Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Guest Miss_J

Jack Herer Onder Inductie

Recommended Posts

Mooi veldje Miss_J :ph34r: Fraai verslag weer. :blink:

 

Vraagje: ik zie dat de toppen nogal in hoogte verschillen boven je net. Trekt dat bij of heb je daar straks last van i.v.m. de afstand tot de lamp? Hoe krijg je ze straks allemaal op één hoogte (of is dat niet noodzakelijk)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Miss_J

Whazzup: vanaf het net is de dikte van het veldje toppen nu zo'n gemiddelde 13cm. Ik heb de uitlopers zo plat mogelijk gelegd. De toppen van de uitlopers zullen zich altijd weer oprichten naar het licht, evenals uitlopers uit oksels. Dit zijn hele lastige topjes omdat ze vrij kort zijn en de hoofdstam al gebogen is. Het buigen van zo'n zij uitloper is soms niet te doen zonder breken. Als ze aan de zijkant staan laat ik ze gaan.

 

De toppen aan de zijkanten van de veldjes laat ik her en der gaan als ze niet te hoog komen, dat zie je op foto twee. Op foto drie zijn de laagste toppen de uitlopers van lager gelegen internodes die het net hebben gehaald. Die heb ik zoveel mogelijk vrij gehouden in mijn scrog om ze optimaal licht te laten krijgen.

 

De groei is er nu uit dus laat ik de planten nu met rust. De toppen zullen nu gaan groeien en ik denk dat ik een veld van zo'n 25 cm dikte overhoud.

 

Grtz Miss_J

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gaat lekker Miss J! Leuk van je om die link naar sannie's grow erbij te zetten, makkelijk om te vergelijken en ze lijken tot nu toe aardig die kant op te gaan. succes ermee.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Miss_J

@Jopie: Ik gebruik Sannies topic zelf als referentie dus leek het me wel informatief om de link erbij te zetten. Ik ga bij elke update een link opnemen naar een een post van Sannie welke gelijk loopt in tijd met de mijne. Helaas heb ik niet het toestel wat Sannie heeft dus de kwaliteit van de foto's zal niet hetzelfde zijn, maar als de kwaliteit van de toppen in de buurt komt van die van Sannie ben ik al blij :blink:

 

Natuurlijk kunnen foto's ook bedrieglijk zijn. We weten allemaal dat toppen er perfect uit kunnen zien maar qua gewicht toch tekort kunnen schieten. Nu heb ik net een mooie precisie weegschaal 2ehands op de kop kunnen tikken, dus na de oogst kan ik de natte gewichten direct posten.

 

Grtz Miss_J

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Miss_J

Update 32 dgn 12/12

Goeiesmogges allemaal. Het is weer update dag. Het loopt lekker hier. Het binden is voorbij en de groei is zo langzamerhand eruit. Het enige wat nog groeit zijn de buds. De topjes zijn nu voller aan het bouwen. Nog even en de stengel is niet meer te zien.

 

med_gallery_5822_345_85878.jpg

Deze uitloper zit vooraan op de rand van het net en die laat ik wat hoger komen omdat er toch geen buds meer achter liggen.

 

med_gallery_5822_345_44627.jpg

Ze beginnen al lekker crystallen te maken en zijn al behoorlijk plakkerig aan het worden. Ook het bijbehorende luchtje is al goed aanwezig.

 

gallery_5822_345_20357.jpg

Nu nog lief en klein, straks hopelijk spectaculaire kaarsen :no

 

med_gallery_5822_345_34661.jpg

Ook deze dame bouwt al lekker vol.

 

Zaterdagavond hebben we een Mod meeting gehad hier en heeft Sannie zijn kids even kunnen aanschouwen in levende lijve. Natuurlijk had hij zijn camera meegenomen en zijn er een paar pics genomen. En eentje daarvan wil ik dan toch even plaatsen:

 

med_gallery_5822_345_46376.jpg

Geschoten in de donkerperiode met flits. Kriebelt zwaar als ik de kwaliteit van de pic zie. Er komt zekers nog een mooie toverdoos in de nabije toekomst hier :)

 

En dus stonden er ineens een paar heren kwekers bij mijn kast die er zelf toch aardig wat van kunnen. En dan sta je toch stiekum te hopen dat er geen erge dingen mis zijn in je kast die je zelf nog niet hebt opgemerkt. Gelukkig viel dat mee. De scrog ging prima volgens de geestelijke vader van de Jackies in mijn kastje. Je wilt toch een beetje laten zien dat je goed voor die plantjes zorgt, tenslotte. De andere heren waren ook positief en zodoende kweek ik nu weer met een gerust hart verder.

 

Het was een gezellige meeting waar ook weer de nodige kweek-praat over tafel ging (naast de nodige joints, hehehehe). En dan heb ik mijn oortjes echt gespitst. Want als de heren Sannie en Atmo los gaan over kweken dan valt er een hoop te leren en voel ik me weer even net zo groen als de plantjes in mijn kast.

 

:verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

was inderdaad gezellig en leerzaam :) En wat een mooie ruimte! :verrygood Super hoor!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Staat er nog steeds gezond bij, klasse hoor.

En met een paar "deskundigen" bij je "kindjes" is het idd spannend wat voor op- en aanmerkingen ze hebben. Je zegt dat het gelukkig meeviel met wat je evt. verkeerd zou doen.

Dus begrijp ik dat er nog wel wat verbeterd kan worden, toch ?

 

Ga zo door :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Miss_J

Hi Stumper,

We kregen complimenten over de kast, en die eer gaat geheel naar John Doe. Hij heeft een kast gebouwd die aan alle kanten netjes is afgewerkt en veilig en overzichtelijk is ingericht. Elektra veilig en keurig geregeld, alles goed geisoleerd, het ziet er gewoon strak uit :verrygood

 

Er waren eigenlijk twee dingen die opvielen:

Ik heb al sinds de eerste kweek een plek in mijn kast waar de plant die daar staat altijd zijn bladranden gaat opkrullen. De eerste keer dacht ik dat ik de aarde niet goed had gemengd met de biomix waardoor die plant een soort overvoeding of zo kreeg. De tweede keer was er weer zo'n zielig plantje maar legde ik de link niet met de plaats in de kast. En nu staat er weer eentje en kwam men met de suggestie dat het met de lamp te maken heeft. Eigenlijk zou je eens een meter eronder moeten houden. Kijken of ik een soort 'hot spot' bij die lamp heb. Alsof de lamp een foutje heeft in de coating of zo. Aan de andere helft van de ring is namelijk niets aan de hand.

 

En het andere was dat de planten die ik nu in mijn moederhok heb staan prille bloeiverschijnselen lijken te vertonen. Terwijl ze dus gewoon op 18/6 staan. Er hangen een 4200K en een 6400K spaarlamp in. De S&S moeders hadden er geen last van, maar de Jack en Miss Blue dus wel. Ik wacht even af of het bij wat extra haren blijft of dat er serieusere dingen gaan gebeuren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooie foto's weer Miss.

En ook weer leerzame stof wat je vertel hier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ere wie ere toekomt: JD :verrygood :) :no

En wat betreft dat ene plantje op dezelfde plaats die achterblijft, ik had dat in mijn hok oude situatie altijd met een 3-tal planten precies andersom. Die 3 deden het altijd beter dan de rest, nooit begrepen waar dat in heeft gezeten. Nu in de nieuwe situatie zullen er ook wel weer plekken zijn waar het minder gaat dan de rest of vise versa. De toekomst moet me dat geven daar dit eigenlijk me eerste kweek is in hok nieuwe stijl.

Share this post


Link to post
Share on other sites

respekt voor miss_J & JD mijn complimenten hep je zeeker :verrygood

 

aller eerst voor de strakke lampen en planten en dan ook nog

de mooie tekst en uitleg en de elektra mega strak

 

mooie buds zijn het al aan het worden het is jou gegunt :)

 

 

gr mi laters

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sjiek hoor Miss_J, op naar de eindmeet ! :no :verrygood :)

 

We houden je in het oog :no

 

 

Grtz,

tjieler

Share this post


Link to post
Share on other sites

Complimenten hoor Miss_J, Je houdt je toch maar mooi staand tussen al die kwekende heren... Die dan heel kritisch je green garden inspecteren!!

 

Gewoon eerst jointje roken en dan pas tuintje bekijken... worden ze Lyrisch van, haha :verrygood

 

Grtz,

 

GW

Share this post


Link to post
Share on other sites

Al weer 32dgn 12/12, gaat hard he

 

Gek eigenlijk soms lijkt de tijd te vliegen als je naar de planten kijkt. :no

en soms kan het maar niet snel genoeg gaan. :)

 

Ziet er nog steeds strak en goed verzorgt uit :verrygood , het kon wel eens hellemaal

goed komen deze ronde.

Tis je zeker gegund.

 

Succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat zou ik deze kast graag een keer in het echt zien.. Fantastisch :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Miss_J

@Green_Whiskey: ik heb het juist geleerd van deze kwekende heren en leer nog steeds enorm veel. En, eerlijk is eerlijk, het is helemaal niet moeilijk om je als vrouw in dit wereldje te begeven. Ik kom alleen maar leuke kerels tegen en iedereen is super behulpzaam. Het is een heel relaxt wereldje waar ik me prima op mijn plek voel. Ik heb niet het gevoel dat ik een plekje moest bevechten, integendeel. Echt een pluim voor het forum en alle heren en dames die zich erop bewegen, een super relaxt volkje. :no :no ;) :)

 

@Spock: gek he hoe snel het soms lijkt te gaan? Als het einde van de bloei in zicht komt heb ik weer zin in stekken. Deze fase kan ik enorm genieten van al dat ontluikende bloeigeweld. En straks is er weer die verbazing van die grote buds. Door de constante verandering lijkt de tijd soms te vliegen. En vervelen doet het geen seconde. Wat een leuke bezigheid he? Dat het leeft en groeit en zo....... nog even en we horen hemelse harpen en violen als ik zo doorga.......... :verrygood

 

@Bass22: het is ook leuk om een kast van een ander forumlid eens in het echie te zien. Ik heb nu bij een paar mensen even mogen kijken en dat is elke keer weer leuk.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Miss_J

Update dag 39 12/12:

En hier was ik weer. Een beetje later dan ik gewend ben, maar ik ben vandaag begonnen in een tijdelijke parttime baan bij mijn oude werkgever. Dus de maandagochtend update zit er voor deze kweek waarschijnlijk niet meer in. Ik heb net water gegeven en daarna nog even wat pics geschoten.

 

med_gallery_5822_345_65087.jpg

Daar zijn ze weer, de Jacks.

 

Ze zijn lekker wit aan het worden en gaan lekker door. Ik had dit weekend even het gevoel dat er niet zoveel gebeurde maar vandaag zijn ze toch weer gegroeid.

 

med_gallery_5822_345_40429.jpg

 

med_gallery_5822_345_11320.jpg

 

Vandaag overgestapt op de voeding van BAC. Voor mij terug naar de oude vertrouwde voeding met de vertrouwde EC waarden. Ik maak elke gietbeurt verse voeding en meet eigenlijk af in ML/L maar meet daarna altijd even de EC als richtlijn. De ML/L zijn doorslaggevend maar de EC op deze manier gemeten is redelijk constant en zo ga ik elke week wat hoger.

 

Als ik Sannies topic zo bekijk staan de planten op het punt om te gaan zwellen en gaat het interessante deel van de kweek bijna beginnen. Ze plakken in elk geval al lekker en beginnen ook te ruiken. :o

Natuurlijk weer even een linkje naar Sannies Jack in scrog met 5 weken 12/12 als vergelijk.

 

En voor diegenen die het opgevallen is: ja, ik heb een nieuwe speeltje en jullie mogen raden wat het is :no (ben nog wel aan het oefenen..... :j )

:smoke

Share this post


Link to post
Share on other sites

HMMM die is wel heel lastig, je nieuwe speeltje :no

 

Maar zo te zien heb je al ff geoefend, foto`s en planten zien er top uit :o

Echt verschil is er voor mij dan niet te zien met die van sannie, dus gaat volgens mij

helemaal goed komen :smoke

 

Ze zien er uit om op te eten (roken) :j .

 

Succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
En het andere was dat de planten die ik nu in mijn moederhok heb staan prille bloeiverschijnselen lijken te vertonen. Terwijl ze dus gewoon op 18/6 staan. Er hangen een 4200K en een 6400K spaarlamp in. De S&S moeders hadden er geen last van, maar de Jack en Miss Blue dus wel. Ik wacht even af of het bij wat extra haren blijft of dat er serieusere dingen gaan gebeuren.

 

Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het daarmee is ?

Zet de bloei nog door? Misschien het gevolg van de wat meer "rode" lamp ?

 

( btw..nieuw toestelletje? Mooie foto's hoor )

Share this post


Link to post
Share on other sites
En voor diegenen die het opgevallen is: ja, ik heb een nieuwe speeltje en jullie mogen raden wat het is :no (ben nog wel aan het oefenen..... :o )

:smoke

 

 

Hmm een speeltje gni gni gni.

Ik dacht eerst iets schunnigs mar ik denk dat je een nieuwe camera heb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jammer dat ik de tijd niet had om dit verslag te kunnen lezen,nu wel dus :o heb hier slechts enkele woorden over te vertellen....Petje af hoor! :no :smoke

Share this post


Link to post
Share on other sites

het begint er al zeer smaakelijk uit te zien :smoke :no :j

 

mooie pics miss_j ik hep hier niks aan toe te voegen

 

ja een ding ze zien er al zeer vet uit :o

 

 

 

gr mi laters

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...