Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

stijlloos

Test: Jardin Du Futur

Recommended Posts

Jammere dat het zo is gegaan en jammer dat het zo door gaat.

 

Snap alle kanten wel, maar het is natuurlijk niet zo dat de Commercie hier de dienst gaat uit maken of wel..\\

 

Heb jaar geleden al een topic hier over getart dat ik dacht dat dit soort dingen gingen gebeuren.

Toch weer jammer

 

 

Slotje voor dit gaat escaleren want dan gaan er veel meer mensen zich mee bemoeien en het was net weer eens gezellig met Bram zijn Quizzzzzzzzzzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tja, ben gelukkig niet zo snel beledigd en ben ook niet van plan om ruzie te maken. Ga er zoals gezegd ook niet meer dieper op in maar wil wel even wat recht zetten naar aanleiding van je laatste post:

 

1. Ik heb niet gezegd dat je hem te koop heb gezet maar ik stel wel vast dat ie verkocht is. Hoe, of hoe de koper aangeeft dat hij hem heeft gekocht, dat doet er niet toe. Maar blijkbaar mocht niet bekend worden dat hij hem van jou had gekocht. Of "via" moet een andere alias van je zijn die ik niet ken.

..Dit systeem had al een tijdje mijn interesse alleen de nieuwprijs schrok mij toch wat af. Via via heb ik echter een 2e handse op de kop kunnen tikken voor een schappelijke prijs. Het systeem ziet er verder nog zo goed als nieuw uit, dus daar zal het niet aan liggen. Mijn interesse kwam vooral nadat dokkie in zijn verslag de eerste keer gelijk een gram per watt haalde...

2. Ik ging op je opmerking in dat "gratis reklame blijkbaar niet wordt gewaardeerd", als zou dat op een bepaalde manier beloond moeten worden. Ik stel vast dat het je een hoop views heeft opgeleverd op je underdok channel. Da's fijn voor je.

 

3. Daarnaast sprak je me persoonlijk aan dus ik heb uitdrukkelijk mijn persoonlijke mening gegeven en ook aangegeven dat dat mijn persoonlijke mening is.

 

4. Ik ben niet begonnen met middelvingers.

 

5. Volgens mij heb je zelf aangegeven en dat dat tweede verslag hier zou komen. Laat ik het voorzichtig uitdrukken: je geeft sterk de indruk dat je dat zou doen.

Inderdaad, effe bij KJ products kijken daar komt deze ook vandaan..

Uiteindelijke resultaat weet ik ook nog niet.

Ja deze topic blijft gewoon leven, volgende ecosystem verslag zul je dus ook hier vinden... B)

De eerste test is ook niet meteen iets waar je van uit moet gaan, over een mnd of 3 hebben we de resultaten van de tweede test. Waar alle probleempjes die ik de fine tune test heb ontdekt in zijn toe of aangepast.
Ja er komt nog een compleet verslag van de tweede test in één keer.., maar ik ben nu effe druk met deadlines en Ledjes enzow... ;)
ja Doc, veel beter, foto's volgen snel.B) Ik heb super druk met andere vertalingen op´t moment... :rofl Jammer genoeg heb ik nog geen verslag geschreven van de tweede,, die is namelijk wel beter gegaan, dan had ik die kunne opsturen naar HT.. Begin volgend jaar publiseer ik de resultaten van de tweede test in onze eigen Highlife. Ik zal nu effe kijken welke fotoos ik wel vast kan laten zien... :lol:

 

Misschien ben je al vergeten dat ik ook voor jou ben opgekomen toen er problemen waren met je led topic.

 

Ik ga nu wel van mijn recht als moderator gebruik maken om het laatste woord in dit topic te hebben. Heb dit ook niet voor Dokkie geschreven, maar voor de forum lezers als reactie op jouw post en om de feiten toch even recht te zetten. Als je hier nog een (normaal beschaafd) wederwoord wilt publiceren kun je dat naar me mailen, dat zal ik dan onverkort plaatsen.

 

Succes verder dokkie.

 

(p.s. I don't eat the shit, I smoke it :P )

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...