slappy 1 Posted February 3, 2009 Zo even een bumpje. Ey driesken heb ik toch ff die laatste posts van vorig jaar gemist, erg goed gedaan man! Dat je nog zon goede plant in de emmer voor elkaar hebt gekregen, ik verbaas me erover. Wat betreft zaden, voor het outdoor jaar 2009 heb ik niks nodig maar ik heb genoeg LR zaden voor je, kan je zo krijgen. Een paar matte harries voor 2010 lijkt me wel leuk maar beetje voorbarig nog Quote Share this post Link to post Share on other sites
Driesken 0 Posted March 4, 2009 @slappezever, je moet me maar een pm sturen voor wat te regelen. -------------------- Ondertussen is er al redelijk wat geknipt, denk wel dat de grote plantjes 300-400 zullen opbrengen. Van het restafval heb ik hasj gemaakt volgens het gumby-ice topic hier op het forum. Wat pics van de aangepaste (makkelijke ) manier van werken. Bladafval en fluffy topjes in de ketel: koud water en ijsblokjes: Alles door de kenwood titanium laten roeren, lekker lui Na 15-20min alles door de zeef, ijsblokken eruitgevist en met gummyhandschoenen restafval uitgeknepen: Alles laten bezinken (geen foto) en met de visbak-zuig-techniek het water afgezogen tot 3cm boven het bezinksel, dan met een dokterspuit voorzichtig meer water afgezogen tot 0.4cm boven de laag bezinksel, dan alles in een groot wijnglas gekiept, terug laten bzinken: mmm, wat een mooi bezinksel! hier ook met de dokterspuit verder afgezogen, dan met een naaldspuit tot ff boven de laag, dan het bezinksel op een ondiep bord op een vel cellofaan (zoals beschreven in het gumby ice topic), op de radiator (in waakvlam geplaatst, geen foto) en na 8h beginnen kneden en dan in een schijfje geperst. ziehier, 3 schijfjes van 3 sessies van samen +-120gr bladafval: 1 schijfje is al een randje kwijt, bij wijze van test, het resultaat is verbluffend -------------------------------- goed, door de verveling ook nog wat wietboter gemaakt voor wiettruffels, wederom, een succes Foto's van truffels zeggen niet veel, de smaak des te meer Tot later iedereen Quote Share this post Link to post Share on other sites
HighLife 262 Posted March 5, 2009 Hee driesken! Heb je netjes gedaan kerol ! Respect! en gefeliciteerd! Hoop dat het je goed mag smaken allemaal laterss Quote Share this post Link to post Share on other sites
La Buena Hierba 36 Posted March 5, 2009 Hey Driesken ziet er lekker uit hoor! Wat zijn de plannen van dit jaar groter? Quote Share this post Link to post Share on other sites
keesthemad 8 Posted March 5, 2009 Hi Driesken!!! Leuk die Gumby Hasj, het ziet er wel interessant uit, ik heb het nog nooit gedaan, maar opzich klinkt het hetzelfde als gewoon ICE-en, maar dan iets meer vervuiling misschien... Ik heb dan wel een bubbleator, maar ik zou zeker dit doen als ik die niet had... Heb je die boter gemaakt van het ge-gumby-de afval ? Of is dat een ander bakje afval ? Groetjes, Kees. Quote Share this post Link to post Share on other sites