Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
yoyojohan

Busted!

Recommended Posts

Guest Spacy Kroes
Dan ken je ff bukke Kroes, kijken of je dat spacend lekker vind :whistling

Nasty mentor van je :vape:

Lata

 

Hoeft niet hoor, Ik ben 19. Zit op de hoge school van amsterdam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaker dan eens betrapt maar ook geen moeite gedaan om het achter te houden. Als persoon ben ik voor eerlijkheid en openheid. Als zij problemen hebben met het feit dat ik cannabis rook/eet/etc dan moeten ze dat zeggen en dan kunnen we daarover discussieren. Heb in het begin nog wel eens terughoudend gedaan ten opzichte van familie enzo maar dat is ook over. Als ze het niet kunnen hebben, geen argumenten en hun kennis baseren op de regionale krant dan is er geen meerwaarde om met zulke mensen in discussie te gaan.

 

Oftewel => Wel betrapt maar bij 'stiekum gedrag', wel last van gehad ( ouders / familie ) => discussie willen voeren op basis van kennis en argumenten daarvoor => niet succesvol => mensen met kritiek en sullige manier van discussieren => links laten liggen en gewoon lekker roken :rolleyes:

 

(btw nu 21, tegen me omgeving verteld toen ik 16 was, rookte (nog zeer minimaal toen) vanaf 14 ongeveer )

 

Binnen 2 weken bloedafname op sgool om te wete wie blowt!!

Iemand trucjes?

 

Bloedafname => wat dacht je van het recht op privacy?

Truukjes => waarom? Wat is er erg aan dat ze weten dat je blowt. Het is wel erg als ze foute kennis toepassen op jou als persoon en consequenties hangen aan alleen het feit dat je blowt. Gezien de gemiddelde kennis van cannabis op (middelbare) scholen => kans op rare uitspraken over 'schadelijkheid' ,'verslaving' , 'link met vernieling en agressief gedrag', 'link met slechte schoolprestaties', etc.

 

Heb je de test inmiddels gehad? zo ja, hoe ging het en wat zeiden ze?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Door mijn ouders.. ik had net me eerste haze plantje in de tuin staan. Ze zagen de joint op de tuin tafel liggen en ik was te stoned om iets te zeggen of te doen xD Ben 10 min bezig geweest om een open deur open te maken! Me moeder stond me gewoon uit te lachen.. vet genant. Maar verder geen gevolge!

Edited by Ikbengod

Share this post


Link to post
Share on other sites

mijn pa had ooit een purepipe in mijn broek gevonden..

hij kon er wel mee leven

 

hij is ook jong geweest :whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb het redelijk lang kunnen verborgen houden voor mijn ouders. Jaartje of 2 geleden zat ik op een studentekamertje, een blok van 3 verdiepingen en 15 kamers. Soms kon 't daar zwaar naar de weed ruiken, over 't gehele gebouw, en ik was de enige die blowde :rolleyes: .

Op een dag zat ik bij een vriend te pokeren toen mijn pa me plots opbelde rond 23uur, ik vond het vrij bizar dat hij mij op dat uur belde, dus ik nam op. Mijn ouders stonden blijkbaar aan mijn studentekot, 't gebouw dan en ik moest mij als de bliksem naar daar haasten.

Eénmaal daar vertelden ze me dat mijn kotbazin hun had gebeld met de boodschap : " uw zoon zit aan de drugs en hij moet van mijn kot " :rolleyes: haha, was verschieten hoor. Een paar kotgenoten hadden zitten klagen tegen de bazin over de geurhinder.

Toen heb ik uitgelegd dat ik niet aan de drugs zat, maar enkel weed smoor, en dat alcohol minstens even erg is.

Ah ja :rolleyes: kan er nu wel mee lachen, mag nu gwn thuis blowen en growen en was echt een last die van mijn schouders afviel, 't niet meer te hoeven verstoppen voor mijn ouders.

Ik moest wel van kot en mag niet meer op kot, maar pendelen valt ook wel mee toch? :rolleyes:

Belangrijkste is dat ik nog altijd een lekkere toeter kan aandroppen ;) !! Ga ik nu ook gelijk doen :rolleyes: .

Share this post


Link to post
Share on other sites
ik ben 2 weeken gelede aan de grens van maastricht naar lanaaken gepakt.Had 3gr wiet bij en een waterpijp,ik was pokke high en had de popo's niet gezien.Heb nog geen brief aangekregen thuis,was me eerste keer dat ik betrapt ben(hopelijk de laatste keer)

 

grtz

 

je gaat ook helemaal geen brief krijgen :rolleyes: komt goed hoor. Zolang je niet meer dan 5gr de grens oversmokkelt nemen ze't gewoon af. Vanaf meer dan 5gr 100 of 150€ boete, onmiddellijk te betalen als je geen brief in de bus wil ;) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben gepakt op school. In een tussen uur had ik met een maat eentje gerookt. Eenmaal op school gedraagde ik me vrij "normaal" maar die ander zat met zijn kop ergens anders. In tussen wist heel de klas het. De les daarna ging het goed, de leraar merkte het niet. Maar de les daarna ging minder goed. Doordat mijn klas het echter bleven lachen wist mijn leraar dat. De leraar zei tegen mij en die maat "of jullie doen gewoon normaal mee of ik stuur jullie naar de conrector". Dus ik zat echt "gewoon" te doen (probeerde ik). Maar die maat van mij die kon dat niet meer en toen moesten wij samen er uit. Hup naar de conrecter en die zei dat ik 24 uur had om het tegen me ouders te vertellen. Ik durfde het niet, maat van mij wel. Volgende dag werd ik intern geschorst dus heel de dag op school zitten zonder les. En toen belde de school mijn ouders op. Busted !!!

 

Consequenties waren erg, ik mocht niet meer uitgaan, geen PC, mocht niet een normaal buiten chillen. Moest eigenlijk dagen op mijn kamer zitten. Dit duurde bijna 2 weken.

 

Achteraf heb ik hier enorme spijt van, en het was gewoon idioot van mij.

 

Toen ik dit deed, "experimenteerde" ik eigenijk. Het was ofzo de 4e keer dat ik het deed. Daarna heb ik het dus nooit meer gedaan tot een paar weken geleden.

Edited by Mr666

Share this post


Link to post
Share on other sites

ben zo'n 16jr geleden begonnen en direkt na de eerste high ging ik chill als ik was lekker naar huis.

ik kom 5 minuten later thuis al duurde de rit voor mij wel een half uur geloof ik ;)

ik kom binnen, zit mijn moeder daar op de bank :)

dus ik zeg: ik ga naar boven, beetje muziek luisteren, in de hoop dat ze niks zou merken...

bij de deur naar boven gekomen komt mijn moeder naast me staan met de legendarische woorden: waar heb je die wiet vandaan?

ik was te high om te liegen, en zei dus dat ik bij de shop was geweest in het dorp.

ik moest op de bank gaan zitten en dacht Oh Shitttt, nu krijg ik op me klote :D

nee hoor, me moeder ging me vertellen over wat zij en me vader in hun jeugd deden met wiet en hash :D

 

een jaartje later of zo zat ik met mijn toenmalige vriendin uit USA bij ons thuis achter op het terras te blowen toen mijn moeder weer eens onverwachts vanuit haar werk binnenstapte. mijn moeder rook al hoe laat het was en heeft mijn vader opgedragen om chinees eten mee te nemen na het werk, want ze had geen zin om te koken...

10 minuten later komt ze weer buiten in een casual outfitje met de vraag aan mij of ik er eentje voor haar wil draaien. ;)

dat gedaan en er meteen wat meer gedraaid, onder andere voor mijn vader (of hij nu wilde of niet).

die middag met mijn vriendin en mijn moeder de meest wazige verhalen opgehangen onder invloed en `s avonds met mijn vader een ongelooflijke lachkick gehad omdat mijn moeder zich verslikte en knalrood aanliep.

toch wel 1 van de leukste zaterdagen die ik al blowend heb doorgebracht.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik werk in de keuken, dus heb ik een aansteker nodig voor het formuis... :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vandaag!

 

Ik moest ineens naar de directie omdat ze me er van verdachten dat ik dealde. Ze gaan er de politie bij halen en hebben men ouders al gewaarschuwd. Allemaal nogal pissig maar ik lachr eerder mee :lol: .

 

kwil wel is weten wa t allemaal ga worde..

 

hadje iets bij?grote hoeveelheid?

mij wouden ze net het zelfde lappen, ze vroegen of ik me boekentas wou opennen.

ik weigerde , zeggen ze ja dan halen we de politie erbij...

heb tog maar men tas geopend (ik had tog niks bij)

en ik hebber nooit meer wat over gehoord

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je werkelijk op school aan het dealen bent, wat impliceert dat zowel jij als je afnemers minderjarig zijn, dan is een goede straf gewoon op z'n plaats...

Share this post


Link to post
Share on other sites

jup, daarnet was chil in de kelder ene ant roke k heb daar zetels nne tv enal nne had die net opgestoke nne ineens komt men pa bine nne die van was dat nne ik eeuuhhmm nne de rest kan je zelf wel denken gans teleurgestelde preek enal nne dat ik moest stope ma sgyt aan xd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Say what?

 

Een aantal leestekens en degelijk Nederlands zouden wel op zijn plaats zijn B) . En dit is raad van een Vlaming :tu .

Share this post


Link to post
Share on other sites
jup, daarnet was chil in de kelder ene ant roke k heb daar zetels nne tv enal nne had die net opgestoke nne ineens komt men pa bine nne die van was dat nne ik eeuuhhmm nne de rest kan je zelf wel denken gans teleurgestelde preek enal nne dat ik moest stope ma sgyt aan xd

LeVeL Translation:

Ja, ik ben wel eens betrapt. Ik zat in de kelder, waar ik zetels en een tv staan heb, lekker een toeter te roken. Net aangestoken en toen kwam mijn pa binnen. Die vroeg wat ik aan het doen was, toen kon ik geen fatsoendelijk woord uitbrengen en toen heb ik een teleurgestelde preek van hem gekregen. Maar, gangster he, dus schijt eraan. B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vroeger eens thuis gekomen na een fuif. Was redelijk aangeschoten en besloot om nog een jointje te rollen. Moeder zat toch al lang in haar bed. Alles goed gelukt, gerold op de keukentafel en dergelijke.

 

Netjes in m'n bed geslopen. De volgende ochtend (logisch!) sta ik op. Kom ik beneden en zie daar m'n moeder zitten met m'n stash. Ik met m'n stomme kop had heel dat boeltje daar gewoon op de keukentafel laten liggen en in me bed gekropen.

 

Was natuurlijk verre van aangenaam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nooit betrapt geweest, kben dan ook slim en zorg dat ik alleen maar mijn aansteker moet wegsteken (ouders weten niet dak ik überhaupt rook, laat staan blowen)

wel al paar keer tabak vergeten wegsteken na een avondje drinken

ook paar keer vergeten aansteker weg te steken :spliff:

haha, moet maar 1 ding wegsteken en vergeet het nog ook!

 

waar ik mijn spul verstop, simpel:

heb je een tower computer?

normaal heb je dan een CD of DVD station, en daarboven/onder nog zo extra vakjes voor nog uitbreidingen

doe die vakjes open, stukje karton vanachter steken zodat het niet doorvalt en voila, perfect plaats!

wel warm, dus laat het daar zeker niet meer dan 1 avond liggen (tenzij je niet met de computer bezig bent)

 

das maar een "tussenstop"

als je een schroevendraaier hebt kan je bijna overal dingen verstoppen.

Ik verstop mijn stash namelijk in mijn stereo-installatie, veel plaats, en met beetje karton heb je zelfs een mini-kast met verschillende compartimenten ;)

 

nu nog een plekje vinden voor te kweken...

Share this post


Link to post
Share on other sites

haha, goeie ouwe tijd :smoke Toen t allemaal nog stiekem ging, deed ik me wiet altijd in zo'n kermis-zippo. gewoon watjes eruit peutere en dan erin drukke. ziet niks, ruikt niks, was toen ideaal ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben ik nou zo een moraalridder dat ik, bij het vrijwel volledig doornemen van dit topic, de rillingen krijg bij mensen van 15 of jonger die staan te blowen? Ach, nuja, daar gaat het hier niet over. Zelf nooit gesnapt, maar ben dan ook pas gaan gebruiken toen ik al 18 was (wel thuis trouwens, hasj-eten). Mijn pa wist het vanaf het begin zo een beetje, heeft het zelf ooit eens geprobeerd in zijn jeugd (ja, de man is van 1947, 20 in 67 dan weet je wel hoe laat het is). Maarja, mijn ouders hebben altijd gezegd dat we het wel mochten proberen, thuis, onder hun dak (net als seks overigens). Kweekje 2008 was gewoon in de achtertuin thuis, waarbij mn pa alleen telkens erop gehamerd heeft dat ik het niet mocht verkopen enzo. Deze zomer heb ik hem wat wiet gegeven (hij wilde het zelf nog eens proberen) maar ik geloof niet dat hij het al geprobeerd heeft, komend weekend weer naar huis, dan neem ik wel een aardig jointje voor hem mee ofzo, kijken of ik hem zo ver kan krijgen.

 

Ik gebruik trouwens vrijwel nooit buiten, zit wel vaak genoeg high op de fiets (heerlijk trouwens) waarbij het vooral opvalt dat sommige mensen het wel doorhebben (laatst op de Oudegracht (utrecht) breed glimlachende voorrang gekregen terwijl ik die niet verdiende, men kijkt je zo aan, die blik en je weet het, ze zien het, heerlijk toch).

Share this post


Link to post
Share on other sites

miin verhaal beigt alemaal in oostende

 

op een dag ging ik naar footworxx (muziekconcept) had mijn wiet in mijn zokken gestoken en het andere ook.

dus ik kom aan de ingang en zie de buitensmijters staan zij controleren mijn portefuille mijn zakken en betasten me wat. alles goed en wel ik ben ze zaal binnen op het moment ik wil achter drank gaan komt een politieman.

ik moest mee apart in eem kotje ze hebben me gecontroleerd tot in mijn blooten :s ze hebben alles gevonden. zo een jaar later kwam de politie aan huis en moest ik in een potje plassen. als ik clean was was de zak gesloten en dat was ik ;)

 

 

grtz ganjabong

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hoeft niet hoor, Ik ben 19. Zit op de hoge school van amsterdam.

vraagje mogen belgen gewoon kopen in nederland of komt die kaart nu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een maat van me had naar de huistelefoon (woon nog thuis, ben 18) ge SMS't "heb jij nog wiet"

gelukkig las ik het als eerste en heb ik m gelijk verwijderd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

toen ik dertien was begon ik voor het eerst roken uit te proberen omdat veel vrienden van me het al lang deden. Ik heb het dus niet over wiet maar over tabak, ik dus een pakkie javaanse jongens gehaald en boven op mijn slaapkamer proberen die shit in elkaar te draaien. Misschien dat jullie dat nog wel weten hoe moeilijk dat was als je dat nog nooit gedaan had. Afijn vervolgens toen het uit eindelijk lukte had ik natuurlijk geen zin om die dingen weg te gooien dus draaide ik de bovenkant dicht en verstopte ze in een kast op mijn slaapkamer. Daar kwam mijn moeder dus achter en vond ze vervolgens moest ik uit gaan leggen waarom ik stickies op mijn kamer had liggen.

 

''Stickies mam het is gewoon tabak.''

''Nee denk maar niet dat je me voor de gek kan houden je zit wiet te roken.''

''Nee man het is gewoon tabak.''

'' Wacht maar tot je vader thuis komt als die er achter komt ben je helemaal de klos.''

''het is gewoon tabak!''

 

Zo werd ik voor het eerst eigenlijk gepakt terwijl het eigenlijk geen eens wiet was. Twee maanden later hing ik kotsend uit het raam van mijn slaapkamer na mijn eerste voor gedraaide joint.

 

groet parve

Share this post


Link to post
Share on other sites

lang lang geleden

 

ben nu 27 was toen 15

 

mijn eerste ervaring met wiet

 

maat van mij had een zakje gekocht bij de dealer in de buurt gewoon 2 gram ofzo

onzinnig bedrag voor betaald wij stiekem in een steegje lointje gedraait en opgerookt

hij was zo ziek dat ie gelijk alles uitkotste wat we 30 min eerder bij de friet tent hadden opgegeten

met mij ging het het wel lekker was gewoon heel mellow echt stoned maar wel lekker

hij hoefde er nix meer van te hebben dus gaf de rest van dat zakje waar natuurlijk nog 1,9 gram in zat :lol:

aan mij met de opmerking eens maar nooit weer (issie later op terug gekomen)

ik dat zakje in mijn zak niet meer aan denken

savonds kom ik thuis gelijk naar boven en naar mijn kamer omdat iedereen aan mijn kop kon zien dat ik stoned was en dat wist ik

ik ff achter de pc en toen naar bed (was allemaal na het eten)

de volgende dag naar school maar met een andere broek aan

smorgens natuurlijk helemaal niet meer aan gedacht

op school al zitten zweten omdat mijn moeder mijn broekken dus gewoon uit mijn kamer haalt voor in de was

kom ik thuis gelijk naar mijn kamer is die broek weg

ik naar de wasmachine zit die broek al in de droger zonder wiet zakje

 

ik naar beneden zit mijn moeder op de bank met dat zakje op tafel

zecht ze zo kijk eens wat ik heb gevonden in jouw broekzag en zeg niet dat je dit voor een vriend bij moest houden

uhhhhhh wat moet je dan zeggen

zecht ze nou ik wil er nix meer van zien volgende keer zeg ik het tegen je vader (blauwe billen flitste door mijn gedachte)

 

daarna zeker 6 maanden niet meer geblowed

 

uiteindelijk wel weer een keer

 

op mijn achtiende jaar heb ik tegen mijn vader eerlijk gezecht dat ik wel eens blow

 

hij zecht als het maar savond's en in het weekeind is dat je er geen problemen mee krijgt op je werk

 

dus sinds dien weten mijn ouders het gewoon

 

rook nu al 9 jaar en ben nu meer voor de verschillende smaken aan het gaan vandaar ook eigen kweekjes

 

groeten

 

skunkie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...