bill babboo 0 Posted July 17, 2008 wikipedia: Mead: is a fermented alcoholic beverage made of honey, water, and yeast. was een typfoutje had je misschien al wel begrepen moet meat zijn Quote Share this post Link to post Share on other sites
BBB 10 Posted July 17, 2008 Ja dat had ik begrepen, maar vond het wel leuk dat er evengoed ondanks de typfout iets eetbaars/recept naar boven kwam Quote Share this post Link to post Share on other sites
bill babboo 0 Posted July 17, 2008 //EDIT onnodig quoten, meer info? hier ja das wel tof maar zo ver had ik het zelf niet gezocht ben zelf niet zo creatief grtjs bill babboo Quote Share this post Link to post Share on other sites
estee 0 Posted March 2, 2009 Ziet er allemaal zeer lekker uit maar is er iemand die een goed recept weet voor de tomatensaus. Een goede basis lijkt mij belangrijk. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bruut 2 Posted March 3, 2009 looks good, ook ervaring met space-pizza's maken? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ex-member07 2 Posted March 3, 2009 Probeer eens wat Ajvar (scherp of zoet) door je tomaten saus. En Google eens op Langos, de Hongaarse manier om een "bord" te maken. Erg lekker. De tejföl vervangen door Zure room/Crème Fraiche. Alaaf, hjm Quote Share this post Link to post Share on other sites
A.C.A.B. 0 Posted March 3, 2009 het water loopt me in de mond. ik ga je bodem recept zeker proberen. heb pas 1 keer zelf een pizza gebakken met die pizzamix van koopmans maar dat was erg tegengevallen. Ga volgende week weer eens een poging wagen maar dan met jouw recept. grtn a.c.a.b. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rock fever 36 Posted March 3, 2009 Ziet er lekker uit Kees:P . Ik zou alleen persoonlijk zelf wat minder korst eraan willen . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Driesken 0 Posted April 27, 2009 ff bedankt voor je recept, ga het binnekort es maken en de bevindingen posten! ik weet niet of het hier staat, maar ik rol altijd wat geraspte kaas in de rand van de pizza, smaakt heerlijk! Quote Share this post Link to post Share on other sites
keesthemad 8 Posted April 27, 2009 Jammie... Misschien binnenkort een uitgebreid fotoverslag... Kees. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hompii 0 Posted April 28, 2009 man man man. net me tosti op oke die vulde al niet zo heel erg zie ik dit toppic BEDANKT HEB WEER HONGER. ziet er zo lekker uit en wil het zekers zelf keertje proberen. ( kook normaal nooit, heb ik nog een mama voor ) maar man man man dit toppic ik heb me zelf helemaal onder gekwijld. kom maar op met die pizza's Quote Share this post Link to post Share on other sites
keesthemad 8 Posted May 2, 2009 Zo gisteravond verveelde ik me... Dus heb ik 10 pizza's gemaakt en ingevroren... Gewoon een voorgebakken bodem met tomatensaus en kaas... De rest kan er eventueel later overheen. Deze pizza's zijn bedoeld als lunchhapje voor mij, want ik heb vaak trek in pizza tussen de middag. De koelkast ligt vol met beleg... Jammie! Ik eet nu een pizza met knoflook en chili-olie! Kees. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TechnFreak 0 Posted May 2, 2009 Hmm kan ik er niet gewoon 1tje bestellen Gr Technofreakz Quote Share this post Link to post Share on other sites
hompii 0 Posted May 3, 2009 hompii print even de boel uit Quote Share this post Link to post Share on other sites
Driesken 0 Posted May 5, 2009 er is nog werk aan de winkel, maar toch al erg geslaagd vindik! de deeg is echt verrukkelijk, volgende keer beleg ik hem nog minder, want nu lag er wat teveel op (langere baktijd). (de randen zijn omgerold met kaas tussen, kwestie datje niet denkt dat mn koek 1cm dik is ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
JohnnyFlash 10 Posted May 6, 2009 Wow Driesken, dat zijn dikzakken geworden! Wat een lekker draadje is dit geworden. Nog een idee voor wie wat meer 'bite' aan zn tomatensaus wil geven; rul wat gehakt en voeg daar de tomatenpuree aan toe (zelf eet ik geen vlees, maar namaakgehakt doet de truuk ook), en wat fijngemaakte galapenos of ander heets. Diegenen die er geen suiker inwillen: dat kun je gewoon weglaten mits je dan wel minstens 20 minuten kneed. Goed, het geheim van het deeg ga ik niet vertellen, wat ik wel ga vertellen is dat er de volgende dingen in gaan, meel, water, gist, suiker, zout. Ik heb hier een jaar lang iedere zondag over gedaan om te perfectioneren dus dat geheimpje geven we niet zomaar weg. 560 gram bloem290-310ml water 8 gram zout 5 gram gist (verse gist) / 10 gram gist (gedroogde gist) 1 Theelepeltje (3ml) suiker Kees hier heb jij geen jaar op gewerkt hoor, want dit is hét standaard-pizza recept. Een broodrecept zonder boter. Dat had ik ook nog wel liggen, maargoed, het levert idd heerlijke pizzabodems. Maar de vraag is...is dit nu je geprezen deeg of hou je nog wat voor je, beste Smid? Quote Share this post Link to post Share on other sites
keesthemad 8 Posted May 6, 2009 Who knows. Kees. Quote Share this post Link to post Share on other sites
guesswho? 11 Posted May 7, 2009 Geïnspireerd door dit topic ben ik ook maar weer eens aan de slag gegaan Dit is voor mij de 3e keer dat ik zelf een pizza bak De eerste keer zullen we het maar niet meer over hebben De tweede ging iets beter maar geen succes met de bodem Nu is de bodem redelijk gelukt Beleg is champignons , gerookte ham , rode peper , paprika en mozzarella met geraspte 40% kaas Het resultaat: Eet smakelijk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Driesken 0 Posted May 10, 2009 mmmm, volgende week mijn versie ook nog eens wat aanscherpen en dunner beleggen, wat smaken die dingen toch heerlijk! leuk ervaringen topic Quote Share this post Link to post Share on other sites
keesthemad 8 Posted May 10, 2009 Toch vind ik al jullie pizza's er lekker uit zien... Ik heb er nog een paar in de vriezer zitten voor vanavond... Jammie! Kees. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BBB 10 Posted May 10, 2009 Kees hier heb jij geen jaar op gewerkt hoor, want dit is hét standaard-pizza recept. Kees is al gauw ergens een jaar mee bezig Quote Share this post Link to post Share on other sites
keesthemad 8 Posted May 10, 2009 Achterkamertjes politiek... It's in the back of my head and does not want to come out yet . Kees. Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted May 12, 2009 dat ik nu net een pizza in de oven heb... Quote Share this post Link to post Share on other sites
guesswho? 11 Posted May 12, 2009 En ik er nu een in ga stoppen... Quote Share this post Link to post Share on other sites
keesthemad 8 Posted May 12, 2009 So do I. Kees. Quote Share this post Link to post Share on other sites