Guest wieriman Posted October 14, 2005 hoe maak je zwarte hasj? heeft iemand ervaring? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest wieriman Posted October 17, 2005 hoe maak je zwarte hasj? heeft iemand ervaring? iemand? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kwekeling 4 Posted October 17, 2005 Volgens mij kan je niet van te voren de kleur bepalen... Quote Share this post Link to post Share on other sites
boyofwax 0 Posted October 17, 2005 De kleur van de hash hangt af van de kwaliteit. Als ik mij niet vergis is zwarte hash van goede kwaliteit, je ziet het altijd bij de coffeeshop als ze een blok doorsnijden dat de binnenkant nog zwart is. Maar ik ben dan ook geen hashroker Quote Share this post Link to post Share on other sites
lola 0 Posted October 17, 2005 hoe maak je zwarte hasj? heeft iemand ervaring? Hash wordt donkerder naarmate er meer cellen van de pollen kapot gaan door kneden of persen. Charras, Nepal en Afghaan worden met de hand gemaakt. Charras is Indiase handgemaakte hash. Men gaat met de handen langs de toppen en rolt er dan hash van tussen de vingers. Schaar of vinger -hash is ook zwart. Dat is hetzelfde idee. Mindere Charras heeft inderdaad een groen-bruine kleur van binnen terwijl de buitenkant redelijk zwart is. Goeie Charras of Nepal is buigzaam en glad op de snede (als je hem snijdt.) Mindere Charras is groffer op de snede. Daar zie je stukjes plantmateriaal in zitten. Het hangt er vanaf of het first, second of third touch is. Net als de bekendere eerste, tweede en derde klop bij Marokkaanse hash. Met je handen maken dus! Of flink persen en kneden. Maar daar wordt de hash minder houdbaar van. Overigens nooit zwarte hash eten, want je kunt er hepatitis -b van krijgen... Quote Share this post Link to post Share on other sites
AZ ~ Berre ~ 0 Posted November 22, 2006 Overigens nooit zwartehash eten, want je kunt er hepatitis -b van krijgen... Tenzij je hem natuurlijk zelf maakt. ~ Alleen als de vrouw des huizes naar de Ikea is hoor ! LOL TAW CHARRAS ~> Ik wacht meestal vrij lang om mijn cannabisproducten te consumeren. Zelfs al eens ongezond lang, waar de kwaliteit begint te verminderen. Een lekker stukje handhash van min. 6maanden is echter niet te versmaden. Dit jaar heb ik een lavender charraske, net genoeg voor een stickie, maar dit is wel voldoende voor 2 personen. Deze charras is tijdens de knipperiode, na 1 dag drogen, door een helpende hand in een joint gedraaid. De lucht was toen al overwegend wietlucht, van een NM blowen met 3 pers. Toen helpende hand de joint aanstak, stond ik op 3m afstand en rook ik plots de meest hemelse hashgeur die ik ooit geroken had. Gelijktijdig kreeg ik moordneigingen Zo'n pareltje moet je vooral kunnen laten liggen, het rookgenot wordt later dubbel en dik beloond. Helpende hand zat al in trance, maar besefte wel nog dat hij vlug iets moest ondernemen. Hij propte die stick in mijn mond en gelijktijdig keerde alle rust terug, de grote vrede ... Een ware zaligheid, een streling van je geur en smaak zintuigen, … en dan had je nog die high : het was direct grote pauze, vol intens genot … Klinkt niet slecht hé TAW. Mvg Berre . Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Afghany Warrior 0 Posted November 22, 2006 Heb zelf net weer een mini klompje 1,5 gram hand made Charras weggelegd. De opbrengst van een dag plukken, mooie rolletjes van de vingers en 3 druppels high grade BHO. Nog een maandje of 2 laten liggen en dan maar is meeten ! Groetjes The Afghany Warrior Quote Share this post Link to post Share on other sites
AZ ~ Berre ~ 0 Posted November 23, 2006 Meeten. Jahman . . . . FFF Hash meeting @TAW : denk je dat 2maanden voldoende is om de homemade charras te laten rijpen? Is er dan al merkbare verandering ? Gezien mijn hoeveelheden zijn mijn ervaringen hier ernstig beperkt. Tja … Gelukkig biedt cannabis veel mogelijkheden. B.v. zeefmateriaal, geen groene hoestplaten; een ietiepietie beetje Bh0; of nog beter volgens mij, de beide gemengd : jellyhash … Dus tijdstip meeting is minder belangrijk, tis algem. open meetseizoen. TAWinternational InA TaWorld Style Jahman ! TAW De OlieBaron uit de lage landen, eigenlijk algemeen cannabisexpert, laat de wereld* met open mond zijn HQ cannabisproducten aanschouwen. *andere site voor Bh0-fanaten. Kan je dit voorstellen ? Een wereld vol goed geoliede swimmies en swammies. ~>> <<~ Hit me baby ! Hit me with that oil stick ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Afghany Warrior 0 Posted November 23, 2006 @TAW : denk je dat 2maanden voldoende is om de homemade charras te laten rijpen? Is er dan al merkbare verandering ? Ik weet wel zeker van niet, maar hier in dit huis is er echt niemand die me kan tegenhouden. Als zo'n mini klompje al 2 maanden schreeuwt vanuit zijn kleine rijplaadje wat moet je dan !! Als een gehypnotiseert robotje verduister ik het zakje van mezelf, een dief die van zichzelf steelt lijdt altijd aan schyzofrenie. Stiekum op de WC zuig ik het heel hard weg in een pure joint met veel wiet. Belachelijk in mijn eigen huis waar niemand is ... Van die Charras wordt je echt zo para para als de neten. Groetjes The Afghany Warrior PS: Berre wat paf jij zoal weg op zo'n avondje je creatieve uitspattingen oip je keyboardje liegen er niet om !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bosbeest 0 Posted December 14, 2006 Hash wordt donkerder naarmate er meer cellen vande pollen kapot gaan door kneden of persen. Charras, Nepal en Afghaan worden met de hand gemaakt. Charras is Indiase handgemaakte hash. Men gaat met de handen langs de toppen en rolt er dan hash van tussen de vingers. Schaar of vinger -hash is ook zwart. Dat is hetzelfde idee. nou nou, als je 'vingerhasj' maakt, en je rolt het tussen je vingers krijgt het ook een donkerdere kleur van de dode cellen die je van je vingers afveegd en van het vuil erop. Probeer maar eens gwoon je handen hard te wrijven, je krijgt dan allemaal dode cellen shit. Quote Share this post Link to post Share on other sites