Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
indica

Verloren Kans

Recommended Posts

Idd, en dat zijn precies een paar kernpunten voor de toekomst van groenvrij... En met die kernpunten en een beter, duidelijker algeheler program denk ik dat je veel meer mensen warm kan laten lopen voor GroenVrij...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Misschien wilt diegene die op de SP gestemd heeft wel helemaal niet dat wiet gelegaliseerd moet worden. Heb je daar al aan gedacht?

als hij wiet rookt is hij dan allesinds wel hypocriet

Share this post


Link to post
Share on other sites

maar als wiet legaal word mag je dan gewoon thuiskweeken van je huisbaas en de belasting dienst ;) dus wat heb je aan die onzin?wat is het probleem als je wilt blowen gaa je naar de shop of je kweekt zelf :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vind het een beetje een slap onderwerp.

Iedereen praat over WIET.

 

Is er verder niks meer ofzo????

 

Ik vind het best gaan op dit moment, dus laat ze maar lekker zo door gaan.

Jammer van de inspanning maar niet geschoten is altijd mis.

 

Sterkte voor de volgende x.

 

gr een vrolijke Ert

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het zou mooi zijn in de toekomst legaal kweken.

Ik denk toch dat dit moeilijk haalbaar is want

je zult dan ook aan bepaalde eisen moeten voldoen mbt veiligheid etc.

En als je dan alles goed voor elkaar hebt, gaat de verzekeringsmaatschappij dat dekken?

Er zijn nog zoooo veel dingen te regelen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Miss_J

Voor een preek ga ik wel naar mijn moeder. Als je iets wilt leren over de beweegredenen van leden die niet op Groen Vrij gestemd hebben dan is het, denk ik, verstandiger om die mensen niet gelijk voor van alles en nog wat uit te maken.

 

Toch durf ik nog hier te zeggen dat mijn stem ook naar een andere partij is gegaan, en wel om de volgende reden: als je mee wilt doen bij het besturen van een land zal je over alle zaken een mening moeten hebben en niet alleen over wiet. Een one-issue partij welke geen volledig programma kan voorleggen aan haar kiezers is geen partij voor mij.

 

Daarmee wil ik zeker niet zeggen dat Groen Vrij geen goed initiatief was en dat het geen potentie heeft voor de toekomst. Maar dit soort zaken moeten groeien en over dit jaar kan je in elk geval zeggen dat een kleine stap in de goede richting is gemaakt. En daarvoor :(

 

Grtz Miss_J

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is het misschien niet interessant dat ze de volgende keer wat meer folders verspreiden in de coffieshops in heel nederland...

 

gewoon een TIP :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Een one-issue partij welke geen volledig programma kan voorleggen aan haar kiezers is geen partij voor mij.

Helemaal mee eens.

 

Hoewel het softdrugsbeleid voor mij persoonlijk best belangrijk is, heeft het absoluut geen prioriteit bij het regeren van een land. Ik kan wel 150 one issue partijen bedenken die een heel specifiek en goed onderwerp hebben, maar met 150 one issue partijen in de tweede kamer bereiken we helemaal niks.

 

Daarnaast zijn er al partijen die verder willen gaan in het legaliseren van drugs; D66 en GroenLinks bijvoorbeeld. Misschien kan je beter als actiegroep proberen om dit hogere op hun agenda te plaatsen.

 

Wij kunnen in ieder geval als wietroker elkaar recht in de ogen kijken.En dat kun je niet als je als wietroker niet op Groenvrij hebt gestemd.

:( Zo geef je het niet meer kans dat ik ooit op Groen Vrij zou stemmen! Er is meer in de wereld dan wiet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miss_J wrote: Daarmee wil ik zeker niet zeggen dat Groen Vrij geen goed initiatief was en dat het geen potentie heeft voor de toekomst. Maar dit soort zaken moeten groeien en over dit jaar kan je in elk geval zeggen dat een kleine stap in de goede richting is gemaakt. En daarvoor :(

 

Ik denk ook, dat wij nu de eerste stap gezet hebben en nu moeten wij verder gaan, en deze partij verder opbouwen.

Er zouden nu verschillende dingen moeten gebeuren:

- een kompleet partijprogramma

- ervoor zorgen dat GroenVrij overal verkiesbar is

een niet alleen "goedkoope Wiet" bovenan zetten.

 

 

Wij mogen een ding niet vergeten, GroenVrij is maar net twee of drie maanden voor de verkiezing begonnen.

De Biggetjes-partij bestond al veel langer en zijn ook nu pas in het parlament terecht gekomen.

 

Groetjes Torsti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste lezers op dit forum ,wat word ik toch moe van die mensen die niet verder denken dan hun neus lang is!Waar gaat het om? Groenvrij is en of was geen one issiuepartij. Punt nr 1 was dat wij democratie terug willen hebben en dat kan als wij via de computer via een forum kunnen voor of tegen kunnen stemmen.Wij hebben gedacht dat we voldoende draagvlak zouden hebben onder de wietgebruikers .Maar helaas ,sommige hebben zelfs op Wilders gestemd ,terwijl die sluiting van koffieshop wil.Ik snap er niets meer van :( Leve Groenvrij.Ruud

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Indica,

Je heb gelijk, maar de meeste reclame / acties ging volgens mij om het wiet.

De internet-democratie kwam er nooit zo boven uit. Helaas!

 

Maar nu de volgende tijd gebruiken , om diverse punten recht te zetten. :(

 

Ik verwacht , dat het nederlandse volk binnen vier jaaren alweer naar de stembus moet gaan.

Dus nu de tijd gebruiken, en voor een betere verkiesbaarheid zorgen.

Groetjes Torsti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zolang er nog coffeeshop's zijn denkt iedereen laat maar lekker lullen ken me wietje vandaag nog halen kijk morgen wel verder, maar als ze eenmaal dicht gegooid zouden worden.Dan gaan ze pas nadenken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nog een puntje: Veel wietrokende vrienden van mij hadden nog nooit van Groenvrij gehoord. Alleen maar omdat ik ze daar toevallig over vertelde...wil je genoeg draagvlak bij een bepaalde doelgroep, dan moet je die wel in zijn geheel bereiken. @ Indica, neem je verlies en lees tussen de (in jullie ogen) negatieve berichten waar je aan kan werken. Het is duidelijk dat je alleen al hier op het forum niet iedereen mee kan krijgen. Misschien toch maar een stapje terug doen en eerst voor een solide achterban zorgen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik denk dat GroenVrij heel goed werk heeft gedaan in de tijd dat ze bezig zijn geweest, ongeveer anderhalve maand voor de verkiezingen werd nog ff snel besloten mee te doen, dat ze dan niet overal kiesbaar zijn vind ik zeer jammer, want vooral stoners die hebben geen zin om 2 uur te reizen om te stemmen, en het feit dat GroenVrij natuurlijk maar 7 punten heeft en geen volledig programma.

 

maar wat ik zo snel kon lezen was dat iedereen aan het zeuren was dat het alleen om wietlegalisatie gaat, maar dat is helemaal niet zo, wat ik vande site kan lezen is max 10 zaadjes per persoon tegelijk, dus maximaal 10 planten.. en belangrijkere punten waren het INDUSTRIELE hennepteelt, echt een superoplossing voor grondstoffen tegenwoordig, je kan er 1001 producten van maken, o.a. biobrandstoffen, touw, kleren e.d.

 

ook andere kanten van het landelijk beleid worden aangestreept maar een aantal redenen waarom er weinig op groenvrij is gestemd zijn volgens mij tekort aan 'belangrijke' punten als zorg en vooral het financiele verschil tussen rijk en arm. Ik zou heel graag GroenVrij willen helpen met een completer programma voor over 4 jaar, maar ik denk dat een plaatselijk beleid ook in de aankomende jaren een belangrijk steunpunt is die GroenVrij wel moet benutten.

 

1 negatief punt was natuurlijk de campagne zelf, een internetsite en enkele duizende flyers voor coffeeshops e.d. voor de actieve periode van GroenVrij natuurlijk best een actie maar in Nijmegen werden er wel flyers uitgedeeld mr ik moest nr arnhem om op GroenVrij te stemmen(valt mee maar toch) en in Leiden was er totaal geen bekendheid van GroenVrij.. niemand wist er iets vanaf, hier moet ook iets aan gedaan worden, er zijn genoeg mensen die de ideeen goed vinden maar dat er A. niet genoeg verschillende punten zijn en B. punten niet duidelijk genoeg uitgewerkt..

 

 

m.v.g. Julian,

 

GROENVRIJ YOU RULE, maar het kan altijd beter:P de wiet is altijd groener bij de buren;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Miss_J

@Indica: Het is wel heel makkelijk om de kiezers de schuld te geven hier. Ik zie nog geen enkele keer dat je ook nadenkt over waar Groen Vrij misschien zelf tekort geschoten is. Is het niet heel makkelijk om ervan uit te gaan dat je draagvlak zult vinden onder de leden op dit forum? Alsof alle leden en lezers dus maar op GV zullen stemmen? Wat meer onderzoek naar je doelgroep is hier wel nodig lijkt me. En dat is niet mijn pakkie aan.

 

Zoals anderen ook al aangeven: legalisering van wiet is maar een klein deel van een heel groot pakket, en met de zin......

Punt nr 1 was dat wij democratie terug willen hebben en dat kan als wij via de computer via een forum kunnen voor of tegen kunnen stemmen.

....... trek je mij nu niet bepaald over de streep. :(

 

EN je moest eens weten waar ik allemaal moe van wordt......... ;)

 

Grtz Miss_J

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Indica

Zelfs hadden allen 8.000 leden van het Wietforum op GroenVrij gestemt, waren het nog steeds 52.000 stemmen tekort.

De landelijke bekennthijd was er niet. Zelfs mijn GS in Utrecht vroeg an mij, waar jullie bleven.

Het Wietforum is als draagvlak te klein. Dus hier moet heel veel gebeuren.

Groetjes Torsti

Share this post


Link to post
Share on other sites
Het kwam ook omdat er volgens mij toch wat dringendere problemen zijn dan een coffeeshop openhouden.

 

 

Ja namelijk ze SLUITEN, volgens PVV. Das de Partij Van (me eige) Vrijheid, en de anderen kunnen de boom in.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Programmapunt No 1,2,en 3 zijn vaste punten en staan niet ter discussie. Zij geven de essensie weer van Groen Vrij! Indien je het hier niet eens mee kunt zijn is het beter als je je bij een andere partij aansluit.

 

*gaap*

Share this post


Link to post
Share on other sites
als hij wiet rookt is hij dan allesinds wel hypocriet

 

 

Stelletje nietsnutten en domoors:

 

SP Standpunt inzake Wiet:

 

De discussie over de legalisering van softdrugs (hasj en wiet) wordt al jaren gevoerd. Het wordt steeds duidelijker dat legalisering grote voordelen heeft.

 

Groen Vrij komt niet verder dan "10 plantjes ivp 5 moet kunnen", wat is dat voor lappe hap?

 

Daarbij, is Groen Links al jaren voorstander van legalisatie.

 

Het is van de zotte, dat mensen die SP of Groen Links hebben gestemt "hypocriet" worden genoemt, ht zijn juist deze partijen die al jaren strijden voor legalisatie en acceptatie.

 

Dat dit niet de hoogste prio is, moet ook duidelijk zijn, immers de meeste mensen blowen -niet-, en geven dat beleid geen bijzonder belang.

 

Wie je klop moet geven zijn PVV en CDA stemmers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:D voor tokkie

 

Alle buitenlanders eruit dan komt er meer ruimte voor wiethokken :smoke

 

p.s.

 

zou je die 500.000 niet gelijk liquideren? :smoke

 

nogmaals, DOMBOCRATIE

 

 

gr. Geert Tokkie :smoke :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
:smoke voor tokkie

 

Kijk, dat van die buitenlanders, dat is dom zat, maar je weet toch zeker wel dat Lieve Beste Geertje ook alle shops gaat sluiten? Hoe sta je daartegenover swa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joh, ik zit maar te dollen. :D

 

 

Bovendien,ik heb het al eerder gezegd:

 

Een goeie kweker komt niet in de CS :smoke

Share this post


Link to post
Share on other sites

maar die CS's zorgen er wel mede voor dat jij een lekkere prijs vangt voor je grammetjes (kilos/tonnen?) :smoke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...