Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Recommended Posts

Ik zeg niets :lol:

 

 

Ok vandaag weer naar de politie gebelt, dit keer iets vriendelijker, en wat blijkt het werkt! De telefoon(metdrputdekselopeenstoel)mevrouw wist me te vertellen dat de betreffende agent tot donderdag nachtdienst had, en daarom maar een mail gestuurd. Hij zou om 23.00 beginnen, omdat ik toch student ben mag ie me dan ook wel bellen..

 

 

Net 23:11, telefoon, meneer de agent. Korte samenvatting; Ja ik had gebelt vandaag over die planten.. "Ja en die planten dat kon echt niet.." Want? "Ja bij de wet is het verboden om wietplanten te kweken, maar het gedoogbeleid schrijft dat je 5 planten mag kweken met een bepaald TCH (OEN!) gehalte. Aan deze planten mag een aantal grammen zitten. Maar wat bij jou stond was toch echt te veel, als ik het zo schatte zou het 1 a 2 kg zijn" tja.. mooie planten toch? en het waren er maar 4, confirm het gedoogbeleid.. "ik had de hulpofficier van justitie nog geinformeerd, en die weer de officier van justitie en deze heeft opgedragen om het weg te halen. De officier van justitie zal beoordelen wat er verder zal gebeuren, en of ik het recht had om ze weg te halen ,ik ben zelf ook benieuwd , maar we moeten eerst nog een verklaring van je afnemen" ja klopt.. "Ben je aankomend weekend thuis?" ja in t weekend wel.. "Ik heb ochtenddienst dus zeg het maar.." zondag 12 uur.. "ok tot dan, even vragen naar ... agent.."

 

Zondag 12 uur dus een mooi verhaaltje aan het achtereind van een varken vertellen.. De strekking zal worden:

 

In samenwerking met AS-Grow

 

- omvang is binnen de norm

- geen lampen

- geen voedingsmiddelen

- geen water

- volle grond

- oogmerk is voor eigen gebruik. En ook alleen eigen gebruik.

- geen overlast voor buren. In geval van een goede relatie met buren, zou je kunnen overwegen om te informeren.

- geen stroomdiefstal

- vast houden aan eerder genoemde punten die ook bij het rapport van het proces verbaal naar voren zijn gekomen. Dus eigen gebruik, zonder overlast, binnen (zoals voor jou duidelijk)gedoognorm.

- geen andere voordelen, dus niet uit verkoop maar ook niet uit ruilhandel bijvoorbeeld, ook het eventueel weggeven niet aan de orde brengen.

 

Durf ook in een eventueel gesprek aan de orde te brengen waarom je inderdaad kweekt.

Je vertrouwt de wiet in de shops niet en wil, ter bescherming van je gezondheid, thuis binnen de norm van gedogen kweken. Geef aan wat de risico's kunnen zijn van de onbekende wiet uit de shops. Glasscherven, metaalsnippers, dik het gerust aan. De gevaren zijn zeker niet onrealistisch.

 

En als laatste wil ik graag van hem weten hoe ik dan dus wel zou kunnen kweken binnen zijn idee van het gedoogbeleid..? :)

 

 

Iemand nog leuke aanvullingen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

:lol: sjezus man,,ik moet t effe laten zinken, de vetste buitenplanten die ik ooit zag waren van jouw man...tering.. :)

 

 

 

Sterkte Plantkas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sterkte PK !

Dit is te belachelijk voor woorden !

 

Iemand nog leuke aanvullingen?

 

Nu het hele verhaal toch al op straat ligt zou ik er een schepje bovenop doen door te verwijzen naar dit kweekverslag, waaruit duidelijk blijkt dat je passioneel met een hobby bezig bent.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zou ook nog vermelden dat de wiet die je kweekt minder zwaar is als agresiefe binnengeteelde wiet, met een hoger tch :lol: gehalte

 

TnT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hé Plantkas,

 

Als ik de reacties van de verbalisant lees, weet ik niet of ik nu moet lachen of moet huilen.

 

Beginnen ze over het THC gehalte????? Zou ik graag zien dat ze daar wat mee aanvangen, in strafrechtelijke zin dan.

 

Beginnnen ze over de hoeveelheid die per plant eraf komt???

Ik begrijp de discussie, maar dan moeten ze de hoeveelheid die per plant wordt geschat gaan relateren aan het eigen gebruik. Willen ze dan eigenlijk zeggen dat onze Plantkas teveel rookt?. Hij heeft toch verklaard dat hij het allemaal op rookt. Of ze geloven hem niet, moeten ze dit bewijzen, bijvoorbeeld bonnetjes van de verkochte wiet van Plantkas van de Coffeeshop. Of ze geloven hem wel maar vinden dat 'ie maar moet minderen. Of minder succesvol zijn met zijn hobby.

Maar waar staat dat succesvolle hobbyisten wel worden gestraft en iemand die er niks van bakt mag gewoon doorgaan. (In mijn ogen slechts politieke argumentatie = wij/overheid willen belasting innen)

 

Tegelijkertijd vraagt de verbalisant zich af of hij wel het recht had om de planten in beslag te nemen.

 

Waarschijnlijk zullen ze het in beslag nemen relateren aan de omvang van de planten en dan stellen dat je teveel wiet in huis hebt, voor eigen gebruik.

 

Leuk zou zijn om te argumenteren,

Als het niet toegestaan is om 4 grote buitenplanten te zetten en jezelf zo te voorzien van cannabis voor het hele jaar. Dan ben je bijna gedwongen om het hele jaar door te kweken, dus binnen, dus onder licht.

Willen ze dat dan, in plaats van in de zomer buiten 4 planten in de vrije natuur, het hele jaar door binnen onder licht gaan kweken.

 

Hoe dan ook, ze moeten eigenlijk verklaren hoe jij als bewuste cannabis consument, je recht om te kunnen blowen, zonder gevaren kan uitoefenen. Terwijl je alle moeite doet om binnen het gedoogsysteem te blijven, is het de vraag of het huidig repressieve beleid dit wel mogelijk maakt.

 

Worden we bijna niet gedwongen om de glas en metaalsnippers van de coffeeshops te gaan roken?

(even sterk gesteld dan.)

 

Groeten uit Eindhoven,

 

AS Grow

 

Noot

Zondag 12.00 steken we een kaars op, o.a.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Plantkas,

 

Ik ben ff niet op het WF geweest en zie de ellende !!

 

Gecondoleerd, ik gun het bijna iedereen om gepakt te worden maar jou niet. Vanuit mijjn hart wens ik je daarom een beter jaar toe volgend jaar.

Plantkas maak je geen zorgen.

 

Bel desnoods Hugo maar regel wel eerst een inkomensverklaring een een bewijs van onvermogen.

 

Of alles wettelijk verlopen is weet ik niet, maar als je vrijwillig afstand doet is vervolging uitgesloten.

 

Paar tips:

 

Kasje witt schilderen en een hond op het erf .... camoeflage netten eroverheen en omheem.

Hek er omheen, cameras plaatsen, en vooral kleine plantjes keken en verduisteren. 2x oogsten

Ze komen nu ieder jaar even kijken dus maak een goede deal met .....

 

Speel open kaart en dreig met pepdure processen, regel een nep recept.

 

Sterkte als je iets nodig hebt dan mail je maar.

 

12 voorgegroeide bomen van 2 mtr ?

 

 

 

 

Esmie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou Plantkas,

Je hebt het wel aan alle kanten ingedekt en ik ben zeer benieuwd hoe het gaat lopen ,

met een beetje mazzel/durf kun je ze nog op laten draaien voor de koffieshop weed die je nu mag gaan kopen .

 

Buble

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een vervolging hier lijkt me ook erg sterk. Maar waar ik wel benieuwd naar ben is hoe ze het willen recht lullen dat ze zijn meegenomen. En wat voor reden ze willen gebruiken om de verwijderingskosten bij jou te verhalen. Heb je de mogelijkheid om het gesprek op te nemen?

sterkte en succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@suffie63,

Zullen we dat maar niet doen, dan hebben ze meteen volop bewijs dat dit mijn 4e jaar is en kunnen ze stellen dat het me niet kan lukken om alles op te roken,.. Daarvoor zou ik ELKE dag 2 á 3 gram moeten roken en dit combineren met een studie :)

 

@ tnt,

Ik wil het liever niet over de boeg gooien dat de nedelandse binnewiet te sterk is, dan hebben ze namelijk weer een nieuwe stok om thuiskwekers te slaan. Wel ga ik vertellen dat met het huidige "het zero toleance kleine thuiskweek beleid" de grote criminelen meer grip op de markt krijgen. (Om het aan te dikken) Deze schromen niet om in de laatste week Vertimec of andere bestrijdingsmidellen welke zeer schadelijk zijn voor de volksgezondheid te gebruiken. Ook worden door deze mensen zonder passie voor planten allerlei dingen aan de wiet toegevoegd om het zwaarder en mooier te maken, namelijk gemalen tl buis, zand, metaalsnippers, glas en haarlak!

 

@ AS-Grow,

Mooie toevoeging weer :lol: Ik zal er het nodige van meenemen. Discussie aangaan met de verbalisant ga ik niet aan beginnen, deze heeft namelijk zeer weinig kennis van zaken.. Beter is omdat hij uitvoerde macht is om hem een prachtig verhaal voor de officier van justitie uit te laten typen..

 

@Esmie,

Tja het is niet anders..

Een bewijs van onvermogen indien nodig moet geen probleem zijn, een student zonder bijbaan welke van de overheid studifinaciering krijgt.. :)

Over je tips, ik zat er ook al over dat wit verven te denken, maar dan ga je juist weer de kant op van het verbergen van iets wat je BINNEN het gedoogbeleid aan het doen ben.. Dus van iets wat gedoogt word de strafbare richring uit.. Dat 2x oogsten met verduisteren spookt nu al een heel jaar door mn hoofd, het moet alleen automatisch gaan.. De technische uitvoering van het plan vormt het probleem..

 

@ dedos verdes,

Strak plan, laat ik nou net die functie op mijn mobile telefoon hebben.. Hoef ik deze alleen op tafel te leggen als ik binnen kom :smoke

Share this post


Link to post
Share on other sites

je moet oogsten voor ze komen ...

 

ik heb wel wat supertips !

 

Alleen via de pm helaas ...

 

Groetjes

 

Esmie

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik vind dit echt super klote voor je

 

gecondoleert en verder sterkte

 

p.s durf je de gok te nemen en weer op nieuw te beginnen of doe je even helemaal niets meer

 

Mvg GM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hé Plantkas,

 

Goed punt wat je aanstipt; het contact met de verbalisant. En goed om daar nu eens wat uitgebreider bij stil te staan.

 

Naar mijn mening is het inderdaad niet verstandig om je tegenover de verbalisant op te stellen. Belangrijk om te weten is wel dat de verbalisant de conclusie trekt, op aangeven van de OvJ of sprake is van een strafbaar feit. In beginsel kan hij/zij dus ook uitspreken dat de aangetroffen omstandigheden naar zijn/haar mening binnen het gedoogbeleid vallen.

 

Voor het geval van Plantkas is dit wat ingewikkelder omdat vanuit een grotere operatie de regio is aangepakt. En dus ook de OvJ beslist over de uitvoering van het gehele proces. Hierover is op dit moment voor alle partijen veel onduidelijkheid, omdat de relatie van de aangetroffen omstandigheden met de beleidsachtergronden van de operatie onduidelijk is. Dit is zowel het geval voor de verbalisant als onze Plantkas.

 

Maar de verbalisant, of liever gezegd de plaatselijke wijkagent, kan natuurlijk wel een standpunt innemen. Dus om deze persoon te overtuigen van je oogmerk om binnen het gedoogsysteem jezelf te kunnen voorzien van gezondheidstechnische goede cannabis, kun je je beter NAAST deze persoon scharen in plaats van de aanval verkiezen.

Stel je, figuurlijk, naast deze persoon op, en vraag hoe je, in godsnaam, in deze tijd kan voldoen aan die onduidelijke gedoognorm. Haal de eerder genoemde punten aan en laat hem het antwoord geven.

 

In dit verkoopverhaal, want dat is het natuurlijk, gaat het om je verkoopargumenten en je charme. Als je plaatselijke wijkagent je omstandigheden goedkeurt, ben je veel minder ontvankelijke voor politieke acties, zoals nu het geval is geweest. Een milieu inspectie, ik bedoel maar.

 

Jammer genoeg zien we hier dit besef op het forum, over de relatie van GEDOOGKWEKERS met hun plaatselijke verbalisanten niet goed genoeg naar voren komen.

Kijk dat grotere commerciele kwekers niet blij zijn met de sterke arm der wet kan ik me in verplaatsen. Maar gedoogkwekers......?

Vaker wil men derden overtuigen van de eigen kwaliteiten, die in mijn ogen eerder een bedreiging vormen. En terwijl de wijkagent in verschillende topics alles wordt toegewenst, is dat eigenlijk de enige die je moet je overtuigen van je oogmerk om voor je eigen gebruik te mogen kweken. Laat hem nu eens zien met wat voor gedrevenheid je met onze geliefde plant bezig bent.

 

 

Zoals onze Plantkas al aangeeft, deze personen ondervinden zelf veel moeite met het handhaven van deze vage normen. Ook zij zijn bekend met alle aspecten die onze branche met zich kent. En geloof maar dat ze openstaan voor redelijke hobbyisten.

 

Aan ons is de zet om ze te overtuigen.

 

 

Groeten uit Eindhoven,

 

AS Grow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vooropstaand dat ik nog NOOIT zulke dikke stammen heb gezien blijft het natuurlijk jammer :lol:

 

De milieuambtenaar had blijkbaar niet zijn dag (of is gewoon een miere******). Ik zou persoonlijk gewoon afwachten. Waarschijnlijk kom je er toch vanaf met een waarschuwing. Blijf uiteraard wel bij je verhaal.

 

En hoe de ambtenaren reageren verschilt kenbaar toch per gemeente. Hier werd het huis getaxeerd (ontroerendgoed belasting) en meneer de ambtenaar heeft ook mijn kastje gezien (wel minder grote planten ca 1m60). Zijn reactie: Wanneer klaar? Kom ik voor hertaxatie :)

 

Het blijft gewoon zonde wat er is gebeurt, maar kin omhoog en en schouders naar achteren. Op naar volgend jaar!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hé HjB,

 

Zou je je nog willen voorstellen in de daarvoor bedoelde sectie, zoals in je welkomstmail is verzocht.

 

Groeten uit Eindhoven,

 

AS Grow

Share this post


Link to post
Share on other sites

plantekas shit voor je man,pfff ja heb ze ook een keer

op bezoek gehad en de wijk agent zei!

dat je plantjes hebt 5 in het raam okee maar als er toppen in komen moet je

ze weg halen JA DUUUUU waarom staan ze er dan?

sukkels en toppie je hebt zo'n moeder als ik geloof ik,die vind het

prachtig die planten :lol: .

daarom staan er in haar tuin een paar,moet wel gaan oppassen geloof ik 1plant is al om,

een NDB 600gram droog maar staan nog 2 SHAMAN's en die hebben TOPPEN PFFF

hoop dat ze gauw rijp benne S6 jongen.

http://www.wietforum.nl/uploads/1189534177...2415_741964.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

tayron

 

ze staan wel goed plubliek bij jouw ook eh

 

lijkt erop dat verschillende buren ze zo kunnen zien staan?

 

maar jij hebt stale zenuwen?

 

:lol: :) :) :smoke :smoke :smoke :rofl :rofl :lol: :P :D ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

:lol: hahahaha tja er zijn er ;BUREN; die ik zaad heb gegeven heb

hahahawaar ik eerst niet van wist dat ze een verdamper hadden!

en komt nog bij dat ik daar ook jaren gewoont heb en ze me wel kennen

dus dat zit wel snor.

maar als ik dit weer lees en zelf heb meegemaakt dat ik een inval kreeg voor

5plantjes in het raam (INVAL VOOR DRUGS EN WAPEN BEZIT)tsssss

dan wordt ik nu wel een beetje WEEEEEK

http://www.wietforum.nl/uploads/1190576797...2415_847402.jpg

de NDB

wat is er toch aan de hand hier in nederlad?

gedoogt maar toch zeiken dat er teveel aanzit ja duuu

ik heb ook de natuur niet in handen. :)

pure ze zijn vanaf de straat haaast niet te zien.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vooropstaand dat ik nog NOOIT zulke dikke stammen heb gezien blijft het natuurlijk jammer :lol:

 

De milieuambtenaar had blijkbaar niet zijn dag (of is gewoon een miere******). Ik zou persoonlijk gewoon afwachten. Waarschijnlijk kom je er toch vanaf met een waarschuwing. Blijf uiteraard wel bij je verhaal.

 

En hoe de ambtenaren reageren verschilt kenbaar toch per gemeente. Hier werd het huis getaxeerd (ontroerendgoed belasting) en meneer de ambtenaar heeft ook mijn kastje gezien (wel minder grote planten ca 1m60). Zijn reactie: Wanneer klaar? Kom ik voor hertaxatie :)

 

Het blijft gewoon zonde wat er is gebeurt, maar kin omhoog en en schouders naar achteren. Op naar volgend jaar!

Ff offtopic Welke gemeente is dat Dan kom ik er ook wonen :):P

Als het zelfde hier in mijn gemeente zou gebeuren (zwaar christelijk en gereformeerd) gaan ze

waarschijnlijk huilen met alle gevolgen van dien .... mja

 

Ontopic : Plantkas ik zou zeggen sterkte , maar laat je niet kisten

Probeer idd dus ook ter preventie in de toekomst , de plaatselijke wijk straat jutter uit te leggen over je hobby Dus dat je niks kwalijks crimineels of wat dan ook aan t bereiden bent ,maar gewoon een hobby waar je met liefde mee bezig bent

Ik hoop ook dat je gesprek kunt opnemen , heb ik ook een keer gedaan , jammer genoeg ben ik dat bestand kwijt

 

Suck6 petoet !

Share this post


Link to post
Share on other sites

PURE

 

heb du gij gelijk politie gebelt?

:) ze benne vanmorgen gelijk geruimt door de BLAUWPETTEN!!!!!

dus zelfde schuitje nu als plantekas PFFFF :)

 

dus gaan we ff een :lol:

 

fuckers

Share this post


Link to post
Share on other sites

kut voor je tayron maar ik denk dat het toch 1 van je buren geweest is dan...

 

de jaloere eikels

 

 

is ook wel een groot risico eh zoals je het doet

en de rotzakken bellen nooit als ze nog maar 20 cm zijn eh :P

 

ben dit jaar ook al een kleine 15 stuks kwijt geraakt (alles wat ik had dus)

maar gelukkig niet door blauwpetten :-)

 

 

volgend jaar afschermen, gurillia of binne eh :lol:

 

:) :) :smoke :smoke :smoke :rofl :rofl :lol: :P :D ;) :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey plantkas,

 

Erg zonde hoe het allemaal gelopen is man. Ik volg dit topic al lang trouw, zeker na je verslag van vorig jaar. Mooi om te zien hoe je de plantkas gepimpt had. En dan nu dit. :lol:

 

Ik hoop dat je zondag toch met een tevreden (relatief ik weet het) gevoel thuiskomt. Laat ons weten hoe erg je die agent hebt laten zweten met je argumenten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plantkas, jammer van alle ellende die je nu mee moet maken :lol:

 

Volgde je ook, omdat ik ook een plant in een kas heb staan.

 

Omdat deze ook lekker groot is heb ik er daarom ook maar een in de volle grond staan daar.

 

Heel mijn omgeving kan hem zien, de politie zit geregeld bij mijn buren op het dak.

 

Het is maar net hoe de politie jou gezind is en hoe je zelf overkomt.

 

Veel sterkte gewenst as zondag, zou graag met je meegaan om je te steunen.

 

groetjes Blowsterke. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, dat hebben we weer gehad.. Ik ben zeer vriendelijk tegen meneer de agent geweest, deze was dat dan ook tegen mij :j

 

Verder was hij na mijn verhaal ook benieuwd wat de officier van justitie hier op ze zeggen had.. En op de vraag hoe ik dan wel mijn eigen wietje moet kweken kwam hij niet verder dan dat het gewoon niet mag.. En wanneer hij een oogje dicht zou knijpen? Nou als het 5 plantjes waren met 3 toppen van ongeveer 70 cm hoog.. Oftewel onder lampen gekweekt!! Hij wist het ook niet helemaal meer na mijn verhaal en was het er mee eens dat het beleid wel erg krom was..

 

gallery_5639_2054_158768.jpg

 

gallery_5639_2054_155715.jpg

 

gallery_5639_2054_33800.jpg

 

 

:smoke

 

Gistermiddag..

 

:D

 

gallery_5639_3378_33656.jpg

 

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...