smoka 37 Posted February 24, 2007 Hallo, het gaat hier NIET over het drogen van hele toppen ofzo.. een kleine 10 gram wiet, en die is nog een beetje vochtig... Hoe droog ik die best het vlugst ? Ik heb al gehoord met de haardroger er boven te houden, alhoewel ik dat nog nie zo zeker ben ? of gewoon in een kartonnen doosje openleggen in mn kamer ? Alvast bedankt Quote Share this post Link to post Share on other sites
bootch 0 Posted February 24, 2007 in krantenpapier om vervolgens op de centrale verwarming te leggen op een paar uur is hij (geforceerd) droog. ten nadele van de smaak uiteraard. Quote Share this post Link to post Share on other sites
suffie63 3 Posted February 24, 2007 Op je computer monitor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Baksteen 0 Posted February 24, 2007 Magnetron ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Speedway 0 Posted February 24, 2007 Magnetron laat watermoleculen heel erg snel tegen elkaar wrijven waardoor het opwarmt, vraag me af of hier dan ook veel door verdampt? Ah wat lul ik nou weer whaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
smoka 37 Posted February 24, 2007 bedankt voor de hulp Quote Share this post Link to post Share on other sites
Baksteen 0 Posted February 24, 2007 Magnetron laat watermoleculen heel erg snel tegen elkaar wrijven waardoor het opwarmt, vraag me af of hier dan ook veel door verdampt? Ah wat lul ik nou weer whaha Brood rooster dan ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cannakid 2 Posted February 24, 2007 Maak van alluminium-folie een bakje met daaraan een wasknijper. Gooi je wiet erin en houd het onder een vlam. (aansteker, fornuis o.i.d.) Niet te dicht in de vlam houden en goed schudden. Ondertussen even voelen of de wiet al een beetje knisperig begint te worden. (PAS OP: folie wordt ERG heet, ik heb ervaring.. ) Als het droog genoeg is om te verkruimelen kunnen alle topjes verkruimelt worden en nog 1 keer heel even in het bakje. Dan kan alle wiet uit het pannetje, laat het nog even liggen en het is klaar voor gebruik. Ik heb dit zelf ook een keer zo gedaan, ging best goed en de wiet was lang niet slecht. Succes! -grz- Kid Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomas 2 Posted February 24, 2007 Kids methode krijgt de orginaliteitsprijs! Quote Share this post Link to post Share on other sites
smoka 37 Posted February 24, 2007 Maak van alluminium-folie een bakje met daaraan een wasknijper.Gooi je wiet erin en houd het onder een vlam. (aansteker, fornuis o.i.d.) Niet te dicht in de vlam houden en goed schudden. Ondertussen even voelen of de wiet al een beetje knisperig begint te worden. (PAS OP: folie wordt ERG heet, ik heb ervaring.. ) Als het droog genoeg is om te verkruimelen kunnen alle topjes verkruimelt worden en nog 1 keer heel even in het bakje. Dan kan alle wiet uit het pannetje, laat het nog even liggen en het is klaar voor gebruik. Ik heb dit zelf ook een keer zo gedaan, ging best goed en de wiet was lang niet slecht. Succes! -grz- Kid waaaa bedankt, zal et zo doen !! tzal niet zo veel nodig zijn hoor, de wiet is gewoon nog beetje te nat... bedankt ! Quote Share this post Link to post Share on other sites