Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

DEFFY

POLITIE AAN DE DEUR

Recommended Posts

wat lees ik nu allemaal... that's some cold harded fucked up shit <_<

 

was te verwachten dat er een keer een te grazen word genomen, nu valt het deze keer mee omdat zegeen hok heben gevonden, ik waarschuw de laatste tijd ook regelmatig voor de blauwlijers hier op het forum. Ik heb ook wel eens van die rare pm's gehad waarin mensen wiet zoeken in belgië en of ik ze wil helpen. Daar trappen we natuurlijk niet in. Het zit vol met blauwe, ze doen gezellig mee geloof mij ze zorgen dat ze een beetje bekend worden op het forum vaak reacties plaatsen en dan denken de mede forumleden dat het een waardig lid is maar niks blijkt minder waar..........

 

Deffy, zorg dat iemand anders naar je hok gaat om de zaak te runnen, zelf kan je ook wel gaan ze zullen je heus niet 24/7 posten je bent geen mafia.. maar je weet nooit wanneer ze er wel staan en dan ben je de lul.

 

Aan de ene kant als ikzelf 20 lampen aan het pompen ben komt het niet eens in me op om dit op internet te zetten waar iedereen mee kan lezen. zulke hokken is undercover werk en moet ten alle tijden uiterst geheim blijven om te kunnen draaien, ik twijfel er geen moment aan dat je dit niet weet.

Het is je waarschijnlijk wel gegund dat je er mee weg komt. Oogsten opruimen en lay low.

 

Die blaulijers bluffen, ze hebben niks. Ik ben een keer ten onrechte opgepakt. Met zogenaamde bewijzen aankomen, ze hebben shit van je deffy, hou je smoel dicht en wacht lekker af tot ze de zaak seponeren.

 

Geen bewijs, geen zaak. Maar je staat genoteerd dus hou je rustig.

 

ook voor de andere leden geld natuurlijk voorzichtigheid geboden.

 

Houd zich zwijgplicht ookal is Judas aanwezig!

 

Greetz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wiet kweken.....tsssss zo jaren 90

 

Gr schenkie

Share this post


Link to post
Share on other sites

zover als ik lees is er eigenlijk tot nu toe helemaal geen probleem. deffy is zo slim geweest om niet te posten vanaf de locatie en ook ervoor te zorgen dat de ruimte waar hij kweekt niet op zijn naam staat of iets dergelijks.. zolang je zorgt dat de politie op geen enkele manier kan weten waar je kweekt is er niks aan de hand.. iedereen kan hier posten en dingen verzinnen die niet waar zijn.. ik bedoel we kweken toch niet echt?? ik doe alsof, oom agent <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

[offtopic]

Gaan we nu nog een "darknet" bouwen of hoe zit het. Heerlijk blowfish encrypted Virtueel Private Network waar je alleen opkomt na een screening en een hoop gezeik met Certificaten, clients en nog meer onbekende meuk.

Owja, dan chatten we op een silcd.

 

<_<

[/offtopic]

 

Er zijn hier op het forum ontzettend veel digibeten en het is in het algemeen al vrij moeilijk om jullie uberhaupt op een chat (irc) te krijgen. Een handleiding voor sommige is ook vrij moeilijk te volgen, tsja, je hebt toch met stoners te maken. Een nickname registreren lukt sommige nog, maar het grote gros snapt er geen jota van.

 

Dit is in het verleden bij een aantal personen (lees digibeten) gelukt, en die hebben een unaffiliated hostmask op FreeNode ( "de WF chat" ) waardoor hun IP niet meer zichtbaar is.

 

Gaan we nu massaal op de unaffiliated hostmask of moet ik jullie allemaal op silc zien te krijgen met private keys en de hele mikmak ?

It's your choise.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wordt tijd dat de topictitel wordt aangepast <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat zijn zo eigenlijk de truken om de wouten te slim af te zijn? Batterij uit je gsm gaan halen als je vertrekt? GPS jammers? (of maken de wouten gebruik van het militaire signaal?) en kijken of er niemand je volgt?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laten we on-topic blijven.

 

Links naar proxy sites/programma's staan wij niet toe. Deze proxy's welke tot op heden gepost zijn geworden zijn zo onveilig als de pest. Je logt namelijk in via een http verbinding door die proxy heen. Je verstuurd je login gegevens dus via plain text.

 

All your data belongs to *

Share this post


Link to post
Share on other sites

afspraak is verzet naar morgen, daarna horen jullie van Miss_J

 

about me: Ik ga on the lay low maar laat me niet tegenhouden door

dit soort tegenslagen, eigenschuld dikke bult voor mij.

ik zal mijn (denkbeeldige kamer, waar geen bewijs van is)

nog wel met jullie delen!!In Mijn Dromen Hebben Mijn Schatjes

2dagen geen voeding gekregen!! <_<

 

het was niet mijn bedoeling om hier stress te geven aan jullie maar om

jullie te vertellen wat er is gebeurt.

 

graag vraag ik jullie wees voorzichtig en leer van mijn fouten.

Laat me het zo zeggen als ze mij hebben gevolgt of wat dan ook

door middel van mijn pm's en daarna verdere contact hadden ze

allang al ingegrepen geloof me.......(Details doen er niet toe)

ik denk nu wel 2x na voor ik iets zeg.

 

Mvg,

 

DeffY

 

PS: mijn excuses naar bepaalde mensen en naar mikeh dat ik zo

heb gereageerd, maar dat was een moment opname omdat ik

me kut voelde en het overkwam als of ik niet serieus werd genomen!

Ik zelf heb 100% vertrouwen in de beloofde prive dat mij word beloofd

van de MOD'S afkomstig van Wietforum, Omdat even voorop te stellen!

Ik kan alleen niet doen als of er niets is gebeurt.

Hopelijk hebben jullie daar begrip voor.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gaan we nu massaal op de unaffiliated hostmask of moet ik jullie allemaal op silc zien te krijgen met private keys en de hele mikmak ?

It's your choise.

 

Je kan de gebruikers wel verwijten gaan maken maar de oplossing is vrij eenvoudig: verplaats de chat server naar een netwerk wat hostmasking STANDAARD aan heeft staan.

 

I rest my case, genoeg semi-offtopic gelul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deffy ik vind het goed dat je dit toch gepost hebt. Het geeft iedereen op dit forum toch weer stof tot nadenken over veiligheid. Kweken blijft toch illegaal en dat vergeten mensen toch wel eens waaronder ik. Het gaat allemaal zo makkelijk maar je moet toch in je achterhoofd houden dat justitie je gewoon ziet als crimineel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

voor iedere blauwe die je ziet zie je er 10 niet <_<

 

ik ben er dan ook van overtuigd dat er wat blauwlijers hier in dit topic hebben gereageerd of tenminste hebben meegelezen..

 

Voorzichtig mensen, grote broer is heilig en gij zult niks extra's verdienen! belasting betalen en zwijgen!

 

schaam jezelf diep agenten!! laag vies volk..

 

Greetz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Wat is crimineel, met deze vraag in mijn achterhoofd terugdenkend aan de uitspraken van Louk Hulsman tijdens het Cannabis Tribunaal begin december 2008.De uitspraken van Janmaat in de jaren 80 waren toen ook crimineel, terwijl het tegenwoordig gemeengoed is.

 

Het hoofd van de bestrijding M.D. heeft al verschijnende keren zijn nieuwe bestrijdingstoy (cannasniffer, helicoptertje) mogen tonen aan de pers.De bestrijding wordt steeds geavanceerder, dus ook de speurtocht via internet.Er kan hier wel verklaard worden dat het systeem geheel veilig is, maar geen enkel systeem is geheel veilig.Al eerder geopperd is dat er geen gebruik gemaakt wordt van https, ook niet bij het inloggen.Wanneer je een speurtocht houdt via google afbeeldingen kom je heel wat tegen dat geplaatst is op dit forum met handtekening op de afbeelding.Het is natuurlijk naief om te denken dat er niemand meekijkt wat er op dit forum allemaal gaande is.Ik ben benieuwd naar de reactie van MissJ.

 

Namaste <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sterkte Deffie... en geen stress... op basis van wat ik gelezen heb zal hier geen vervolging uit voortvloeien... hoe ze bij je ouders terecht zijn gekomen is me nog een raadsel... ik ben zeer benieuwd naar het antwoord hierop...

Share this post


Link to post
Share on other sites

:blink: SELECT * FROM users WHERE hostname=wietforum; ^_^

 

Als justitie dat wil, krijgen ze de ip adressen echt wel. Ieder adres dat wordt bezocht wordt door de providers verplicht gelogged. Als er iemand om wat voor rede ook gevolgd wordt, kunnen die nsb-ers tappen en logs inzien, en daar heel makelijk in grasduinen. Toestemming van de officier van justitie? Dat is vaak een veredelde politie agent. Als een provider als XSS4ALL zijn logs moet delen omtrent een bezoeker van WF, dan staan daar niet alle leden op, maar ik denk dat dat ook wel een aardig lijstje oplevert. En de betreffende mensen hoeven niet op de hoogte te worden gesteld. En dan kan WF wel op een niet nader genoemde lokatie staan (security by obscurity is never a good thing) maar dat wil echt niet zegen dat er niet getapt kan worden.

 

Maar dat hoeft geen probleem te zijn. WF kan wel hemel en aarde bewegen om alles veilig te maken, maar daar weer je alle niet-techneuten mee. Een andere manier is dat mensen die deze leuke hoby wat serieuzer aanpakken zich ook gaan verdiepen in beveiliging. Er zijn best manieren om die bruinhemden het moeilijk te maken.

 

Maar zie wat er gebeud als er iemand een school bedrijgt op een forum in de USA... Nog geen twee dagen later hadden ze hem. Gewoon ff bellen ("Hey GestapObama, Balkie NSB here. We have a small problem and maybe you can help us out")

 

Quote uit The Hacker Manifesto by The Mentor: "You may stop this individual, but you can't stop us all..." zou ook voor growers moeten gelden <_< Ow, 1986... Voel me beetje oud :wacko: :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Een andere manier is dat mensen die deze leuke hoby wat serieuzer aanpakken zich ook gaan verdiepen in beveiliging.

 

Laat ze maar komen...heb net mijn WLAN stickie ingepakt met antidetectie folie....redelijk safe toch?

 

Gr schenkie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een topic, maar goed dat ik net mijn alu hoedje heb opgezet. Ben ik weer veilig.

 

Zonder gein, de politie zal je nooit laten weten welke info ze hebben deffy, en als ze niks weten doen ze wel alsof. Het enige wat je moet doen bij een aanhouding en verhoor is je mond houden. TEN ALLER TIJDE. Er is namelijk NIKS, maar dan ook HELEMAAL NIKS, wat je kan helpen. Je bent namelijk NOOIT slimmer dan de politie, alles wat je zegt is informatie die ze tegen je kunnen gebruiken. Als je niks zegt, hebben ze alleen dat wat ze al wisten.

 

Je bent niet tot antwoorden verplicht. Waarom? Omdat je in nederland niet veplicht bent aan je eigen veroordeling mee te helpen. Mondje dicht dus.

 

"Alles wat je zegt kan tegen je gebruikt worden in een rechtbank".

 

Lees dit nog eens goed.

 

.

.

.

.

.

.

 

Alles wat je zegt kan TEGEN je gebruikt worden.

 

Er is echt niks wat je zegt wat in een rechtbank jou gaat helpen. Alle informatie die jou eventueel zou kunnen helpen vertel je tegen je advocaat. En die doet ermee in de rechtbank wat jou helpt. De politie helpt je niet, je advocaat wel.

 

 

Zo genoeg para gedoe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit soort mensen noemden ze vroeger nsb's <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huub huub barbatruuk.

 

Hieronder een chatlogje tussen mij en een ex- data analist.

De persoon XxXxXx ken ik al jaren en is een gerespecteerd persoon welke ik waardeer, zodoende dat ik zijn nickname niet bekend maak, aldoch hij hier niet komt.

 

2009/03/17 22:25:00 <Test-bed> Boe!

2009/03/17 22:25:03 <XxXxXx> schrik

2009/03/17 22:25:12 <Test-bed> jij bent data-analist nietwaar?

2009/03/17 22:25:34 <XxXxXx> officieel niet meer, maar ik weet veel van data analyse ja

2009/03/17 22:25:47 <Test-bed> oke

2009/03/17 22:26:13 <Test-bed> dan zou ik graag een reactie van jou zien naar aanleiding van dit topic: http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=54513

2009/03/17 22:26:19 <Test-bed> als je zin hebt teminste ^_^

2009/03/17 22:27:03 <XxXxXx> heeft niet zoveel te maken emt data-analyse

2009/03/17 22:27:26 <XxXxXx> data-analytics = statistische shit op sets data draaaien

2009/03/17 22:27:26 <Test-bed> het gaat voornamelijk om gebruiker ip's / ISP / data

2009/03/17 22:27:31 <XxXxXx> om er patronen uit te vissen

2009/03/17 22:27:34 <Test-bed> yes

2009/03/17 22:27:40 <XxXxXx> das dit niet <_<

2009/03/17 22:27:44 <XxXxXx> dit is gewoon logging hehehe

2009/03/17 22:27:58 <XxXxXx> is legit btw

2009/03/17 22:28:02 <XxXxXx> omdat het forum een open medium is

2009/03/17 22:28:03 <Test-bed> sommige @ forum denken namelijk dat ze bepaalde shit uit data trekken omtrent "wiet" in combinatie met "wietforum"

2009/03/17 22:28:19 <XxXxXx> nah

2009/03/17 22:28:19 <Test-bed> uh uh, wget -R does the job too :wacko:

2009/03/17 22:28:29 <Test-bed> en zo gepakt worden omdat ze foto's posten ed.

2009/03/17 22:28:42 <XxXxXx> dat kan alleen als de politie alle data heeft van het heel intarwebs :wacko:

2009/03/17 22:28:52 <XxXxXx> er zit gewoon iemand mee te lezen

2009/03/17 22:28:55 <Test-bed> ja, dat was ook mijn gedachte

2009/03/17 22:28:55 <XxXxXx> simpel als dat

2009/03/17 22:29:04 <XxXxXx> hele forum is publiek dus uh.. duh

2009/03/17 22:29:12 <Test-bed> yep, alleen IP's niet

2009/03/17 22:29:26 <Test-bed> die zijn alleen voor mod en admin's zichtbaar ( voor mij dus ook )

2009/03/17 22:29:42 <XxXxXx> zijn vrij eenvoudig meestal

2009/03/17 22:29:52 <XxXxXx> je kan zulk kutmongolen meestal overal op het internet vinden

2009/03/17 22:29:54 <XxXxXx> hyves etc

2009/03/17 22:29:57 <XxXxXx> en die staan die info wel af

2009/03/17 22:30:42 <Test-bed> yeh, zo zoek ik ook info op omtrent bepaalde bimbo's met een grote bek

2009/03/17 22:30:51 <XxXxXx> :-)

2009/03/17 22:30:55 <XxXxXx> de politie is niet dom

2009/03/17 22:31:55 <Test-bed> true dat

2009/03/17 22:32:42 <Test-bed> wietforum.nl doe ik al jaren, alleen modden

2009/03/17 22:33:39 <Test-bed> maar cross analyses ed kan ook vrijwel niet ?

2009/03/17 22:34:03 <XxXxXx> niet als je de data niet aggregreert

2009/03/17 22:34:08 <XxXxXx> en dat is kutwerk met zo'n setje

2009/03/17 22:34:11 <XxXxXx> veels te weinig data

2009/03/17 22:35:05 <Test-bed> zou je niet ff snel een stukje tekst in jip/janneke taal omtrent die zooi kunnen mailen ? :blink:

2009/03/17 22:35:13 <Test-bed> die gasten zijn allemaal paranoiia

2009/03/17 22:35:26 <XxXxXx> neuh, sorry

2009/03/17 22:35:30 <Test-bed> urltje?

2009/03/17 22:35:32 <XxXxXx> wil me niet bemoeien met die shit

2009/03/17 22:35:37 <XxXxXx> ook nie ;p

2009/03/17 22:35:42 <XxXxXx> is gewoon common knowledge

2009/03/17 22:35:56 <Test-bed> niet voor zulke digibeten hahaha

 

Groeten,

 

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

kunnen al deze berichten die nu in dit topic staan niet nog meer gevolgen voor deffy hebben ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
kunnen al deze berichten die nu in dit topic staan niet nog meer gevolgen voor deffy hebben ??
Wat een paar gekken (me included) op een forum posten heeft niet zoveel invloed op een zaak.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...