Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

stijlloos

Te Koop Gevraagd/aangeboden Gaat Sluiten

Recommended Posts

hehe nou was ik je voor :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even de mods en admins steunen:

Beste mensen, wanneer je de posts leest van admins en mods, hoe kun je dan beweren dat dit wietforum hun eigenbelang is? Het kost hen dagelijks een paar uur om alles te lezen, mensen hun vragen te beantwoorden (want dat doen ze telkens weer en onvermoeibaar) en alles hier in goede banen te leiden. Dit zijn VRIJWILLIGERS met een passie voor het kweken. Het is in ons aller belang dat we de kern van de zaak (elkaar leren kweken en ervaringen uitwisselen) in het oog blijven houden, en zij werken daar hard voor. Beschuldigingen over belangenverstrengeling zijn belachelijk.

 

Dit kabinet, en met name het christelijke deel ervan wil van de wiet af. Trots op de Nederlandse handelsgeest van de VOC, maar voor het gemak even vergetend dat die VOC niet zo'n koshere organisatie was. Moderne Nederlanders zijn trots op ons gedoogbeleid, maar dat wordt onder onze ogen afgebroken.

Het is een beetje zoals in de cafe's. Als je niet wilt dat je gesloten wordt dan schenk je niet aan kinderen. Juist het wietforum moet aan de reputatie van wietkwekers denken. ELKE kritiek die er zou kunnen zijn of komen dient dan ook in de kiem gesmoord te worden om al die brave hobbykwekers te kunnen blijven ondersteunen.

JA. Ik steun het sluiten van te koop aangeboden/gevraagd, omdat Donner daar zijn pijlen al op heeft gericht. In plaats van een schild te gebruiken kun je ook het mikpunt wegnemen. In dit geval heb ik daar geen problemen mee omdat de handel in tweedehands spullen gemist kan worden. We weten allemaal de weg naar marktplaats e.d.

 

Wel geef ik de mensen gelijk die "zelfcensuur" roepen. Dat gebeurt in china ook. De kranten hoeven amper in de gaten gehouden te worden omdat de journalisten zelf al weten wat wel en niet geschreven mag worden. Herinneren jullie je de reacties van de amerikaanse journalisten na 911? Die wisten ook niet anders dan massaal achter bush te kruipen uit angst voor kritiek uit de maatschappij. Journalisten die zich afvroegen waarom amerika werd aangevallen werden bliksemsnel in het verdomhoekje getrapt.

 

Roomser dan de Paus zijn en proberen Donner voor te blijven kan wijs zijn, maar ik vind het niet ethisch. Dit is overigens een principieel punt, geen praktisch punt.

 

In veel opzichten is China een veel vrijer land dan Nederland. Er zijn regels, maar niemand houdt zich eraan en er is dus ook geen beginnen aan om mensen te bekeuren voor het op straat spugen. Als Nederland zo'n wet maakt krijg je meteen "spuugteams" bij de politie die iedereen verplicht een chip te dragen die maakt dat ze makkelijk herkenbaar zijn op de surveillance camera's. Om nog maar te zwijgen over alle zeikerds die je aanspreken op straat als je eens een keertje spuugt.

Nederlandse cultuur? Een cultuur van burocratie, zeiken en verraden! Trots op Nederland??? Sorry voor deze uitbarsting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als ik deze draad zo doorlees moet ik toch even zeggen dat ik er droevig van wordt.

 

Het hoofd doel is het forum openhouden voor iedereen en dus ook voor jou om hier te lezen en je mening te geven,maar nog belangrijker om te leren en deze info weer te delen met forum genoten.

 

Er is een tijd terug uit het moderate team het verzoek gekomen om de aansprakelijkheid van het forum en daar aan hangend de aansprakelijkheid van de moderators eens flink onder de loep te nemen,we willen toch niet dat onze mods ergens voor aansprakelijk gesteld kunnen worden ?

Om dit te bewerken zijn een aantal maatregelen nodig om juridisch beslagen te ijs te komen,hieronder valt het sluiten van de te koop sectie en meerdere maatregelen zullen nog volgen al zullen deze minder ingrijpend wezen.

 

Dit verzoek is uit het forum zelf vandaan gekomen en het grappige is dat om het forum de toekomst te waarborgen wordt de meeste ophef gegeven.

 

Toen dit forum overgenomen werd door stijlloos en mij moest er dik geld bij en hebben we dit forum draaiende gehouden met veel liefde en het opgebouwd tot zoals het nu is,nu er geen geld meer bij hoeft en het forum zich vrijwel zelf kan bedruipen gaat er weerstand komen.Dit komt erg koud over maar kan me er wel iets bij voorstellen.

 

Ik ben trots op dit forum en zal de sfeer welke we hebben op gebouwd hier met z'n allen niet laten verpesten door een aantal kleine maatregelen.

 

Don't worry be happy

 

greetz sannie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben van mening dat veel forumleden geen besef hebben van wat "modderen" inhoudt.

Ik en alle andere mods en admins zijn trots op wat we gezamenlijk met WietForum bereiken, het delen van kennis en het decriminaliseren van grower en blower. Laten zien dat we een vriendenclubje zijn met een gemeenschappelijke hobby, waarbij duidelijk de verantwoordelijkheid van een "post" bij de "poster" ligt. Het hele mod team spant zich dagelijks in het forum, binnen vooraf vastgelegde afspraken, in stand te houden en waar mogelijk te verbeteren of te corrigeren.

Modderen is leuk, doch het vergt vrije tijd die we, als mods, graag inzetten voor het beantwoorden van vragen en het handhaven van een paar gedragsregels.

Vanwege de loze beschuldigingen i.v.m. persoonlijk gewin voor mods voel ik een onweerstaanbare drang m`n medemods op te roepen 24 uur te staken zodat het voor iedereen duidelijk wordt wat we feitelijk allemaal doen. Overigens is "staken" geen oplossing omdat er dan vele uitingen blijven staan die eigenlijk niet door de beugel kunnen en aanleiding zouden kunnen geven het WietForum "op te rollen".

 

Blijft een hele wrange nasmaak na het lezen van reacties in dit topic.

 

:o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik vind het helemaal top wat jullie doen. Alleen maar lof aan de eigenaren en alle mods! Dankzij jullie is het mogelijk om kennis te delen en belangrijk is dat deze kennis beschikbaar blijft. Als daar enkele maatregelen voor nodig zijn, so be it.... het is in ons aller belang!

 

Keep up the good work!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mensen mensen.

Ieder mag er toch een gedachte over hebben.

Dat maakt het toch leuk hier of niet. Ben er niet voor om konten te kruipen, maar om tegen de konten aan te schoppen doe ik niet(meer).

 

Ik weet dat de mods het voor nop doen, maar toch gaan er meer deuren voor je open als je mod bent. En daar is niks mis mee, daar draaid de hele economie op.

 

Dat Sannie en Stijl het TZT over hebben genomen daar mogen we toch wel happy mee zijn, en dank baar.

Doch heeft het jullie ook geen wind eieren gelegd. Aan de andere kant hebben we daar ook geen ene fuck mee te maken als ik eerlijk ben.

 

Gaat ie dicht vind ik dat heel jammer.Maar leg het dan voor ons in boerenlullen hollands uit, dat scheeld een hoop gezeik.

 

Nou ik hoop dat we nog veel van deze discussies mogen voeren, want dat brengt weer een beetje het Wietforum gevoel TERUG.

 

Gr jullie vriendje ert

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat verkoop en aanbod gedeelte is toch maar een klein deel van het forum

en toch zeker niet waar het bij wietforum.nl eigenlijk omdraaid.

 

Dat is het uitwisselen van kwekers ervaringen enzo, en ik moet toegeven

ik zal het dan ook niet missen.

Trouwens de helft van de advertenties die er staan reageren niet als ze post

ontvangen.

En er zijn toch genoeg sides waar je 2de hands of nw materiaal kunt kopen,

Te veel om op te noemen,.....!!!!

 

En wat betreft de vrijwilligers met hun adviezen en tips ,.....niks dan lof,..

Dankzij jullie kweek ik nu ,..

of is dit nu aanzet toe,.. :) :P :D .......JA JA , je weet het niet met die christelijke zooi

en een cente bak van een Hirsh Ballin.

 

Greetings,............Slick, :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ook ik sta volledig achter de Admins en Mods in deze kwestie,de vrije uitwisseling van informatie en het beantwoorden van vragen lijkt mij het belangrijkste doel van het Forum en het zou toch zonde zijn als dit in gevaar zou komen door een koopsectie waar voldoende alternatieven voor zijn te vinden(marktplaats etc.).

Nu ook nog eens blijkt dat mogelijk er een van het forum losgekoppelde link komt,lijkt mij alle ophef enigszins misplaatst.

 

Dus Stijlloos,Sannie en alle Mods,hierbij ten zeerste bedankt voor alle inzet en weet dat ik en verreweg de meeste leden al dat harde werk HEEL ERG waarderen!

 

Grtz. Aad

 

Please keep up the good work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu ook maar even weer een reactie van mijn kant.

 

De "aanname" dat we de Te Koop sectie sluiten te maken heeft met een betere omzet van de shops is totale onzin en nergens op gebaseerd. Als iemand op zoek is naar een 2dehands afzuiger of lampenset zijn er tig andere websites om 2dehands spullen te krijgen. Hiernaast is het oprecht niet het plan om zo meer omzet voor een shop te krijgen.

 

Qua financiën heb ik er helemaal geen behoefte om verder op in te gaan op dit moment. Neem maar van mij aan dat met ontwikkeling, een op handen zijnde verhuizing , een aparte dedicated server en een berg dataverkeer geld en tijd bij moet elke maand. Iets wat ik & sannie overigens graag doen. Hiernaast is het totaal de doelstelling niet om aan het forum geld te verdienen, we zijn allang blij als het kostendekkend is.

 

De kern waar dit (de sluiting) om gaat is een aantal maatregelen om 't forum op lange termijn te laten bestaan.

 

In onze ogen moeten de kerntaken van het forum een informatie platform worden waar allerlei informatie te vinden is over en voor Cannabis in de breedste zin van het woord. We willen naast het forum ook nog een berg andere dingen ontwikkelen om gemakkelijk in die behoefte te voorzien, zowel nationaal en internationaal.

Om dit platform te worden moeten er een aantal dingen toegevoegd worden aan de website en sommige andere dingen verdwijnen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
We willen naast het forum ook nog een berg andere dingen ontwikkelen om gemakkelijk in die behoefte te voorzien, zowel nationaal en " internationaal "

Om dit platform te worden moeten er een aantal dingen toegevoegd worden aan de website en sommige andere dingen verdwijnen.

 

Wordt al wat duidelijker op deze manier

Share this post


Link to post
Share on other sites

Erg jammer....

Maar in principe is het toch gewoon een 2ehands growshop (en die mogen gewoon)

Jammer, Jammer, Jammer.......... Maargoed ik snap ook dat jullie wel koste dekkend willen werken.....

 

Greetz Braam

Share this post


Link to post
Share on other sites
Erg jammer....

Maar in principe is het toch gewoon een 2ehands growshop (en die mogen gewoon)

Jammer, Jammer, Jammer.......... Maargoed ik snap ook dat jullie wel koste dekkend willen werken.....

 

Snap je de uitleg nou nog niet of wil je hem niet begrijpen :o ??

 

Als je goed had gelezen, had je er uit kunnen opmaken dat de sluiting niets met kostendekkendheid

te maken heeft.

 

Case Closed :)

 

groeten,

 

BZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

mooi klote.. was nog een beetje een zekerheid wanneer je via wietforum 2ehands kon kopen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er blijft toch nog iets staan, diverse spullen zijn overal vrij verkrijgbaar en zullen dat altijd blijven. Een afzuiger hoeft niet specifiek voor een kwekerij bedoelt te zijn, net zo min als een TL buis. Swa, dat kleurtje 33 toevallig ook voor cannabisplanten geschikt blijkt te zijn is iets dat ook op louter toeval zou kunnen berusten. Adverteren voor 2e hands spullen zou voor het forum niet funest hoeven te zijn. Immers, adverteren is gratis waardoor wietforum kan aantonen dat er geen geldelijk gewin is. Men moet alleen een disclaimer opstellen dat WF niet verantwoordelijk is voor de geplaatste content en dat de verantwoordelijkheid van de inhoud van de advertentie volledig bij de adverteerder berust. Verder is er in europa vrij verkeer voor geld en goederen. Pas als een bepaald product in een bepaald land verboden is mag het niet verhandeld cq ingevoerd worden. Zoals het er nu uitziet zal bijvoorbeeld goederen die specifiek voor cannabis zijn verboden gaan worden, maar dan zou je het ook kunnen hebben over voeding. Een lamp of een armatuur zijn ook inzetbaar voor andere zaken zoals bijvoorbeeld voor aquaria en terraria. De meeste benodigheden krijgen ze dus nooit op de zwarte lijst. Gek voorbeeld, ik kweek orchideeen, ik heb daar een Ph en een Ec meter voor, dat is niet verboden. Maar als ik betrapt wordt bij illegale zaken pas dan wordt hij in beslag genomen. Het kabinet heeft een kanonschot afgevuurd om een mug te kunnen raken, maar in de praktijk zal het zeer moeilijk worden om bepaalde artikelen op de zwarte lijst te krijgen. Het zijn indirecte middelen die je ook zou kunnen gebruiken bij het kweken van cannabis, maar dat wil niet zeggen dat de koper het daarvoor ook gaat gebruiken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Verder is er in europa vrij verkeer voor geld en goederen. Pas als een bepaald product in een bepaald land verboden is mag het niet verhandeld cq ingevoerd worden.

 

Er wordt toch gesproken over nationaal & internationaal :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, prutsende,

 

In Nederland barst het van de reserve moffen. (om maar eens onaardig te zijn) Altijd wel een ambtenaar te vinden de denkt dat het "loyaal naar de overheid" is als hij zijn landgenoten verraad.

Waar ik woon herdenkt elk jaar rond 5 mei de ene helft dat andere helft ze verraden heeft. Wat daarna weer snel vergeten wordt.

Maar verraad zit in de christelijke cultuur/opvoeding, dat begon al met de farizeeërs.

GIJ ZULT NIET GENIETEN !

 

Maar wat is dat is.

 

En over eigenbelang; natuurlijk is die er. Wie komt nou van z'n kont als er geen belang is, zelfs een non gaat alleen op d'r knieën voor eigen belang, een plaatsje in de hemel nl. En als de modderaars/eigenaars er geen enkel voordeel aan hebben zijn ze niet slim, zij kunnen op z'n minst ook een plaatsje in het walhalla bedingen. :o

Niks mis mee.

 

Groet, hjm

Share this post


Link to post
Share on other sites
En als de modderaars/eigenaars er geen enkel voordeel aan hebben zijn ze niet slim,

Houd toch eens op met die uit de lucht gegrepen beweringen !

In deze K U T maatschappij draait alles op geld, blijkbaar kunnen/willen bepaalde forumleden niet erkennen dat er ook mensen zijn die een ideologie verwezenlijkt zouden willen zien en daarvoor enkele uren per dag opofferen.

Zoals de waard is. . . . .

 

:o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je bij de leiding van een scouts bent, verdien je daar toch ook geen geld mee?

Je doet het voor de lol, voor de kinderen.

En moet er al eens een broekje ververst worden(zoals de modjes hier soms onze str"nt moeten opkuisen), dan neem je dat erbij!

Moesten er geen vrijwillige leiders zijn, kun je zelf op je kroost letten in het weekend.

Zonder de vrijwillige modjes, geen forum en trek je plan(t).

 

Jammer dat ook jullie enkel je eigen belang denken, te lui om ergens anders te zoeken naar je spullen?

Ik ben blij met de info, en me spullen, die vind ik wel ergens anders, zonder die goede info erbij.

 

El Fish

Share this post


Link to post
Share on other sites
@ASgrow, In het concept wetsontwerp wordt ook de informatie voorziening strafbaar.

Laten we hopen dat t bij een concept blijft.

Als dat erdoor komt krijgen we als forum een nekslag

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik geloof niet dat je extra voordeel hebt als mod hoor, tegendeel zelfs.

 

Veel mods steken toch menig (gezins) uurtje in het controleren/aanpassen van informatie om het legaal te houden.

Het wietforum moet ook gewoon kostendekkend zijn en via banners kunnen deze kosten gedekt worden.

De vrije uren die de admins en eigenaren erin stoppen worden ook niet betaald, zij offeren ook genoeg op hiervoor.

 

Ik zou zelfs nog een maandelijkse bijdrage willen leveren als dit nodig is om WF in de lucht te houden!

 

En dat er helaas vanwege de "geweldige" nederlandse overheid iedere keer aanpassingen gedaan moeten worden geniet ook niet mijn voorkeur, maar liever dat, dan de hele boel dicht gaat.

 

Heren en Dames leden, wij zijn er voor jullie, niet voor ons eigen gewin.

 

Just4Fun

Mod+ at Opengrow.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...