Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

indoflow

deense guerilla op hollandse bodem

Recommended Posts

hey ph donner.

 

vasthouden? <_<

ik ben helemaal losgelagen!! :lol: het is onwijs druk geweest en dat is het nu nog.oh zo blij dat we een knippert erbij hadden..

nog een tikkie toe en dan is de eerste slag gewonnen..in totaal nu negen planten om en met wat mazzel a.s.woensdag nog twee en dan zaterdag nog vier..

tot nu toe hebben we nog geen plant onder de vier ons gehad ;) maar verwacht er wel een paar..

de libanon30 is een lekkere plant met wat kleinere buds maar die zijn wel erg hard.telkens als ik ze weer zie dan denk ik,mwha..ze mogen nog een weekje..en dat roep ik nu al drie weken ;) .e hebben al een takje gedroogd en geproeft maar dat was veels te vroeg en dus niet lekker.ze geurt wel heel lekker zoet en maakt nu de takken echt zwaar.ik vindt het een hele mooie plant die inderdaad echt wel veel potentie heeft maar niet commercieel is omdat ze paars worden naarmate ze rijpen.op de een of andere manier roken de mensen liever witte wiet...ik gelukkig niet :wOOt .

de meest mooie wiet die we hebben voor de commercie zijn toch echt de rd x t,rd06&07en natuurlijk de henkes lolland.ik kan alvast verklappen dat het totaal gewicht van deze vijf bomen over de twee en halve kilo gaat..precies weten we het nog niet want de prijsvraagboom hangt nu nog te drogen :D

danish passion en danish gold zijn ook hele mooie soortjes voor een fikse guerilla...denk ik...dat zullen we volgend jaar nog wel es zien :j

 

ggrtzz,indoflow

Share this post


Link to post
Share on other sites

indo gij zot:p

ik volg al sinds het begin je geurilla en ik sta versteld hoe de laatste weken

die toppen die aandikken tot ware cola's :lol:

kut dat de deense zaadbank geen transacties in het buitenland meer toelaat <_<

anders had ik al snel wat van die hemelse zaden bestelt

geniet van je harvest :j !!!

 

Bless !

lionof judah

Share this post


Link to post
Share on other sites

heb je topic van a tot en met z gelezen mate... koste me een ruim uur maar wat een gruwelijk mooi verslag ... als dit erop zit heb jij voor 100% zeker een sticky verdient !!!

 

super compleet en ontzettend leerzaam ..

 

chapo

 

greetzzz masteryero

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey hey allemaal..

 

zo..nu es effe wat anders dan knippen en of geratel van een knippert..he,lekker om hier weer effe te zijn.

de eerste slag is gewonnen en ik kan even naar adem happen nu.morgenavond zal ik es gaan kijken hoe het er voor staat op locatie,er stonden er nog een paar planten lekker te rijpen waaronder een enorme rd07 die ook heerlijk geurde de laatste keer dat ik haar zag,en dan ook nog een paar libanon30 die ook hard op weg waren met de laatste loodjes.

verders ben ik ook heel benieuwd naar de voortgang van de rest natuurlijk en dan in het bijzonder naar de heavenly x erdpurt..daar hebben we de eerste van omgehaald vanwege harde toppen en en stukje schimmel erin maar er staan er nog altijd vijf die enorme verschillen onderling vertonen wat garant staat voor een ver[ge]deelde oogst.de laatst in bloei geschoten exemplaren zijn werkelijk gigantisch in afmetingen en ze gaan echt keihard nu..

ik hoop maar dat er nog steeds nix is ontdekt <_<..morgen gaan we even polsen hoe het staat met de meissies :j .

vandaag thuis heb ik nog even wat leb 27 bekeken en dat gaat ook erg mooi allemaal..ik begin nu erg onder de indruk te raken van de bloei van dit soort en ben er steeds meer van overtuigt dat ze goed zullen afbloeien ongeacht wat voor weer het wordt..ik zie alleen nog maar harde stugge mooi bloemende planten die heel erg snel gaan..kep even gauw wat pica's geschoten van de meest dichtsbistaande planten..

in de tuin..de rooie leb pheno die eindelijk is gestopt met rekken en nu alleen nog maar kan denken aan bloemen aanmaken :D

gallery_12568_7742_1047014.jpg

gallery_12568_7742_48241.jpg

en dr groene zuzzie die er naast staat..am per vier weken in de [zichtbare]bloei en ze slaat nu al helemaal wit uit!!

volgens mij,mits goed gekweekt en goed afgebloeit zal je hier een knetterhigh wietje aan over houden..nog een klein maandje liefde toevoegen aan deze en we zullen het weten..enne..haar parfum he..ongehoord lekker zoet en vol en zo..als een vrouw met dit luchtje op rond zou lopen en mij passeren,zou ik ter plekke verliefd worden...op haar parfum dan :lol: wat een heerlijkheid.wordt steeds mooier en leuker om deze terug te zien na een weekje afwezigheid

Share this post


Link to post
Share on other sites

ow verkeerde button gepushed zo halverwege mijn beleving..

wat ik wil zeggen is dat deze nu eindelijk laat zien wat ze in huis heeft en mij bevalt het steeds beter..ik ben er superblij mee om deze planten zelf es mogen te bestuderen ook al heb ik er niet zoveel verstand van... deze is ook een goeie voor guerilla vanwege haar hardheid,en die ervaring heeft mij door de jaren heen geleerd dat als ze dat tijdens de bloei nog steeds zijn...dan moet het wel heel erg tegen gaan zitten qua weer en vocht,als men dan geen mooie topjes kan oogsten van dit soort leb27.

ik vindt deze een behoorlijke ''latere''troefsoort na de oogst van dat deense geweld als je er nog puf voor zou hebben na de oogst om deze erachteraan te hebben.tis ideaal voor de verdeling e kwaliteit van de oogst mits goed uitgevoerd.

en ik moet wel bekkenen dat ik en heb geblundert en heb verzuimt om er goed op te blijven zitten bij dit soort met als gevolg dat de meeste planten survivers zijn bestempelt na natuurlijke selectie op de spots.ik heb er een staan..of eigenlijk liggen voluit op de grond en die plant was eigenlijk al een maand dood verklaart en zoek tot ik haar vorige week toch weer met het koppie boven de vegetatie uit zag steken ;) ..na nader inspectie was de stam finaal geknapt en maakt ze het nu waar met slechts een velletje stambast waar ze aan vast klamp..nu is het allom bekend dat cannabis een heel groot aanpassingsvermogen heeft en ik heb daar zelf een hoop''dingen''in meegemaakt maar deze spant dan toch wel de kroon.op de grond liggend met de stam tussen het dikke omgewaaide netelveld,baant ze zich een weg naar het daglicht en ze bloeit ook nog!!! :D dat vindt deze indo toch het toppunt van wilskracht en volgens mij zegt dat ook een hoop over de genetica van dit soort.ook weet ik nu 100%zeker dat lib30 en leb27 twee totaal verschillende soortjes zijn die nix gemeen hebben qua genetica,behalve het land van herkomst.

ze groeien niet hetzelfde,structuur is totaal verschillend ten opzichte van elkaar,snelheid/reactie van fotosynthese is totaal verschillend.de libanon30 begint een dikke maand eerder met de

bloei,bloeiwijze en geur en ontwikkeling zijn totaal anders..ik weet nu al zekers dat beide eindprodukten niet te vergelijken zullen zijn..maar wel lekker...alletwee..

gallery_12568_7742_516978.jpg

een hele dikke vette leb27 in de volle bloei..crist wat is deze dik en groot.. <_<

gallery_12568_7742_1544277.jpg

morgen ben ik weer even terug met wat pica's van de spot en een actuele stand van zaken..nu nog een lekkere rd06 stik in de fik en daarna lekker onder de wol..mooi en lekker wietje is dat geworden die dr06...

gallery_12568_7742_2061944.jpg

 

@lionofjudah,

heb geduld...die zaden zijn vast wel weer te bestellen volgend voorjaar..

ennuh...ik geniet nu van een rustig moment tijdens de oogst ;)

 

@masreyero.

aahh,zulke lovende woorden wil ik elke dag wel lezen als ik mijn topic open..het zijn juist die woorden die het zo leuk maken om dit toch maar even te doen allemaal.

thnx a lot man :lol: .en dat welverdiende stikkie ga ik nu alvast even roken.. :j

tot morgen allemaal voor de actuele stand van zaken..

 

grtzz,indoflow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wauw man, denk dat jij dit jaar bij verre lang " DE GUERILLA MAN " bent op hollandse bodem :lol:

Heb je hele verslag gevolgd en het is echt een toppie. <_<

Wens je veel rookplezier met alles straks

 

Groetjes GreenRecon

Edited by GreenRecon

Share this post


Link to post
Share on other sites
aahh,zulke lovende woorden wil ik elke dag wel lezen als ik mijn topic open..het zijn juist die woorden die het zo leuk maken om dit toch maar even te doen allemaal.

 

grtzz,indoflow

Ook namens mij dan nog wat lovende woorden :j

 

Je maakt er een leuk verslag van wat lekker is om te lezen !

Ook de plaatjes zijn soms wel aardig :lol:

Ik weet zeker dat er erg veel lezertjes zijn (check je views maar*) die dit topic met plezier volgen, maar niet iedereen reageert natuurlijk....

 

In alle drukte zeker nog geen tijd gehad om naar de brievenbus te lopen ? <_<

 

Groeten, Richard

 

Edit/

 

*Topic is 12260 keer bekeken :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

high luitjes..

 

@greenrecon.

thnx man :lol:.dat rook plezier is alvast begonnen :D :j

 

@rich,hey man.. ;) ..shit..die envelop ligt nog steeds op de kast.. <_< helemaal vergeten te posten!!

eind van de week ben ik weer bij mijn maatje om wat andere planten te knippen,als ik er ben is dat het eerste wat ik zal regelen :wOOt

ennuh..ik kijk alweer een paar jaar stiekem mee over de schouders van andere buitenkwekers zonder veel te posten,maar ik heb bij vlagen mijn ogen uitgekeken hier in de wildgroeihoek op het forum.

met diep respect kan ik het topic van ene mr r met z'n250m3 uit 2007 nu nog heel helder voor de geest halen..de opzet was he le maal perfect en wat een mooi bos planten had die man gekweekt!!helaas was de afloop ervan minder goed..

en dan wierieman die ik vorig jaar van a tot z heb gevolgd met zijn ndb velden..die klaar waren voor half september!!met een kutzomer notabene ;)

deze mannen zijn mijn grote bron van inspiratie geweest om dit topic te maken

de drive,motivatie en vastberadenheid van iedereen die een eigen topic heeft is merkbaar en haast te voelen als je sommige verslagen hier leest..

al deze factoren hebben mij een enorme positieve boost gegeven om toch weer in het bos te gaan struinen op zoek naar een mooie spot met een mooi plan in mijn achterhoofd..

de keus om de deense''ude'' genetica in huis te halen is een gouden greep gebleken.in combinatie met deze prachtige zomer is dit verhaal een beetje uit de hand gelopen denk ik dan maar..volgend jaar misschien met een matig zomertje gedragen deze soorten zich al heel anders..who know's..

ik hoop dat ik mensen blij heb gemaakt met het verhaal dat guerilla in holland echt heel goed kan slagen..hetzij het met wat mazzel.maar hee..tis en blijft guerilla.verwacht er niet teveel van,dan kan je alleen nog maar verrast worden :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cijfertjes willen we zien Indo, cijfertjes...!!

Ben zoo benieuwd hoeveel die dikke HL heeft gedaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja die moet toch wel droog zijn...........he sjakie :lol:

 

 

<_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey hey allemaal.

 

zo...das effe lekker zo'n fris schoon forum zonder strubbelingen. <_< t duurt effe maar dan hebbie ook wat..hopen we dan maar.. :lol:

jullie hebben helamaal gelijk..die hl is al droog en ik weet het totaal nettogewicht van deze plant.over 48 uur ben ik terug hier met een actuele update en verdere commentaar...nu ben ik doodop en ga ik slapen........................886 gram was het netto gewicht van de henkes lolland prijsvraagboom voor degene die het weten willen..

ik zie straks wel wie er het dichts bij zat..nu even niet............................................................................

.............................................................

 

grtzzz,indoflow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was dat van 1 Henkes Lolland???

Ik heb ook nog 10 zaadjes liggen en wil dus volgend jaar ook dit soortje uitproberen.

 

Nu heb ik wel gelezen dat je op de guerilla een handje kalk,kippenmest en koemestkorrels met

de aarde mengt. Maar is dat ook bij deze gebeurt?

 

Ik kweek nu zo'n 4 jaar buiten maar elke keer stuit ik op hetzelfde probleem;

zodra ze gaan bloeien begint het vergelen boven in de plant, waar na de

hele bloei geremt doorgaat en vergeling snel uitbreidt.

 

Wil volgend jaar van deze soort deels zaden kweken. Als dit

echt zo'n mooi soortje is, kan dat wel handig zijn. Zou een goed schema

voor volle grond goed op weg kunnen helpen :lol: .

Alvast bedankt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

886 gr !!! damn dude dat is echt netjes van een plant/boom!

 

jij komt dit jaar zekers wel lekker door,achwat je kan volgend jaar gewoon vakantie nemen :lol:

 

gefeliciteerd met je geweldige oogst

 

groetjes wierie

Share this post


Link to post
Share on other sites
hey hey allemaal.

nu ben ik doodop en ga ik slapen........................886 gram was het netto gewicht van de henkes lolland prijsvraagboom voor degene die het weten willen..

ik zie straks wel wie er het dichts bij zat..nu even niet.................

grtzzz,indoflow

 

Kwist het Kwist het.

Deze genetica heeft potentie van de kiloknaller je zit 114 gr van de kg

Man0Man..... B)

 

Oh......je bent toch niet gek geworden he.....?

Dat is wat je zei.......oh....ze hebben je opgeborgen is een pz instelling...?.........ist niet -_-

 

:lol:

 

PH

Share this post


Link to post
Share on other sites

886 gram van 1 plant... ziek!!

 

Is toch redelijk uniek, zie ook quote van dame blanche.

...................

Maar mijn hoogste opbrenger was ongeveer 730 gram in de 80 er jaren van een kruising tussen Dame Blanche x MisterX(eigen soortje)

 

 

 

ik durf haast geen gok meer te wagen aan het totaal drooggewicht, haha..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee hoor niet uniek,zeker in de jaren 80 niet.

Ik heb de laatste 10jaar 5 pond+ plantjes,G-style mogen oogsten.

Zolang hebk al geen tuin..... B)

 

In de 80e jaren waren dr verschillende soortjes die pond's+ brachten.

Maar nooit zo vroeg klaar.........nooit!

Dat is uniek!

:lol:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da's inderdaad een monsteroogst! En het zien er dan nog knalharde mooie dikke toppen uit ook :lol:

 

Ik ben erg benieuwd naar de smaak & effect van de vroegste soortjes, laat het ons weten indo! B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

volgend jaar heeft iedereen deense soortjes staan en rookt, koopt verkoopt iedereen het hahahaha ben benieuwd..........

 

mwaaaaaaaaaaaa ben jaloers man!!!!!

 

fokking hell wat een knaller die plant!!!!!

 

ejb

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoe staat het met de zwangere dames?

 

en tering man 800+ gram van 1 plant ik ben al blij met 400 gram van mij 5 planten

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja de zwangere dames hoe gaat het daar mee heb je al wat verse tijgernootjes B)

wat betreft die 886gr van de henkes lolland dat is natuurlijk een topoogst wat zeer zelden voorkomt

keep on the gooing :lol:

grts pp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Geloof mij als ik zeg dat er volgend jaar veel meer mensen in de buurt van de kilo gaan komen. :lol:

Mijn Royal Dane kruising zat er ook niet ver naast B)

Share this post


Link to post
Share on other sites
wat betreft die 886gr van de henkes lolland dat is natuurlijk een topoogst wat zeer zelden voorkomt

grts pp

Een top oogst is het zeker!

Maar............het zal met deze genetica niet zeldzaam zijn/wezen.

Het is zeker niet onmogelijk dat er volgend jaar iemand een kg Henkes heeft staan.

 

PH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi indo,

 

hoe is de kwaliteit in verhouding van binnenweedt..qua de deense weed (henk lolland, royale dane,typhoon)...de smaak..... :lol:...wat vinden de andere mensen ervan

 

greetz greenrecon

Share this post


Link to post
Share on other sites

high allemaal.

zo,even een rustig moment gevonden om es wat toe te lichten.

ik heb net het topic es terug gelezen en volgens mij zat ph donner het dichts bij het uiteindelijke netto gewicht van de tuin henkes lolland..

hartelijk gegeliciteerd!er komt een lekker'topje'jou kant op :P .

sinds die boom om is gegaan ben ik helemaal gek geworden van alle ongelofelijk grote massieve bomen die we ondertussen hebben binnengehaald..met duidelijke uitschieters in kwaliteit en potentie onderling.

natuurlijk verschillen smaken maar de royal dane en henkes lolland hebben beide het beste van alles.supersterke snelle groeiers met een afgrijselijk snelle bloeiers..ook de heavenly x erdpurt is een hele mooie sterke plant met bokharde dikke proppen potente wiet aanmaakt in een razendsnel tempo.

libanon30...zucht.. ^_^ wat een heerlijke wiet heeft dit soortje aangemaakt.buiten dat is het een schitterende massieve plant die zich ijzersterk heeft gemanifisteert tussen al die andere enorme bomen die er bij stonden.ook hier is een lib30boom door de 8ons grens gegaan.eigenlijk..op twee uitzonderingen na,is elke geoogste plant netto zwaarder dan 4 ons!!!ongeacht het soort.met een paar hele vette uitschieters..nu nog een royal dane te drogen die alle verstand te boven gaat in kwaliteit en opbrengst..dat voorspel ik.

verders zijn we nog lang niet klaar met de oogst..er staan nog altijd een paar schitterende bomen lekker af te bloeien,sommige iets eerder andere nog iets langer maar op twee serieuze schimmel incidentjes hebben we nog nergens last van zover.

ik verkeer nog steeds een beetje in een shock toestand door alle belevingen de afgelopen drie weken -_- en het houdt voorlopig nog even niet op met halen knippen drogen curen verpakken..wauw what a rush!!

hier wat pica's random geschoten de laatste weken met stickie fingers..

hier een lib30 van8+ons

gallery_12568_8907_5254923.jpg

een topje royal dane.deze plant ligt inmiddels op tafel om uitgekleed te worden

gallery_12568_8907_442373.jpg

andere royal dane die inmiddels ook omligt.gruwelijk zware takken!! B)

gallery_12568_8907_3534830.jpg

de hele boom..

gallery_12568_8907_5507669.jpg

zwakke zusje met een gespalkte nek..enorme omvang is nu halverwege de bloei.

gallery_12568_8907_5994735.jpg

twee big buds,links ligt imdiddels om,rechts staat er nog steeds..hoop ik :lol:

gallery_12568_8907_1414602.jpg

big bud yes indeed.

gallery_12568_8907_505338.jpg

de twee welriekende afghanen staan er ook nog.maken mooie harde topjes aan :)

 

gallery_12568_8907_5107761.jpg

afghaanse buds..

gallery_12568_8907_3283781.jpg

de rare oldfarmer nepal,ook deze hangt nu ondersteboven

gallery_12568_8907_3078305.jpg

gallery_12568_8907_361408.jpg

topje oldfarmer nepal van de andere plant.deze staat er nog lekker bij te rijpen

gallery_12568_8907_231709.jpg

hier een leb27 in bloei

gallery_12568_8907_700090.jpg

lekker onderweg..

gallery_12568_8907_398391.jpg

nog eentje..

gallery_12568_8907_4961289.jpg

gruwelijke heavenly x erdpurt eiken die nu ook lekker bloemen aanmaken..een witte..en een paarse...

gallery_12568_8907_4354116.jpg

gallery_12568_8907_3870797.jpg

gallery_12568_8907_4692122.jpg

het inieminie lebje27 is er inmiddels ook aan..

gallery_12568_8907_1376375.jpg

de early durban,daar zat wat schimmel in en heeft vroegtijdig het toneel verlaten.gallery_12568_8907_2575741.jpg

een paarse top libanon30 :no

gallery_12568_8907_3386235.jpg

de spontaan opgekomen rd x thy zaailing is een meissie :blink:

gallery_12568_8907_3302883.jpg

en een opgekomen henkes lolland x rd x thy :specool .

snel weer wat actueels....

Share this post


Link to post
Share on other sites
high allemaal.

ik heb net het topic es terug gelezen en volgens mij zat ph donner het dichts bij het uiteindelijke netto gewicht van de tuin henkes lolland..

hartelijk gegeliciteerd!er komt een lekker'topje'jou kant op :lol: .

 

Dat heb je fout indo,Carpediem had het goed.

Ik zei in eerste instantie 750.... carpediem heeft 760 gezegd. B)

In tweede instatie,wat niet geldig is ,zei ik een kg.

idd 886 zit dichter tegen de kg aan dan 760 tegen 886

 

PH

-_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...