Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sex' n Combi

2012-Begin van einde, begin van nieuw begin ?

Recommended Posts

Ik las zojuist iets maf.

 

Neem de laatste 2 cijfers van je geboortejaar en tel daar je leeftijd bij op.

=111

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ik las zojuist iets maf.

 

Neem de laatste 2 cijfers van je geboortejaar en tel daar je leeftijd bij op.

=111

 

Maf he,wiskunde :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het werkt alleen als je voor 2000 bent geboren.

Het is een inderdaad een wiskundige rekentruc maar wel heel maf dat de uitkomst zover ik weet altijd 111 is.

Bv in 2012 zal de uitkomst 112 zijn.

 

Hoe die rekenformule onstaan is zou ik niet weten,

maar ik vind het wel bijzonder gedaan :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
het is begonnen

 

 

Heb onlangs deze docu gezien die ook over het financiele casino

 

 

 

 

Wat ik bizar vind is die leegstand in california... de mensen moeten uit hun huis omdat ze de bank niet kunnen betalen (onder politie begeleiding), dan staan er massaal huizen leeg en gaan de mensen in parken gaan wonen....

 

Niemand koopt die huizen daar.... dus ze staan leeg....???

 

Wat ik ook bizar vind is dat er zoveel mensen moeten honger lijden bij een finaciele "crisis".... er is nog altijd genoeg eten en drinken voor iedereen, enkel de waarde van het "spel geld" is veranderd... en iedereen blijft dat systeem blindelings volgen....

 

Wordt het geen tijd om een betere manier te vinden om iedereen te voorzien van zijn basisbehoeften?

 

Daarvoor hebben wij geen geld nodig... geen geld.... betekent ook geen onnodige ongelijkheid die door dat systeem gecreeerd wordt....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ik las zojuist iets maf.

 

Neem de laatste 2 cijfers van je geboortejaar en tel daar je leeftijd bij op.

=111

Daarmee kan je uitrekenen of iemand zijn echte leeftijd zegt: je vraagt naar de leeftijd, en dan meteen naar het geboortejaar. doen ze vaak bij disco.

Share this post


Link to post
Share on other sites

gek ik ben over 4 dagen jarig en word 41 hij geeft 110 aan.. maar ja wel een apart iets nooit geweten over 4 dagen klopt ie...

Share this post


Link to post
Share on other sites

gallery_3645_2134_26514.jpg

 

Vanacht docu op National Geographic :rofl

Share this post


Link to post
Share on other sites
Het werkt alleen als je voor 2000 bent geboren.

Het is een inderdaad een wiskundige rekentruc maar wel heel maf dat de uitkomst zover ik weet altijd 111 is.

Bv in 2012 zal de uitkomst 112 zijn.

 

Hoe die rekenformule onstaan is zou ik niet weten,

maar ik vind het wel bijzonder gedaan :wacko:

En hij werkt ook alleen als je dit jaar al jarig bent geweest, anders komt er 110 uit :rofl

Je snapt 'm echt niet hè Nederwierie? Doordat je alleen de laatste twee posities van je geboortejaar neemt trek je er in feite 1900 van af. Het is nu 2011, dus 2011 min 1900 = 111. Snappie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Graancirkelseizoen 2011 in teken van einde Maya-kalenders

 

Zoals eigenlijk elk jaar stond ook het graancirkelseizoen van het jaar 2011 weer in het teken van de overgang naar het nieuwe tijdperk. Dat wil niet zeggen dat de tientallen graancirkels die verschenen zijn allemaal als zodanig kunnen worden geïnterpreteerd, maar er is toch een opvallend groot aantal dat onmiskenbaar met de Maya-kalenders verbonden is.

 

 

Eenheidsbewustzijn

Vaak wordt gesteld dat het einde van de Maya-kalenders in verband staat met de opheffing van de dualiteit en een terugkeer naar het eenheidsbewustzijn. Volgens Maya-onderzoeker Calleman zouden we nu in een tijdsgolf zitten die in het teken van "unity consciousness" - het eenheidsbewustzijn - zou staan. Deze zou op 9 maart 2011 zijn gestart en op 28 oktober 2011 worden voltooid (de "ninth wave").

 

 

seventhday.jpg

Crop circle Poirino, 20 juni 2011

 

 

 

Van dualiteit naar oorspronkelijkheid

Mijn inziens wordt de dualiteit echter nooit opgeheven, omdat dualiteit nodig is om iets te beleven. De hele natuur is op het principe van het evenwicht van tegengestelde krachten - het mannelijke en het vrouwelijke en het bewustzijn versus het onbewuste - geënt. Op het aardse vlak zal de dualiteit altijd blijven bestaan. Echter de transformatie komt mijns inziens tot stand doordat het verbindende principe, het principe van liefde en het principe van de onschuld en oorspronkelijkheid van het kind het overnemen van het patriarchale en polarisatie (de ultieme manifestatie van dualiteit). Naast het masculiene en feminiene is er dus een derde verbindende scheppende kracht. Deze kracht zal dan ook logischerwijs het belangrijkste zijn voor de nieuwe tijd.

 

Relatie met de Tzolkin-kalenders

Een en ander vinden we ook terug in de scheppende kracht van een drietal kalenders (de "Tzolkin-kalenders" van de Maya’s). Bij Yunamix (een innovatief kennis- en onderzoeksplatform voor mens en maatschappij die zichzelf beschouwt als pionier in de paradigmashift van materie naar energie) hebben dit voorjaar in een drietal “ervaringstheaters“ zo’n 50-tal deelnemers de energetische blauwdruk van deze kalenders (en met name de nog onbekende “Kosmische Telling” of de verbindende telling) kunnen ervaren. Dit heeft bij vrijwel iedereen, ook bij mij, een diepe indruk achtergelaten. De authentieke Maya's leefden in een tijd dat het patriarchaat overheerste (koningen waren allen een man om maar eens wat te noemen) en daarom bestond in de oudheid slechts één Tzolkin-kalender. Al in de elfde eeuw is dit veranderd en zijn er 2 kalenders bij gekomen. Echter deze 3 kalenders werkten tot voor kort niet samen en daarom zijn we in een tijd van dualisme geboren en dragen dat allemaal nog in onze blauwdruk mee. Met deze achtergrondkennis laten enkele simpele graancirkels van buitenaardse afkomst echter mooi zien hoe en wanneer de verandering met name in maart volgend jaar tot stand komt en deels al tot stand is gekomen.

 

Nevenstaande graancirkel werd op 17 mei 2011 bij East en West Kennett in Wiltshire (Engeland) gevonden. Het bijzondere is daarbij dat het maar liefst 36 dagen - tot 22 juni - duurde voordat deze formatie werd "afgemaakt", met als eindresultaat onderstaande formatie. Op 25 juli 2011 werd nogmaals onderstaande formatie op 500 meter afstand van de oorspronkelijke formatie bij een "Long Barrow" aangetroffen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe de data van het ontstaan van beide formaties verwijzen naar met name 1 en 13 maart 2012: belangrijke data die de mensheid weer in verbinding brengen met de ziel.

 

"Callemenders"

Wanneer we terugkeren naar "de negende golf van eenheidsbewustzijn" van Carl Johan Calleman dan moet worden geconstateerd dat dit door geen enkele Maya-onderzoeker wordt ondersteund. De reden is eenvoudig: de tijdskadering voor de "Maya-kalenders" die Calleman hanteert wijkt af van wat de Maya's in de oudheid op hun monumenten hebben geschreven. De consequentie van Callemans redenering is dat hij gelooft dat de authentieke Maya's hun rituelen op de verkeerde dagen en niet in overeenstemming met de schepping uitvoerden! Zie b.v. dit artikel van Geoff Stray. Hoewel Calleman het heeft over "het einde van de Maya-kalenders op 28 oktober 2011" zou hij moeten spreken over de Calleman-kalenders, die ik gekscherend Callemenders noem. Immers deze kalenders bestaan slechts in de hoofden van Calleman en zijn volgelingen. Dit betekent niet dat er geen "ninth wave" zou bestaan, maar de tijdskadering deugt niet en is op ego gebaseerd!

 

Calleman heeft het dan bijvoorbeeld over het begin van de 6de “nacht” of het begin van de 7de “dag” van de 8ste onderwereld. Het daadwerkelijke begin van de 6de nacht en de 7de dag zeer fraai wordt teruggevonden in een tweetal graancirkels (zespuntige en zevenpuntige ster) op dezelfde locatie in Italië in 2010 en 2011!

 

6thnight.jpg enki.jpg

 

De formatie in 2011 verwijst bovendien in computertaal naar de Sumerische god Enki: een van de belangrijkste goden van het pantheon en onder andere verantwoordelijk voor de schepping van de mens. De Babyloniërs noemden hem Ea. Beide woorden vinden we terug in de formatie. Opmerkelijk is dat Calleman de 7 "dagen" verbindt met de 7 dagen in de Bijbel in verband met de goddelijke schepping. De formatie kent 6 letters (Enki Ea) die zijn gescheiden door een spatie: de spatie staat dus symbool voor de zevende rustdag. Het verwijst naar de herschepping op 14 juni 2012, precies 360 dagen na de datum van de formatie. Zie verder dit artikel.

 

9 stappen in afgescheidenheid

De 9 onderwerelden zijn ook niets anders dan 9 stappen in de afscheiding van de oorsprong en onze oorspronkelijkheid. De paradox is dat door de creatie van intelligentie, in het bijzonder bij de mens, de mens zelf voor God is gaan spelen en dat is precies de reden waarom hij steeds verder van zijn oorspronkelijkheid is verwijderd. Aangezien de 9 onderwerelden nog niet zijn voltooid kan de (definitieve) terugkeer naar onze oorspronkelijkheid pas na de einddatum (1 juni 2012) plaatsvinden. De denkende mens (Homo Sapiens) gaat dan pas over in de vanuit het hart levende mens (Homo Core; Core is ook "kern" in het Engels).

 

De negende onderwereld

De negende golf (onderwereld) waar Calleman het over heeft is de voorbereidende stap daartoe, doordat gedurende deze periode (die in werkelijkheid pas op 16 september zal beginnen) bestaande machtsstructuren hun grip op de samenleving steeds verder kwijt raken. De eerste voortekenen daarvan zijn op het moment van dit schrijven (24 augustus) al aanwezig en dat komt met name tot uiting in de schuldencrises in Europa en de V.S.. De negende golf zal dus niet in het teken staan van het "eenheidsbewustzijn" al speelt dat op de achtergrond en vermoedelijk nog op een onbewust niveau wel een belangrijke rol (nieuwe impuls vanaf maart volgend jaar), al zou ik liever willen spreken van het drie-eenheidsbewustzijn of sterrenbewustzijn. De oprichting van de wereldboom van de negende onderwereld (lees: de stichting van een nieuw tijdperkje) loopt van 16 september tot en met 28 oktober dit jaar. Dat 28 oktober hier toch een belangrijke rol in speelt wordt met name veroorzaakt doordat dit klassiek gezien de laatste dag is van de Tzolkin-kalender. De klassieke Tzolkin-kalender is wat dat betreft toch erg belangrijk, omdat deze gegrondvest is in het grijze verleden.

 

Het hoeft geen betoog dat er dit jaar ook graancirkels in het veld zijn verschenen die verwijzen naar de oprichting van de wereldboom van de negende onderwereld ! Dat zijn de volgende formaties:

 

volt-9ow.jpg

 

snake.jpg

De slang verwijst met name naar de "slang" volgens de Dreamspell-Tzolkin-kalender: zowel het begin van de negende onderwereld als het begin van het nieuwe tijdperk zijn een dag van de slang. Een verdere uitleg vind je hier.

 

Verwijzing naar overgang nieuw tijdperk

 

Een formatie die op bij zondere wijze naar de overgang naar het nieuwe tijdperk op 1 juni 2012 verwijst is onderstaande formatie die in 2 stappen op 28 mei en 30 mei is gecreëerd. Bij deze formatie is op zeer slimme manier gebruik gemaakt van de volgorde van de standen van de planeten in de dierenriem ten tijde van de creatie van de formatie. De maan tikte daarbij als het ware alle planeten aan gedurende de periode van 20 mei tot 2 juni 2011: een verwijzing naar de laatste 13 dagen van het huidige tijdperk een jaar later; beginnend met de zonsverduistering in een samenstand met de Pleiaden op 20 mei 2012. Zie verder dit artikel.

 

sanctuary2.jpg

graancirkel 28-30 mei 2011

 

De opheffing van alle culturen

De overgang naar het nieuwe tijdperk houdt in dat het valse ego – het valse zelfbewustzijn – verbrandt en wordt vervangen door het leven vanuit het hart. Dit betekent tevens dat culturele verschillen worden opgegeven. Deze zijn namelijk altijd gegrondvest in ideologieën en/of religies, wat tevens ideologieën zijn. Ideologieën en de “moderne” religies vloeien voort uit een collectief valse ego-identificatie. De opheffing van alle culturen vinden we ook terug in een drietal schijnbaar geheel verschillende graancirkels die in de periode van 26 juni tot en met 5 juli in het veld zijn verschenen. Dat deze bij elkaar horen blijkt tevens uit het gegeven dat deze vlak bij elkaar zijn gevonden.

 

kennedy-space.jpg

 

Hoogst bijzonder is in dat opzicht nevenstaande graancirkel met een cijferreeks die met name enerzijds verwijst naar de postcode van het Kennedy Space Centre (32953) en anderzijds naar een youtube-filmpje zijnde een interview met een westerling die tot de Islam is bekeerd!! Het staat voor de polariteit van de “hoogstaande” technologie (met het space-shuttle-programma als kapstok) van het westen versus de Islam in het oosten. Dezelfde graancirkel verwijst echter tevens naar het einde (de einddata) van beide culturen! Na het einde van de huidige tijd doet het tijdperk van het zoete leven zijn intrede. Dat vinden we heel plastisch terug in de naam van de locatie van de 3 formaties: Honeystreet. Zie verder dit artikel.

 

De komeet Elenin

Daarnaast vind je hier mijn visie en nadere informatie over de komeet Elenin in relatie tot de negende onderwereld, inclusief enkele data die belangrijk zijn om bij stil te staan.

 

Schuldencrises

Tenslotte een relaas over de schuldencrises in relatie tot het einde van de Maya-kalenders.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De dag dat wij met z'n allen ophouden met bestaan..die dag zal ik niet huilen!

 

Ik heb een gezin met 3 kids, maar we gaan samen, da's de beste troost.

Bah, ik schaam me om eens mens te zijn als ik die onzin lees.

Mijn 5 honden hebben een beter leven als menig mens hier op aarde....fok, we verdienen het ook!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Voorlopig vergaan we nog niet, dus van je gezin kan je blijven genieten.Wat voor de 1 onzin is, is voor de ander wel zinvolle info.

 

Namaste :rofl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb mijn zoontje gister uitgelegd waarom het zoveel makkelijker is om depri door het leven te gaan,

omdat je voor het positieve moeite moet doen, altijd weer.

 

Ongeluk komt je aanwaaien

en grijpt je mee in een negatieve spiraal.

Voor geluk moet je vechten

geluk moet je willen zien.

 

Zolang de enige manier om vooruit te komen in het leven

die van de opbouwende aard is

van de opwaarste gedachte

Lijkt het me veel meer een plicht

om het geluk in de toekomst te belichten

dan het ongeluk.

 

Alle middelen heb ik geprobeerd om aan mijn aards ongeluk te ontkomen

zij brachten mij verder in de dip.

Canna is mijn medicijn,

bepaalt de hoek van mijn oogkleppen

bepaalt de mate van input die ik krijg.

 

Want hoe k#t ik alles ook kan vinden

ik wil mijn medemens niet op k#t trakteren.

mijn reflecties van het leven

moeten een ander iets positiefs geven.

 

Wij kunnen veel moeite steken om het eind te beschrijven

en de wreedheden die daarachter schuilen

en mijzelf angst en ongeluk inspreken.

 

Maar hoe mooi kan een begin van een nieuw begin zijn?

Daar wil ik aan werken

dat kan mij voeden in het leven.

 

opbouwende groetels Weetje

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito
We komen steeds dichter in de buurt van de centrale Zon van de Melkweg als gevolg waarvan de Aarde wordt overspoeld met hoogenergetische lichtdeeltjes, ook wel fotonen genoemd. Deze deeltjes gaan dwars door de Aarde en activeren de harten van de mensen zodat zij ontwaken. Laat je hart spreken en laat je stem horen.

 

:rofl

 

Namaste :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alle middelen heb ik geprobeerd om aan mijn aards ongeluk te ontkomen

zij brachten mij verder in de dip.

Canna is mijn medicijn,

bepaalt de hoek van mijn oogkleppen

bepaalt de mate van input die ik krijg.

 

 

Onwetendheid, verlangen en haat worden in het boudhisme als grootste oorzaken gegeven voor het lijden.

 

Met onwetendheid bedoelen ze, een verkeerde voorstellingen van de fenomenen in de realiteit, over jezelf en de wereld.

 

Met verlangen bedoelen ze niet de basis behoeften om in te voorzien, maar een gevoel dat voortkomt uit "niet genoeg hebben"...

 

Ik voel gelukkig als ik mensen kan helpen, of als ik geholpen word... dan voel ik mij zinvol en dat geeft me voldoening, alsook worden mijn communicatie vaardigheden beter en leer ik nieuwe leuke mensen kennen, in mijn ogen dus een win-win situatie.

 

Bah, ik schaam me om eens mens te zijn als ik die onzin lees.

Mijn 5 honden hebben een beter leven als menig mens hier op aarde....fok, we verdienen het ook!

 

Waarom schaam jij je?

 

En waarom denk je dat jij wel verdiend om eten, drinken en onderdak te hebben? Heeft iedereen daar niet recht op?

 

:rofl

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 baktun en 13 ahau

 

Mooi filmpje, ik heb het met bewondering gekeken.

Vandaag is de dag, ik zag wel dat veel mensen een soort van zenuwachtig en licht geprikkeld waren.

Op het werk, in de winkel, het viel me echt op.

Ik voel zelf ook wel een soort raar gevoel, een soort lichte onrust wat gesust is met kalmte.

 

Ik geloof dat er nu krachten vrijkomen die meer en meer mensen een soort van gaves zullen geven in de vorm van wijsheid, de waarheid die lang genoeg aan ons ontnomen is te ontdekken.

Ik merk zelf dat er veel mensen wakkerder, bewuster zijn geworden.

Zover ik kan inzien, en wat ik zelf dus denk dat er gaat gebeuren, is dat de komende periode redelijk zal veranderen.

Positieve verandering, :lol:

 

Het is mooi,

Ik heb zelf veel geleerd in dit jaar vanaf maart eigenlijk, meer respect naar de natuur, meer op spirituele zoektocht,

mensen vergeven en haat laten overwinnen door liefde en of de vergevenis van wat een ander fout deed tegen me.

Ik heb geleerd dat wij mensen van 1 energie worden gevoed, een universele uit het universum.

Ik zie dat mensen veel wijsheid word ontnomen door bv de media, de tv, propaganda,

geluk word ontnomen door angsten die ons aangedaan worden maar vaak niet meer zijn dan bangmakerij.

Ik heb geleerd geen angst meer te hebben voor wat we dagelijks op het nieuws zien.

 

Vergeet de angsten, want angst zend een niet zo positief signaal terug het universum in.

Angst blokkeert de weg naar geluk.

Vergeet dus daarom de angsten, en maak de weg vrij naar geluk.

Iedereen heeft een god in zich, maar die word ons mensen geblokkeert oa door die angsten.

 

Dit is een mooie dag mensen, nu gaat er een nieuwe tijd aankomen zover ik kan inzien.

De tijd dat onze intuities ons straks niet meer in de steek zal laten en wij zelfs beslissen wat we wel en niet geloven.

Het komt helemaal goed en ik wens jullie broers en zusters het beste wat ons kan overkomen.

 

Vrede.

Nw

Share this post


Link to post
Share on other sites

We hebben in ieder geval 1 reden minder om ons druk te maken. :lol:

NASA Says Comet Elenin Gone and Should Be Forgotten.

Vond dit wel een grappige quote uit het stukje:

"Perhaps a little homage to a classic Monty Python dead parrot sketch is in order," said Yeomans. "Comet Elenin has rung down the curtain and joined the choir invisible. This is an ex-comet."

 

γνῶθι σεαυτόν B)

 

Grtz. Aad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zie het allemaal wel. Het financiele systeem is het 1e wat in elkaar dondert of er moet een meteoriet wat eerder zijn. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...