loadrunner 4 Posted December 2, 2008 Zet een pannetje water aan de kook maak de saus doe in een pan, 1 dl water 1 bouilionblokje met 3 eetlepels kruidenkaas, en 1 pakje ongeklopte slagroom(aldi huismerk) 3 eetlepels tomatenketchup laat dit net niet aan de kook komen, en 5 minuten roeren. zet de saus van het vuur doe de pasta in het kokende water, en kook volgens de verpakking ( ergens tussen 5 en 8 minuten.) Giet de pasta af, en voeg toe aan de saus. nu de pan met saus en al één minuutje op middelhoog vuur, dat je net een paar belletjes ziet van het koken. Eet smakelijk, serveren met stokbrood, of groene salade Quote Share this post Link to post Share on other sites
blommer 0 Posted December 2, 2008 klinkt lekker loadrunner! dit is geen wiet recept of wel? grtz blommer Quote Share this post Link to post Share on other sites
homegrower1967 20 Posted December 2, 2008 //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Maar het lijkt mij wel lekker! Vooral met de salade is voor ons een leuke variatie! Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted December 3, 2008 Nee, is geen wiet recept, maar wel lekker. je kan een klontje wietboter in de saus doen Quote Share this post Link to post Share on other sites
HazeMeUp 0 Posted December 4, 2008 Je kan van alles een wiet recept maken. Zolang 't niet kookt, en door een zeef kan, heb je je extractie. Hier kan 't in de tomatensaus of 't water. Andere sauzen: alcohol, melk, boter .... Greetz Quote Share this post Link to post Share on other sites