Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

whazzup

Meeting Rotterdam

Recommended Posts

Hij is klaar.. mijn WF does rotjeknor bedrukte labjas :smoke . Nu nog zien dat ik daar vanavond kom.. als ik er ben geef ik wel een belletje..of als ik er bijna ben.. Of ik nog terug reis vannacht is nog niet helemaal duidelijk, moet nog even zien hoe dat loopt..

 

Laters, Snowie

Share this post


Link to post
Share on other sites

yay! way to go snowy! clap2.gif

 

We zien je wel, heb in ieder geval een plekje voor je.

 

@mono: thanks - tot de volgende keer dan maar

Share this post


Link to post
Share on other sites

:smoke Ik kom net thuis en zal niet meer in R'dam geraken, spijtig. Ik zit al weken in alle stilte te hopen om er bij te kunnen zijn, er ligt al weken 5gr* (Jelly)hash~skuff klaar jullie eens te laten proeven. Nou ja, hopelijk lukt het volgende keer wel en is het ook prachtig weer.

Have a great smoke-out !

Veel plezier !

 

Berre

 

* voor het geval dat

Share this post


Link to post
Share on other sites

PERSBERICHT:

 

woensdag 30 juni 2006

 

- van onze correspondent -

 

 

SMOG-ALARM VAN KRACHT REGIO RIJNMOND

 

ROTTERDAM - Ondanks eerdere weersvoorspellingen is er voor vanavond een smog-alarm van kracht in een groot deel van de regio. Het optreden van smog is sterk afhankelijk van de meteorologische omstandigheden. Desondanks had het KMNI geen enkele verklaring voor het plotselinge verschijnsel en tast nog in het duister aangaande de oorzaak. Bij de Dienst Milieumonitoring Stadsregio Rotterdam (MSR) kwamen verschillende meldingen van getuigen binnen waarbij in een aantal gevallen sprake was van een sterke wietgeur. Of dit verband houdt met het ontstaan van de spontane smog wordt nader onderzocht. Voorlopig raden GGD en brandweer aan ramen en deuren gesloten te houden en vrouwen, kinderen en huisdieren binnenshuis. Nadere berichtgeving volgt via de bekende kanalen.

 

rotterdamwolken8yn.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beetje mosterd na de maaltijd (moest toch echt ff voetbal kijken, kutduitsland!), maar wilde iedereen nog ff een fijne avond wensen! Als ik de volgende keer ook iets heb om trots op te zijn (lees: eigen geteelde wiet) ben ik er misschien wel bij. Ik ga de techno opzoeken in de effenaar - Eindhoven- en zal ook zeker mijn portie leut krijgen vanavond :smoke

 

have fun!

Share this post


Link to post
Share on other sites

live vanuit het park. groeten van taw john_d miss_j, stijl & co en ondergetekene natuurlijk met betere helft.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoe kryg je dat voor mekaar,laptop met mobiel?

ik ben bij een maat van me op zuid,is t nog wat?

staat t park niet onder de smog?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Smoke ze allemaal in Rotjeknor.

Volgende keer als ie in de buurt is (of ik met iemand mee kan rijden) wil ik er ook bij zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volgende &%^&$ in Utrecht kaartje kwijt en de kaartjes zo zijn echt &*&^*$ onbetaalbaar! Nu moet de labjas maar tot de volgende meeting terug in de kast.. komt wel weer is toch? Khoop dat t chill is daarzo en volgende keer kom ik verder dan Utrecht :smoke

 

Laters, Snowie

Share this post


Link to post
Share on other sites
Khoop dat t chill is daarzo...

Het werd iets té chill en zo te zien ben ik als eerste thuis. Apestoned, maar voldaan want het was gezellig. Bedankt allemaal, ook aan iedereen die er niet bij was maar wel in onze gedachten. Er zijn een stel pareltjes door m'n handen gegaan vanavond. Cool, het heeft weer voldoende gespreksstof opgeleverd en zodra ik weer bij kennis ben zal ik ze eens opnieuw goed op me in laten werken. :bier

 

Ik weet het, onverstandig, maar ik rook er nog ééntje ter afsluiting. De beruchte Afghaan. :smoke Smell ya later...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jepz hier ook apestoned, vanavond niks meer modden, noch zinnige dingen toe te voegen.

 

Have fun :smoke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snowie: :smoke ook zonder meeting apestoned.. baalde zo dat ik in Utecht een getookt heb en na een rustige treinreis nog even de shop in gedoken ben. Rustig en de volgende keer is Snowie ook van de partij!

 

Laters, snowie

Share this post


Link to post
Share on other sites

ditto. Retestoned. Veel pareltjes inderdaad en natuurlijk de dodelijke TAW olie. Op een beplaad moment kreeg je een jointje terug (uiteraard onnavolgbaar gedraaid ddor TAW) eh.. wat is dit? Ken ik dit? Heb ik dit net ook niet gerookt? Er lagen 4 nog niet opgerookte joints in de asbak, en TAW maar draaien! :smoke Mad liep ons voorbij (dat logo op de achterkant van mijn schirt was toch wel redelijk groot mad :bier ). Maar zoals gezegd, was erg leuk.

 

Bijna alle samples wel doorgeproefd geloof ik... De SW van mikeh nog hier. Ga ik op mijn nuchere maag roken, dat heeft nou geen zin meer. Nog wel een stijlloze joint achterover geslagen die lekker binnenkwam ;) lekker als je niet meer hoeft te rijden.

 

Was errug gezellig! Berichtje uit het park was vanaf mijn MDA overigens (soort koelkast model mobiele telefoon met Windows Mobile).

 

Oh.. er hangen nog 7 WFDR bordjes in het park. Wie vindt de meeste vóór morgenmiddag 2 uur? Die verdient een vette joint. Go fir it!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tsja wat moet ik ervan zeggen.

 

Was erg gemoedelijk, erg rustig in het park.

 

Geen Marrokaantjes op scootertjes, geen Antilianen in cabrioletjes, geen skinheads met pittbulls.

Mag er dan helemaal niets in dat park ?

 

Geen wind, echt waar het was helemaal perfect.

 

Toen ik na veels te veel inname van al die samples de stad uit wou werdt het ff lastig.

Eerst maar is je lichten aan doen sukkel ?!!

 

Where the fuck is the exit !!

 

:bier

 

Let me out !!

 

:smoke

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Miss_J

Hahahaha, het begin was lekker babbelen en lachen. Toen gingen we maar eens proeven van al die leuke zakjes en mooi voorgedraaide joints en werden de stiltes wat langer ;)

 

Het was heerlijk in het park, zoals TAW schreef. Aangezien ik moest rijden heb ik de joint met de TAW olie helaas langs moeten laten gaan, maar JD heeft em wel geproefd. Het is daarna een poos stil geweest naast me en pas toen we naar de auto liepen kwam er weer iets zinnigs uit :bier Toen we weg zouden dacht ik nog dat ik thuis wel kon plassen, maar toen we eenmaal het park uit waren merkte ik dat mijn blaas toch wel erg vol zat. Het is ermee geeindigd dat ik in de parkeergarage tussen de autos ben gaan zitten :smoke

 

En TAW: ook wij hadden wat moeite met de stad uitkomen omdat de vertrouwde route dicht bleek (A13 afgesloten). Dus zijn we vier rondjes over hetzelfde verkeersplein gereden voordat we uitgevogeld hadden waar we nu eraf moesten. En toen helemaal sluiproute binnendoor.

 

Het was zeker voor herhaling vatbaar. En de volgende keer hoop ik een fijne sample van deze kweek mee te kunnen brengen, want dat was het enige wat nog ontbrak wat mij betreft. En het lekker buiten hangen was het helemaal, dus als we ergens in september nog eens een mooie avond kunnen pakken.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jepz was hier ook zeker geslaagd :) Zoals al eerder gezegd apestoned... Hier geen problemen gehad om de stad uit te komen :P 20 minuten later zat ik, apestoned, op m'n eigen bank. Toen ik d'r een kwartier over deed om m'n vorige post te doen ;) vond ik het eigenlijk wel welletjes en ben ik lekker naast m'n vriendin gaan liggen.

 

D'r zijn een paar mooie soortjes(puur) de revue gepasseerd. Het was erg gezellig, leuke sfeer en zeker voor herhaling vatbaar. :smoke :bier

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Miss_J

T'is nu 12 uur geweest en ben de hele ochtend al bezig met de voorbereidingen voor een kinderfeestje vanmiddag. Het is de bedoeling dat we met 7 kids naar een attractiepark gaan, stond al gepland.

Het is een zware opgave na zo'n avond, we zijn nog steeds een beetje waus. :smoke

Gelukkig hebben we mijn schoonmoeder nog bij ons met haar regeltalent, dus we slaan ons er wel doorheen. :bier

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had hier nog een jointje ice van jopie liggen (niet meer aan toegekomen gisteren toen de luiken dicht gingen). Gisteren van Jopie's ice een stukje stuff gekneed, puur handwerk, half uurtje goed doorkneden na het even onder de lamp te hebben gelegd. Mooi stukje donkere hash geworden. Heb je dit van gedroogde wiet gedraaid jopie?

 

Verder ligt hier nog een puike pluim van de beroemde TAW Afgaan en een platte Snow White van Mikey :smoke Mooi stelletje bij elkaar.. Daar gan we deze week eens even voor ieder apart de tijd nemen.

 

Zo een paar foto's.. effe bezig met de foto's van het overpotten.

 

hehe nog niemand heeft zich met de WFDR bordjes gemeld...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok dan! Gebroederlijk samen: Geknede stukje Ice, lekkere TAW Aghani top en (wegens de verzending enigszins platte) Mikey SW:

gallery_5211_120_753002.jpg

 

Stukje harde TAW top (sorry voor de wit balans lol beetje stoned)

gallery_5211_120_233925.jpg

 

Mikeys SW (doet niet echt recht aan de top overigens!)

gallery_5211_120_189481.jpg

 

En het geknede stukje Jopie bubble:

gallery_5211_120_354554.jpg

 

p.s. hadden we al genoemd dat we een tering lekker wietje van Sannie en Mad hebben gerookt? dribble.gif

 

Volgende keer een dag of zo, lijkt me well lekker. Wellicht op het strand? Had een behoorlijke picknick mee (was laat thuis, geen tijd om uit te eten), en da's ook voor herhaling vatbaar op het strand (zei hij terwijl hij nog een stijlloze joint opstak ) spliff.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe zullen we alvast plannen voor september dan maar? Da's al best wel ver weg nog. Maar ik weet zeker dat de agenda's voor die tijd nog redelijk leeg zijn.

 

WFDR Revisited

Share this post


Link to post
Share on other sites

September.. oké dan ben ik er bij!

 

Laters, Snowie

Share this post


Link to post
Share on other sites

nah, in december doen we weer een re-revisited versie Kobuz! Ik heb in september ook nog niks nieuws.

 

Effe een paar close-upjes van TAW Afgaan:

 

gallery_5211_120_14696.jpg

gallery_5211_120_358898.jpg

gallery_5211_120_80167.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 bordje is in ieder geval in mijn bezit,

vanmiddag zag ik er 1 hangen bij parkzicht tydens een wandeling door t park vanmiddag met een ''rotterdam special''joint gedraaid uit een zakje van coffeeshop de stichting.

er liepen weer mooie vrouwen rond in korte rokjes,zoals altyd met dit mooie weer,

een perfecte plek om te chillen.

volgens mij zag ik nog een jointhuls leggen,zo''n helder doorzichtige ,

jammer genoeg kon ik gisteren niet komen,

greets

lee

Share this post


Link to post
Share on other sites

zou best kunnen die huls, vlakbij Parkzicht?! Ik ga morgen eens kijken of er nog kaartjes hangen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...