, dat zijn er maar echt heel erg weinig, in het forum hier zitten de meeste als liefhebber/hobbyïst. geeft aan dat het grootste deel net als ik geen problemen wil. en met een plantje in de tuin doe ik niemand kwaad, niemand klaagt want buren om me heen weten er van. en al die buren die zelf niets met cannabis doen zeggen er bij dat het veel te flauw wordt in nederland, ze zien de bui al hangen op andere vlakken en vertrouwen deze regering voor geen meter meer.

 

de politiek maakt ook veel te veel gebruik van woordvoerders, speechwriters, mediaspecialisten en spindokters, ze zijn alles behalve puur. het volk kijkt er doorheen en gaat vanzelf keuzes maken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...