Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

weetje

Canna Culinaire

Recommended Posts

Ahoy allen tesaam,

omdat ik op het moment zo alleraardigst onder invloed ben van een eigen gebrouwen product...

omdat het eten van canna eigenlijk toch wel de gezondste manier is...

omdat ik vroeger eigenlijk kok wilde worden...

 

Presenteer ik u: Canna Culinair...

 

Een poging om in ieder geval alle gangbare recepten te gaan proberen.

Aan de hand van stickys of topics die al zijn gemaakt, ga ik zelf kokkerellen....

Mijn belangrijkste reden is, dat ik probeer te stoppen met tabak roken...

Dit gaat helemaal niet zo gek...

Maar omdat ik toch mijn kruid moet consumeren ben ik op zoek naar alternatieven.

In samenhang met de gedachte basic needs leek mij het eigenlijk wel zinnig om de verschillende manieren van bereiden eens te proberen en de mogelijke verschillen in effect etc. op rij te zetten.

 

En eigenlijk had ik bij de basis moeten beginnen, bijvoorbeeld wietthee.....

Maar toen had ik dit topic nog niet gestart.....

Daar was eerst een bonbon voor nodig.....

 

med_gallery_7713_557_577376.jpg

 

16 jaar geleden was het, dat ik voor het laatst canna boter had gemaakt.....

Tja, eigenlijk om me te schamen...

Dat is vorige week dus goed gemaakt...

En toen had ik boter, wat zou ik gaan doen??? cake,koekjes,....?

Een bonbon, dacht ik.........

okee, dan..

boodschappen:

pure chocolade,witte chocolade

nougatines,caramelpasta(bebogeen)

 

Eerst heb ik kleine bakjes gemaakt van aluminium folie.

In een pan heb ik 2 aardewerk bekers gezet, in heet water op een laag vuur.(au bain marie)

in 1 beker is pure chocolade gesmolten

in de andere beker smelt je:

eerst wat bebogeen, en doe daar wietboter bij,

dan strooi je er wat nougatines bij, of pinda crunch,

dan wat witte chocolade , dit moet goed geroerd worden tot een homogene massa.

als dit goed is haal je het uit het pannetje. Dit mag wat koeler worden.

 

Pak nu een alu. cupje en doe er een theelepeltje pure chocolade in,

draai het cupje rond en houd het scheef, zodat de hele wand van het cupje met chocolade bedekt is.

Doe dit met alle cupjes en zet dit even in de ijskast.

Herhaal dit nog 1 of 2 keer, zodat je genoeg wanddikte hebt.

 

Doe nu de vulling in het bakje, en zorg dat je het bakje niet helemaal vult,

er moet een choco randje blijven staan.

Zet dit weer even in de ijskast.

 

Note: bij alle nieuwe lagen en de vulling is het belangrijk dat het niet heter is dan nodig.

anders smelt je met een nieuwe laag zo door je oude laagje heen.

 

med_gallery_7713_557_351649.jpg

 

Ik heb mij nog niet verdiept in de choco vormen die te koop zijn.

Ik vond het eigenlijk wel handig werken met het(dubbelgevouwen) aluminium folie.

Met de vulling kun je natuurlijk alle kanten op.

Feit is wel dat je iets moet hebben wat "samen wil gaan " met de wietboter.

De caramelpasta en witte chocolade deden dat uiteindelijk wel,>>>... t was wel even klotsen ,,hehehehe

 

De dosis is natuurlijk altijd van belang, en die is lastig te bepalen, voor alsnog.

in deze bonbons is een gram boter gebruikt.

Als je niet weet hoe sterk je boter is,

of niet weet hoe jij op boter reageert,

zou ik instappen met 0,3 a 0,5 gram

en zeker 3 kwartier wachten met je volgende bite....

 

oke, tot zover even, groetels Weetje

 

 

*Voordat je gaat koken-

 

*Voordat je gaat eten-

 

*Gaat het mis?-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is toch veel te lastig om met zulke lekkere bonbons drie kwartier te wachten ? Ik zou die hele bak met bonbons zo opeten...

 

Oliebollen, dat lijkt me nog wel leuk...

 

Bij mij kwam laatst het idee op om hasjolie in honing te mengen en hiervan een soort bitterballetje te maken, wat je over houdt is een uiterst zoet snackje...

 

Kees.

Share this post


Link to post
Share on other sites

haha right kees,

da's inderdaad het moeilijke met lekkere dingen....

Ik raad je echter niet meer dan 3 bonbons aan hahahaha,

 

Ja een olie-bol ,he

dan de aho olie als frituurvet od een drippie olie erin of erop, that's the question...

 

Ook met dergelijke snacks wordt het oppassen geblazen,....

 

groetels Weetje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha heel leuk recept weetje!

Alleen ben ik niet zo'n fan van de wietsmaak. Valt dit mee of zit er toch een sterke wietsmaak aan de vulling?

Eventueel met hasj te proberen?

 

Grtzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lekker recept hee weetje :D

Daar moet je heel voorzichtig mee zijn lijkt me hihi

Ik hou het wel bij me joint :) mij te heftig die space bonbons

Geniet er van weetje

 

knutsel

Share this post


Link to post
Share on other sites

nou tuinman dat valt ernstig mee hoor.

die caramel is natuurlijk nogal zoet, samen met die gesuikerde nootjes.

En met hasj gaat dit ook prima, die ken ik uit een andere keuken...

 

Nou knutsel (hoofdletter K) 1 bonbonnetje werkt prima hoor,

jammer genoeg waren ze alweer op..

En na een zware werkdag had ik wel wat verdiend....

En ging ik mijzelf bedienen van hoogst bediscusieerbare culinaire technieken.....

leg klaar:

1 volle theelepel boter

stukjes chocolade

glas melk.

 

neem een stikje chocolade in je mond en eet hem half op.

neem dan de lepel boter in je mond.

gooi er veel chocolade bij.

slik dit zo snel mogelijk door.

spoel het weg met een glas melk...

 

uhm ja Tuinman, je proeft de boter erg.

Ja tuinman, dit kun je beter niet doen.

Nee knutsel dit lijkt me niets voor jou.

Foeie beentjes houd eens op te tintelen.....

 

maar voor de rest merk ik er niets van.. :)

 

 

Want ik kan nog heel serieus zijn: let maar is op.......

 

Sinds ik weet dat mediwiet met (gamma) stralen behandeld wordt om bacterien en schimmels te doden( correct me if i'm wrong)

is er een tweede factor van twijfel bij de mediwiet gekomen.

Stralen kunnen nooit goed zijn en je loopt de kans dat bepaalde elementen ontbonden worden of in een andere structuur gezet worden. Het kan de werking nooit ten goede komen.

Vandaag was er op de radio een kleine bespreking van magnetrons en de straling die er bij vrij komt.

Er komt nog steeds uit dat bij gesloten gebruik van het apparaat er geen gevaar is met de straling. (bla bla bla)

 

Toch zou ik willen adviseren om een canna product NIET in de magnetron te verwarmen.

Ook deze straling lijkt mij nooit ten goede komen van je product.

 

Een andere stelregel die je eigenlijk altijd moet hanteren in de canna keuken:

Maak iets niet warmer dan nodig is.

Het kookpunt van de meest vluchtige thc molecuul is zo'n 38 graden...

Theoretisch verlies je vanaf die temperatuur dus al werkzame stoffen !!!!!

Zorg dus ook dat je zoveel mogelijk een deksel op je pan hebt, en retourneer het condenswater in je pan.

 

Bij het bakken van producten moet je dus eigenlijk zorgen dat er zo weinig mogelijk van het canna product

op de hitte verbrand.

Snap je nu dat een cake het beste een Vulling kan hebben met de canna erin..

Zo verbrand er niets aan het oppervlak maar blijft alles binnen de cake..

 

 

greetz Weetje

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmmmmmmmmm HONGER!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmmmmmmmmmm.

Ik krijg zin in het weekend.

Dit ga ik zeker een x doen.

 

gr ert

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja, t maakt wel hongerig he?

En ze zien er ook zo lekker uit......

Gevaarlijk lekker.

 

En ja.. het kan gevaarlijk zijn..

Ik ken nu talloze verhalen van huisdieren die stoned zijn.

van een enkel topje tot aan plakken stuff aan toe!!!!!!

De meeste verhalen lijken wel leuk te blijven,

maar bij sommigen is het overduidelijk dat ze een paar rotdagen hebben gehad.

 

De verhalen van mensen die niet wisten wat ze aten zijn er ook genoeg.

Kijk, in een studentenhuis stiekum van iemand cake snoepen da's een beetje eigen schuld.

Maar iemand stiekum stoned maken met eten is wat mij betreft totaly NOT DONE !!!!!

Tuurlijk kan het lachen worden,maar uiteindelijk doe je iets tegen iemands wil,

realiseer je dat je daarvoor zelfs aangeklaagd kunt worden.

Maar het belangrijkste is dat iemand weet wat er met hem/haar gebeurt,

want vergis je niet: anders kan het een behoorlijk enge ervaring zijn.

Je blijft lang aan jezelf twijfelen voordat je ermee voor de draad komt,

en deze geveolens kunnen erg dicht tegen angst stoornissen aanliggen !!!!!!!!!

 

En de kids?

Gaat dat altijd goed?

Een fraaie mickey mouse cake of een gezellig bonbonnetje.......

Plaats natuurlijk al je etenswaren minstens 6 meter boven de grond !!!!!!

 

 

Nou ben ik alweer aardig zinnig bezig geweest hiero...

T wordt alweer bijna saai...

Ik hoorde daarstrax: Weetje wil je een oliebol?....

 

 

oliebol?

oliebol?

oliebol?

oliebol?

oliebol?

oliebol?

oliebol?

 

Jaaa, natuurlijk....

 

med_gallery_7713_7072_696197.jpg

 

 

Het aparte met olie eten vind ik de opbouw van het effect.

Als je een (wiet/stuff)cake eet komt het gevoel na 20 a 45 minuten.

Het heeft een opbouwende aard van zo'n uurtje(?) waarin je ook de momenten beleeft van: nou, veel heftiger gaat het hopelijk niet worden... en daarna werkt die (bij mij) op het lichaam door.

Het werkt bij mij vrijwel altijd op het lichaam door... tot zwaar bodystoned aan toe.

 

Zoals ik eerder ook al schreef, met olie eten..

na een paar minuutjes

die tinteling op je gehemelte die kriebelig doorschiet naar je hersenpan.

Een heerlijk helder high schiet omhoog en blijft daar uren actief.

De high legt niet "zijn wil op"zoals highe binnenwietjes wel kunnen doen.

Het effect is dus veel sneller aanwezig.

en eindigt ook niet "op 't lichaam"...

Het bouwt zich eigenlijk ongemerkt af zonder weerslag.

 

 

okiedokie,

tot zover dan maar weer.....

 

greetz Weetje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ziet er heerlijk uit Weetje, volgens mij net zo dodelijk als lekker. h055.gif

Ik ben vooral beducht voor de vreetkick die volgt, waarin het gezond verstand ver te zoeken is en hopelijk niet naar de spacecake of muffin word gegrepen in een moment van zinsverbijstering.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die ollie is da bomb :D

 

Gister weer eens muffins gemaakt en possiemikke wat ging ik weer ver.

Ik kan me eigenlijk niet meer voor de geest halen dat ik ooit verder heb lopen spacen als gisteren. :)

 

Heerlijk dat warme gevoel. En als er iemand wat zegd, standaard met HE???????,antwoorden :D

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF is dan ook een woord op dat moment. want veel meer breng ik dan niet uit.

 

Miss ert had dan ook geen ene reet aan me, en de kids zeggen dan standaart, ojee heeft ie weer een cakie gahad.

 

Ikke nee juh, een muffin.

 

Heerlijk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ik kan me eigenlijk niet meer voor de geest halen dat ik ooit verder heb lopen spacen als gisteren. :)

 

Tja, dat werkt (bij mij) met zo'n likkie olie toch wat anders..

tuurlijk, i'm satisfied hehehe.

Maar ik heb nog wat werk te doen..

 

Zodadelijk ga ik wat oudere jongere oudere(bejaarden oeps) naar een feest toe brengen.

Ik heb zelfs mijn schone broek aan gedaan.

 

ff gesellie babbelen met de dames en heren,

en heb ik mijn plicht wel weer gedaan.

 

uhm, tja op die vreetkick kom ik nog terug DLS... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben benieuwd of er ook bonbons zijn met de meeting bij Doc ?

Ander lekkernij is ook goed natuurlijk

 

Wij eten regelmatig kaasfondeu met iceolaterhash ,ook zo'n heerlijke combi , de kaas wordt niet te heet maar smelt wel de hash

 

eet smakelijk

 

Buble

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey weetje ik heb nog wat lekkers voor je ..

dus ik zoe zeggen maak die piza eens....

 

greetzzz sil en ert

 

Wiet Pizza d015.gif

Ingrediënten:

2 kant en klaar pizza bodems

1 kleine blik tomaten puree

½ gele paprika

½ groene paprika

150gr gesneden champignons

1 ui (in ringen gesneden) f075.gif

4 plakken ham of salami in stukjes gesneden

225gr gemalen kaas

Zwarte olijven

Olijf olie

¼ theelepel italiaanse kruiden

14gr gemalen blad of 7gr gemalen toppen of 3.5gr gemalen hasj

 

 

 

Bereiding:

Bak de ui en paprika in olie op een lage vuur totdat ze zacht zijn.

Voeg de wiet en champignons toe en laat de geheel enkele minuten zachtjes koken.

Meng de italiaanse kruiden door de tomaten puree en smeer deze over de pizza bodems.

Verdeel het groenten mengsel, ham/salami en olijven over de pizza’s en bedek ze met kaas.

Vervolgens 10-15 min. afbakken in een hete oven (220 graden)

 

 

 

smakelijk greetzzz sil ik hoor wel of je die ook lekker vind...

Share this post


Link to post
Share on other sites

beter laat dan nooit,

da's een tijdje verderz duszzz.

 

Da's een lekkere Sil, en gaan we zekerz proberen, italian style.

Wel een kleine notatie: Wiet vezel schuurt de maagwand,

het moet dus wel fijn op deze manier.

 

Omdat het ge-olie ook verder sijpelde starte ik deze:

Holy Olie

 

Alwaar het eten en consumeren van olie wordt belicht.

 

Bij mij schijnt thans een ander licht,

een melklicht eigenlijk.

 

Inspired by The doctor himself, heb ik Wiet- Melk gemaakt.

 

Een handje Master Kush Afval in de melk

en aan de pruttel.

 

med_gallery_7713_7072_138702.jpg

 

oen bedacht ik me wat slims...

en dook de werkplaats in....

 

gallery_7713_7072_167368.jpg

 

een 100 micron zeef, die je kunt gebruiken om lak af te dunnen.....

Maar ook, of eigenlijk nog beterzzzz

 

gallery_7713_7072_348282.jpg

 

Om de melk te filteren, zal ik er 1 opsturen, DLS?

Met een lepel kun je op de plastic rand de wiet droogdrukken,

en geen spatje onzuiverheid in de melk...

 

gallery_7713_7072_311897.jpg

 

Kijk da's nou in meerdere opzichten een echt bakje

Koffie verkeerd......

Ik wist dat ik met deze melk meerde koffies kon maken,

maar Wistje houd toch niet zo van koffie <_<

 

De stoned zakt er al aardig in,

dat wordt lekker ontspannen slapen strax...

 

Als Medi note wil ik nog kwijt:

Het is dom om een "downer" in een upper te stoppen.

Koffie is dus eigenlijk geen goed medium om te gebruiken.

 

Canna greetz, Weetje

Share this post


Link to post
Share on other sites

tja, en ik moet zeggen

die wietmelk is erg lekker en makkelijk.

Uit verschillende soorten afval kun je kiezen,

dus eigenlijk net als de keuze van thee; a la moment.

 

Amnesiamelk,tweetiemelk,alaskanmatanuskamelk,

maar de beste die bevalt is de master kush melk.

 

De zeven zijn echt superz,

ze zijn er in 225,190,125 en de plastic uitvoering in 100 micron.

 

 

We gaan weer klussen,

in sloom motion....

 

greetz Weetje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zeg weetje,

 

Weetje dat ik al jaren op zoek ben naar dat soort zeven ?

 

Wistje dat ?

 

Ik vind dit een leuk topic... Misschien dat ik er ook ooit een mooi recept bij mag zetten ?

 

Ik kook tegenwoordig iedere dag, en ben niet zo aardappelen vlees groente persoon dus probeer het lekker te maken als je snapt wat ik bedoel :verrygood .

 

Groetjes,

 

Case.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cloxm0.gif

 

paint strainers.

de papieren versie.

 

Ik neem er een volgende keer wel wat mee voor je,

uhm, het is een standaard artikel bij de betere verf(groot)handel.

De weggooi versie is ook mooi om je aho alcohol mee te filteren.

 

kokkerelze,

Weetje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het ziet er weer smakelijk uit weetje, zat zelf al te denken aan bonbons of toffee's. Leuke bezigheid voor in de winter :verrygood

 

Over die verfzeven he, jij zegt dat deze prima zijn voor je A.H.O. extractie filteren. Alleen hoe zit het zeefje aan het karton bevestigd? Want als dat gelijmd is, dan kan er door de alcohol toch ook wat eventuele lijmresten oplossen in je eind product? Of zie ik iets door de vingers?

 

Munchies....

 

BF

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou de gedachte volg ik helemaal,

maar omdat deze zeven gebruikt worden voor 2-componenten lakken

van het ergste soort, heb ik het gevoel daar geen last van te hebben

Het tast de lijm of papier ook niet aan,

terwijl je wel een verkleuring ziet van enige thc die in het papier getrokken is.

 

Ik bedoelde, voor alle duidelijkheid:

vieze alcohol door de zeef halen,

voordat jet het indampt.

De alcohol staat dus niet in de zeef,

en is op geen enkele manier in een vaste opstelling verwerkt!!!!

 

bedankt Bazz,

mis interpretaties moeten voorkomen worden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In de vertekhal van een station staan 1000 mensen te wachten op de trein.

Gezellig een weekendje weg, logeren in de grote stad.

De trein komt aan, en heeft maar 100 zitplaatsen.

Er blijven dus 900 mensen wachten.

 

Tijdens de reis wordt het erg warm in de trein, te warm.

Sommige mensen hebben er echt last van.

Hun conditie gaat dus iets achteruit gedurende de reis.

 

Bij aankomst van de eindbestemming kunnen de 100 mensen eindelijk de stad in,

eerst op zoek naar een slaapplaats.

Het is echter erg druk in de stad, en er is nog maar voor 60 mensen een slaapplaats te vinden.

de rest doolt doelloos rond......

 

:smoke Waar gaat dit over??? ;)

 

In een schaal met vloeistof liggen 1000 delen THC klaar om zich te binden met een vettige molecuul.

In een schaal met

-water zijn maar 100 van die deeltjes te vinden.

-magere melk 200 deeltjes

-Volle melk 500 deeltjes

-Roomboter 1000 deeltjes

er staat ongeveer 250 gram boter tegenover 150 gram afval, om zeker te weten dat er genoeg wagonnnetjes zijn om de thc kristallen te vervoeren..

 

 

Gedurende het proces is te hoge hitte, een groot verdamp oppervlakte, etc. van belang om de moleculen in goede conditie te houden

 

Als je veel suikers en of vitamines hebt gegeten,

als bepaalde receptoren niet ontvankelijk zijn voor een effect

Als je zwaar hebt getafeld en lekker vol zit

als je andere drugs gebruikt die upt(koffie etc)

Als je erg veel verwacht van een bepaald effect

ben je minder ontvankelijk voor de werking van de verschillende cannabinoiden.

 

greetz Weetje

Share this post


Link to post
Share on other sites

als ik je goed begrijp is het dus zo dat als je een wietrecept maakt met roomboter hij veel sterker uit zal vallen dan een recept met water? een cake zal dus altijd sterker zijn dan een wiet-thee,

of zal je sneller stoned worden van een cake terwijl een thee langer werkt?

erg leuk topic dit, zal zelf ook eventjes zoeken in een receptenboek hier of er nog ergens op een goede manier wiet in verwerkt kan worden, zat al wel na te denken over wietbrood... ik weet niet of dit op het forum hier al eens gedaan is maar ik zal binnenkort eens even een lekker broodje bakken.

 

greetz lemon

Share this post


Link to post
Share on other sites

als je er vanuit gaat dat er genoeg kristal op je afval zit is het antwoord dus ja,

hoe vetter hoe meer wagonnetjes om de thc op te vervoeren.

De thc die in de vertrekhal achterblijft zal je dus weggooien in je water.

 

Vroegah begreep ik niet waarom er in het boekje stond: doe niet meer dan ... gram afval op 250 gram boter

 

In de weitmelk doe ik dus een piepklein klontje boter,

om zeker te weten dat ik genoeg dragers heb.

 

gallery_7713_7072_71265.jpg

 

Vandaag is het canna choco geworden, en je ziet de vetoogjes op de chocomelk drijven.

 

bekijk het als een dansvloer, met allemaal dansende singles erop,

elke single zoekt zijn partner.

Hoe groter de dansvloer is, hoe makkelijker ze zich een weg vinden naar elkaar toe.

ofwel: als je wietboter maakt, kun je nooit genoeg water gebruiken.

liever een 10 liter pan dan een 5 liter.

Ook al is het maar voor een paar 100 gram afval.

 

Wel denk ik dat het oppervlakte van wezenlijk belang is.

hoe kleiner het oppervlakte, hoe minder verdampings opervlakte.

ik maak mijn 1 cup melk in een melk kloppertje.

grotere hoeveelheden in een asperge pan of spaghetti pan.

Hoog maar smal.

 

Over het verschil in opname tussen eten en drinken:

drinken zal minder verteerd hoeven worden voordat de delen opneembaar zijn(>?)

bij eten zullen de stoffen dus iets langzamer afgegeven worden( iets langer effect(lijkt me bijna te verwaarlozen)

 

Voor de meeste recepten is wietboter het mooiste uitgangspunt, lijkt mij.

 

 

greetz Weetje

Warm eten of drinken versneld de opname

Share this post


Link to post
Share on other sites

En zo gleed en glibberde de maanden voorbij,

canna chocomelk en koffie enige keren per week.

Heerlijk van buiten afval, komt die diep naar binnen

met de nadruk op de stoned.

Die een druk koppie zo heerlijk tot rust kan brengen.

 

Maar elke dag dat pannetje op t vuur,

t heeft wel wat,

maar soms ook niet.

 

Vandaar gister de 15 liter pan op het vuur,

3 pakken rookboter erin

en veels te genoeg afval...

 

Vanochtend netjes afgezeefd, en in een tupperware verwerkt,

nog wat boodschappen gedaan, en bij thuiskomst

psies een gram boter af gewogen,..

mwah dat lijkt wel weinig, denk ik,

maar wetende dat het wel sterke boter was,

toch niet te zot,

mou ja vooruit, 1,26 gram, hihihih

beetje zeef aflikken,...

o,2 gram?

 

En nu begint de boterham met pindakaas en canabutter ernstig gesellie te werken,..

ik denk niet te hard na over hoe ik me voel,

want anders voel ik het echt,

nu is het net alsof.....

 

Als ik zou willen zou ik nu kunnen gaan trippen,...

dus niet trippen op een cake?

Bij deze uit de wereld...

 

Oke, geen visuals, dus neem het iets ruim,

maar een Noob, kan in een dimensie terecht komen,

wat dicht bij het trippen zou liggen.

Omdat het een verwijding van zintuigen betreft,

die je alleen met hoge doseringen teweeg brengt.

 

Ik moet weer aan de slag, dus kan niet gaan zitten flashen,

en vind ik ook niet zo op schieten persoonlijk,

want dan doe ik niets....

 

Ik weet zeker dat de boter een maximum opname aan stoffen had,

sterker kan een boter niet worden,

Als je van deze concentratie uitgaat kan ik dus adviseren:

 

De beginnend gebruiker moet starten met een dosis van 0,2 a 0,3 gram boter.

 

Meer kan altijd nog, na een uurtje dus....

 

groetels Weetje

Share this post


Link to post
Share on other sites

:wacko: jij moet cursissen gaan geven

 

p.s: ik heb ook dit verhaal weer met plezier gelezen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×