Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
djie.wurm

[growshop test] Growshop Uden

Recommended Posts

gegevens:

Growshop Uden

Elisabethstraat 25a

tel nr:0413 267 784 voor belgie: +31 413 267784

 

Omgeving:

De growshop zit tussen een friettent en een cafe in. Bij binnenkomst zie je een trap naar boven. Daar zit de winkel. Op de trap en beneden zijn al allemaal spullen voor je kweek te vinden(niet zo slim). De winkel zelf is niet zo heel groot. Als je in de deuropening staat zie je voor je de toonbank rechts van je een glazen vitrine met smart producten en vloei, pijpjes, tipjes en nog meer van dat soort spul. Daarnaast staat een rek met wat voeding en een tv met video(om gewoon tv te staren of om kweek video's te kijken). Rechts achterin hangt een bord met de zaden eraan. Het grootste gedeelte is achter de toonbank.

 

Assortiment:

Op het eerste gezicht lijkt het assortiment vrij klein. Maar schijn bedriegt. Als je vraagt dan zullen ze alle nodige kweekspullen hebben. Als je echt voor specialisatie gaat ben je denk ik aan het verkeerde adres. Ook verkopen ze hier stekjes in plaats van alleen zaadjes.

 

klantvriendelijkheid:

Het eerste wat ik kwijt moet is dat het er nooit druk is. Dit heeft als voordeel dat hij je kent. Toen ik info over zaadjes kwam vragen voor mijn buitenkweek, hielp hij mij erg goed. Hij gaf mij veel informatie. Ook mocht ik van hem een video lenen over het kweken van wiet. De keren dat ik terug kwam wist hij welke planten ik had en wie ik was. Ik zei het hoe het ging en hij was erg enthousiast en hij gaf me verdere informatie.

 

conclusie:

Een erg gezellige growshop, die goeie info gaf over het kweken zelf en over verschillende zaden. De growshop heeft al het benodigde voor binnen en buitenkweek liggen maar voor specialisatie moet je er niet zijn.

 

Punt: 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...