Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
vin23

Petersmeststoffen

Recommended Posts

Heeft iemand ervaring met de Petersmeststoffen?

Wat was de opbrengst bij het gebruik hiervan?

Heb je nog last gehad van voedingsproblemen?

Waar heb je het gekocht en wat kost het?

Heb je naast de Petersmeststoffen nog andere produkten gebruikt?

Hoe heb je hem verdund als voedingsoplossing?

Heb je misschien een voedingschema van het gebruik van petersmeststoffen?

Alvast bedankt voor jullie reacties

Groeten Vincent

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja een maatje van me gebruikt het 10 gram koorrels op 100liter het is een brood kweker en hij haalt ZEER goede resultaten kind kan de was doen bij wijze van spreken

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gebruiksgemak met Peters wateroplosbare mengmeststoffen

 

Met de samengestelde Peters meststoffen biedt Brinkman Agro BV een compleet hoogwaardig bemestingssyteem voor pot- en perkplanten.

 

In tijden waarin de concurrentie steeds groter wordt, worden ook de kwaliteitseisen steeds hoger. Optimalisering van alle productfactoren, waaronder de bemesting, neemt een belangrijke plaats in binnen het bedrijfsproces. Gebruiksgemak, kwaliteit en flexibele oplossingen voor alle groeiprocessen in uw specifieke teelt zijn hierbij essentieel.

 

 

Zuiverheid

De Peters Professional en Peters Excel meststoffen zijn volledig wateroplosbaar en laten daardoor geen neerslag achter in uw mestbak. Ze worden vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen en bevatten geen ballastzouten. Om de hoogste graad van zuiverheid te verkrijgen zijn kleurstoffen achterwege gelaten. Naast een goede balans in hoofdelementen bevatten de Peters meststoffen een uitgekiende mix aan chelaatgebonden spoorelementen. Ook bevatten alle formuleringen de uitgebalanceerde M-77 vrije chelatencombinatie. Hierdoor worden voedingsstoffen die niet opneembaar zijn voor de plant aan een natuurlijk chelaat gebonden en komen alsnog ter beschikking van de plant. Het rendement van de Peters meststoffen wordt hierdoor verhoogd. Peters meststoffen bevatten nagenoeg geen natrium, chloride en sulfaten. Dit heeft direct een gunstig (verlagende) invloed op de EC inbreng van 1 gram meststof per liter. Er worden meer voedingselementen aan de plant aangeboden bij een lagere EC.

 

 

Oplossing

Gebruiksgemak en flexibiliteit worden bereikt door het grote scala aan formuleringen. De Peters meststoffen kunnen worden gebruikt als hoofdbemesting en voor bijbemesting. Ze zijn toepasbaar in beregeningssystemen, druppelsystemen maar ook daar waar gebruik wordt gemaakt van bevloeiingsmatten. Ook voor Hydroteelten en/of eb-vloed systemen zijn er speciale formuleringen. In de vegetatieve groei van een gewas is een lage EC wenselijk. In de Peters Professional 20+20+20 is deze lage EC zeer nadrukkelijk aanwezig door een hoog gehalte aan ureum. Door de unieke combinatie van lage EC en toch veel stikstof is de groei maximaal. Phalaenopsis is een gewas dat traag groeit. Elk hulpmiddel om de teelt optimaal te sturen is dan ook welkom. Peters Professional 21-7-21 + 3Mg0 is dan ook speciaal voor deze teelt ontwikkeld. Deze formulering zorgt voor een goede groei en heeft een laag fosfaatgehalte, wat tevens gunstig is voor milieu en MPS-registratie. Door het hoge gehalte ureum-stikstof is bijmengen van losse ureum overbodig. Daarnaast zorgt de extra toegevoegde magnesium voor een goede bladkleur, waardoor ook het bijmengen van bitterzout vaak overbodig is. Kortom een volledige meststof met als gevolg gebruikersgemak en zekerheid.

 

 

Peters Excel

Voor hard of zacht water zijn de Peters Excel formuleringen het antwoord. Peters Excel voor hard water verlaagt het bicarbonaatgehalte in het uitgangswater, waardoor pH stijgingen in de teelt worden voorkomen. Peters Excel voor zacht water bevat, naast de gewone voedingselementen stikstof, fosfaat en kalium, ook extra calcium en magnesium. Het werken met een A- en B-bak is bij Peters Excel voor zacht water dus niet nodig. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van formuleringen die perfect aansluiten op uw specifieke bedrijfssituatie en uw gemak dienen. Het gebruik van de wateroplosbare mengmeststoffen wordt trouwens nog vereenvoudigd door het gebruik van de Easytronic. Deze bestaat uit een doseerpomp, een mengbeker en een EC-doorstroommeter. Kortom, Peters meststoffen zijn er voor alle teelten en teeltomstandigheden.

 

Bron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peters is goed spul beter dan Pokon en alle andere Praxis en Lidl meuk.

 

Proffesioneel voer voor de commerciele beuker.

 

Esmie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...