Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

keesthemad

Je Bent Wel Eens Stoned En Eet Broodjes:

Recommended Posts

speculaaspasta

Share this post


Link to post
Share on other sites

dit is een broodje dat ik net gemaakt heb (en ik was niet eens stoned:P). van onder naar boven:

 

sneetje volkoren brood

dun laagje dijonaisse

sla

paar plakjes smac

sneetje volkoren brood

dun laagje knoflooksaus

paar plakjes kaas

sneetje volkoren brood

filet americain

sambal

sneetje volkoren brood

 

hij is echt verrassend lekker en ik wilde hem jullie niet onthouden!:verrygood

 

mvg jonkoman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Men neme:

 

Plakje beenham (bak hem zelf nog eventjes in de koekenpan).

Augurk.

En yoghurtsaus die smeerbaar is (subtiel veel)

 

Of:

 

Zachtgekookt eitje (heet water in de pan ei erin, bij de eerste belletjes 3:45-3:55 minuten koken (niet korter niet langer) eitjes laten schrikken.

Bak ondertussen bacon in een pannetje, scheur deze aan enkele stukken.

Pak ook ondertussen een broodje leg deze 4 minuten op het hoogste rekje onder de gril, draai hem halverwege om, als deze klaar is leg je snel (zonder je poten te verbranden) nog even 2 plakjes kaas bovenop en zet de oven een halve minuut aan is, tot de kaas op gewenste vloeibaarheid is. (als je niet zoon kaasgek bent als ik kun je dit wel achterwege laten)

Smijt je gepelde ei op een broodje, plet hem dan kapot, beetje mayonaise een drupje ketchup (let op ketchup overheerst alles).

Dit alles kun je op smaak brengen door peper en een dikke lading oregano.

 

Geniet, maar schrans met mate

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oeh, chicken club ciabatta.

 

Ciabatta uit de oven belegd met:

 

sla

Met peper en zout gebakken kipfilet daarna in reepjes gesneden

gebakken bacon

saus van majo met avocado, mierikswortel, citroensap, peper en zout.

tomaat in schijfjes

rode ui in halve ringetjes.

 

Hmmmzz krijg al honger als ik er aan denk. het is even werk voor een vreetkick maar echt overheerlijk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daar komt de mijne dan :closed:

 

Tosti beenham met zoete rode mosterd :wacko:

 

-2 witte of bruine boterhammen.

-1 pakje beenham van de Aldi.

-2 eetlepels Zaanse mosterd.

-1 eetlepel Zaanse ketchup.

-1/2 theelepel zoetstof in vloeibare vorm.

 

Leg 1 boterham op het tosti apparaat. Snij de helft van de beenham in redelijke plakjes en verdeel het over de tosti.

 

Bak een klein bakje en doe daar de mosterd, ketchup en zoetstof in. Even alles door elkaar roeren en daarna je tosti ermee bestrijken. Daarna leg je de 2de boterham plak er boven op en sluit je je tosti apparaat. is je boterham brtuin dan is je tosti ook klaar.

 

Eet smakelijk

 

Greetzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Broodjes.. Toasti.. :closed:

 

ik raad jullie allemaal een toasti apparaat te kopen :wacko:

 

.. sneedje brood.. boter.. kipfile.. tomaat.. kaas..sneedje brood ff op de toasti apparaat en klaar nog lekker ketchup erbij

 

Greetz N2G4L

Share this post


Link to post
Share on other sites

En nog 1tje van mij :closed:

 

Dit keer een heerlijk broodje in een Italiaanse stijl.

 

 

-1 afbak ciabatta broodje.

-100 gram italiaanse beenham in plakken gesneden.

-2 theelepels paprika poeder.

-2 theelepel tijm.

-1 a 2 theelepels oregano of wilde marjolijn.

-1 handjevol geraspte parmezaanze kaas.

 

Snij met een scherp mes je ciabatta broodje doormidden. Leg een beetje kaas als eerste op je broodje, daarna 2 plakken beenham. Strooi nu weer de meerderheid van je kaas op je beenham te samen met de paprika poeder, tijm en oregano of wilde marjolijn. leg nu weer 2 plakken beenham daarboven over heen. De overige kaas kan er nu ook over gestrooid worden. Doe de bovenkant van je broodje er weer op en plaats het geheel in een voorvberwamrde oven en bak het geheel in 10 a 15 minuten af bij 180 graden(elec. of hetelucht oven) of standje 4 bij een gas oven.

 

Eet smakelijk

 

Greetzz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hehe.. Leuk topic, zo eentje waar je echt alleen op komt als je stoned bent ;)

 

Een creatie van vroegere stonede periodes:

 

- Plakje brood

- 3 á 4 Plakjes Kaas

- Appelringen

- Beetje kaneelpoeder

- Plakje brood

- 10 minuten tussen et tosti-ijzer

 

en voilá, de AppelKaas-Tosti is geboren :)

 

- Rev.

 

hmmmmmmm niet verkeerd :) alleen mijn appelring floepte er bijna uit haha :)

 

---------------------------------

 

ik heb net dit bereid:

 

onderkant van sesambolletje smeren met filet americain

twee dunne schijfjes komkommer

plakje kaas

plakje kipfilet

twee tomatenschijfjes

vleugje ZAANSE mayo

dun schijfje komkommer

bovenkant van sesambolletje smeren met filet americain

Share this post


Link to post
Share on other sites

broodje gebakken tomaat,gebakken ham en salamie voor t hartige :)

oh en majo niet te vergeten :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

koolsalade met pepertjes uit blik, en pindasaus

Share this post


Link to post
Share on other sites

niet echt een broodje maar wel van brood gemaakt;

 

''wentelteefjes''

1 ei in wat melk klutsen met kaneel en suiker.

in dit mengsel stuk of 4 boterhammen laten weken voor 15 minuten.

het beste is als het brood 2 dagen oud is,dus al brosser.dit maakt het krokanter en lekkerder.

 

dit ingeweekte brood in de koekepan bakken en opdienen met roomboter er over heen en poedersuiker .

 

supers!

als toetje kan je dan ook nog een halve liter vla met 10 lange vingers laten weken voor een half uur....

ook zeer lekker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leuk topic ;) Hou zelf ook erg van broodjes.

 

En deze heb ik net op:

 

Achterham met belegen kaas yamyam

 

gallery_23052_10197_687764.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

pindakaas met eigen gemaakte super hete sambal ;)

en kaas met sambal oelalala

soms heb ik een vreemde bui en dan doe ik kaas met pindakaas op een broodje hehe lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

zal ik jullie dan ook maar eventjes laten genieten?...

 

wat ik laatste tijd echt vaak doe is

 

ik pak 2 witte sneetjes brood..

en ik pak een klein schoteltje met olijfolie en knoflook..

jonge belegen kaas en paturain

 

ik smeer allerbij de sneetjes in met de olijfolie+knoflook dan een plakje kaas op het onderste sneetje daar doe ik ook nog beetje van die olijfolie op +klein beetje zout dan tussen het tosti ijzer waneer die klaar is smeer je nog ff een laag paturain er op en klaaaaaaar

 

 

Echt niet normaal sweety, een aanrader voor iedereen :)

 

;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik heb net een broodje pindakaas met jam gemaakt, deze doormidden gesneden.

 

met een beetje bloem , water en suiker een beslagje gemaakt.

 

de boterham er in gedoopt, en gefrituurd.

 

;)

 

 

wat is dat freeking lekker... ik zit nu in de aardbeiensaus te dippen

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik en mijn zwager doen eens in de 2 weken film en koekjes avond

 

gewoon lekker relax op de bank filmpje op en een koekje eten gemaakt van huis teelt wiet boter

 

dan zorg ik van te voren dat ik een heel brood samen met 5-- gram kaas en 500 gram ham klaar heb staan belegd en al

 

tosti maschine aan en zodra we helemaal knetter zijn gaat de eerste tosti er in

 

het duurt meestal 45 min tot een uur

 

ik moet altijd de tostis bakken wand hij kan niet meer lopen wat altijd lachen is als hij naar de plee moet

 

samen lachen en freten en film kijken

 

4 uur later zitten we dan met pijn in de kaken half dood half te slapen op de bank naar de aftieteling te kijken die 20 min duurt ;)

 

groeten

 

skunkie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hola :)

 

Spaanse variant er maar es tussen knallen dan...

 

verse baguette van de bakker, beleggen met tonijn, olijven en aioli.

 

Buen provecho

 

salu2

Pierre Paf

;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

snee casinobrood wit laag boter dan een laag honing dan daar over heen weer gecrushde pindanoten daar over heen weer een snee casinobrood daarover heen een ruime laag met tuinkers dit bestrooien met suiker en een klein beetje citroensap. Hierover heen weer een snee casinobrood laagje rucola sla met daarboven op gietenkaas en dan afwerken met een snee brood boven op.

 

dus van boven naar beneden:

 

 

snee brood

geitenkaas met rucola sla

snee brood

tuinkers met heel dun laagje suiker en citroensap

snee brood

laag honing met gecrushde pindanoten

snee brood

 

En ik persoonlijk vindt het lekker om het brood niet te laten snijden bij de bakker maar gewoon zelf te snijden, ik doe dan altijd de bovenste en de onderste

snee iets dikker dan die in het midden.

 

 

groet rodney

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heuyyy

 

Vandaag in een stonede bui een goeie hamburger gebakken XD

krijg m alleen niet op t oog wou meer dan de maag hihi

 

hier het resultaat :lol:

 

bacon en kaas

 

gallery_14852_9062_763785.jpg

 

uitjes

 

gallery_14852_9062_886267.jpg

 

bacon even gebakken

 

gallery_14852_9062_1100107.jpg

 

en dan de burgers

 

gallery_14852_9062_825402.jpg

 

gallery_14852_9062_699784.jpg

 

en bellege die zoooii beetje konijne voer hehe

 

gallery_14852_9062_1151853.jpg

 

broodje burger en nog een beetje van dat konijnevoer

 

gallery_14852_9062_1572604.jpg

 

en het resultaat wuaha

 

gallery_14852_9062_1224551.jpg

 

 

eetse :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik dacht eerst dat je de burger vreemd op de foto had staan, maar zag toen de pan eromheen (voor zover deze dus niet bedekt was). Ik mag toch hopen dat je dit niet hebt gemaakt met de intentie hem totaal solitair tot je te nemen?

 

Lekkere tonijnsmering voor je brood (heel snel, goedkoop en vast ongezond)

 

Blikje tonijn (MSC aub!) in water of olie

Kwak lekkere mayonaise (evt een beetje yoghurt)

Een lepeltje kappertjes (naar smaak)

beetje peper en zout (naar smaak)

 

Stevig dooreen roeren met een vork, tonijn lekker prakken en roeren maar. Dit werkt ook met stukjes koude kip, of garnaaltjes, en kan natuurlijk ook helemaal vega, met heel fijn gesneden groenten.

 

Een broodje bal van eigen huisballen (jaja) met mosterd, is ook nooit ongaangenaam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

wuahah

de planning was een goeie burger waarna ik geen honger meer had

ben niet verder dan een kwart gekomen en toen weer rookpauze :lol: eind van de avond half op hihi

 

 

groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

geef mij maar een kwartier met zo'n burger en weg is ie...!!!!

Zodra ik stoned ben (wat altijd zo is buiten me werk om) heb ik een eindeloze eetlust.....

Ben daardoor ook altijd verplicht op dieet anders ben ik in no time weer terug op 130 kilo + :lol:

 

Gevaar met vreetkick vind ik ook dat het een domino effect heeft,

Je blowt krijgt honger en dan eet je wat

en dan word je nuchter dus blow ik weer, en krijg dan opnieuw trek...

 

Dus mij maak je bijna met elke vorm van een broodje wel blij... :lol:

mvg stikkie

Share this post


Link to post
Share on other sites

wuaha helemaal mee eens

en dan eind van de avond 4 vreetkicks verderzijn en op klappe staan hihi

 

gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

pak 3 eieren, haal t geel eruit, en roer hier door : 1tl mosterd, 2 el mayonaise, en 1 el ketchup dit goed roeren. dan de eigeel erdoor snijden. dit op brood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een boterham daarop viervruchtenconfituur en kaas terug een boterham. Dan twee andere boterhammen met daar tussen graanmosterd en salami. Deze twee in het croquemonsieur(tosti)machine. Als die klaar zijn nog een laag mayonaise op de ene en komkommer, en de andere er boven op. Klint misschien raar maar is superlekker:p.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...