Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
marcuscw

Help! Wiet Thee Werkt Niet :s

Recommended Posts

ik probeer dus al de hele vakantie stoned te worden van wiet thee :wOOt ik heb het volgende recept gevonden :

 

http://www.ores.nl/patientinfo/patientinfo...rihuanathee.htm

 

ik had de eerste keer 2 flinke koppen water aan de kook gebracht, wiet voor ongeveer 2 riante joints erin gegooit. 1 minuut laten trekken, wat melk erbij en wat roomboter voor de zekerheid (had alleen halfvolle melk), en een zakje kamille thee, toen lekker een kwartier laten trekken op het vuur zoals soep zoals ze ook aanraden. Daarna 1 beker opgedronken, na een half uur nog iets, maar niks, naja mischien dat ik iets moeier was dan normaal :wOOt

 

de 2de keer had ik water voor 2 koppen aan de kook gebracht, in een thermos kan met wiet gegoten, na een minuut weer melk en boter en daarna 15 min laten trekken, af en toe schudden. daarna weer opgedronken weer niks :S ik had daar zelfs nog een brokje hasj bij gedaan :P

 

De 3DE KEER! (ja ik ben hardleers grrr, dit heeft me een hoop wiet gekost :specool)

Ik heb wederom water aan de kook gebracht wiet fijn gebrokkelt (ong voor 2 normale joints) en in een thermos kan gedaan, kokend water erbij, ff minuutje wachte, toen een halkf kopje melk en een flink blok roomboter erbij gedaan, beetje schudden en de hele nacht laten trekken!! En daarna toen ik wakker werd (het had iets van 8 uur getrokken) meteen opgedronken zonder iets te eten ofzo. Wederom niks..... :S:S:S Het is dan eik toch gewoon wiet boter in water geworden ik had gelezen dat wiet boter vet sterk was! Ik heb 1 van de beste wietjes die je omg amsterdam kan krijgen, 2 zelfs door elkaar gemixt :rofl ik voel echt niks :wOOt wat is dit :S wat doe ik fout :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je moet de boter samen met de wiet 10 tot 15 min laten KOKEN op een zacht vuurtje. Dan moet ie werken. Je kan de wiet ook 10 min in melk laten koken (oppassen voor overkoken), dan kan je space-chocomel maken. Dan heb je ook minder last van de vieze smaak, en bovendien is cacao een MAO remmer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

wiet thee is ook niet om high van te worden, het is om een lekker hennepsmakende thee te krijgen.

 

Zoals je vast al weet lost THC niet op in water maar wel in vet en alcohol.

 

Wat je kan doen is gewoon eerst goed sterke wietmelk maken ( wat wel kan aangezien er vet in melk zit), het recept staat wel ergens hier op deze site, en anders wel op overgrow.

 

En gewoon deze melk bij je thee gieten :wOOt

 

Moet je er wel veel van drinken :wOOt

 

Je kan ook de wiet in sterke drank ( zoals Stroh rum 80% ) oplossen en dit dan gewoon bij je thee schenken...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik heb wel eens wietboter(de traditionele gemaakte van 3 uur koken)door mn thee gegooid,was wel vettig om te drinken,maar sloeg keihard in,en heeft zeker 18 uur lang gewerkt(de dag er na was ik nog wazig).het zou moeten werken :whistling

Share this post


Link to post
Share on other sites
wiet thee is ook niet om high van te worden, het is om een lekker hennepsmakende thee te krijgen.

 

Zoals je vast al weet lost THC niet op in water maar wel in vet en alcohol.

 

Daarom moet je ook roomboter of volle melk in het water doen :D

 

Heb je de wiet wel goedverkruimeld? High worden doe je er als het goed is zeker wel van! De thc komt je lichaam toch binnen!

Share this post


Link to post
Share on other sites
... en bovendien is cacao een MAO remmer.

 

1) Wat is MAO?

 

2) Vanavond ga ik naar een cafe waar ze in het begin (van 8 tot 9 ofzo) gratis koffie en thee schenken. De thee staat gewoon in een kan op de bar. Nou weet ik niet of het water heet genoeg is om daar spacethee van te maken. Ik kan het daar wel vragen maar ik denk niet dat ze weten hoeveel graden het is :o Kan iemand mij misschien helpen? Ik weet niet hoe warm het water minimaal moet zijn...

Share this post


Link to post
Share on other sites
2) Vanavond etc... Nou weet ik niet of het water heet genoeg is om daar spacethee van te maken. Ik kan het daar wel vragen maar ik denk niet dat ze weten hoeveel graden het is :o Kan iemand mij misschien helpen? Ik weet niet hoe warm het water minimaal moet zijn...

 

Niet dus. Vet moet je hebben, geen heet water. En ik zou niemand zomaar ongevraagd space-whatever geven als ze er niet om hebben gevraagd

Edited by whazzup

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spacethee werkt ook zonder vet... en wie zegt dat ik iemand zomaar ongevraagd spacethee ga geven?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spacethee werkt ook zonder vet...

 

Al eens geprobeerd dan? Want het werkt niet met wiet. Hash lost nog op en vormt een suspentie in het hete water, maar de THC in de wiet blijft grotendeels vrolijk aan de wiet vast zitten, er zal dus echt bar weinig THC een suspentie vormen in het water, vreselijk zonde van je wiet. Daarom wordt er ook aangeraden om een vet bij te gebruiken waar de cannabinoiden zich aan kunnen binden.

 

MAO staat voor mono amine oxidase, enzymes in je lichaam die bepaalde stoffen met amine groepen afbreken. Een MAOI oftewel een MAO remmer inhibiteert de werking van die afbraak, waardoor er dus een sterkere werking optreed van de stof die normaal makkelijker zou worden afgebroken.

 

Cacao is alleen helemaal geen MAO remmer, want anders zou iedereen zwaar moeten opletten met een paar repen chocolade eten, dat is dus niet het geval.

Share this post


Link to post
Share on other sites

effe zoeken op internet:

 

Quote:

 

MAO

MAO is een enzym in de hersens dat ervoor zorgt dat stoffen die daar te veel zijn of niet thuishoren worden afgebroken. Anders gezegd: dat effecten van alcohol en drugs verdwijnen, is te danken aan MAO. Sommige herbals zijn zogenaamde MAO-remmers. Je kunt je voorstellen wat er gebeurt bij het slikken van deze MAO-remmers in combinatie met alcohol en andere drugs.

 

Bijkomende negatieve effecten zijn misselijkheid of duizeligheid. Ook met een minimale dosis kunnen maximale effecten teweeg worden gebracht.

 

Meestal blijven de nadelige gevolgen beperkt tot misselijkheid of duizeligheid, maar sommige combinaties met andere stoffen kunnen bewusteloosheid of zelfs de dood tot gevolg hebben.

 

 

Enkele bekende MAO-remmers zijn:

 

Antidepressiva

Harmala

Alkoïden

Harmine

Harmaline (Peyote)

Yohimbe (Ritual Spirit)

Passiebloem

Chocolade

 

Zeer gevaarlijk of zelfs dodelijk als het in combinatie met bovengenoemde middelen wordt gebruikt:

 

Slaapmiddelen

Cocaïne

Amfetamine (speed)

XTC (MDMA)

Narcosemiddelen, zoals GHB of ketamine

Alcohol

Efedrine, zoals in Ephedra, Ma Huang of Herbal XTC

Macromerine

Tryptofaan, zoals in rijpe bananen

Kan misselijkheid, hoofdpijn of duizeligheid veroorzaken:

Asarone (Calamus)

Oude (franse) kaas

Wijn

Lever

Koffie

Vijgen

Rozijnen

Yoghurt

 

 

Help! Je mag bijna niks meer!

 

MAO-remmers zijn inderdaad geen middelen om mee te stunten, maar door goed de combinaties in de gaten te houden, is er weinig aan de hand.

 

MAO-remmers worden voornamelijk gebruikt voor een versterking van psilocine dat onder meer in paddo’s zit. Voor een extra langdurig, trance-achtig effect wordt een half uur voor gebruik een paar koppen sterke Passiebloem-thee gedronken.

 

Gewaarschuwd wordt voor zaden van de Syrische wijnruit, vooral voor mensen die geen ervaring hebben met MAO-remmers. Deze zaden geven een heftiger effect dan de Passiebloem, maar zijn ook meteen een stuk gevaarlijker.

 

Schadelijke gevolgen

 

De meeste herbals hebben geen tot weinig bijwerkingen. Maar daar mag niet van worden uitgegaan! Er zijn herbals die heel schadelijke bijwerkingen hebben of soms zelfs dodelijk kunnen zijn. Alsem, bijvoorbeeld, werd in de 19e eeuw verwerkt in Absint, een drank die hallucinerende effecten kon veroorzaken. De schilder Van Gogh raakte hierdoor in een psychose en sneed zijn oor af. Betelnoot kan bij een dosis van 8 tot 10 gram het hart aantasten en uiteindelijk fataal zijn. Als je al gaat experimenteren met deze soorten, laat je dan goed voorlichten door medewerkers van erkende smartshops.

 

unquote

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alleen maar omdat iets op internet staat in een of ander in elkaar geflanst FAQje wil nog niet zeggen dat het waar is. Chocolade is GEEN MAO remmer. Als dit zo was zouden er waarschuwingen op de chocolade verpakkingen MOETEN staan, MAO remmers in combinatie met een paar van die bovenstaande genoemde stoffen is namelijk inderdaad dodelijk.

Trouwens, als chocolade een MAOI zou zijn, zou de chocolade zelf al voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen omdat de tyramines in de chocolade in combinatie met de MAOI effecten voor een gevaarlijk hoge bloeddruk kunnen zorgen, wat dus ook echt niet het geval is.

 

Chocolade is GEEN MAOI, punt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

He blowmonkey.. alleen omdat jij het hier op een forum op het internet plaatst is het nog niet waar he :o

 

Kijk, laat ik eerlijk wezen, ik ben ook geen maoi expert hoor. En de hoeveelheden in koffie en chocolade enzo zijn uiterst laag maar volgens een aantal goed geïnformeerde sites is het toch echt zo, het spijt me. Je bent wel heel stellig in je conclusie. Als een stof in ongevaarlijke dosis aanwezig is dan hoeft het niet op het etiket vermeld te worden. Daar zijn voorschriften voor. Net als dioxine in de melk.

 

enkele linkjes (ok, geen lullige forumpjes dan):

 

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginf...pdi/202054.html

 

http://www.anxiety-and-depression-solutions.com/maoi.htm

 

http://patienteducation.upmc.com/Pdf/MaoiDiet.pdf

 

http://www.stanford.edu/~johnbrks/theCafe/pdf/MAOI.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites
En de hoeveelheden in koffie en chocolade enzo zijn uiterst laag maar volgens een aantal goed geïnformeerde sites is het toch echt zo, het spijt me.

 

Waar in vredesnaam staat in die links dat chocolade een MAOI is dan? Er staat alleen maar dat je geen chocolade in combinatie met MAOI's moet eten vanwege de tyramine gehaltes in chocolade, dat wil absoluut niet zeggen dat chocolade een MAOI is. Ik snap niet hoe je tot die conclusie kan komen als je die sites had gelezen.

 

Ik zal het zelfs ff quoten:

Precautions While Using This MedicineReturn to top

When taken with certain foods, drinks, or other medicines, MAO inhibitors can cause very dangerous reactions such as sudden high blood pressure (also called hypertensive crisis). To avoid such reactions, obey the following rules of caution:

 

Do not eat foods that have a high tyramine content (most common in foods that are aged or fermented to increase their flavor), such as cheeses; fava or broad bean pods; yeast or meat extracts; smoked or pickled meat, poultry, or fish; fermented sausage (bologna, pepperoni, salami, and summer sausage) or other fermented meat; sauerkraut; or any overripe fruit. If a list of these foods is not given to you, ask your health care professional to provide one.

Do not drink alcoholic beverages or alcohol-free or reduced-alcohol beer and wine.

Do not eat or drink large amounts of caffeine-containing food or beverages such as coffee, tea, cola, or chocolate.

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginf...pdi/202054.html

 

Warnings or dangers associated with MAOIs:

When taken orally, MAOIs inhibit the metabolic breakdown of dietary amines. Sufficient intestinal inhibition can lead to hypertensive crisis when foods containing tyramine are consumed or hyperserotonemia (elevated serotonin levels) if foods containing tryptophan are consumed. Tyramine is a building block of norepinephrine, and is commonly found in foods such as chocolate, alcoholic beverages, Chianti and other aged wines, fish, and fermented foods such as sauerkraut, meat and yeast extracts, soy sauce, aged cheese, soy bean condiments, and processed meat.

 

MAOIs inhibit monoamine oxidase and so the body cannot rid itself of excess norepinephrine. Raised levels of norepinephrine may lead to a hypertensive crisis and even cause intracerebral hemorrhage and death after the consumption of certain types of tyramine-containing foods or drinks. Hypertensive crises sometimes result in stroke or cardiac arrhythmia if left untreated.

http://www.anxiety-and-depression-solutions.com/maoi.htm

 

Monoamine Oxidase Inhibitors (MAOIs)are drugs used to treat depression, high blood pressure, and other medical conditions. If you are taking MAOIs, you will follow a special diet. A side effect of this type of medicine is that a normally harmless substance in food, tyramine (TY-ra-meen), is not broken down by the body. High levels of tyramine can cause blood vessels to narrow. This can lead to very high blood pressure, a severe headache, and possibly bleeding. To avoid these serious side effects, you should avoid certain foods or eat them only in small amounts. The chart on the inside pages will help guide you in your food choices.

 

chocolate drinks

chocolate desserts

imported chocolate

chocolate candies

and chocolate syrups

http://patienteducation.upmc.com/Pdf/MaoiDiet.pdf

 

CAUTION: The ingestion of foods containing significant amounts of the several aminos, especially tyramine, can result in a hyperadrenergic crisis resulting in severe

hypertension, fever, cardiac arrythmias, sweating, tremulousness. For that reason these foods must be avoided when taking MAOI's:

 

FOODS THAT MAY BE USED WITH CAUTION INCLUDE: (1/2 cup/4

ounces/120 ml or less) Avocado, Raspberries, Soy Sauce, Chocolate, Red and

White wines, Port wines, Distilled Spirits, Peanuts, Yogurt, cream and sour

cream from unpasteurized milk, dairy products – use prior to expiration date on

package.

http://www.stanford.edu/~johnbrks/theCafe/pdf/MAOI.pdf

 

Kijk, laat ik eerlijk wezen, ik ben ook geen maoi expert hoor.

 

Toevallig heb ik dit gesprek al meerdere malen gevoerd op andere forums. Op al die forums heb ik nog nooit een goed argument gehoord om nou werkelijk te kunnen claimen dat chocolade een MAOI is. Het is het gewooon niet.

 

Als een stof in ongevaarlijke dosis aanwezig is dan hoeft het niet op het etiket vermeld te worden.

 

Als chocolade een werkende MAOI is (wat door boyofwax werd beweerd) zal dat op het etiket MOETEN worden vermeld. Als er een MAOI in chocolade zat in niet werkzame dosis natuurlijk niet, dat snap ik ook wel, maar als dat zo zou zijn dan had ik dit gesprek niet gevoerd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blowmonkey je hebt zoals zo vaak weer eens helemaal gelijk. Kom de 30e effe langs, my treat :rofl . hehe ik vond alleen je statement "het staat er niet op dus het zit er niet in" nogal stellig, speciaal omdat je zo mooi refereerde aan Internet (waar we nu zelf ook op zitten) :o . Niet verder gekeken dan mijn neus lang was en chocolade heeft er dus wel wat mee te maken maar is het niet (effe in jip en janneke).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Blowmonkey je hebt zoals zo vaak weer eens helemaal gelijk. Kom de 30e effe langs, my treat :blink: . hehe ik vond alleen je statement "het staat er niet op dus het zit er niet in" nogal stellig, speciaal omdat je zo mooi refereerde aan Internet (waar we nu zelf ook op zitten) :D . Niet verder gekeken dan mijn neus lang was en chocolade heeft er dus wel wat mee te maken maar is het niet (effe in jip en janneke).

dude!

 

Ik zat dit zo ff te lezen he, maar ik werd toch best wel een beetje bang! Heb net 2 marsen op (chocolade) en wilde gaan blowen!

 

Happy for the good new! Guy's you saved my day!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm....oki...k heb de rest van de posts ff niet gelezen maarja :smoke

Dit is wat ik altijd doe, en ik ben best gespecialiseerd in wiet-theetjes :bier en't werkt altijd bij mij.

 

K pak een zakje thee naar smaak, maak um open(haal t nietje er uit) doe m'n wiet(hoeveelheid na keuze) er in, en niet t zakje weer netjes dicht.

Pak een kop water, gooi t in de water koker, laat het GOED koken en doe melk in m'n mok.

Dan hang ik de theezak met wiet er in en giet het water er over.

Ik laat het meestal 20-30 minuten trekken, ik heb het wel eens met een al gebruikt zakje en en nieuwe gedaan...hahaha...k was super wappie.

Maarja, 20-30 min laten trekken, beetje soppen, uitknijpen...et voila!

Werkt perfect bij mij.

TIP: Laat de thee goed in je mond intrekken, beetje over je tong laten glijen, laat t ongeveer 5sec per slok in je mond zitten. Dan word de THC snel opgenomen.

Je kan altijd van het gebruikte zakje ngo en theetje zetten daarna, als je wil! Voor de laatste beetjes THC:P

Maarja, ik ben meestal na 30 min stoned :)

Kan aan mij liggen dat t goed werkt, maar k blow namelijk niet ;) I'm all natural baby :P haha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...