Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Recommended Posts

? er is nog nooit een probleem geweest met de levering van mimosa, danwel in schors of poedervorm.

het zit in verf, make up poeder etc. gaiana is the place to be.

Toch was het bij vele shops uitverkocht.

Een leverancier uit Brazilië liet mij weten dat hij het niet meer Naar Nederland kan sturen omdat het tegenwoordig bij de douane word tegengehouden (dit kan ik verder niet controleren).

 

Ook als je nu bij verschillende shops kijkt, dan zie je haast nergens meer poedervorm, ook is de prijs t.o.v. een jaar geleden volgens mij behoorlijk omhoog gegaan...

Ik dacht dat ik een jaar geleden nog een kilo kocht voor net onder de 100 euro. Nu zit je al snel op € 130 of meer...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zojuist een tek voltooid ben benieuwd of het goed is had gelezen dat het gelig moet zijn terwijl het bij mij sneeuwwit is?

Wit dat is perfect, dan hoef je het ook niet meer te herkristaliseren.

Laat je ons weten wat je ervaringen zijn?

 

Have fun in hyperspace! :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb 250 gram mimosa hostilis poeder gekocht van de site een paar posts terug. Het wordt dus wel weer geleverd.

Binnenkort zet ik wat foto's van de extractie hierop ;)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maandag ben ik begonnen met DMT maken voor de 2de keer. Niet volgens de manier zoals in de startpost(s) maar volgens deze tek.

Ik heb de tek niet nauwlettend gevolgd omdat dat niet persé nodig is vond ik.

 

Materiaal:

Gootsteenontstopper van het kruidvat (korrelvorm omdat dit 100% natronloog is)

Schoonmaak azijn van de jumbo (bevat 5% azijnzuur, de rest is water)

Wasbenzine van de jumbo (de nafta waarin de dmt oplost)

Demiwater bij de jumbo

250 gram mimosa hostilis poeder gekocht bij Edabea

 

250 gram mimosa hostilis in een grote pan

gallery_36153_17524_1126818.jpg

 

Ik had besloten om een Acid/Base tek te volgen omdat dit prencipe me erg duidelijk is. De eigenschap van DMT is namelijk dat het in een zuur milieu oplosbaar wordt in polaire vloeistoffen, in dit geval een oplossing van demiwater en mimosa hostilis met een ph van 3,4. pH maakt niet zoveel uit, als deze maar onder de 4 is. Dat is het punt waarop de DMT oplosbaar wordt in de oplossing.

gallery_36153_17524_635759.jpg

 

Mimosa erbij en een uur lang koken. Ik heb ongeveer 1,33 liter demiwater gebruikt per kook. Je moet namelijk 3x de mimosa koken en de poeder scheiden van het vocht.

gallery_36153_17524_576698.jpg

 

De eerste kook van een uur had ik gescheiden mbv een vaatdoekje vanwege gebrek aan een goed pannenzeef. Het werkt best goed maar niet perfect. Trek ook handschoenen aan want je vingers zien er na aanraking van dat zure spul erg verschrompeld uit dan.

gallery_36153_17524_266164.jpg

 

vocht gescheiden van de mimosa en dit laten uitkoken. Het vocht moet op een laag pitje gezet worden zodat het volume verminderd door verdamping.

Daarnaast staat kook 2 te borrelen. Je keuken wordt wel een lekkere bende haha.

gallery_36153_17524_853433.jpg

 

Na kook 3 te hebben afgerond heb ik alle scheidingen van de mimosa in een pan op een laag pitje gezet en gereduceerd tot anderhalve liter. Ik heb in totaal 3 liter demiwater gebruikt. Na het afkoelen tot handwarm (= 55 graden) heb ik het in een weckpot gegooid en de pH was nog steeds goed.

gallery_36153_17524_1040435.jpg

 

Daarna heb ik de natronloog/gootsteenontstopper erbij gegooid, voorzichtig in kleine scheutjes. De reactie van natronloog op zulk zuur water is vrij heftig. De reactie is exotherm. Dat betekend dat er warmte vrij komt bij de reactie. Daarom warmt de boel ook sterk op. Je ziet dat ik deze stap heb uitgevoerd in een grote pan. Dat is vanwege de mogelijkheid van het knappen van het glas als je te snel natronloog toevoegd. Je wilt niet dat de inhoud van die pot bij je op de vloer ligt. pH is mooi boven de 12, dat is je mikpunt net zoals 4 bij de zure stap. Daarom hoef je ook niet een vooraf afgesproken hoeveelheid natronloog of azijnzuur toe te voegen. Het gaat erom dat de pH op het juiste punt gebracht wordt.

gallery_36153_17524_640657.jpg

 

De wasbenzine erbij en mengen maar. Dit heb ik voor ongv 10-15 minuten gedaan. Dit herhaal je 3 keer met elke keer nieuwe wasbenzine. Doordat de pH van de bruine oplossing nu naar 12 is gebracht wordt de aanwezige DMT, ipv polair bij de zure fase, a-polair. Wasbenzine is a-polair en de DMT zal door het schudden in de wasbenzine migreren.

gallery_36153_17524_678544.jpg

 

Hiermee heb ik voorzichtig de wasbenzine verwijderd. Het is gewoon een drukspuit met een ander buisje eraan getaiript.

gallery_36153_17524_755015.jpg

 

Alle 3 de verschillende lagen heb ik in deze potjes gedaan en in het vriesvak geplaatst. De DMT slaat neer in kristalvorm vanwege de lage temperatuur.

gallery_36153_17524_322046.jpg

 

Na anderhalf uur trof ik 2 melkwitte potjes aan, dat is een goed teken!

gallery_36153_17524_51617.jpg

 

Als beloning voor mijn noeste arbeid kon ik na 36 uur mijn home made DMT aanschouwen :verrygood

gallery_36153_17524_1099097.jpg

 

Eruit geschraapt en wel leverde het me 1,20 gram DMT op. Mooi kleur ook vond ik.

gallery_36153_17524_498815.jpg

 

(1,2/250)*100 = 0,48% DMT vanuit 250 gram Mimosa Hostilis.

 

De DMT bleef wel een beetje plakken aan de onderkant van het glas, daarom denk ik dat het nog zuiverder kan. Dat plakkerige zullen wel overgebleven plantenresten zijn denk ik. De volgende keer ga ik het 2de deel van mijn gebruikte tek volgens zodat ik echt alleen DMT over houd. Ik durfde nu nog niet die extra zuiverings stap te doen.

 

Ook las ik tijdens het wachten op het koken van de DMT dit gehele topic nog eens door. De volgende keer ga ik net zoals pr3t3nd3r een bubbelaar in de weckpot hangen als de wasbenzine erbij gedaan is. Dit vervangt het ouderwets schudden en is nog handiger ook.

 

Ik hoop dat het duidelijk is zo. Binnenkort maar even testen die DMT :D

 

 

Groeten

Edited by Unpredictable
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ziet er heel goed uit!

Niets meer aan doen 1,2 gram magie......

 

(Had je er niet nog een derde pot uit kunnen halen? In die tweede zitten nog best wel veel Kristallen. Het lijkt mij dat je dan ook nog een 3e pot uit de extractie had kunnen halen. Vanwaar de keus voor twee potjes?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt! Ik heb idd 2 potjes gebruikt. Dat komt omdat ik wel 3 keer nieuwe wasbenzine toegevoegd en verwijderd heb, maar deze wasbenzine heb ik niet ieder in 1 potje gedaan maar verdeeld over de 2 op de fotos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat vind ik nogal een magere score. Ik haal ruim dezelfde hoeveelheid uit 100g met een enkel base extractie. Een paar extra pulls had inderdaad wel een meerwaarde gehad!

 

Ziet er in elk geval wel mooi helderwit uit!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt Supertramp, ik zal wel laten weten of het goed werkt. :P

 

Sok, ik had er idd best meer uit kunnen halen waarschijnlijk. 1 pull extra bijv. Zelf denk ik dat ik niet lang, of goed, genoeg geroerd heb en niet alle DMT in de wasbenzine was gemigreert. Eerder in dit topic is beschreven dat een lid een luchtpompje in de weckpot deed voor een uur per pull. Dat lijkt mij dan ook de optimale manier om goed te roeren, ik las dit helaas pas achteraf. Iets voor de volgende keer.

 

Dat jij dezelfde hoeveelheid DMT uit 100g haalt verbaast mij niet. Ik weet niet hoe jij de tek gevolgd hebt en hoe zuiver je gewerkt hebt. Voor het zelfde geld zit er in jou DMT meer vervuiling. Als het om DMT gaat dan heb ik liever kwaliteit dan kwantiteit.

 

Het kan uiteraard best mogelijk zijn dat je gaande weg de enkel base tek als meest rendabel vond.

Echter werken we niet in een lab dus het blijft gissen volgens mij.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb de tek 1 op 1 gevolgd en wat eruit kwam was zo wit als wat jij hebt. Tot vervelens aan toe 4 pulls allen een half uur handmatig rustig aan heen en weer gekanteld in een weckpot en tussendoor soms even openen om de druk eraf te laten.

 

Wat mij waarschijnlijk ook heeft geholpen is dat ik de hele boel warm heb gehouden op een temperatuur van ongeveer 40 - 45 graden. Dit heb ik gedaan door de pot steeds in een warmwaterbad te leggen en dit water regelmatig te vervangen.

 

Dat bubbelen lijkt me ook een uitkomst!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooi dat je goeie, en witte dmt eruit krijgt. Die vierde pull is idd wel afzien lijkt me :P Tegen die tijd heb je al lang een lamme arm.

De temperatuur constant houden lijkt me best belangrijk, dan voorkom je dat de dmt vanuit de laatste pull misschien minder snel naar de wasbenzine migreert? Wil ik de volgende keer ook toepassen. (wel goed controleren of het water niet te warm is. Ik heb al eens een pot laten springen door te warm water toevoegen)

 

Afgelopen week nog een extractie gedaan van shredded mimosa. Een maat van me had nog een soort etens grinder voor chocola en noten, daarin maakten we van shredded (enigzins) poeder mimosa. Lukte goed. Ook dat bubbelen toegepast, eerste pull een uurtje laten bubbelen. Het eindresultaat was dat in pull 1 opmerkelijk veel dmt zat vergeleken met de handgeschudde pulls. Echter was de pot toen niet zo warm, hadden we in een waterbad moeten zetten dacht ik achteraf. Resultaat van de extractie was 0,65% dmt uit 200 gram mimosa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier is de 500g Acacia Confusa binnen. Ik hoop vóór de kerstvakantie nog een dag vrij te vinden om dmt te maken.

 

Is er uit de Acacia Confusa dezelfde hoeveelheid te halen als uit de Mimosa Hostilis?

Edited by bosrand

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Bosrand,

 

Helaas kan ik je geen antwoord geven op je vraag. Ik heb destijds een halve kilo acacia gekocht en geprobeert er DMT uit te halen (acid base), echter zonder succes. Ik wilde de weckpot met het acacia prutje en wasbenzine verwarmen. Dat deed ik door de pot in een pan met warm water te zetten. Ik goot het water vanuit de waterkoker in de pan en heb te kort gewacht tot het afgekold was. Daardoor scheurde het glas van de weckpot. Bijna de gehele inhoud kletterde over mijn fornuis/oven en grond heen. Daarbij komt nog dat acacia poeder "doorgaans" gebruikt wordt als kleurstof, wat een rotspul om weg te halen.

 

Gevolg: Fornuis-oven uit elkaar moeten schroeven om alles schoon te maken van binnen. Gelukkig was er geen kortsluiting e.d. ontstaan.

Tot enkele maanden na het ongeval stonk de oven enorm als deze aan stond.

 

Uit schaamte durfde ik mijn domme fout niet te vermelden hier op het forum. De schaamte kwam voort uit dat mijn vloer vol lag met wasbenzine en deze fout desastreus had kunnen aflopen als ik met open vuur had verhit. Uit deze voorzorg verhitte ik dus liever met warm water.

Inmiddels heb ik het wel verwerkt (en van geleerd) dus waarschuw ik ieder hier met deze foto :P

 

gallery_36153_17524_22345.jpg

 

Tip: Wacht lang genoeg tot het water afgekoeld is en meet dit met een thermometer. Nog beter strooi je gewoon wat extra natronloog bij de oplossing zodat de reactiewarmte de pot wel verwarmd. Persoonlijk vind ik het verwarmen na toevoegen van wasbenzine wat overbodig, zeker omdat het flinke gevolgen met zich mee brengt als je een fout maakt.

Het beste advies is om nooit met open vuur dmt te bereiden.

Edited by Unpredictable
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjewel voor je openheid.

Jammer dat het niet gelukt is.

 

Ik denk dat ik dan maar gewoon de Mimosa ga bestellen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben je al aan het brouwen geweest bosrand?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee, dat gaat nog wel even duren denk ik, moet binnenkort eerst maar eens de Mimosa gaan bestellen. ;)

 

Ik denk dat ik eerst eens LSD ga proberen, met een beetje geluk heb ik dat binnenkort in huis.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oeh, ben wel heel benieuwd hoe je dat ervaart. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha, je bent niet de enige, ik ben zelf ook heel erg benieuwd! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik kom heel af en toe nog eens kijken of iemand nog een trip rapportje schrijft.

Door nieuwe inzichten ben ik zelf gestopt met trip middelen.

 

Mocht iemand ooit voor het eerst paddo's doen.

Zorg er dan voor dat er iemand bij is die nuchter blijft. Een trip kan echt zwaar zijn en dan is het fijn als je op iemand terug kan vallen die mogelijk ook een beetje tips kan geven tijdens de trip.

Persoon die nuchter blijft moet je wel vertrouwen en moet geen rare fratsen uithalen als jij aan het trippen bent.

Handig vooraf enkele afspraken te maken wat je wel en niet gaat doen. (Blijf je op één plek, of wil je eventueel ergens gaan rond lopen mocht je het buiten in de natuur doen)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...