Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
nederwierie

Chemische Wiet

Recommended Posts

wat ik me nou al een tyd lang afvraag,is wat de schadelijke gevolgen op de lange termijn zijn van wiet roken met voedingresten?als ik zo om me heen kijk en rook wat vrienden en kennissen van mij uit de coffeeshop kopen,ik proef gewoon bij wijze van spreken de bud xl van house en garden door de smaak heen....het valt me dan ook op,dat het de meeste niet eens opvalt,die voedings-nasmaak.dit zijn dan wel de mensen die niet weten hoe echte wiet hoort te smaken,die net blowen zeg maar :D ..maar als ik zo eens op mn flesje voeding kijk waar ingredienten als magnesium,fosfor,kalium,en weet ik wat er nog meer in zit,lijkt t mij toch redelijk ongezond om dat te roken door je blowtje heen.ik heb ook nog nooit over een onderzoek naar de schadelijke effecten van ''voedingrestwiet''gehoord.ik persoonlijk vind dat je dat als verkoper of coffeeshophouder niet hoort te verkopen.dat kan je niet maken naar je klanten toe.

zelfs wiet met budrot wordt nog verkocht!!ik heb ooit 4 kilo natte budrot toppen de vuilcontainer in gegooid(die iemand anders er uit gehaald heb,maar goed),dit ga ik zelf niet roken,en iemand anders laat ik t ook niet roken,in mijn ogen onverantwoord om budrotwiet of voedingrestwiet aan iemand laten roken,pis er dan over heen als je iemand kutwiet wil laten roken,vergiftig m niet meteen,zeg maar,raar voorbeeld maar toch.geef mij maar mn eigen wietje,die zou in een coffeeshop ondr de naam'' super de super bio powerwiet''verkocht worden als special van een tientje de gram,en wat voor mij gewoon normale wiet is,tegenover die andere piswiet die sommige shops verkopen voor de hoofdprys. :D

Edited by lee

Share this post


Link to post
Share on other sites

daar zeg je me wat,dat doet me meteen ergens aan denken.het schijnt (nieuws van 8 jaar geleden)dat sommige dealers in italie hun toppen met ammoniak drogen,en het binnen een half uur kurkdroog is.of t nu nog gebeurt weet ik niet,ik heb t ook maar in de soft secrets gelezen 8 jaar terug.mijn ervaring is dat de goeie echte wiet met liefde gekweekt door de ''kleine kweker''met zijn 400 a 500 plantjes naar t buitenland gaat via via(.....)en de grotere kassen met massaproductie en mindere kwaliteit de coffeeshops bevoorraadt.(niet alle shops,natuurlijk).echte wiet met een eerlijke smaak kun je alleen kweken als je al je liefde en aandacht die de plant nodig heeft op al je planten kan geven.na de 500 planten wordt t moeilijk om elk plantje de volle aandacht te geven.

tip voor alle mensen,kweek je eigen wietje,dan weet je wat je rookt en betaalt geen dure pryzen voor je blowtje :D

Edited by lee

Share this post


Link to post
Share on other sites

tip voor alle mensen,kweek je eigen wietje,dan weet je wat je rookt en betaalt geen dure pryzen voor je blowtje :verrygood

 

 

helemaal eens :D

 

zodra ik een plekje heb binnen of buiten , dan krijg ik een paar mooie dames :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dat lijkt me een zeer geschikte voedingsbodem voor een hoax ...

 

Italianen die wiet kweken ?

 

:D

 

:D :verrygood

jep,italianen die wiet kweken,nog nooit van gehoord?wiet wordt overal ter wereld gekweekt,wist je dat niet?niet echt een voedingsbodem voor een hoax dus.

Share this post


Link to post
Share on other sites
maar als ik zo eens op mn flesje voeding kijk waar ingredienten als magnesium,fosfor,kalium,en weet ik wat er nog meer in zit,lijkt t mij toch redelijk ongezond om dat te roken door je blowtje heen.

 

Je moet het ook niet gaan overdrijven. Dit zijn hele normale bouwstoffen voor een plant en jouw lijf zit er trouwens ook vol mee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Lee,

 

Ik weet het ja, ze 'kweken 'overal wiet.

 

Ik heb het zo al wel hier en daar gezien en geprobeert ... maar wiet is voor mij:

 

Altijd zaadloos

Altijd afkomstig uit nederland

 

 

Anders noem ik het buitenlandse muk, prut, zooi, peterselie, bananenschillen, en ik ben nog een paar naampjes vergeten. Met uitzondering van de USA ...alle andere landen zijn niet noemenswaardig.

 

:D

 

In Gambia noemen ze hun weed sinsemilla ... weed met zaad is consemilla ..

Edited by The Afghany Warrior

Share this post


Link to post
Share on other sites

Canada is ook aardig vergevorderd als we het over wietteelt hebben, zwisterland, spanje, en ga zo maar door.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dat voedings na-smaakje had ik namelijk ook!

Hier in (...) verkopen ze ook van dat wiet! :verrygood ik proef dat vismix spul der door heen! :D

 

zelf vind ik het maar niks! ik neem dan ook bijna elkedag een retourtje naar amsterdam! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat denk je dat als je geen voeding geeft dat je plante dan geen fosfor kalium stikstof e.d. binnenkrijgt? Zonder die "rommel" komt je plantje er niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tuurlijk hebben onze plantjes voeding nodig,maar wat veel broodkwekers niet doen is door spoelen 1 a 2 weken voor de oogst.dan zitten de resten nog in de toppen,en dat is ongezond

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik was laatst beroepshalve aanwezig bij een ontruiming van een kwekerij (ongeveer 30 lampen).

Tja, lullig maar waar !!!

Hierbij was een specialist van de politie en Seon aanwezig en een paar agentjes in opleiding.

Deze agentjes kregen een praktijkles over het oprollen van een kwekerij met de daarbij komende gevaren.

Uiteraard werd er gewezen op het gevaar van stroom, boobytraps en legionella.

Maar wat mij op dat moment een tikkie verontrustte was het volgende.

De "expert" vertelde dat de materialen die wij kwekers gebruiken om af te zuren zeer gevaarlijk zouden zijn voor de gezondheid.

Hij vertelde lettelijk dat als je een wietplant aanraakt en vervolgens in je ogen zou wrijven je daardoor al geirriteerde ogen zou oplopen, dus een wietplant aanraken en vervolgens even later je bammetje eten zonder je handen goed te wassen is helemaal uit den boze.

Eigenwijs als ik was raakte ik een blaadje van een plant aan en meteen kreeg ik een figuurlijke tik op de vingers van de "expert".

Op mijn vraag aan de "expert" of het nou echt zo ongezond was voor de kweker en zoja waarom ze het dan toch doen (de onschuldige ik :D ) antwoordde hij; die gasten zien alleen maar Euries, dat ze een aantal jaar minder leven doet ze niets. Het gaat ze alleen maar om het geld.

 

Zijn deze zuren idd zo gevaarlijk ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vreselijke onzin. Als je in je ogen wrijft na een stel planten te hebben aangeraakt krijg je inderdaad prikkerige ogen. Dat komt door de trichomes die mede bestaan uit calcium oxalate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die zuren zijn wel gevaarlijk, PH groei is immers rokend salpeterzuur kan nooit gezong voor je zijn in die dampen te gaan hangen of het over je klauwen te gooien. Maar in je plant en in de verdunning waarin het in je voedingsvat aanwezig is maakt dat helemaal nade meer uit hoor.

 

Laters, Snowie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...