Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

sannie

Killing Fields Selectie

Recommended Posts

De wekelijkse update en zoals beloofd wat foto's van de planten in hun geheel:

 

De nummer 1 (de fruitige blauwe jack)

Ze is een echte uitblinker in deze selectie en voldoet aan alle eisen welke ik kan stellen aan de geschikte kanditaat om als moeder te functioneren om Killing Fields F2 te maken.

gallery_7203_3043_14264.jpg

 

gallery_7203_3043_2281.jpg gallery_7203_3043_29936.jpg

 

De potente Killing Fields welke zal dienen om gedekt te gaan worden door de Blue Kronic man.

gallery_7203_3043_36975.jpg

 

gallery_7203_3043_37553.jpg gallery_7203_3043_34715.jpg

 

De chinese Killing Fields welke uitblinkt in geur uiterlijk

gallery_7203_3043_109966.jpg

 

gallery_7203_3043_2222.jpg gallery_7203_3043_19409.jpg

 

De sativa Killing Fields welke ondergebracht is bij mede grower A5 en ik weel zeker dat hij hier heel veel plezier aan zal gaan beleven :bier wat een geur komt hiervan af :specool

gallery_7203_3043_437.jpg gallery_7203_3043_46299.jpg

 

De eerste 3 feno's zullen nog een weekje nodig hebben om af te rijpen en dan hebben ze er 12 weken bloei opzitten,er staan een 5 tal planten welke nog een weekje langer mogen.

We zitten onze tijd wel uit :D

 

greetz sannie

Share this post


Link to post
Share on other sites

:bier ziet er weer prachtig uit hoor !

Ik volg die Killing Fields en The One verslagen al een tijd en zie toch erg veel gelijkenissen met (m'n) Stella Blue , volgens mij zitten daar ook een hoop gelijke genen in .. klopt dat ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

we zijn niet anders gewoon he :bier

maar geen sluikreclame op de pica's he :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Sannie.

 

Valt me op dat je alweer een tijdje kweekt onder ajust a wing- kappen.

Zijn deze zoveel beter?

Is de prijs/kwaliteits verhouding oke?

 

green-lady

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er zijn momenteel nog 2 planten welke doorgaan om verder mee te werken,de blauwe jack om Killing Fields F2 te gaan maken en de chinese killig fields om als dame te dienen voor de blue kronic.De potente killing fields vertoonde aan het einde van haar ciclus toch op een enkele plek een banaan.Het mooie van een selectie is dat alleen de beste over blijven.We hebben deze planten vaak gestressed door tijdens de nachturen de lampen af en toe aan te doen om te kijken welke planten het sterkste waren en niet gevoelig.

Deze 2 planten zijn de absolute winnaars :lol:

 

Deze Killing Fields zal de F2 voor haar rekening gaan nemen,en ben rete trots deze dame gevonden te hebben en hierdoor voor een sterk en potent na geslacht zal zorgen!

 

gallery_7203_3043_14800.jpg gallery_7203_3043_48272.jpg

 

gallery_7203_3043_11717.jpg gallery_7203_3043_63261.jpg

 

De chinese Killing Fields welke niet voor de F2 gaat zorgen maar waar ikzelf snode plannen mee heb :D

Deze plant blinkt uit in uitsraling en geur en als je deze 3 buds in 1 top fantaseerd :D lopen de bibbers over mn rug :bier

 

gallery_7203_3043_78944.jpg gallery_7203_3043_32493.jpg

 

gallery_7203_3043_59366.jpg

 

gallery_7203_3043_45413.jpg

 

De planten zullen vandaag nog op hun kop hangen en we laten een plant of 5 nog een weekje langer staan om de laatste loodjes af te rijpen.

Ook deze missie is weer geslaagd en kan dan ook niet wachten om deze winnaars in mn joint te verkrummelen en de fik erin te steken :specool

 

Nu wordt sannie ongeduldig ;)

 

greetz sannie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou, er zijn er niet veel meer over sannie, maar gelukkig heb je nu wel de allermooiste planten staan !

 

Moge de F2 spoedig komen!

 

Kees.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jo

 

Heeft het formaat van de zaadjes nu ergens een eigenschap dat weerspiegeld wordt in de gekweekte planten, merkte je verschillen tussen groote en kleintjes of staan er nu nog enkel planten die uit de dikste zaden voortkwamen?

 

cheers ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@tuinkabouter

Het uitzoeken van de zaden uit een grotere partij om alleen de mooiste te gebruiken is geen strak plan,want deze 2 geselecteerde feno's kwamen zowaar uit de kleinste zaden :bier coclusies hieraan verbinden zou te gek wezen maar bwijst voor mij ieder geval wel dat alleen de allermooiste zaden gebruiken een onzin verhaal is :(

Het blijft elke keer weer een ervaring appart zo'n selectie ;)

 

greetz sannie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zeker sannie, je moet niet naar de zaadjes kijken...

 

Vriend van me had een zak zaad, had zelf de grote zaden gehouden en de kleine aan mij gegeven. Het was volgens mij wel het zelfde soortje want de wiet rook hetzelfde. Verschil was dat zijn plantjes veel kleiner bleven dan de mijne (buiten) en dat ik 2/8 mannen had en hij wel 12/15 mannen, zegt niets waarschijnlijk maar toch.

 

Mooi zaadje betekend wel vaak grotere ontkiemkans is mijn ervaring...

 

Nou sannie, het was weer mooi, we wachten op de volgende selectie ;).

 

Kees.

 

PS: Zelfs ik, die voor de potente was kan genoegen nemen met deze selectie...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het feest kan beginnen ;)

Na een ruime week op de kop te hebben gehangen waren de eerst takjes droog genoeg om eens aan een nadere inspectie te onderwerpen.

Knutsel kwam aanzetten met 4 topjes van de winnende feno's en voelde me als een klein kind toen de topjes uit de zak kwamen en de eerste droge indrukken mn neus bereikten.Een combinatie van fruitige room en een sativa achtige weeige lucht komt me tegemoet :wOOt

Op een rij: De chinese(nr9),de blauwe jack(nr7),A5 killing fields(nr22),de potente(nr8)

med_gallery_7203_3043_141257.jpg

 

 

 

In dit rookverslag focus ik me op de blauwe jack en komen de andere stapsgewijs aan de beurt,anders wordt het me allemaal even teveel van het goede.

Het uiterlijk van deze plant is prachtig en doet me erg veel aan mijn jack denken,opbouw en bloemzetting komen grotendeels overeen met elkaar.Hier stopt het vergelijk dan ook want de kleurschakeringen van deze dame zijn van licht rose naar donker blauw,een heerlijke hoeveelheid kristallen welke de top toch een fluwelen indruk geven.

med_gallery_7203_3043_138306.jpg

 

 

 

Deze feno heeft een donkere geur en zit op en top tussen beide ouders in,licht haze met wat fruitige donkere hasj noten.Bij het verkrummelen wordt de geur penetranter en pittiger en ik bedenk me dat dit precies de killing fields geur is die we in ons hoofd hadden.Een eigen karakter welke niet te vergelijken is met welke andere soort welke ik gerookt heb.Ze is zelfs mooi als ze in de joint gebrokkeld ligt en het wordt dan ook de hoogste tijd deze eens dicht te draaien.

med_gallery_7203_3043_33088.jpg

 

 

 

Nog even snuffelen aan de joint voordat de vlam erin gaat en betrap mezelf erop dat dit wel een beetje lijkt op wijn proeven en vraag me af of het ooit nog goed gaat komen met me ;) na de eerste hijs weet ik meteen waar het allemaal voor is en vergeet ik snel die gedachte;s en begeef ik me in een andere wereld.

De smaak is donker en de rook gedraagt zich als een volle sativa zonder enige vorm van expanderen en ik zuig er dan ook maar even flink op los.

Poe tsjee dit is lastig te beschrijven zeg.Zachte rook met een lange en lekkere nasmaak,donker maar toch fruitig.Vleugje jack is te proeven maar deze wordt over ruled door die donkere smaak.I LOVE IT

med_gallery_7203_3043_36010.jpg

 

 

 

De uitwerking is stevig heel stevig met een overdreven zware uphigh welke in je hoofd gaat zitten en net als jack als een stoom trein door dendert.Waar jack nog een redelijk beheersbare high geeft neemt deze je meer mee op sleep touw en laat je dieper nadenken over het leven.Tevens zijn er ook wel lichamelijke reactie's te merken zoals elastieken beentjes en zweet handen.

Ik ben een groot sativa liefhebber en deze killing fields kan zich scharen met bij mijn absolute favo's en de andere planten zullen erg hun best moeten doen om bij deze in de buurt te komen.

 

De andere planten zullen staps gewijs behandeld worden in een rook verslagje

 

greetz sannie

Share this post


Link to post
Share on other sites

en jij vraagt jezelf af of het nog goed komt .... ;) ?

 

en ik geloof nog in Sinterklaas. :wOOt :P ;)

 

 

Klasse man ! mooie ronde !

 

nu de beloning voor het lange werken...kijken...ruiken...roken !

 

dat je de weg nog mag terug vinden met al die ''out of your body'' tripjes ! :no

 

 

 

 

 

 

=M=

Share this post


Link to post
Share on other sites

yum.. trippy sativa wiet ;)

 

Wat een rotbaan heb je toch ook.. :wOOt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Indrukwekkend, die killing fields komen zeker ooit eens in m'n tuin te staan ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zoals beloofd een 2e rookverslagje en deze keer van de nummer 9 oftewel de chinese KF :punk:

 

Deze nummer 9 is het tegenovergesteld van de nummer 7,deze is zacht van geur en heeft enorm beel weg van mamma The One.Nuances van fruitige bessenstruiken met vleugjes grape maken deze geur kombie tot een winnaar.Deze dame is achter gehouden om als onderwerpende dame te functioneren voor de Blue Kronic dude.Toch hebben we een aantal planten er bij geschoven als backup.

Duidelijk mag dus wezen dat deze dame veel lijkt op mamma en bij het verbrokkelen komt deze gedacht weer omhoog.Ze heeft ook de zelfde kleur schakeringen van licht roze naar licht blauw.

 

med_gallery_7203_3043_58214.jpg

 

 

Opsteken die hap

Een zacht rook komt de longen in en heeft geen enkele neiging tot expanderen,een zachte zoete smaak maakt zich meeste van mn "gevoelige" keeltje en met uitblazen blijft die zacht heid aanwezig.Deze pot is te lekker net als bv jackberry zodat je de hele dag de neiging hebt er weer een te rollen :verrygood

 

med_gallery_7203_3043_94802.jpg

 

 

De high is zalig en waanzinnig fijn te handelen,ze zit vooral in het hoofd en laat je gewoon de dingen doen welke je van plan was te doen :nerd Ik ben een groot fan van dit soort uphigh's en ik weet nu al dat deze het eerste op zal zijn van de 4 welke ik heb liggen.Een hoop voordelen van mamma zijn vertegenwoordigt in dit plantje en ga haar dan ook naast de moeder zetten om te kijken of de jack invloeden de genetica ook hebben versterkt.

 

Sannie is in heaven :punk:

 

greetz sannie

Share this post


Link to post
Share on other sites

uhm uhm,

sannie.....

dat was om 8.19?

Volgens mij ben jij niet veel meer van plan vandaag. hehehe

 

prachtige kleuren,

beeldende geuren,

prachtig.

 

greetz weetje

Share this post


Link to post
Share on other sites

En ik dacht nog wel dat je speciaal waard opgestaan om mij na men shift te begroeten. Nee een heerlijk rook verslagje maken dus :punk: maar wat ziet het er weer heerlijk uit :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow, een echte klasieker, dit topic, zo mooi verzorgd, echt leuk om op't gemakske eens door te nemen.

:punk: :verrygood :punk:

Share this post


Link to post
Share on other sites

he he wat een tijden voor een rookverslag.. hoezo hart voor de zaak :punk:

 

Klinkt in ieder geval weer super, en dan te bedenken dat ze nog redelijk 'vers' zijn.. :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

De vroege uurtjes in de ochtend zijn de beste uren om de smaak en uitwerking van de eerste joint te ervaren zonder dat smaak en uitwerking van een andere soort nog aanwezig zijn.

Op deze manier leer je ook verschillende soorten op bepaalde tijden van de dag in te delen,zo begin ik de dag het liefste met een jackberry/shack en stap ik rond de middag over naar een jack/KF nr9 om na het eten over te stappen op killa kush/herijuana en vooral lekkere mixjes van wiet en hasj :verrygood

 

Ik probeer hiermee aan te geven dat er een groot verschil zit tussen de uitwerking van verschillende wietjes en dat het maken van een rookverslag voor mij het beste gaat in de ochtend :punk:

 

Bedankt allemaal voor de toffe reply's en ik zal zo af en toe wat nieuwe pica's schieten van de grotere gedroogde hoofd buds :punk:

 

greetz sannie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...