loadrunner 4 Posted February 25, 2007 (edited) Als je de smaak van wiet ook lekker vind en niet alleen wilt profiteren van de heilzame ingredienten van de topjes heb ik hier wel iets: nodig -1 fles vodka ( royality de blauwe fles) -ongeveer een eetlepel takjes, die je niet meer zou roken. of over blijven na het oogsten -staafje zoethout -50 gram suiker -evt een kaneelstangetje laat dit ongeveer een maand rijpen, ---> maar toch het kan zijn dat er veel meer thc in zit dan je denkt(zou bijna nihil moeten zijn) . dus na het eerste glaasje even een half uurtje tot drie kwartier wachten. voordat je weer bijtapt. <--- Zijn de takjes niet naar de bodem gezakt, dan kan je hem door een zeef halen met een stuk doek erin ( een nieuwe zakdoek, of eentje 5 minuten in kokend water weken, dan is deze steriel) Ter decoratie, pak een helder doorzichtige fles, en doe daar enkele hele bladeren in, vul deze bij met je wietka. erg mooi om kado te geven. Edited February 25, 2007 by loadrunner Quote Share this post Link to post Share on other sites
P-2 0 Posted February 25, 2007 Laat ik nou een eigen stokerij hebben:P:P k ga t is proberen bedankt Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ganapathi Das 0 Posted April 5, 2007 Zou dit recept ook werken met Rode Wijn??? Heeft er iemand ervaring, andere recepten met wijn ook welkom natuurlijk! GPD Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted April 6, 2007 met rode wijn kan ook wel. denk maar aan de duitse "gluhwein" dat is gewone wijn met een kruidenbuiltje erin, en die word dan lauwwarm gedronken. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LordQuas 0 Posted April 7, 2007 Aangezien je toch takken gebruikt, en het niet maakt voor het effect. Kan de lagere alcohol percentage ook prima. Maar als je er wiet in doet en het drankje dus voor het effect maakt zou ik een destilaat nemen. Omdat er dan meer alcohol aanwezig is en de vloeistof dus dan minder snel is verzadigd met THC. Quote Share this post Link to post Share on other sites