Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
MellowMoods

Smartshop En Herbs

Recommended Posts

iemand uit me klas die had het laats over neen kabouter-pil ????

en zij dat als je die nam dat je dacht dta je een kabouter was

dat je ook als je tegen iemand ging praten omhoog ging praten en dat je dahct je overal onder door kan enzo

 

bestaat dit ding echt want het lijkt mij nogal sterk dat dit pilletje bestaat??

Share this post


Link to post
Share on other sites
iemand uit me klas die had het laats over neen kabouter-pil ????

en zij dat als je die nam dat je dacht dta je een kabouter was

dat je ook als je tegen iemand ging praten omhoog ging praten en dat je dahct je overal onder door kan enzo

 

bestaat dit ding echt want het lijkt mij nogal sterk dat dit pilletje bestaat??

 

Dat geloof je toch serieus niet? Ik denk eerder dat het een soort pilletje met vermalen HBWR zaadjes is, die zie je wel vaker.

Share this post


Link to post
Share on other sites

het leek mij ook al vaag als zo iets bestond maar je weet maar nooi het :wOOt

Share this post


Link to post
Share on other sites
kuch, maar bijwerkingen zijn individueel, de een heeft ze, de ander niet.

gezondheid, maar dit is niet puur op mijn eigen ervaring gebaseerd, bijna iedereen die ik hierover heb gesproken is het met me eens dat de verhouding tussen vervelende bijwerkingen en stimulatie bij ephedra waardeloos is. het lijkt bijvoorbeeld ook een vrij algemeen verschijnsel te zijn dat je hart nogal tekeer gaat als je ephedra gebruikt, nu gaat je hartslag van de meeste stimulanten wel wat omhoog, maar ephedra is het enige middel waarbij de stijging zo drastisch is. om nog maar te zwijgen over de compicaties die kunnen optreden wanneer je schildklier niet goed werkt.

 

Dan ben ik benieuwd hoeveel van die dingen jij per keer gerbuikte. 1 of 2 was voor mij genoeg voor heel de avond.

ik heb me over het algemeen ook beperkt tot een dergelijke dosering, alhoewel ik ook iemand ken die er een keer 15 in 1 nacht heeft gebruikt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kratom heeft niks met andere opiaten te maken, het wordt wel gebruikt om mensen die verslaafd zijn aan opium of heroine af te laten kicken.

Ik heb een plant staan maar heb het nog niet geprobeert.

(4 liter water drinken in een kwartier kan zelfs gevaarlijk zijn... dit is vragen om problemen)

Ik ga in hopelijk in Januari/Februari een online smartshop openen, alleen serieuze kruiden en extracten voor mensen die het verstandig willen gebruiken. We gaan onze spullen rechtstreeks uit de jungle halen en alles is dus erg potent. Ons doel is de goedkoopste online smartshop te worden.

Over Ephedra: Ik vind de effecten zeer fijn, alleen als je het in combinatie met alcohol gebruikt zal je een zware kater hebben de volgende dag... Er zijn smartshops die het nog verkopen... als je laat doorschemeren dat je interesse hebt in een grote hoeveelheid zijn ze snel bereid wat te leveren.

 

:wOOt

nice id man, als je er eentje gaat openen, gaat die dan ook naar belgie versturen???want de online smartshops vind ik op het moment ni zo goed...

hopelijk lukt het je er een te openen ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kratom!!! Ik zweer erbij..vind het heerlijk in combo met een jointje. Gewoon lekker relaxed wazig zijn, prima voor een avondje te chillen. Heerlijke slaap en volgende dag (bij mij) lekker uitgerust gevoel. Nadeel is wel dat je heel vage jeuk kan krijgen (wat ook bij vele opiaten voorkomt) maargoed dat duurt ff en gaat ook vanzelf weer weg. Kon er op het forum weinig over vinden.

 

Tip om te gebruiken (wel met kratom extract!!): Bakje mona yoghurt met van die lekkere stukkies fruit er in. Je portie er in gooien en lepelen maar met een goed glas water ernaast!!! Want gvd die zooi is niet te bunkeren niet denken zoals ik de 1e keer meer yoghurt erbij zodat de smaak milder wordt. Forget it!! Helpt niks :) gewoon eten en wegspoelen...

 

plezier..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Smartshops verkopen inderdaad rommel. Vooral die energizers lijkt me rommel, maar dat heb ik toch niet nodig.

 

Volgende dingen heb ik al getest:

-Kratom

-Blauwe Lotus

-Da Zao-extract

-Kanna

-Bedwelmende munt

-Salvia

-Wilde Dagga

 

En volgende heb ik liggen maar nog niet getest:

-HBWR

-Mulungu

-Witte lotus

 

 

Nu van de dingen die ik getest heb was kratom,blauwe lotus, da zao,kanna en salvia echt wel de moeite. De bedwelmende munt(lachogilus inebrians?) was gewoon echt vies en deed niks. De dagga werkte wel, maar enkel toen ik er extract van had gemaakt.

 

Ik zie persoonlijk ook wel uit naar de mulungu. Zou een uitstekende kava kava vervanger zijn.

 

Ik denk er ook over om zelf een smartshop te openen( waarschijnlijk over een paar jaar pas) hier in Belgie. Althans een online shop, maar ik moet nog wat juridische kwesties nakijken. Anders ga ik vanuit Nederland verkopen, want Salvia is sowieso illegaal in Belgie.

M'n doel is om een goedkope smartshop in Europa te worden, aangezien ik vind dat die hier serieus ontbreken. Azarius etc. zijn allemaal pokkeduur tegenover bv. Amerikaanse shops.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salvia 20 is een onwijs goed tripmiddel. Lekker ff een paar minuten in je eigen wereldje belanden en dan opeens weer met beide benen op de grond. Paddo's zijn natuurlijk geweldig ook. Mexicaanse zijn het best om mee te beginnen. Laatst een nieuwe soort geprobeerd, Amazon XTC. Was onwijs vet. Met toffe muziek van Chris Clark op de achtergrond ruim zes uur heftig aan het spacen geweest. Supercaps heb ik ook een keer geprobeerd en dat was een zware tegenvaller. Twee jaar geleden op Lowlands heeft dat de hele eerste avond voor me verpest door een onwijs misselijk gevoel en kotsen lukte niet. Uiteindelijk na zeven uur eindelijk een beetje kunnen kotsen, hielp geen kut natuurlijk aangezien me maag leeg was en die capsules al lang verdwenen. Heeft me uiteindelijk bijna 18 uur gekost om daar over heen te komen. Zwaar af te raden. Fifth Gear Herbal XTC is ook een leuke. Na twee capsules begin je het lekker te voelen. Wil binnenkort weer es nieuwe dingen gaan proberen.

 

Owww en voordat ik het vergeet, probeer eens extract te krijgen van de o zo bekende rood met witte stippen paddestoel. That shit just blows u away for sure. Ik ben best ervaren uitgetripte oude rot maar dat sloeg werkelijk alles. Compleet geen besef van tijd, ruimte en identiteit, terwijl ik nu alles nog zo na kan vertellen. Lijkt een beetje op Salvia, alleen dan veel langer en ook wat heftiger. Aanrader voor de ervaren lui onder ons.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...